Jump to content
gs500f

συγκεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια

Recommended Posts

Καλα ρε παιδια εχετε περασει βραδυ απο κεντρο αθηνα αθηνας,ευριπιδου,μαρνης,εκει αγιο παντελεημωνα?εχει περασει κανεις?και τον προκαλω ποιος μπορει να περασει βραδυ απο ευριπιδου να δοκιμασει?? εδω ημερα ειναι και δεν περνας ευκολα..εχεται δει ξυλο πακιστανοι με κινεζους στην αθηνας τι γινεται??????? αυτα πριν 10 χρονια δεν υπηρχανε.....ελεος ρε παιδια πρεπει αμεσα να βρεθει λυσηηηηηηηηηηηη.........

Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς μαζί σου.

Και πολύ "χαλαρά" τα περιγράφεις τα πράγματα μπορώ να πω! :_zeppelin:

Αλλά φίλε μου Βαγγέλη,το κυνήγι μαγισσών δεν είναι λύση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βαγγελη, επειδη αναφερθηκες στους καυγαδες μεταξυ των ξενων θα πω το εξης : Πολλοι δεν γνωριζουν οτι, σε καθημερινη βαση γινονται τσακωμοι και μαχαιρωματα με θυματα Κουρδους, Πακιστανους, Κινεζους κ.τ.λ. οι οποιοι καταληγουν σε Δημοσια Νοσοκομεια και την περιθαλψη-παραμονη-αναρρωση τους την πληρωνει ο μ@λ@κ@ς Ελληνικος λαος.

τα ξερω νικολα φιλε μου πολυ καλα εχω ξαδερφια γιατρους και μου τα λενε...αληθεια το ονομα αυτο σας λεει τιποτα..Hillbilly????

Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς μαζί σου.

Και πολύ "χαλαρά" τα περιγράφεις τα πράγματα μπορώ να πω! _zeppelin.gif

Αλλά φίλε μου Βαγγέλη,το κυνήγι μαγισσών δεν είναι λύση...

Εχω περασει βραδυ με την γυναικα μου και δεν ηξερα τι να κανω ,με ελουσε κρυος ιδρωτας αδερφε ασε τωρα ,τι να μου πουνε τωρα 30 χρονια αθηνα γυριζω την ξερω σαν την παλαμη μου..ειδικα το κεντρο.. Και θα μου πει ο αλλος μας πηδανε τις κορες τι να πω?ελα αθηνα να δεις την γλυκα ...Pilgrimage αυτα δεν τα λενε ουτε για αστειο..εγω ειπα για τον χασαν και θιχτηκες???uglystupid2.gif

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω περασει βραδυ με την γυναικα μου και δεν ηξερα τι να κανω ,με ελουσε κρυος ιδρωτας αδερφε ασε τωρα ,τι να μου πουνε τωρα 30 χρονια αθηνα γυριζω την ξερω σαν την παλαμη μου..ειδικα το κεντρο..

Μία από τα ίδια,στη Βικτώρια δουλεύω,τα βλέπω κάθε μέρα.

Αν και με την περιοχή πίσω από την Ομόνοια(Μενάνδρου,Σωκράτους,Ευρυπίδου),η Βικτώρια δεν συγκρίνεται,είναι αρκετά καλύτερα.

Δίκιο έχεις,η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου,χάος,ζούγκλα.

Αλλά σκεφτήκατε ποτέ γιατί ήρθανε εδώ αυτοί οι άνθρωποι,γιατί αφήσανε τις πατρίδες τους και ξεπέσανε σε αυτές τις καταστάσεις?

Κάθονταν ο άλλος από το Αφγανιστάν και λέει ένα πρωί "δεν πάω στην Ελλάδα να καθαρίζω τζάμια κ να πουλάω κόκα!"..."

Ας σοβαρευτούμε λίγο κύριοι..

Μας δείχνουνε το φεγγάρι και 'μεις κοιτάμε το δάχτυλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μία από τα ίδια,στη Βικτώρια δουλεύω,τα βλέπω κάθε μέρα.

Αν και με την περιοχή πίσω από την Ομόνοια(Μενάνδρου,Σωκράτους,Ευρυπίδου),η Βικτώρια δεν συγκρίνεται,είναι αρκετά καλύτερα.

Δίκιο έχεις,η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου,χάος,ζούγκλα.

Αλλά σκεφτήκατε ποτέ γιατί ήρθανε εδώ αυτοί οι άνθρωποι,γιατί αφήσανε τις πατρίδες τους και ξεπέσανε σε αυτές τις καταστάσεις?

Κάθονταν ο άλλος από το Αφγανιστάν και λέει ένα πρωί "δεν πάω στην Ελλάδα να καθαρίζω τζάμια κ να πουλάω κόκα!"..."

Ας σοβαρευτούμε λίγο κύριοι..

Μας δείχνουνε το φεγγάρι και 'μεις κοιτάμε το δάχτυλο!

ακριβως..._thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο τωρα ειναι ανεκδοτο ? Καλα ειμαστε σοβαροι ? Υπαρχει στην Ελλαδα "ρατσισμος" και "φασιστικη απειλη" προς τους ξενους ? Ο λαθρομεταναστης πλεον κανει οτι γουσταρει, φοροδιαφευγει ανετα, διακινει ναρκωτικα, συστηνει συμμοριες, εμποριο λευκης και μαυρης σαρκος, σου κανει τον νταβατζη, τον κλεπταποδοχο και οτι αλλο θες, για τα οποια αδικηματα αν επιαναν εμενα κι εσενα θα μας εκοβαν τον κωλο. Για την καταντια λοιπον του κεντρου της Αθηνας δεν ευθυνεται η Αστυνομια γιατι παρα τις καθημερινες συλληψεις, την αλλη μερα ολοι βρισκονται παλι εξω. Ευθυνεται το Θεσμικο και Νομικο πλαισιο το οποιο δεν ειναι στο χερι μας να το αλλαξουμε. Αυτοι που ειναι αρμοδιοι γι αυτο, τους βολευει η παρουσα κατασταση και το γιατι θα το δειτε στο προσεχες μελλον. Γι αυτο δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε μεταξυ μας, παρα τις διαφωνιες μας οι κατοικοι το μονο που προσπαθουν ειναι να καταφερουν να ζησουν ανθρωπινα. Αν αυτη τους την προσπαθεια την εκμεταλλευονται αριστεροι και δεξιοι, αυτο ειναι αλλο θεμα.

Ο κομματικος εμφυλιος ειναι το βασικο προβλημα της Ελλαδας εδω και δεκαδες χρονια !

συμφωνω σε ολα αυτα που ειπες και ετσι ακριβως ειναι!!!!οπως ειπα και εγω και οι ιδιοι οι νομιμοι μεταναστες εχουν αγνακτηση απο τους ομοεθνοις τους και κανεις δεν μπορει να χαραχτηρισει εναν λαο οπως τον ελληνικο οτι εχει ρατσιστικες τασεις αν θυμηθουμαι πως φερθηκαμε στους αλβανους οταν πρωτοηρθαν που τους δειναμε ρουχα φαγητο δουλεια και αυτοι βιαζαν γριες γυναικες και εσφαζαν δικους τους ανθρωπους απο το ιδιο χωριο που ειχαν ξεκινησει μαζι για ενα καλητερο αυριο για λιγα λεκια!ας θυμηθουμαι που οταν ερχονται παρανομα απο τα νησια μας οι νησιωτες μας τους περιθαλπουν και τους δεινουν ζεστο ψωμι και ρουχα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θοδωρη, τη βλεπω παλι τη δουλια - τη βλεπω :

lockgk.jpg

βρε συ νικολα εγω βρηκα ενα χαρτι που αναφερει οτι θα γινει μια συγκεντρωση και ειπα να το αναφερω!μερικοι μου την επεσαν και με εβριζαν οτι η αστυνομια καλει πολιτες σε φασιστικη διαδηλωση κλπκλπκλπ οτι παιζω βρωμικα κλπ.

που εγω αναφερω το επαγγελμα μου και που εγω καλω πολιτες σε διαδηλωση?ειπα σε κανενα σας να παραβρεθει στην συγκετρωση?το μονο που αναφερα ειναι τι ΕΓΩ βιωνω στην συγκεκριμενη περιοχη και μαλιστα ειπα οτι μπορει καποιος αλλος κατοικος να εχει η να βλεπει τα πραγματα διαφορετικα απο μενα!!!

ελπιζω και οπως βλεπω τουλαχιστον οι διαχειριστες να μην πεφτουν στην παγιδα ορισμενων αυτη την φορα που οξυνουν τα πνευματα επιτηδες για να κλειδωσει το θεμα!

ας πουν την γνωμη τους την διαφορετικη αυτο λεω παντα μεσα απο εδω και ας μην χαραχτηριζουν καποιον απο τα γραφομενα του,να τουν κανουν επιθεση προσωπικη ας πουν την γνωμη τους σεβομενοι τον συμφουριτη τους!ειμαστε μεγαλα παιδια πλεον εχουμαι διαμορφωσει την προσωπικοτητα μας και πως αντιλανβανομαστε τα πραγματα στην ζωη μας και δεν προκειται να πεισουμαι κανεναν αν εγω η ο αλλος εχει δικιο αλλα εστω την διαφωνια μας να την πουμαι με σεβασμο στο αλλον για να μας σεβαστει και ο απεναντι μας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για τη συγκεντρωση απλα ΟΧΙ δεν ερχομαι. θεωρω πως ειναι υποκινουμενη απο φασιστες. (προσωπικη αποψη)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και κατι ακομα ποιος ειναι ο οργανωτης της συγκεντρωσης στον αγιο

καποιο site link να διαβασουμε τις θεσεις τους?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για τη συγκεντρωση απλα ΟΧΙ δεν ερχομαι. θεωρω πως ειναι υποκινουμενη απο φασιστες. (προσωπικη αποψη)

πως μπορω να μην σε σεβαστω οταν δεν με βριζεις,λες την αποψη σου ,ισως και να με προβληματιζει η σκεψη σου και με σεβεσε ως συμφουριτη σου εδω μεσα!!!

ακομη και αν εχουμαι διαφορετικες αποψεις!

αυτο προσπαθω να πω εδω οτι ουτε η δικια μου αποψη αμετη μουχαμετη που λενε στο χωριο μου ειναι η σωστη αλλα ουτε και η δικη σου!καταθετουμαι την αποψη μας χωρις να χαραχτηριζουμαι ανθρωπους για να μην μας χαραχτηρισουν!! :cheers::thumbsup::worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε εννοείται, οτι οποιο προβλημα θα το εκμεταλλευθουν τα φασιστακια.

Δεν θελω να πω με αυτο οτι οι μετανάστες πρεπει να μεινουν εδω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω σε ολα αυτα που ειπες και ετσι ακριβως ειναι!!!!οπως ειπα και εγω και οι ιδιοι οι νομιμοι μεταναστες εχουν αγνακτηση απο τους ομοεθνοις τους και κανεις δεν μπορει να χαραχτηρισει εναν λαο οπως τον ελληνικο οτι εχει ρατσιστικες τασεις αν θυμηθουμαι πως φερθηκαμε στους αλβανους οταν πρωτοηρθαν που τους δειναμε ρουχα φαγητο δουλεια και αυτοι βιαζαν γριες γυναικες και εσφαζαν δικους τους ανθρωπους απο το ιδιο χωριο που ειχαν ξεκινησει μαζι για ενα καλητερο αυριο για λιγα λεκια!ας θυμηθουμαι που οταν ερχονται παρανομα απο τα νησια μας οι νησιωτες μας τους περιθαλπουν και τους δεινουν ζεστο ψωμι και ρουχα!!!

Συγνώμη αλλά επειδή ήμουν και εγώ σε αυτή την χώρα όταν ερχότανε το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα από Αλβανία, αυτά που λες απλά δεν ισχύουν.

Δεν περίμενα ποτέ πως θα ακούσω το "πως φερθήκαμε στους αλβανούς" να χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει ευγενική και φιλόξενη συμπεριφορά, αλλά φαντάζομαι πως η ιστορία ένα κομμάτι χαρτί είναι. Άλλος το διαβάζει και μαθαίνει, άλλος το καίει και ζεσταίνεται, και άλλος σκουπίζει τον κώλο του με αυτό.

ΥΓ : gs500, όλοι ξέρουν ποιοί κρύβονται πίσω από τους "εξαγριωμένους κάτοικους", εάν δεν έχεις μάθει ψάξτο. Εάν ξέρεις ήδη, τι να συζητάμε.

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και κατι ακομα ποιος ειναι ο οργανωτης της συγκεντρωσης στον αγιο

καποιο site link να διαβασουμε τις θεσεις τους?

αποτι καταλαβα σε ενα χαρτακι που βρηκα αναφερετε η κινηση κατοικων αγ,παντελεημωνα!

δεν ξερω κατι περισσοτερο,και αποτι καταλαβα ειναι μια κινηση διαμαρτηριας στις συνθηκες γκετοποιησης της περιοχης!

Συγνώμη αλλά επειδή ήμουν και εγώ σε αυτή την χώρα όταν ερχότανε το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα από Αλβανία, αυτά που λες απλά δεν ισχύουν.

Δεν περίμενα ποτέ πως θα ακούσω το "πως φερθήκαμε στους αλβανούς" να χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει ευγενική και φιλόξενη συμπεριφορά, αλλά φαντάζομαι πως η ιστορία ένα κομμάτι χαρτί είναι. Άλλος το διαβάζει και μαθαίνει, άλλος το καίει και ζεσταίνεται, και άλλος σκουπίζει τον κώλο του με αυτό.

ΥΓ : gs500, όλοι ξέρουν ποιοί κρύβονται πίσω από τους "εξαγριωμένους κάτοικους", εάν δεν έχεις μάθει ψάξτο. Εάν ξέρεις ήδη, τι να συζητάμε.

μια διαφωνια μου εδω στο μεγαλο μεταναστευτικο κυμα να διορθωσω λαθρομεταναστευτικο κυμα!

και πειστευω εξακολουθω οτι οι ελληνες τους αγκαλιασαν και οι πολιτες και η εκκλησια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και πειστευω εξακολουθω οτι οι ελληνες τους αγκαλιασαν και οι πολιτες και η εκκλησια!

Και το "Αλβανός" μας το δώρισαν ως βρισιά οι ίδιοι για να μας δείξουν την ευγνωμοσύνη τους ?

Προφανός το περιβάλλον σου ήτανε πολύ ανεκτικότερο με τους μετανάστες από το μέσο ελληνικό νοικοκυριό και μου κάνει εντύπωση πως τάσσεσαι τόσο έντονα υπερ κινήσεων που υποκινούνται από την ακροδεξιά.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο θεμα αλβανοι:

αν τους καλοσορισαμε? αλλοι ναι αλλοι οχι

τι εγινε τελικα οι τιμιοι ενσωματοθηκαν στην κοινονια και η εμειναν ελλαδα η γυρισαν σπιτια τους

τους απατεωνες, που καθε λαος εχει, ή τους βαλαμε φυλακη ή φυγαν μονοι τους

πλεον θεμα με αλαβανικη μειονοτητα νομιζω οτι δεν υπαρχει οχι γιατι δεν εχουμε αλβανους στην κοινονια μας αλλα γιατι αποροφηθηκαν απλα η περιοδος προσαρμογης ηταν δυσκολη και λογικο...

κατι τετοιο πιστευω και με το νεο κυμα λαθρομεταναστευσης απλα θελει υπομονη και λογικη

Επισης πρωτο προβλημα ειναι το κρατος που δεν αστυνομευει τις περιοχες και μπορει ο καθενας να δρασει ανεξελενκτα αλλα αυτο ειναι μερος σχεδιου για την απαξιοση του κεντρου και την εκμεταλευση του απο αλλους

τελος τα στεκια των αλοδαπων ευριπιδου κλπ οσοι ξερουν γεμισαν ναρκωμανεις το 2004 για να μην φαινοντε στην Ομονεια των ολυμπιακων αγωνων και μετα οι λαθρομεταναστες εμποροι ναρκωτικων πηγαν εκει αφου εκει ηταν η πελατεια και μετα άρχισε η γκετοποιηση

οποτε ποιος ειναι το προβλημα. αυτο που θελω να πω ειναι πως χτυποντας τους λαθρομεταναστες δε χτυπαμε το προβλημα αλλα τα παράγωγα του και ισως πρεπει να στραφουμε αλλου για τη λυση του προβληματος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το "Αλβανός" μας το δώρισαν ως βρισιά οι ίδιοι για να μας δείξουν την ευγνωμοσύνη τους ?

Προφανός το περιβάλλον σου ήτανε πολύ ανεκτικότερο με τους μετανάστες από το μέσο ελληνικό νοικοκυριό και μου κάνει εντύπωση πως τάσσεσαι τόσο έντονα υπερ κινήσεων που υποκινούνται από την ακροδεξιά.

Flwr δεν ειναι και τοσο απιστευτο. Η καταγωγη μου ειναι απο Ιονιο με συγγενεις Κερκυρα και Κεφαλλονιά.

Ειδικοτερα στην Κερκυρα, πολυς κοσμος βοηθησε τους πρωτους μεταναστες απο Αλβανία. Ειλικρινα σταθηκανε σε κοσμο ταλαιπωρημενο.

Δεν αργησανε να το μετανοιωσουν καθως μεχρι μπουγαδες εξαφανιστηκαν. Οκ θα μου πεις επεφτε πεινα και ξαφνικα βρεθηκανε σε ενα παραμυθι

και στην Αλβανια εκεινα τα χροναι εκλεβες για να ζεις. Ομως αυτο τους εβγαλε το ονομα "Αλβανος". Δεν ειχαν μεχρι χθες τποτα με αυτους.

Στην πολυκατοικία μου εχουμε 2 ενοικιαστες Αλβανους και 1 Ρουμάνους. Οι αλβανοι είναι κυριοι. Τα πιτσιρικια τους γαμω τα παιδακια.

Οσοι καλοι στεριωσανε και ειναι μια χαρα ανθρωποι. Ομως ακομα εχουν αρκετη φυρα. Ο Ρουμανος δε μεχρι για τα παιδια μου με απειλησε επειδη

του ειπα οτι κανει πολυ φασαρια 3 η ωρα το βραδυ (εριχνε μπουφλες στην γυναικα του).

Οταν φωναξα αστυνομία, κοτουλες. Ηρθαν μετα απο 1 ωρα αφου ειχαν καταλαγιασει τα πραγματα και μου την ειπαν και απο πανω.

Οταν λοιπον βρισκομαστε μονοι με τετοιες καταστασεις, λογικο ειναι να αρχιζει και η απεχθεια. Πολυ ευκολα μας εχετε βγαλει φασιστες.

Εχετε σκεφτει οτι απλα νιωθουμε ανασφαλεια? Ακομα και οι καθηκοελληνες παιρνουν απο λόγια.

Θελετε να με πειτε ξενοφοβικο. Οκ δεκτό. Ναι ειμαι γιατι πλεον δεν ξερω τι να αντιμετωπίσω και στην ουσια δεν εχω την επιλογη να μην το αντιμετωπίσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ σε ξαναρωτάω και σε αυτό το φόρουμ.

Έχει το δικαίωμα ένας αστυνομικός να παρακινεί πολίτες σε ακραίες(ακροδεξιές)συγκεντρώσεις;

ακραια ακροδεξια συγκεντωση η διαμαρτυρια για την οικονομικη εξαθλιωση των ελληνων

οκ το ακουσα και αυτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακραια ακροδεξια συγκεντωση η διαμαρτυρια για την οικονομικη εξαθλιωση των ελληνων

οκ το ακουσα και αυτο!

Ρε Σονικ, να εισαι λιγο καχυποπτος ομως. Ξερεις οτι παιζουν Χρυσαυγιτες σε κατι τετοια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, πείτε μου εάν σας βγάζει νόημα η λογική σας

"Ξέρω ξένους. Άλλοι καλοί άλλοι κακοί. Λόγω τον κακών, φοβάμαι και δεν γουστάρω τους ξένους γενικώς. Και δεν είμαι ξενοφοβικός."

Sonic επειδή λέγονται "Επιτροπή για γκαζόζες και παγωτό στην παραλία" δεν σημαίνει ότι αυτό είναι πράγματι, η σχέση τους με την Χρυσή Αυγή είναι καταγεγραμένη και γνωστή. Απλά για να ξέρει ο καθένας που μπλέκει και τι υποστηρίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το να σε πει καποιος αλβανο και να προσβληθεις ισως να εχει να κανει με την κουλτουρα του καθε λαου και το πολιτισμο που εχει....εμενα οταν με λενε ελληνα δεν προσβαλουμαι αλλα αντιθετα σκεπτομαι οτι ειναι τιμη μου!

το οτι Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πηρε ενα ποσοστο 20 τα εκατο στις περιοχες αυτες δεν τις καθιστουν οπως δηποτε ακροδεξιες!

δεν ξερω που εβγαλες το συμπερασμα οτι μια κινηση κατοικων για καλητερες συνθηκες διαβιωσης τους τους τασει αυτοματα στην ακρα δεξια!

αν ηταν ακρα αριστερα δεν θα μας πειραζε?

πειστευω δε οτι στην κινηση των κατοικων θα συμετεχουν κατοικοι που ειναι και στην δεξια και στην αριστερα και στο κεντρο ,ακομα και αλλοδαποι νομιμοι γιατι το προβλημα τους αγκιζει ολους!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Σονικ, να εισαι λιγο καχυποπτος ομως. Ξερεις οτι παιζουν Χρυσαυγιτες σε κατι τετοια.

δεκτο

εμενα με χαλαει απιστευτα την πρωτοχρονια να καθομαι μεσα στο σπιτι μου και να μην μπορω να παω συνταγμα να γιορτασω και καθομαι μεσα στο σπιτι μου απο φοβο!!!!!!!!!

ζηλεψα που εβλεπα σε αλες χωρες να κατεβαινουν σε κεντρικες πλατειες με σαμπανιες και να γιορταζουν στην Ελλαδα πλεον ειναι απαγορευτικο

δειτε στο 2.55 και 3,20 λαθρομετανάστες κακοποιούν γυναίκες στο Σύνταγμα τις κοπελες που τις βαλανε στην μεση και δεν ξερω και εγω τι εγινε .... βιασμος μεσα στην μεση του δρομου!!!!

πες μου φιλε μου μετα απο αυτο πως θα παρει καποιος την γυναικα του και τα παιδια του να κατεβει συνταγμα απλα ειναι τραγικο κλαιω για την κανταντια μας!!

δειτε το βιντεο και μετα πειτε τις αποψεις σας στις κοπελες που κακοποιήθηκαν μεσα στην μεση του δρομου στην γιορτη τις πρωτοχρονια

δειτε και αν δεν βράσει η ψυχη σας .....

Ρε παιδιά, πείτε μου εάν σας βγάζει νόημα η λογική σας

"Ξέρω ξένους. Άλλοι καλοί άλλοι κακοί. Λόγω τον κακών, φοβάμαι και δεν γουστάρω τους ξένους γενικώς. Και δεν είμαι ξενοφοβικός."

Sonic επειδή λέγονται "Επιτροπή για γκαζόζες και παγωτό στην παραλία" δεν σημαίνει ότι αυτό είναι πράγματι, η σχέση τους με την Χρυσή Αυγή είναι καταγεγραμένη και γνωστή. Απλά για να ξέρει ο καθένας που μπλέκει και τι υποστηρίζει.

και ξαναλεω αυτα ειναι η απαντηση μου

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το οτι Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πηρε ενα ποσοστο 20 τα εκατο στις περιοχες αυτες δεν τις καθιστουν οπως δηποτε ακροδεξιες!

Τις περιοχές όχι, τις κινήσεις αυτές σίγουρα.

Να ένα πρόχειρο link που αναφέρεται σε μια άλλη παράσταση των "αγανακτισμένων κατοίκων".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το να σε πει καποιος αλβανο και να προσβληθεις ισως να εχει να κανει με την κουλτουρα του καθε λαου και το πολιτισμο που εχει....εμενα οταν με λενε ελληνα δεν προσβαλουμαι αλλα αντιθετα σκεπτομαι οτι ειναι τιμη μου!

δεν ξερω που εβγαλες το συμπερασμα οτι μια κινηση κατοικων για καλητερες συνθηκες διαβιωσης τους τους τασει αυτοματα στην ακρα δεξια!

αν ηταν ακρα αριστερα δεν θα μας πειραζε?

πειστευω δε οτι στην κινηση των κατοικων θα συμετεχουν κατοικοι που ειναι και στην δεξια και στην αριστερα και στο κεντρο ,ακομα και αλλοδαποι νομιμοι γιατι το προβλημα τους αγκιζει ολους!!!

Λοιπον εχεις δει ποτε βιντεα στο utube που δειχνει τον φανατισμενο κοσμο με χαμογελα και λουλουδια να χεραιτα τον Χιτλερ?

Τοτε ξερεις ολοι αυτοι τα βρισκαν λογικα οτι καναν. Νιωθαν καταπιεσμενοι οικονομικα, επεφτε πεινα στην Γερμανια και βρηκαν κατι να πιστεψουν.

Μια μερα λοιπον και εσυ ισως χεραιτησεις ενα σωτηρα που ελυσε τα οικονομικα προβληματα, εκανε μια δυνατη ελλάδα, παταξε το εγκλημα και την φοροδιαφυγη.... και εσφαξε και 4-5χιλιαδες "μη Ελληνες".

Θα ηθελες να δεις την φατσα σου 30 χρονια μετα σε ενα τετοιο ντοκουμεντο να χεραιταει τον Σωτηρα?

Θελω να πω οτι τα πραγματα γρηγορα απο μια διαμαρτυρια μπορει να παρουν αλλη τροπη. Η δικη σου αγανακτηση και αισθηση του δικαιου ειναι "εργαλειακι τρελλο" στα χερια καποιων επιτειδιων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα αλλα δεν παιζουν μαλλον το ξαναβαζω

αυτη ειναι η προτοχρονια στην ΕΛΛΑΔΑ

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ειδαμε ρε ανθρωπε. Για αυτο λεμε οτι δεν μπορουμε να τους αφομιωσουμε. Πρεπει να φυγουν απο εδω. (Οχι να τους σφαξουμε)

Το θεμα ειναι μην μας κατευθυνουν με αφορμη αυτο και για περαιτερω "λυτρωτικες" ιδέες.

Τροποποιήθηκε από τον objecto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sonic αυτό που πόσταρες ήτανε

1 - Θλιβερό (γεγονός)

2 - Απαράδεκτο (γεγονός)

3 - Ταγμένο (βίντεο)

αλλά όχι απάντηση. Συζητάγαμε εάν είναι υποκεινούμενες από την ακροδεξιά αυτές οι κινήσεις. Με το βίντεο εννοείς "ναι και καλά κάνουν" ή τι, δεν καταλαβαίνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...