lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 φτάσαμε σε σημείο να λέμε σε μηχανόβιους "αδέρφια" να πάνε να δώσουν τις αδερφές στους/μάνες/γυναίκες για πήδημα...... Καλή φάση.... . Απλά να το θυμάστε αυτό στην επόμενη μπυροσυνάντηση.....που θα είστε όλοι χαχαχούχα και λοιπά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Εγω φιλε δεν θα αλαξω τον ρου της ιστοριας και η ιστορια καταγραφηκε ετσι οπως ειναι μεχρι σημερα.Αν εχεις αντιληψη της πραγματικοτητας ομως θα καταλαβης οτι σε τουτον εδω τον τοπο οι λογοι που ο κοσμος ειναι πικραμενος ειναι μακρυα απο Σοβιετικα φαντασματα,ανατολικα μπλοκ,Εμβερ Χοτζες,Μαο Τσε τουγκες,και Γιαρουζελσκιδες. Ειναι πικραμενος γιατι ποδοπατηθηκε απο τσαρλατανους ηγετες και χρησιμοποιηθηκε απο μισανθρωπους ιερεις.Και απο το περηφανο Αλβανικο επος που εγραψε ρεκορ χρυσης ιστοριας, μετα απο μια διαδρομη ξεπουληματος στους δυτικους συμμαχους και στους φιλους του Αμερικανους, σημερα καταγραφει ρεκορ φτωχειας ,παγκοσμιου διασυρμου για διαφθορα και αναγκαστικης μεταναστευσης.Ο κομουνιστικος μπαμπουλας χρησιμοποιηθηκε εντεχνα για να καταφερεθει αυτο που καταφερθηκε.Να γινει αυτο που λεει ωραια ο απλος λαος.<<Αλλου τα κακκαρισματα ,αλλου γεννουν οι κοτες>>Κυνηγα εσυ τους κουμουνιστες δηλαδη και μεις θα σου τρωμε ανενοχλητοι τις σαρκες ειναι μια αποψη,μια γνωμη σου που ειμαι υποχρεομενος να την σεβαστω ασχετα αν διαφωνω! θα συμφωνησεις ομως μαζι μου οτι θα πρεπει να σεβομαστε και τους παπουδες γιαγιαδες κλπ που με μια δικη τους αντιληψη εβλεπαν τα πραγματα ως [πολεμω υπερ βομων και εστιων ] και αμυνεσθε υπερ πατριδος εως τελευταιος ρανιδος του αιματος μου!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 να ρωτησω κατι βρε παιδια? οσοι εχουμαι παει φανταροι καναμε εναν ορκο στην πατριδα.οταν απολυθηκαμε παυει να ισχυει ο ορκος μας η οχι ? και κατι αλλο...οσοι δεν ειναι υπερμαχοι της θρησκειας [χ.ο.] γιατι δεν αλλαζουν το ονομα τους η δεν ασπαζονται μια αλλη θρησκεια η ας καταγραφουν ως αθεοι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 φτάσαμε σε σημείο να λέμε σε μηχανόβιους "αδέρφια" να πάνε να δώσουν τις αδερφές στους/μάνες/γυναίκες για πήδημα...... Καλή φάση.... . Απλά να το θυμάστε αυτό στην επόμενη μπυροσυνάντηση.....που θα είστε όλοι χαχαχούχα και λοιπά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 να ρωτησω κατι βρε παιδια? οσοι εχουμαι παει φανταροι καναμε εναν ορκο στην πατριδα.οταν απολυθηκαμε παυει να ισχυει ο ορκος μας η οχι ? ορκιστηκαμε στους νομους του συνταγματος που λενε για το δικαιωμα να εργαζεσαι.Ο ανεργος θα μπορουσε να διαμαρτυρηθει για απιστια της πατριδας προς αυτον και κατι αλλο...οσοι δεν ειναι υπερμαχοι της θρησκειας [χ.ο.] γιατι δεν αλλαζουν το ονομα τους η δεν ασπαζονται μια αλλη θρησκεια η ας καταγραφουν ως αθεοι... να αλαξω το ονομα μου ευχαριστως και απο θαναση να με λενε Παρασκευα..Να ασπαστω τον Ινδουισμο,τον Βραχμανισμο και αν ειναι να μην χρωσταω στις τραπεζες να ασπαστω και τον κωλο του Αλλαχ.Κανενα προβλημα.Και αθεος και ημιθεος και θεα και οτι ναναι...κανενα προβλημα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 να ρωτησω κατι βρε παιδια? οσοι εχουμαι παει φανταροι καναμε εναν ορκο στην πατριδα.οταν απολυθηκαμε παυει να ισχυει ο ορκος μας η οχι ? και κατι αλλο...οσοι δεν ειναι υπερμαχοι της θρησκειας [χ.ο.] γιατι δεν αλλαζουν το ονομα τους η δεν ασπαζονται μια αλλη θρησκεια η ας καταγραφουν ως αθεοι... Εάν δεν έχεις θρησκεία είσαι άθρησκος. Εάν δεν πιστεύεις στην ύπαρξη θεού είσαι άθεος. Προσωπικά, γιατί να αλλάξω το όνομα μου ? Όλοι με αυτό με ξέρουν, δεν βολεύει. Και τι σχέση έχει αυτό με την θρησκεία, δεν έχω χριστιανικό όνομα αλλά και να είχα τι πάει να πει. Όποιος έχει αρχαιοελληνικό όνομα δλδ πιστεύει στο δωδεκάθεο ? Άλλη θρησκεία ? Δεν μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον καμία, όχι πως ψάχνομαι κιόλας. Αλλά για ποιό λόγο να μπω στην φασαρία ? Αφού υπάρχουν άνθρωποι που "φτιάχνονται" και θεωρούν πως είμαστε "αδέλφια" απλά και μόνο επειδή κάποιος χωρίς να με ρωτήσει με βούτηξε σε μια κολυμπήθρα, να τους χαλάσω τη ζαχαρένια ? Εάν εγώ αύριο βαφτίσω το αμάξι μου "Πατρίδα" και το φουντάρω στη θάλασσα, θα νιώσεις πως ο όρκος σου σε δεσμεύει να το σώσεις ? Πατρίδα είναι ότι αισθάνεται ο καθένας, όχι ένα κομμάτι πανί, ούτε ότι μας πει ο κάθε χυδαίος συμφεροντολόγος πολιτικάντης. Το ΛΑΟΣ υπερασπίζεται την πατρίδα επιτιθόμενο στους μετανάστες και ισχυριζόμενο πως "κανείς δεν πέθανε στο Πολυτεχνείο" Η ΧΑ υπερασπίζεται την πατρίδα δέρνοντας και μαχαιρώνοντας ετεροιδεάτες γενικότερα. Το ΠΑΣΟΚ υπερασπίζεται την πατρίδα ξεπουλώντας τα πάντα όλα στο ΔΝΤ για να μην χρεωκοπήσουμε Η ΝΔ υπερασπίστηκε την πατρίδα καίγοντας και λεηλατώντας τα πάντα όλα. Το ΚΚΕ υπερασπίζεται την πατρίδα ζητώντας έξοδο από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και ότι να'ναι Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται την πατρίδα μπλέκοντας τα μπούτια του. κ.ο.κ. Ποιός έχει δίκιο ? Και ακόμα πιο σημαντικό, τι απλοϊκή θεώρηση του κόσμου είναι αυτή ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Εάν δεν έχεις θρησκεία είσαι άθρησκος. Εάν δεν πιστεύεις στην ύπαρξη θεού είσαι άθεος. Προσωπικά, γιατί να αλλάξω το όνομα μου ? Όλοι με αυτό με ξέρουν, δεν βολεύει. Και τι σχέση έχει αυτό με την θρησκεία, δεν έχω χριστιανικό όνομα αλλά και να είχα τι πάει να πει. Όποιος έχει αρχαιοελληνικό όνομα δλδ πιστεύει στο δωδεκάθεο ? Άλλη θρησκεία ? Δεν μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον καμία, όχι πως ψάχνομαι κιόλας. Αλλά για ποιό λόγο να μπω στην φασαρία ? Αφού υπάρχουν άνθρωποι που "φτιάχνονται" και θεωρούν πως είμαστε "αδέλφια" απλά και μόνο επειδή κάποιος χωρίς να με ρωτήσει με βούτηξε σε μια κολυμπήθρα, να τους χαλάσω τη ζαχαρένια ? Εάν εγώ αύριο βαφτίσω το αμάξι μου "Πατρίδα" και το φουντάρω στη θάλασσα, θα νιώσεις πως ο όρκος σου σε δεσμεύει να το σώσεις ? Πατρίδα είναι ότι αισθάνεται ο καθένας, όχι ένα κομμάτι πανί, ούτε ότι μας πει ο κάθε χυδαίος συμφεροντολόγος πολιτικάντης. Το ΛΑΟΣ υπερασπίζεται την πατρίδα επιτιθόμενο στους μετανάστες και ισχυριζόμενο πως "κανείς δεν πέθανε στο Πολυτεχνείο" Η ΧΑ υπερασπίζεται την πατρίδα δέρνοντας και μαχαιρώνοντας ετεροιδεάτες γενικότερα. Το ΠΑΣΟΚ υπερασπίζεται την πατρίδα ξεπουλώντας τα πάντα όλα στο ΔΝΤ για να μην χρεωκοπήσουμε Η ΝΔ υπερασπίστηκε την πατρίδα καίγοντας και λεηλατώντας τα πάντα όλα. Το ΚΚΕ υπερασπίζεται την πατρίδα ζητώντας έξοδο από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και ότι να'ναι Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται την πατρίδα μπλέκοντας τα μπούτια του. κ.ο.κ. Ποιός έχει δίκιο ? Και ακόμα πιο σημαντικό, τι απλοϊκή θεώρηση του κόσμου είναι αυτή ? +1 ερχεσαι στα λογια μου τωρα το ολο θεμα ειναι οι πολιτικες παραταξεις που μας εχουνε προβατα προς σφαγη!! θεωριες που ποτε δεν γινανε πραξη! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 +1 ερχεσαι στα λογια μου τωρα Όχι, σε καμία περίπτωση πέραν του φαινομενικού. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 δε φταινε ομως οι πολιτικες παραταξεις, που εδω βριζονται μεταξυ τους καποιοι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 η αλβανια ηταν η μονη χωρα που στο πολιτευμα της δεν ειχε θρησκεια ως επισιμη,οποτε ορισμενοι και που βαπτιστηκαν μεγαλοι στην κολυμπιθρα ηταν για ιδιον συμφεροντα!!! ολοι βεβαια ισχυριζονται οτι ειναι βορειοηπειρωτες και αν τους πεις κανε το σταυρο σου η πεσε το πειστευω η πες τον εθνικο υμνο σου λενε τι ειναι αυτο? πολλοι απο αυτους εχουν πολιτογραφηθει ως ελληνες και αν γεινει καμια συραξη με την αλβανια προβλεπω πολλους τσαμηδες να μας την πεφτουν στα μετοπισθεν!!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) δε φταινε ομως οι πολιτικες παραταξεις, που εδω βριζονται μεταξυ τους καποιοι. οχι σε αυτο φταινε ο φανατισμος και οι παρωπίδες και το ποσο δυσκολο ειναι να δεχτείς μια άποψη και ας μην συμφωνεις δηλ ειναι θέμα παιδείας οκ λες την αποψη σου μια φορα και να βλεπεις οτι η συζητησει γενικα την αποριπτει μπορεις να κανεις ενα άλο θεμα η να μιλήσεις στα 1000 διαφορετικά τοπικ που υπάρχουν sto my bike το να προσπαθεις να επιβάλεις θεωρίες περι κοινωνοικου παραδείσου η φασισμου σε ατομα που δεν ξερεις στην τελικη ποια ειναι η ζωη τους και παίρνανε η οχι καθημερινά ειναι χαζο αλος πίνει καφέ αλος δουλεύει αλος κολοβαραει και αλος πλακώνετε ολη μερα βαλτους και τους 4 σε μια οθονη να ακουσεις 1000 διαφορετικα πραγματα!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 η αλβανια ηταν η μονη χωρα που στο πολιτευμα της δεν ειχε θρησκεια ως επισιμη,οποτε ορισμενοι και που βαπτιστηκαν μεγαλοι στην κολυμπιθρα ηταν για ιδιον συμφεροντα!!! ολοι βεβαια ισχυριζονται οτι ειναι βορειοηπειρωτες και αν τους πεις κανε το σταυρο σου η πεσε το πειστευω η πες τον εθνικο υμνο σου λενε τι ειναι αυτο? πολλοι απο αυτους εχουν πολιτογραφηθει ως ελληνες και αν γεινει καμια συραξη με την αλβανια προβλεπω πολλους τσαμηδες να μας την πεφτουν στα μετοπισθεν!!!!! Οι Βορειοηπειρώτες είναι τι είναι για σένα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Οι Βορειοηπειρώτες είναι τι είναι για σένα? εγκλωβισμενοι ελληνες που στον εμφυλιο παρεμειναν στο αλβανικο εδαφος οπως επισης και ελληνες με θρησκευμα χ.ο ελληνικη παιδεια που ευρισκοντο πολλα χρονια εκει και μετα το μειρασμα και χαραξει συνορων παρεμειναν στα πατρια εδαφη τους πειστευοντας οτι καποια μερα η ελλαδα θα ενσωματωσει την βορεια ηπειρο στα εθνικα της συνορα!!!!! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 η αλβανια ηταν η μονη χωρα που στο πολιτευμα της δεν ειχε θρησκεια ως επισιμη,οποτε ορισμενοι και που βαπτιστηκαν μεγαλοι στην κολυμπιθρα ηταν για ιδιον συμφεροντα!!! Πέραν του ότι είναι τελείως άσχετο με την συζήτηση και το κάνεις για να την εκτροχιάσεις και να μην χρειαστεί να απαντήσεις σοβαρά, αυτό είναι και κραυγαλέα λάθος. Εκτίθεσαι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 εγκλωβισμενοι ελληνες που στον εμφυλιο παρεμειναν στο αλβανικο εδαφος οπως επισης και ελληνες με θρησκευμα χ.ο ελληνικη παιδεια που ευρισκοντο πολλα χρονια εκει και μετα το μειρασμα και χαραξει συνορων παρεμειναν στα πατρια εδαφη τους πειστευοντας οτι καποια μερα η ελλαδα θα ενσωματωσει την βορεια ηπειρο στα εθνικα της συνορα!!!!! Περίφημα....και δεν μου λες...εσύ που σέβεσαι την σημαία το "Πανί" τι κάνεις για αυτούς που έχυσαν αίμα για να είσαι ελεύθερος σήμερα? Τους σέβεσαι? Η τους αφήνεις με αλβανικά χαρτιά και θέλουν βίζα για να κινηθούν μέσα στην ίδια τους την χώρα? Που τους κοιτάς με μισό μάτι και ψιθηρίζεις από μέσα σου "κωλοαλβανοί"...και αν μπουν παράνομα 'ή λήξει η βίζα τους θες να τους απελάσεις? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες