chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Φίλε μου, θα σου μιλήσω κι εγώ "ωμά", κι άμα θέλεις κατάλαβέ το. Χωρίς καθρέφτες ΔΕΝ είσαι μοτοσυκλετιστής. Και χωρίς εξάτμιση δεν είσαι πολίτης. Σιγά μωρέ! Μαζί σου για την εξάτμα, σπαστική όσο δεν πάει, μαζί σου και για τους καθρέπτες, στο παπί που μου τους κλέψανε :P δε μπορώ να οδηγήσω. Αλλά δεν σκότωσε κιόλας το παλικάρι! Μάγκα, νταξ, άσε την εξάτμα πάνω στο παπί. Αλλά ΒΑΛΕ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, θα δεις διαφορά! Έχω φιλαράκια που παλιά είχαν κι αυτοί καγκούρικα glx και townmate και μόλις δανείζονται το παπί μου μου είπε: "Μλκ νταξει, τώρα απλά κατάλαβα πόσο σε βοηθάνε οι καθρέπτες! Ποοοοο τώρα δε μπορώ να οδηγήσω χωρίς καθρέπτες, με γ@μησες" (Είναι και γκρινιάρης ο συγκεκριμένος) Θα με θυμηθείς φίλε μου, βάλε καθρέπτες και δε θα χάσεις, πάμφθηνοι είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εφηβεια λεγεται.Ξεκολλατε.Ολοι την περασαμε με τον α ή β τροπο. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2011 από τον Vagner_xD 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Παντως εγω παπι δεν ειχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 ναι οκ.οταν πρωτοβγηκα στο δρομο ειχα καθρεπτες επειδη εγω τους ηθελα απλα μετα τουσ εβγαλα για εμφανιση.αλλα ρε παιδια εχουμε κανει τη μηχανη(παπια,ss,motard κτλ.)λες και ειναι κατι το απολυτο.μου λες δεν ειμαι μοτοσυκλετηστης επειδη δεν εχω καθρεπτες.δηλαδη τι ειμαι?μηχανακι οδηγαω δε παω με το λεωφοριο.δεν ειμαι πεζος.και στη τελικη θα στο πω κι αλλιοσ κιας ειναι λαθος.ουτε ο pedrosa εχει καθρεπτες.θυμησε μου να του κανω παρατηρηση οταν τον δω;)Αναφερομαι στον Αιγαιοπλόος με σεβασμο παντα:) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φίλε μου, θα σου μιλήσω κι εγώ "ωμά", κι άμα θέλεις κατάλαβέ το. Χωρίς καθρέφτες ΔΕΝ είσαι μοτοσυκλετιστής. Και χωρίς εξάτμιση δεν είσαι πολίτης. αχαχαχαχ...ελεος..... φιλε θα σου φερνω και τσιγαρα στην φυλακη! χαχαχαχ τι διαβαζω ρε παιδια! δηλαδη αμα βαλεις μια εξατμιση δεν εισαι σωστος πολιτης και αξιο παλικαρι!Σα δε ντρεπεσαι παλιο κανγκουρα να βαλεις εξατμιση? Ντα!Ντα κακε καγκουρα! ξουτ κακα ξορκια..... ελεος ρε παιδια.... Και το λεω μου αρεσει να κανω θορυβο και δεν εχω και καθρευτες(γιατι ΔΕΝ μου αρεσουν!ΔΕΝ μου αρεσουν!χαλαν την οποια σκατα ηδη εμφανιση!το λεω ξεκαθαρα!τουλαχιστον στο παπι ετσι ειναι.το λεω ανοιχτα δεν ντρεπομαι να το πω!στην μηχανη ειναι ενταξει αλλα στο παπι δεν ειναι ωραιοι ΤΕΛΟΣ!ειμαι καγκουρας!το λεω!τιμη μου και καμαρι μου!ξαφνικα ολοι γινατε αγιοι....σαμπως ολοι αρχισατε απο παπουδον-οφφ ...δεν ειχατε οταν εισασταν πιτσιρικαδες glx ή c50....αφηστε τα αυτα ρε... +690 (οπως λεει και ο φιλος smias :P ) και στη τελικη θα στο πω κι αλλιοσ κιας ειναι λαθος.ουτε ο pedrosa εχει καθρεπτες.θυμησε μου να του κανω παρατηρηση οταν τον δω;) σορρυ εδω δεν συμφωνο! εκει περα ειναι σε πιστα και οχι σε δημοσιο δρομο. αλλο εκει αλλο εδω... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2011 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 ντακσει αυτο ηταν λαθος και υπερβολη:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2011 Παντως εγω παπι δεν ειχα. Ναι βρε καγκουροξεκούτη αλλά είχες ότι άλλο κυκλοφορούσε εκείνα τα προϊστορικά χρόνια ..... (PS: ομιλούν τα βρέφη ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες