Jump to content
Sign in to follow this  
nikos_sprinter

επειγον !!!!υπευθυνη δηλωση & τροχαια

Recommended Posts

καλησπερα μελη του μαι μπαικ.εχω 2 αποριες και επιδει αυριο το πρωι θελω να παω στην τροχαια να καταθεσω τα χαρτια μου για διπλωμα μοτοποδηλατου σκευτηκα να σας ρωτησω πρωτα.

καταρχας.

Υποψήφιοι Ανήλικοι (16 - 18 ετών)

Αίτηση του ενδιαφερομένου (χορηγείται από την Τροχαία).

Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, με την οποία δηλώνονται : ότι έχει κανονική διαμονή στην Ελλάδα, και τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσης κατοικίας του.

4 πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες (2 για Ιατρούς και 2 για Τροχαία).

Ένα παράβολο των 90 € από την Εθνική Τράπεζα (για εξέταση από παθολόγο και οφθαλμίατρο).

Διπλότυπο είσπραξης 7,04 € (από Εφορία).

Διπλότυπο είσπραξης 3 € υπέρ Μετοχικού Ταμείου Στρατού (από Εφορία).

Ένσημο ΕΛ. ΑΣ. 3 € (από την Τροχαία).

Λογαριασμός Δ.Ε.Κ.Ο. (Ο.Τ.Ε. - Δ.Ε.Η. - Ε.Υ.Δ.Α.Π.)

Δυο υπεύθυνες δηλώσεις από τους γονείς με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους, όπου δηλώνουν ότι επιτρέπουν στον ανήλικο να αποκτήσει άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου.

Βιβλία για εξέταση:

θΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

θΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

δεν ξερω τι να γραψω στην δηλωση :$ :S

αν μπορειτε βοηθηστε.

και επειδη τα πρωινα δουλευω μηπως ξερετε τι ωρα κλεινει η τροχαια?(θεσσαλονικης)

ευχαριστω πολυ.

περιμενω απαντησεις σας.και αν γινετε και σας ειναι ευκολο,απαντηστε σημερα γιατι αυριο θελω να παω να καταθεσω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στις δηλωσεις δεν θελει τιποτα τρελο απλα να φενεται ξεκαθαρα οτι σου επιτρεπουν να βγαλεις αδεια.

π.χ

"Εγω η (το ονομα της μαμας σου) με αριθμο ταυτοτητας (χχχχχχ) δηλωνω υπευθηνα οτι επιτρεπω στο τεκνο μου ( :knife:)

(το ονομα σου) με αρι8μο ταυτοτητας (χχχχχχ) να απκτησει αδεια οδηγησης μοτοποδηλατου"

η κατι σαν αυτο...

Οσον αφορα τι ωρα κληνει η τροχαια δεν ξερω αλλα καλο θα ειναι να εχεις παει μεχρι τις 1, 1.30 το πολυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις δηλωσεις δεν θελει τιποτα τρελο απλα να φενεται ξεκαθαρα οτι σου επιτρεπουν να βγαλεις αδεια.

π.χ

"Εγω η (το ονομα της μαμας σου) με αριθμο ταυτοτητας (χχχχχχ) δηλωνω υπευθηνα οτι επιτρεπω στο τεκνο μου ( :knife:)

(το ονομα σου) με αρι8μο ταυτοτητας (χχχχχχ) να απκτησει αδεια οδηγησης μοτοποδηλατου"

η κατι σαν αυτο...

Οσον αφορα τι ωρα κληνει η τροχαια δεν ξερω αλλα καλο θα ειναι να εχεις παει μεχρι τις 1, 1.30 το πολυ.

σε ευχαριστω πολυ καταρχας για την γρηγορη απαντηση σου αλλα δεν ενοω αυτην την δηλωση,αν δεις εχω μαυρισει την σηρα στην οποια λεει για την δικια μου υπευθυνη δηλωση,των γονιων τις εχω κανει.

Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, με την οποία δηλώνονται : ότι έχει κανονική διαμονή στην Ελλάδα, και τα πλήρη στοιχεία της διεύθυνσης κατοικίας του.

Τροποποιήθηκε από τον nikos_sprinter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλε φαντασια....

Εγω ο nikos_sprinter του daytona και της modenas γεννηθεις στις χχ/χχ/χχχχ με αριθμο ταυτοτητας xxxxxx δηλωνω οτι

η μονιμη κατοικια μου ειναι Λιμανακια 69 Ελληνικο Αθηνα τ.κ 300κμ

η κατι σαν αυτο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλε φαντασια....

Εγω ο nikos_sprinter του daytona και της modenas γεννηθεις στις χχ/χχ/χχχχ με αριθμο ταυτοτητας xxxxxx δηλωνω οτι

η μονιμη κατοικια μου ειναι Λιμανακια 69 Ελληνικο Αθηνα τ.κ 300κμ

η κατι σαν αυτο :P

χαχα,ευχαριστω πολυ!!

θα γραψω κατι σαν αυτο:

εγω ο sprinter της daytona και του modenaς με πινακιδα ΛΟΛ 123 και αριθμο ταυτοτητας ΑΑ 12345 δηλωνω οτι η μονιμη κατοικια μου ειναι η μαντρα του Γκοργκολησ ΑΕ 52 Ελλαδισταν θεσσαλονικης τκ 800km/h

:P :P :P

ευχαριστω πολυ παντος.αν καποιος αλλος εχει και αυτος καμια ιδεα για την υπευθυνη δηλωση ας πει!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει η πινακιδα δεν ειναι κατι απαραιτητο να αναφερθει... οτι και να γραψεις ενταξει.. μπατσοι ειναι αλλα θα καταλαβουνε τι θες να πεις.....νομιζω!! :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα