A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) επειδή το βλέπω θα ξεφύγουμε αρκετα πάλι! να υπενθυμίσω σε όλους ειναι μια πολιτικοοικονομικοκοινωνικη συζητήσει μην πετάμε προσωπικές προσβολές οχι οτι εγινε κατι τέτοιο αλλα επειδή προβλέπω να ξεφύγει στο τελος αυτααααααααα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι "ρέμπελος,χαραμοφάης,αληταράς που κάθεται όλη μέρα",σωστά? Γαμώ τις λογικές! εξαρταται ποια η σταση σου αν εχεις ελληνικη υπηκοοτητα στην πατριδα στην θρησκεια στην οικογενοια αν εχεις αρχες και αν αποκυρησεις την βια εκτος της νομιμου αμυνης και ποσο ειναι για σενα σωστο οτι τα δικαιωματα σου σταματουν εκει που αρχειζουν τα δικα μου οπως και αν σεβεσε την νομιμοτητα!!!!!οι υπολειποι που ειναι?[οι ενισχυσεις] κοιμουνται?σε λιγο που θα ξυπνησουν θα ποσταρουν και αυτοι.... μου αρεσει να σας πειραζω και να μου εκδηλωνεστε!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! βαλτε λιγο χιουμορ στην ζωη σας!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) εξαρταται ποια η σταση σου αν εχεις ελληνικη υπηκοοτητα στην πατριδα στην θρησκεια στην οικογενοια αν εχεις αρχες και αν αποκυρησεις την βια εκτος της νομιμου αμυνης και ποσο ειναι για σενα σωστο οτι τα δικαιωματα σου σταματουν εκει που αρχειζουν τα δικα μου οπως και αν σεβεσε την νομιμοτητα!!!!! Δηλαδή όποιος δεν συμφωνεί με τη πάρτη σου σε αυτά που αριθμείς παραπάνω,είναι ρεμάλι και δεν ξέρω 'γω τί άλλο? Μπορείς να μου δώσεις μια μονολεκτική απάντηση σε παρακαλώ? Ναι ή όχι? ΥΓ. Η παράθεσή μου,είναι το αρχικό σου post πρίν το edit... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον Xasmito Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Δηλαδή όποιος δεν συμφωνεί με τη πάρτη σου σε αυτά που αριθμείς παραπάνω,είναι ρεμάλι και δεν ξέρω 'γω τί άλλο? Μπορείς να μου δώσεις μια μονολεκτική απάντηση σε παρακαλώ? Ναι ή όχι? ΥΓ. Η παράθεσή μου,είναι το αρχικό σου post πρίν το edit... κοιτα αν τα παρουμαι ενα ενα αυτα που ειπα και εχεις ακριβως τις αντιθετες σκεψεις και στασεις ζωης απο τις σκεψεις τις δικες μου για μενα και επιμενω για μενα εισαι παρασιτο της ζωης και ζεις εις βαρος των αλλων οποτε υπαρχει μεριμνα και για αυτους απο το συνολο που πειστευουν και εχουν την ιδια αποψη με μενα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Συγχώρεσέ με, αλλά για να σε ακολουθήσω σε αυτό το παραλλήρημα θέλω ένα αντίγραφο της συνταγής για τα ψυχοφάρμακα που σου έγραψαν. μην μιλας για ψυχοφαρμακα γιατι εσυ υποστειρηζεις οτι εχεις βαλει την σημαια αναποδα περιμενοντας ενισχυσεις στο οχυρο που βρεισκεσε και πολειορκεισε περιμενοντας ενισχυσεις! εσυ πειστευεις οτο εισαι φανταρος και αμυνεσε τωρα κλπ κλπ κλπ...ελπιζω καποια στιγμη να κανεις την ηρωικη εξοδο του μεσσολογγειου μπας και δουμαι την σημαια σωστα!!! ληγμενα παιρνεις?????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Κωνσταντινου δημ συμβουλος ανταρσυα Εξω απο την μαρφιν οπου μεσα καιγοντουσαν ζωντανοι 4 ανθρωποι πριν μερικους μηνες . Γιατι μερικοι ξεχασαν κιολας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) μην μιλας για ψυχοφαρμακα γιατι εσυ υποστειρηζεις οτι εχεις βαλει την σημαια αναποδα περιμενοντας ενισχυσεις στο οχυρο που βρεισκεσε και πολειορκεισε περιμενοντας ενισχυσεις! εσυ πειστευεις οτο εισαι φανταρος και αμυνεσε τωρα κλπ κλπ κλπ...ελπιζω καποια στιγμη να κανεις την ηρωικη εξοδο του μεσσολογγειου μπας και δουμαι την σημαια σωστα!!! ληγμενα παιρνεις?????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Αμα μου παραθέσεις και το post στο οποίο λέω κάτι τέτοιο, θα σε πω και μάγκα. Εάν για παράδειγμα σου έλεγα "φιλαράκο είσαι μεγάλος υποκριτής" και μου απαντούσες "χαχα τρελός είσαι" θα τραβούσα το ποστ που ωρύεσαι επειδή σε είπαν μπάτσο και πως δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα κλπ κλπ και απο κάτω θα έβαζα το ποστ που καταλήγεις πως είμαι αλβανός μετανάστης κάνοντας ακριβώς το ίδιο πράγμα*. Για κάνε το αντίσοιχο σε παρακαλώ. *εντάξει όχι ακριβώς. Για το ότι είσαι αστυνομικός υπάρχουν ενδείξεις, για το 2ο απλά το κατέβασες από το μυαλό σου αλλά οκ. Dimvolos τι σχέση έχει αυτό ? Εννοείς πως όποιος ήταν απ'έξω είναι συνένοχος ? Edit : Θέλετε να τσακίσετε τελείως το θέμα μέχρι να κλειδωθεί για να μην δει άλλος την κατάντια της "ανεξάρτητης διαμαρτυρίας" ? Δεν μας είπες ποτέ ρε gs, πήγες τελικά ? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον Le Flwr Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Τουρκικό ήταν τελικά το υποβρύχιο που εντόπισαν και κυνήγησαν επί ώρες τα δύο ελικόπτερα S-70 B-6 Aegean Hawk την Πέμπτη το πρωί βόρειοδυτικά της Κέας, 8,5 μίλια από την νήσο Μαντιλού και 11,5 μίλια νότια της... Καρύστου, σε μία κορυφαία επιθετική κίνηση που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν! Το defencenet.gr μετά από έρευνα τριών ημερών φέρνει στην επιφάνεια και αποκαλύπτει πλέον όλες τις λεπτομέρεις ενός ναυτικού επεισοδίου που έχει πολλά κοινά με την ταινία «Το κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη» με την μόνη διαφορά, ότι τα πράγματα εδώ ήταν πολύ αληθινά: Υπήρξε κίνδυνος μέχρι και πρόσκρουσης του τουρκικού υποβρυχίου που μετά το αρχικό πάγωμα στο βυθό ξεκίνησε ελιγμούς πανικού, χωρίς να καταφέρει όμως να ξεφύγει ούτε λεπτό από τους κυνηγούς του, τα πληρώματα των ελληνικών S-70 B-6 Aegean Hawk! Ας δούμε από την αρχή το όλο σκηνικό: Τα δύο ελικόπτερα S-70 B-6 Aegean Hawk σηκώνονται από την βάση στο Κοτρώνι για συντήρηση επιχειρησιακής εκπαίδευσης, διαδικασία ρουτίνας (δηλαδή, δεν υπήρχε άσκηση «Γοργόνα», όπως λέχθηκε χθες από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΕΘΑ, προκειμένου να καλυφθεί η ανθυποβρυχιακή δραστηριότητα της Πέμπτης. Έτσι ή αλλιώς η «Γοργόνα» διεξάγεται μόνο Τετάρτη και η πρώτη για το 2011 έχει σχεδιαστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 19/01). Τα ελικόπτερα κατευθύνονται προς την περιοχή της Κέας όπου είναι προσδιορισμένη περιοχή ασκήσεων ελικοπτέρων του Π.Ν.. Ξαφνικά στο ραντάρ ΑN/APS-143(V)3 , εντοπίζει ένα περισκόπιο με διόπτευση 2-0-0! Ενημερώνεται άμεσα η Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΔΕΝ) και ερωτάται αν είναι φίλιο το υποβρύχιο, το οποίο όμως στο μεταξύ έχει αρχίσει διαδικασία κατάδυσης.Λαμβάνει αρνητική απάντηση και εντολή να καταδιώξει το εχθρικό υποβρύχιο. «Εχθρικό» γιατί παραβιάζει τα ΕΧΥ καθώς βρισκόταν σε απόσταση μικρότερη των έξι μιλίων από ελληνική ακτή, αλλά και γιατί παραβίαζε τους κανόνες αβλαβούς διέλευσης αφού κινείτο κάτω από την επιφάνεια. «Ο Τούρκος ήταν άτυχος: Λίγα μίλια νοτιότερα να βρισκόταν δεν θα τον έβρισκε το ραντάρ» αναφέρουν πηγές από το Κοτρώνι. Το ελικόπτερο ποντίζει αμέσως το Ενεργό Σόναρ Μακράς Εμβέλειας Ελικοπτέρου (HΕLRΑS) που διαθέτει και «λοκάρει» το υποβρύχιο, το οποίο πλέον είναι πρακτικά αδύνατον να ξεφύγει. Μάλιστα, αρχικά δεν προσπάθησε καθόλου να ξεφύγει. Προφανώς έχοντας αντιληφθεί την πόντιση του σόναρ και γνωρίζοντας ότι έχει εντοπιστεί, καταδύεται σε μικρό βάθος και παραμένει ακίνητο, προφανώς ενημερώνοντας την βάση του για το όλο επεισόδιο. Ξαφνκά αρχίζει να κινείται και όχι απλώς να κινείται, αλλά και να κάνει ελιγμούς σε βυθό ο οποίος σίγουρα δεν είναι γνωστός στον κυβερνήτη σε ότι αφορά τέτοιου είδους αποστολή. Κινείται με αυξομειούμενη ταχύτητα περί τα τέσσερα μίλια την ώρα, προσπαθεί να κρυφτεί σε χαράδρες του βυθού, αλλά τα δύο Hawk δεν το χάνουν ούτε στιγμή. Υπό κανονικές συνθήκες τα ελικόπτερα θα είχαν καταστρέψει με εκτόξευση τορπιλών το υποβρύχιο. Δεν υπάρχει υποβρύχιο στο κόσμο που να μπορεί σε τέτοιο βάθος να ξεφύγει από βολές τορπιλών δύο ελληνικών S-70 B-6 Aegean Hawk και ειδικά το συγκεκριμένο υποβρύχιο, του οποίου ο κυβερνήτης έδειχνε σαφή ίχνη πανικού. Στο μεταξύ από την ΔΕΝ, ενημερώνεται απ’ευθείας ο Αρχηγός Στόλου, εκτός από το ΕΘΚΕΠΙΧ, το οποίο από την αρχή παρακολουθεί την εξέλιξη του θρίλερ. Τα δύο ελληνικά ελικόπτερα καταδιώκουν το τουρκικό όπως τα λαγωνικά το τραυματισμένο θήραμα, το οποίο πραγματικά δείχνει να μην ξέρει που πηγαίνει, αφού αντί για ανατολικά κατευθύνεται ... βόρεια! Η κίνηση του υποβρυχίου και η εκτίμηση ότι έχει πανικοβληθεί και μπορεί να υπάρξει ατύχημα, φαίνεται ότι οδηγούν σε μία απόφαση προφανώς της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, η οποία όσο και αν ακούγεται παράδοξη, ήταν σαφώς η ενδεικνυόμενη αν θεωρήσουμε ότι έπρεπε να αποφύγουμε τα χειρότερα και να υπάρξει αποκλιμάκωση: Στο δεύτερο ζευγάρι των S-70 B-6 Aegean Hawk που φθάνει στην περιοχή, δίνεται η εντολή να δημιουργήσουν με τα σόναρ, ένα «barrier», δηλαδή ένα είδος «φράγματος-διαδρόμου» με τον οποίο θα καθοδηγήσουν το τουρκικό υποβρύχιο να εξέλθει με ασφάλεια από την θανάσιμη παγίδα στην οποία έχει πέσει. Όντως το δεύτερο ζευγάρι ακολουθεί την εντολή και το υποβρύχιο παίρνει πλέον κατεύθυνση ανατολικά, αλλά και πάλι μέσα σε επίκίνδυνα νερά. Τότε, και ενώ έχει αρχίσει να βραδιάζει μετά από ώρες κυνηγιού, τα ελληνικά ελικόπτερα παίρνουν εντολή να επιστρέψουν στη βάση τους δεδομένου ότι ο καιρός έχει χαλάσει και πλέον ο Τούρκος κινείται σε διεθνή ύδατα. Το κύριο ερώτημα είναι «Τι αναζητούσε το τουρκικό υποβρύχιο στην περιοχή». Όπως ήδη γράψαμε την Παρασκευή δύο τουρκικά υποβρύχια κινούντο επί τριήμερο βόρεια της Άνδρου. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν ένα από τα δύο ή επρόκειτο περί τρίτου υποβρυχίου. Πηγές του ΓΕΝ, αναφέρουν ότι «Πιθανότατα είχε σταλεί για να καταγράψει το ίχνος του S120 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ που είχε εξέλθει του ναυστάθμου στις 11 του μήνα. Ο Τούρκος πρέπει να βρισκόταν δύο ημέρες στην περιοχή». Εδώ τίθεται και θέμα ασφάλειας πληροφοριών. Για ποιο λόγο είχε διαρρεύσει η έξοδος του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ για εκπαίδευση; Για να φανεί ότι είναι «μάχιμος»; Δεν υπήρχε κανένας λόγος να δημοσιοποιηθεί ένα τέτοιο γεγονός που όπως ήταν φυσικό προσέλκυσε «ενδιαφερόμενους». Από εκεί και πέρα με όλα αυτά που φέρνει σήμερα το defencenet.gr στην επιφάνεια αποκαλύπτεται ότι είναι απίστευτο, μεν, αλλά παραλίγο να είχαμε «θερμό» επεισόδιο στις ακτές τις Αττικής, αφού πλέον η Τουρκία, λίγες ημέρες μετά το Ερζερούμ, προχώρησε σε μία κορυφαία πρόκληση η οποία παραλίγο να της κοστίσει ένα υποβρύχιο και βέβαια να φέρει τις δύο χώρες στα πρόθυρα πολεμικής εμπλοκής. Πλέον δείχνουν ότι είναι ικανοί για όλα και αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό. Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης ανησυχητική η τακτική ενημέρωσης που ακολουθεί το υπουργείο Ενικής Άμυνας: Από την Παρασκευή μέχρι και χθες το βράδυ, προφανώς κατόπιν εντολών, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΘΑ διέψευδε το γεγονός, επικαλούμενος και σχετικές ενημερώσεις του από το ΕΘΚΕΠΙΧ, από τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, αλλά και του εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΝ! Για ένα γεγονός το οποίο έχει καταγραφεί σε δεκάδες σήματα και έχει ενημερωθεί ολόκληρη η αλυσίδα διοίκησης! Και δεν διέψευδαν απλώς, αλλά ψευδολογούσαν κι όλας και εδώ αναδεικνύεται ανάγλυφα ένα άλλο κρίσιμο θέμα: Του τι πραγματικά συμβαίνει στο Αιγαίο σε βάρος της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών και αποκρύπτεται! Επίσης είναι πολύ άσχημο να καταπέφτει η αξιοπιστία των ενημερώσεων του υπουργείου σε θέματα εθνικής ασφάλειας, αφού πλέον όλοι σκέφτονται είτε ότι ψεύδονται στις ανακοινώσεις τους είτε ότι κρύβουν την αλήθεια... Απο το ksipniste re Θα ερθει η ωρα που καποιος ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ θα του την δωσει και θα τους ριξει κανενα πυραυλο Και μετα θα βγαινουν τα παπαγαλακια και θα σας λενε οτι επρεπε να κανουμε πισω.... ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Κωνσταντινου δημ συμβουλος ανταρσυα Εξω απο την μαρφιν οπου μεσα καιγοντουσαν ζωντανοι 4 ανθρωποι πριν μερικους μηνες . Γιατι μερικοι ξεχασαν κιολας. πως ? τι? δεν το ειχα δει αυτο!!!!!!!!!ω ρε μαγκα μου ........... βλεπω και σακιδιακι και δεν βλεπω να κανει κατι για να σωσει τους ανθρωπους!!!!! παω να αγορασω μελανια για τον εκτυπωτη!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 καλως τις ενυσχισεις.......!!!!!χαχαχαχα το οχυρο αντιστεκετε σθεναρα τωρα!!! οπου ναναι θα σκασουν και τα αλλα συντροφια τωρα..... σας πεθυμησα!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα παμε να σας κερασω καφε ,αφου καθεστε που καθεστε εκμεταλευτειτε διμιουργεικα το χρονο σας!!!! ΝΕΣ καφέ φραπέ ατελείωτη ευχαρίστηση γλυκό με γάλα και σβέλτα παρακαλώ πολύ. Πριν αρχίσει ο Ονούρ και η Σεχραζάτ όμως γιατί δεν μπορώ να πίνω τίποτα λόγο του κλάματος βλέποντας την σειρά..... Αχ...Σεχραζάτ........ Υ.Γ. Έγινα και σύντροφος τώρα χαχαχαχαχχχαχαχαχαχααχαχαχα μετά θα παίξει ο σύντεκνος , ο συμπέθερος και ο συμπολεμιστής. Το συμμαθητή τον περάσαμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Αμα μου παραθέσεις και το post στο οποίο λέω κάτι τέτοιο, θα σε πω και μάγκα. Εάν για παράδειγμα σου έλεγα "φιλαράκο είσαι μεγάλος υποκριτής" και μου απαντούσες "χαχα τρελός είσαι" θα τραβούσα το ποστ που ωρύεσαι επειδή σε είπαν μπάτσο και πως δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα κλπ κλπ και απο κάτω θα έβαζα το ποστ που καταλήγεις πως είμαι αλβανός μετανάστης κάνοντας ακριβώς το ίδιο πράγμα*. Για κάνε το αντίσοιχο σε παρακαλώ. *εντάξει όχι ακριβώς. Για το ότι είσαι αστυνομικός υπάρχουν ενδείξεις, για το 2ο απλά το κατέβασες από το μυαλό σου αλλά οκ. Dimvolos τι σχέση έχει αυτό ? Εννοείς πως όποιος ήταν απ'έξω είναι συνένοχος ? Edit : Θέλετε να τσακίσετε τελείως το θέμα μέχρι να κλειδωθεί για να μην δει άλλος την κατάντια της "ανεξάρτητης διαμαρτυρίας" ? Δεν μας είπες ποτέ ρε gs, πήγες τελικά ? θα σε αφησω με την απορια να εχεις κατι να σκεπτεσε!!!! τωρα να κλειδωθει?απα πα πα!!!τωρα που βγαινουν και φωτο???? ναι ξερω την ωρα που καιγοσαντε οι ανθρωποι εντελως τυχαια περνουσε απο το σημειο αυτος και η παρεα του!!!!οπως και ο αλλος μετην ταυτοτητα μετα απο 6 χρονια την βρηκε στο δρομο και πηγαινε κατευθειαν να την παραδωσει αλλα του την επεσαν και δεν προλαβε !!!αχ το παιδι... ελπιζω μονο να αλλαξουν οι καταστασεις και καθενας μας να λαβει τα του καισαρος!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Le Flwr εχεις δικιο οτι δεν ποσταρισες γιατι μας βαζεις την σημαια αναποδα,καιρος να το κανεις αν και απο αυτο που εγραψες .... Και το "Αλβανός" μας το δώρισαν ως βρισιά οι ίδιοι για να μας δείξουν την ευγνωμοσύνη τους ? Προφανός το περιβάλλον σου ήτανε πολύ ανεκτικότερο με τους μετανάστες από το μέσο ελληνικό νοικοκυριό και μου κάνει εντύπωση πως τάσσεσαι τόσο έντονα υπερ κινήσεων που υποκινούνται από την ακροδεξιά. ..... καταλαβαινω οτι εισαι αλβανος και μια συμβουλη σου δεινω αν ειναι ετσι,σεβασου τα συμβολα της χωρας που σε φιλοξενει! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Τι έμαθα από αυτό το thread : - Η δήλωση απέχθειας προς "όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες" δεν είναι ρατσισμός - Ναζιστικός χαιρετισμός = κωλοδάχτυλο. Δεν τρέχει και τίποτα. - Οι Έλληνες μετανάστες πήγανε όλοι μόνο μετά από πρόσκληση των ξένων χωρών. Ήταν όλοι λόγιοι και πήγανε εκεί να χτίσουν κανα παρθενώνα, κανά ναό του ποσειδώνα κλπ - Ουδέποτε στην ιστορία της ανθρωπότητας (πόσο μάλλον κατά το ελληνικό μεταναστευτικό ρεύμα) δεν παρουσιαζόντουσαν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια φαινόμενα (γκετοποίηση, ρατσισμός, φόβος κλπ). Αυτό που βιώνουμε είναι κάτι πρωτόγνωρο που μόνο με μίσος λύνεται. - Το γεγονός πως είμαστε έθνος με τεράστια μεταναστευτική παράδοση, όχι μόνο δεν σημαίνει πως θα έπρεπε να δείχνουμε κατανόηση, αλλά ίσα-ίσα μας δίνει το δικαίωμα να φτύνουμε στα μούτρα τους μετανάστες. - Μακριά από τον κώλο μου και ας είναι 1 μέτρο. - Λύσεις βασισμένες στην λογική και την ανθρωπιά είναι αριστεριστικές ιντελεκτουέλ μαλακίες. - Η ειλικρίνεια είναι ντροπή Τέσπα, τα επιχειρήματα που βλέπω μόνο για γέλια είναι οπότε τι το συζητάμε. Αποδυκνείεται πως η όλη συγκέντρωση ήτανε ΛΑΟΣ-Χρυσαυγίτικο πανηγύρι και το κάνουνε όλοι γαργάρα. Και στην επόμενη πορεία θα φωνάζουν για τους μπάχαλους,ενώ τώρα δεν τρέχει τίποτα που οι αυγοκέφαλοι τις έπαιζαν με τα φιλαράκια τους μέσα σε εκκλησία. Προσωπικά φοβάμαι για το μέλλον μου επειδή σε 10-20 χρόνια που θα δω χρυσαυγίτη πακιστανό θα πεθάνω στα γέλια. Εγω απο το post σου βλεπω απλα οτι καταλαβαινεις αυτα που σε βολευουν,εισαι εγκαθετος και με προσβαλει η αναποδη ελληνικη σημαια που εχεις στο προφιλ σου. Οι admin δεν το βλεπουν να το αλλαξουν;;;;;;;; Αντε στο διαολο που θα βαλεις το συμβολο της πατριδας μου αναποδα. :mB_faskelo: :mB_faskelo: 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πιστευω οτι τον καθε ελληνα ενοχλει η ελληνικη σημαια αναποδα, πρωσωπικα για εμενα ειναι μεγαλη προσβολη..καλο θα ητανε να την αλλαξεις.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον vagelisv 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 ΠΕς τα ρε Βαλαντη γαμω την πουτ%#@%#@ μου..... Με τον καθε %#@%%@# Και μου βαζει και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια αναποδα........ Αλλα δεν φταις εσυ οι διαχειριστες φταινε που δεν σε πετανε μια και καλη εξω...... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 gs500f, καταπληκτικό συμπέρασμα αν και η αναγνωστική σου ικανότητα περισσότερες αμφιβολίες αφήνει για την δική σου καταγωγή παρά την δική μου. Τέσπα. Αλβανός, Πακιστανός, ότι γουστάρεις δεν έχω πρόβλημα. Απλά να αποφασίσουμε επειδή μπερδεύομαι. Για την υπογραφή, λυπάμαι. Δυστυχώς τους κανόνες τους θέτουν οι διαχειριστές και στο χέρι τους είναι εάν θα αλλάξουν τους κανόνες του forum. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 gs500f, καταπληκτικό συμπέρασμα αν και η αναγνωστική σου ικανότητα περισσότερες αμφιβολίες αφήνει για την δική σου καταγωγή παρά την δική μου. Τέσπα. Αλβανός, Πακιστανός, ότι γουστάρεις δεν έχω πρόβλημα. Απλά να αποφασίσουμε επειδή μπερδεύομαι. Για την υπογραφή, λυπάμαι. Δυστυχώς τους κανόνες τους θέτουν οι διαχειριστές και στο χέρι τους είναι εάν θα αλλάξουν τους κανόνες του forum. Για μενα εισαι ενα μεγαλος επαναστατης του Κ Ο Λ Ο Υ. Να σου αναφερω μαλλον γιατι εισαι σιγουρα ανιστοριτος, οτι οταν οι κολογερμανοι μπηκαν στην Αθηνα ο σκοπος που φυλουσε την ακροπολη τυλιχτικε με το συμβολο που εσυ ο ΚΑΦΡΟΣ βαζεις αναποδα, και επεσε στο κενο και σκοτωθηκε για να μην την κατεβασουν οι κολφασιστες και την μολυνουν με τα βρομωχερα τους. Ανθρωποι σαν εσενα που δεν σεβονται το ΑΙΜΑ που χυθηκε για να κανεις εσυ κι εγω το εξυπνο απο το πληκτρολογιο με θλιβουν. Λαος που δεν σεβεται την ιστορια του=σημαια=συμβολο ελευθεριας δεν εχει μελλον. Αλλα ευτυχως ειστε λιγοι ρεεεεεεεεε :ranting3: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Πόσο γουστάρω...έχει γίνει καλύτερο και από Real 3D αίθουσα κινηματογράφου το mybike...σκέτη απόλαυση λέμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Πόσο γουστάρω...έχει γίνει καλύτερο και από Real 3D αίθουσα κινηματογράφου το mybike...σκέτη απόλαυση λέμε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) πατερούλη...σαγαπάμε! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον Pilgrimage Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ftiann 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 τα αλλα δεν παιζουν μαλλον το ξαναβαζω αυτη ειναι η προτοχρονια στην ΕΛΛΑΔΑ Θα ηθελα να ευχηθω στον Le Flwr,Anubis και γενικα σε οποιον υποστιριζει τους λαθρομεταναστες στην θεση των γυναικων αυτων να ηταν δικοι τους ανθρωποι(αδερφη,κοπελα,φιλη,μανα,γυναικα) οπως επισης και στην θεση ολων αυτων τον γυναικων που πεφτουν θυματα κακοποιησης η και βιασμου απο λαθρομεταναστες καθημερινα.Των ανθρωπων που τους ληστευουν,τους σπανε τα αμαξια τους σκοτωνουν κτλ.Οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερει. Καλη σας μερα και περαστικα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Θα ηθελα να ευχηθω στον Le Flwr,Anubis και γενικα σε οποιον υποστιριζει τους λαθρομεταναστες στην θεση των γυναικων αυτων να ηταν δικοι τους ανθρωποι(αδερφη,κοπελα,φιλη,μανα,γυναικα) οπως επισης και στην θεση ολων αυτων τον γυναικων που πεφτουν θυματα κακοποιησης η και βιασμου απο λαθρομεταναστες καθημερινα.Των ανθρωπων που τους ληστευουν,τους σπανε τα αμαξια τους σκοτωνουν κτλ.Οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερει. Καλη σας μερα και περαστικα Ωραία ρε αγορίνα.......αυτοί οι λαθρομετανάστες που μένουν, ποιος τους δίνει στέγη? πως ήρθαν, ποιος τους έφερε? ποιος τους δίνει προμήθεια να πουλάνε από κάλτσες μέχρι ναρκωτικά/όπλα? Ποιος τους παίρνει για δουλειά για ψίχουλα? Ποιος θα πρεπε τους μαζεύει από τους δρόμους? Ποιος θα πρεπε κάνει κάτι για το παραμποδίσει αυτό? Ποιος θα πρέπε να σε προστατέψει? και η λίστα μπορεί να συνεχίζει όσο θες..... Οταν απαντήσεις τα παραπάνω....αυτούς να κυνηγήσεις και όχι τους μετανάστες έστω και λαθραίους. Η χαρά της ταμπέλας να πούμε.... Αν ήταν και τα 3-4 μύρια που είναι εδώ όπως λέτε "κακοί" έξω θα ήταν εμπόλεμη ζώνη......πράγμα που δεν παίζει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) πατερούλη...σαγαπάμε! Τελικα εσυ δεν μου απαντησες αυτος ο Hillbilly ποιος ειναι?μηπως παιζει δευτερος λογαριασμος???ξερεις να μου πεις? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 χαχαχαχα κυνήγη μαγισσών στο φόρουμ για τους αλλοδαπούς :P με την απορία θα μήνεις μάλλον Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) χαχαχαχα κυνήγη μαγισσών στο φόρουμ για τους αλλοδαπούς με την απορία θα μήνεις μάλλον Ελα ντε ..δεν ξερουμε και δεν εχω προβλημα με τους αλλοδαπους,με τους μα....ες εχω προβλημα πολυ μπλα μπλα για το τιποτα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες