sabbat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα σε ολους!!! Χρειαζομαι αμεσα την βοηθεια σας για να μπω και εγω επιτελους στον κοσμο της μοτοσυκλετας. Μετα απο καιρο κατάφερα να μαζεψω τα χρηματα που χρειαζονται για να αγοράσω ενα μτχ Kawasaki ninja 250r Η αγγελια απο την μηχανή είναι: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1191219/ Σήμερα την ειδα απο κοντα στα γρήγορα και θα κανονίσω αυριο για να την πάρω βόλτα να μπορεσω να την δω καλύτερα στο φως της μέρας κλπ, κλπ Να αναφέρω οτι εγώ την βρήκα μεσω της αντιπροσωπειας εδώ στα γιαννενα και όχι μεσα στο CAR. Το παλικάρι που την έχει δουλεύει σε συνεργειο και ήταν γνωστός του. Όταν την έφερε φορούσε την εξάτμιση μαμα και οχι την yoshimura της φωτο. Εχει μια γρατζουνια οπως μου είπε ο ιδιος στο δεξί πλαστικο η οποια δεν ξερει πως εγινε(???) Εχει αυτοκόλλητο απο πάνω και έτσι δεν μπορεσα να την δω ο ίδιος. Επισης έχεις αυτοκόλλητο και απο τα αριστερα στο ιδιο σημείο καθως και ένα στο μπροστινο φτερο.(δεν γνωριζω αν κρυβουν κατι απο κάτω) Μου εγγυήθηκε οτι δεν εχέι πεσει ποτε και δεν έχει τρακάρει. Τέλος τα λάστιχα είναι τα μαμα (επομένως σίγουρα θα χρειαστεί να τα αλλάξω άμεσα) Με αυτα λοιπον τα δεδομενα μου είπε μια τιμή στα 3500 ευρω Ξεκινάω τωρα με τα ερωτήματα μου!!!! 1)Ποια πιστεύεται ότι ειναι μια δίκαιη τιμή για το συγκεκριμένο μηχανάκι χωρις την εξάτμιση? 2)Τι θα πρεπει να προσέξω πριν την αγορά 3)Πρέπει να την πάω σε κάποιο μηχανικό για έλεγχο και ξέρει καποιος εδώ στα γιάννενα κανένα έμπιστο συνεργείο? Τελός αν υπάρχει καποιος απο Γιάννενα στο forum που ειναι διαθεσιμος αυριο να με βοηθήσει είναι ευπροσδεκτος γιατι εγώ είμαι παντελως ασχετος και γνωριζω μονο πράγματα που διαβάζω στα forum. Ευχαριστώ προκαταβολικα για της απαντήσεις σας Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2011 από τον sabbat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Εδω είναι οτι πρέπει να ξέρεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steve19922 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Επειδη εγω αγορασα τετοια μηχανη... Δεν θα σου συμβουλευα να εμπιστευτεις τα λευτουδακια σου σε τετοιους... εχει πολυ καλυτερες προσφορες... αυτο το "Δεν ξερω πως εγινε" ειναι μεγαλη μπουρδα (σορρυ κιολας)... ακριβως ιδια περιπτωση ειχα εγω με 2 γρατζουνιες και ανακαλυψε αργοτερα ενας φιλος του πατερα μου (πολυεστερας :P ) σπασιμο πλαστικου... Εγω ουτε καν θα το συζητουσα... Δες το παντως και μην επηρεαστεις απο την αδρεναλινη που θα σου ανεβει οταν το καβαλισεις... οταν το παρεις και το μαθεις θα δεις οτι ειναι γατακι :P .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sabbat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Επειδη εγω αγορασα τετοια μηχανη... Δεν θα σου συμβουλευα να εμπιστευτεις τα λευτουδακια σου σε τετοιους... εχει πολυ καλυτερες προσφορες... αυτο το "Δεν ξερω πως εγινε" ειναι μεγαλη μπουρδα (σορρυ κιολας)... ακριβως ιδια περιπτωση ειχα εγω με 2 γρατζουνιες και ανακαλυψε αργοτερα ενας φιλος του πατερα μου (πολυεστερας :P ) σπασιμο πλαστικου... Εγω ουτε καν θα το συζητουσα... Δες το παντως και μην επηρεαστεις απο την αδρεναλινη που θα σου ανεβει οταν το καβαλισεις... οταν το παρεις και το μαθεις θα δεις οτι ειναι γατακι :P .. Δικαιο έχεις. το προβλημα είναι οτι στα Γιάννενα η αγορα ειναι περιορισμένη και δεν βρισκεις αρκετα μηχανακια ώστε να εχεις πολλες επιλογες. Και δεν ξέρω κατα ποσο θα είναι ευκολο πηγαίνοντας Θεσ/κη πχ για 2μερες να προλάβω να βρω να καταληξω και να αγοράσω την μηχανη ειδικά όταν δεν ξερω ουτε να προσανατολιστω μεσα στην πόλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steve19922 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δικαιο έχεις. το προβλημα είναι οτι στα Γιάννενα η αγορα ειναι περιορισμένη και δεν βρισκεις αρκετα μηχανακια ώστε να εχεις πολλες επιλογες. Και δεν ξέρω κατα ποσο θα είναι ευκολο πηγαίνοντας Θεσ/κη πχ για 2μερες να προλάβω να βρω να καταληξω και να αγοράσω την μηχανη ειδικά όταν δεν ξερω ουτε να προσανατολιστω μεσα στην πόλη Τωρα να σου πω την αληθεια... θα μπορουσα να σε βοηθησω(σαλονικιος βλεπεις) αλλα δεν εχω χρονο λογω πανελλαδικων ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sabbat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Τωρα να σου πω την αληθεια... θα μπορουσα να σε βοηθησω(σαλονικιος βλεπεις) αλλα δεν εχω χρονο λογω πανελλαδικων ... Σημασία έχει η προθεση. Σε ευχαριστω παντως που βοηθας οσο μπορεις και καλη επιτυχια στις εξετασεις!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steve19922 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Σημασία έχει η προθεση. Σε ευχαριστω παντως που βοηθας οσο μπορεις και καλη επιτυχια στις εξετασεις!!!! Παντως επειδη ειδα και σε 1-2 ακομα σελιδες δεν εχει κατι ιδιαιτερο στα γιαννενα.. αν θελησεις να το παρεις θα χρειαστει να κανεις ενα μεγαλο σερβις γιατι δεν ξερεις πως το μεταχειριζοταν... Και στη θεση σου θα αλλαζα αλυσιδα και γραναζια... Αλλα το κυριοτερο παζαρεψε την τιμη οσο πιο πολυ μπορεις... Πες του αυτα που σου εγραψα και πες του οτι θα χρειαστει και λαστιχα... οποτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες