vstromrules 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Καλησπερα παιδια, ειμαι λιγο πριν αγορασω ενα boxer θηλυκο κουταβι το οποιο και θα το εχω σε διαμερισμα (μεγαλο μπαλκονι βεβαια). Μετα απο αρκετο ψαξιμο σε εκτροφεις, εχω καταληξει σε εκεινον απο οπου θα το παρω, το μονο που με προβληματιζει λιγο ειναι η συμπεριφορα του μεσα στο σπιτι. Οι βολτες θα ειναι εννοειται καθημερινες 2-3 φορες την ημερα, απλα διαφοροι μου λενε οτι δεν βαζουν τον κωλο τους κατω και ειναι συνεχως σε υπερδιεργεση. Υπαρχει κανεις κατοχος ή γνωστης της ρατσας αυτης να με διαφωτισει??? Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη εννοειται. Και κατι αλλο βρε παιδια, οταν θα το παρω θα κανονισω να παρω 2 βδομαδες αδεια,επειτα θα το εχω σε box (ολοι μου λενε αν το συνηθησει απο κουταβι δε θα εχει προβλημα αργοτερα και ισα - ισα θα του αρεσει), την αναγκη του αναγκααστικα θα την κανει μεσα στο κουτι, υπαρχει περιπτωση να συνηθησει μετα να τα κανει στο box?? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ta...SOS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ξερω οτι και να σου πω να το ξανασκεφτεις ειναι πλεον αργα...οποτε παω παρακατω. Ειχα ενα μποξερ για 4 περιπου χρονια, (του εριξαν φολα μεσα στο κλουβι του) και εχω μονο καλα λογια να πω. Ειναι πολυ καλα στη παρεα και τα πανε υπερβολικα καλα με την οικογενεια και κυριως τα πιτσιρικια. Θελει οπωσδηποτε να κανει κατι ολη την ωρα, οποτε για να μην "την πεσει" σε καναπεδες παπουτσια, καλο θα ειναι να φροντιζεις να εχει καινουρια παιχνιδια για να μην βαριεται. Βολτα υπολογισε θελει καμια ωρα την ημερα σ εγοργο περπατημα για να εξασκειται. Οσο αφορα την αναγκη του, θα σου ελεγα να τον βγαζεις συγκεκριμενη ωρα εξω για βολτα ωστε να την κανει εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogilofanaros46 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 εχω και εγω boxer...ειναι πολυ δραστήρια και ροχαλιζουν πολυ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Υπερβολια καλα σκυλια, πολυ καλα με τα παιδια, εξυπνα, παιρνουν εκπαιδευση και πολυ πιστα. Πριν κανενα διμηνο περιπου προσθεσαμε ενα θυληκο κουταβακι στην οικογενεια μας κι εμεις. εντιτ:ξεχασα να αναφερω οτι και στο παρελθον ειχαμε ενα αρσενικο boxer το οποιο ηταν κυριολεκτικα ανθρωπος. Δυστυχως το χασαμε αδικα, καταλαβατε... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2011 από τον hayabusas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες