nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Μιας και με ξέρεις τόσο καλά, που άφησα τα κλειδιά μου ρε συ επειδή ψάχνομαι όλη μέρα. Όχι δεν ξέρω που να σε βρω και δεν μου φαίνεσαι και άνθρωπος που θα κάναμε καλή παρέα. Ρε σεις χαλαρωστε λιγο ! Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες, αναλογα με τα βιωματα και την πληροφορηση του καθενα. Τι κανετε ετσι ? Σα πιτσιρικια που τσακωνεστε για γκομενα. Και σταματηστε να παιζετε με τους ποντους και να κοκκινιζετε τους συμφορουμιτες σας ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Μιας και με ξέρεις τόσο καλά, που άφησα τα κλειδιά μου ρε συ επειδή ψάχνομαι όλη μέρα. Όχι δεν ξέρω που να σε βρω και δεν μου φαίνεσαι και άνθρωπος που θα κάναμε καλή παρέα. Παρεα καλη θα καναμε αν καθοσουν να σκεφτεις το τι γινεται γυρω σου, οτι ολες οι ''ταμπελες'' βρωμανε, και κυριως αν δεν σε επηρεαζαν τριτοι οι οποιοι χωρις να το ξερεις, εξυπηρετουν συμφεροντα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 απαραδεκτη επιχηριματολογια θα χεζω ολους στη μαπα? wow και ξερεται που να με βρητε γιατι ειμαι τουμπανο να σας τα πω και απο κοντα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 θα χεζω ολους στη μαπα? wow wow?? παίζεις wow? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 παιδια θα βρεθουμαι ισως εξω σε καμια μοτοσυναντηση σε κανα καφε ας ειμαστε ευγενικοι και μην κανουμε προσωπικες επιθεσεις μεταξυ μας! παντως καλο θα ειναι να σεβαστουμαι τα συμβολα οπως ειναι η σημαια ,η θρησκεια του καθε ανθρωπου! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Βαγγελη, επειδη αναφερθηκες στους καυγαδες μεταξυ των ξενων θα πω το εξης : Πολλοι δεν γνωριζουν οτι, σε καθημερινη βαση γινονται τσακωμοι και μαχαιρωματα με θυματα Κουρδους, Πακιστανους, Κινεζους κ.τ.λ. οι οποιοι καταληγουν σε Δημοσια Νοσοκομεια και την περιθαλψη-παραμονη-αναρρωση τους την πληρωνει ο μ@λ@κ@ς Ελληνικος λαος. προτιμας δηλαδη Νικο, να στα τρωει ενας πολιτικος ή επιχειρηματιας τα λεφτα σου απο οτι να τα τρωει ενας αρρωστος ανθρωπος (οποια και να ειναι η αιτια αρρωστιας, μαχαιρωμα κτλ)? :/ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2011 από τον xourafis Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Μα παμε καλα τωρα?Ριχνουμε ευθυνες στα ατομα που τσακονωνται η πευτουν θυματα ξυλοδαρμου και πανε στο νοσοκομειο??? Επειδη ειναι ξενοι?Ειναι δηλαδη μονο για τους ελληνες τα νοσοκομεια...Ο αγγλος ο τουριστας που ερχετε και κατασκοτωνεται μεθυσμενος δεν μας πειραζει,γιατι αφηνει χρημα. Και περα απο ολα αυτα...Εδω πανε και αγοραζουν υποβρυχια και μεσα καταστολης ενω δεν εχουν ουτε θερμομετρα στα νοσοκομεια. Αντι να κραζουμε τους μεταναστες που στην τελικη,ειναι οικονομικοι μεταναστες,θυματα του καπιταλισμου,οπως παιζει να ειμαστε και εμεις σε λιγα χρονια...Δεν στρεφουμε την οργη στο κεφαλαιο και στους υπευθυνους για ολα αυτα??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Αντι να κραζουμε τους μεταναστες που στην τελικη,ειναι οικονομικοι μεταναστες,θυματα του καπιταλισμου,οπως παιζει να ειμαστε και εμεις σε λιγα χρονια...Δεν στρεφουμε την οργη στο κεφαλαιο και στους υπευθυνους για ολα αυτα??? Εννοειται, αλλα εγω αν ημουν οικονομικος μεταναστης δεν θα πηγαινα να σκοτωσω τον αλλο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Σε ολους αυτους που τολμανε να κρινουν τους ανθρωπους που δεν μπορουν να ζησουν πια λογω υποβαθμισης της περιοχης τους, τους ΧΕΖΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, και βασικα αν νομιζετε οτι κρυβομαι πισω απο το πληκτρολογιο, ξερετε ποιος ειμαι και ελατε να με βρειτε σε ενα TD Επειδή αυτό το τους "ΧΕΖΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ" με πήρε και μένα να σε ρωτήσω κάτι; Τι βρώμα είναι αυτή;ΣΚΑΤΑ έφαγες; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Επειδή αυτό το τους "ΧΕΖΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ" με πήρε και μένα να σε ρωτήσω κάτι; Τι βρώμα είναι αυτή;ΣΚΑΤΑ έφαγες; PEACE MY BROTHERS ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σε ολους αυτους που τολμανε να κρινουν τους ανθρωπους που δεν μπορουν να ζησουν πια λογω υποβαθμισης της περιοχης τους, τους ΧΕΖΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, και βασικα αν νομιζετε οτι κρυβομαι πισω απο το πληκτρολογιο, ξερετε ποιος ειμαι και ελατε να με βρειτε σε ενα TD Τίμια και ορθή άποψη, ηλίθια τοποθέτηση. {Αλήθεια το TD μήπως είναι Transexual Dick; Αν ναι, όχι δεν έρχομαι } Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2011 από τον DrStorage Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 παιδια θα βρεθουμαι ισως εξω σε καμια μοτοσυναντηση σε κανα καφε ας ειμαστε ευγενικοι και μην κανουμε προσωπικες επιθεσεις μεταξυ μας! παντως καλο θα ειναι να σεβαστουμαι τα συμβολα οπως ειναι η σημαια ,η θρησκεια του καθε ανθρωπου! Δεν καθομαι να σπαταλησω πολυ σαλιο οποτε στα γρηγορα.. 1) Οταν με το καλο πας στην αντισυγκεντρωση παρε μερικες φωτο γιατι ειμαι περιεργος αν ειναι της μοδας το ξυρισμενο μαλι στο αθενς, εμας στην επαρχια δεν εχει ερθει αυτη η μοδα.. 2) Μιας και εισαι και στα σωματα ασφαλειας δεν σας μαθανε τι σημαινει μια σημαια κρεμασμενη αναποδα? Δεν σημαινει ουτε απαξιωση, ουτε ελλειψη σεβασμου. Για ψαξε λιγακι τι σημαινει.. Καλα After το "σας χεζω στα μουτρα νιανιανια" το παραλειπω, παει πολυς καιρος απ' το δημοτικο. "Και μονο που εχεις κρεμασει την σημαια αναποδα, καταλαβαινω τι τυπος εισαι" Για πες μας και εσυ τι συμβολιζει αυτο και τι καταλαβαινεις.. Αλλιως μετεξεταστεος μαζι με τον GS500, για τον σεπτεμβρη.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν καθομαι να σπαταλησω πολυ σαλιο οποτε στα γρηγορα.. 1) Οταν με το καλο πας στην αντισυγκεντρωση παρε μερικες φωτο γιατι ειμαι περιεργος αν ειναι της μοδας το ξυρισμενο μαλι στο αθενς, εμας στην επαρχια δεν εχει ερθει αυτη η μοδα.. 2) Μιας και εισαι και στα σωματα ασφαλειας δεν σας μαθανε τι σημαινει μια σημαια κρεμασμενη αναποδα? Δεν σημαινει ουτε απαξιωση, ουτε ελλειψη σεβασμου. Για ψαξε λιγακι τι σημαινει.. Καλα After το "σας χεζω στα μουτρα νιανιανια" το παραλειπω, παει πολυς καιρος απ' το δημοτικο. "Και μονο που εχεις κρεμασει την σημαια αναποδα, καταλαβαινω τι τυπος εισαι" Για πες μας και εσυ τι συμβολιζει αυτο και τι καταλαβαινεις.. Αλλιως μετεξεταστεος μαζι με τον GS500, για τον σεπτεμβρη.. αναποδα η σημαια δεν μπαινει ποτε!ειναι προσβολη συμβολων εθνους! μεσηστια μπαινει μονο σε πενθος ! αναποδα που την κρεματε καθως και η [ελληνοφρενεια]ειναι για σατυρα! τα συμβολα τους εθνους αναρτωτε απο τους πολιτες μονο σε εθνικες εορτες!απαγορευετε ακομα και να εχεις την σημαια στο μπαλκονι σου επαποιρον!μονο τα κυβερνητικα κτηρια,κρατικα και η βουλη αναρτωτε σημαιες! τωρα θα μου πειτε οτι εχετε εκτατη αναγκη ,βοηθεια γιαυτο την βαλατε αναποδα και θα γελασω που αριστερα αριστερα το πατε αλλα ολο αμερικανικα εργα βλεπετε!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2011 από τον gs500f Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Σωστο το περι μεσηστιας σημαιας, "αναποδα που την κρεματε καθως και η [ελληνοφρενεια]ειναι για σατυρα!" τελειως φαουλ εδω. Στρατιωτικα, η αναποδη σημαια ειναι διεθνες σημα κινδυνου και μπορει να σημαινει: - Οτι βρισκομαστε σε κρισιμη κατασταση και χρειαζομαστε βοηθεια - Την τελειωτική κατάσταση του εν αμύνη στρατεύματος η πολιορκόμενου, οι οποιοι εχουν απωλεσει καθε ελπιδα και ειναι ετοιμοι για ολα - Επισης μπορει να δηλωσει προδοτικη ή εχθρικη πραξη εκ των εσω. (η επικληση σε βοηθεια χρησιμοποιειται συνηθως προς ουδετερες δυναμεις, τωρα για ποιο ακριβως λογο το βαζει η ελληνοφρενεια δεν ξερω, ουτε βλεπω ΣΚΑΙ ουτε τον πολυσυμπαθω) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2011 από τον Whatevier 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Σωστο το περι μεσηστιας σημαιας, "αναποδα που την κρεματε καθως και η [ελληνοφρενεια]ειναι για σατυρα!" τελειως φαουλ εδω. Στρατιωτικα, η αναποδη σημαια ειναι διεθνες σημα κινδυνου και μπορει να σημαινει: - Οτι βρισκομαστε σε κρισιμη κατασταση και χρειαζομαστε βοηθεια - Την τελειωτική κατάσταση του εν αμύνη στρατεύματος η πολιορκόμενου, οι οποιοι εχουν απωλεσει καθε ελπιδα και ειναι ετοιμοι για ολα - Επισης μπορει να δηλωσει προδοτικη ή εχθρικη πραξη εκ των εσω. (η επικληση σε βοηθεια χρησιμοποιειται συνηθως προς ουδετερες δυναμεις, τωρα για ποιο ακριβως λογο το βαζει η ελληνοφρενεια δεν ξερω, ουτε βλεπω ΣΚΑΙ ουτε τον πολυσυμπαθω) την τελευταια μου παραγραφο δεν την διαβασες η επρεπε να στα γραψω και στην καθαρευουσα οπως τα αναφερει το στρατιωτικο εγχειρηδιο? τωρα θα μου πεις οτι το εν λογω παλληκαρι ειναι σε πραγματικη μαχη υπερ βωμων και εστιων εβαλε το ελληνικο συμβολο αναποδα ωστε οποιαδηποτε φιλια δυναμη να προστρεξει προς βοηθεια του! βρε παιδια δουλευομαστε????και οι [αναρχες ] εκαψαν την ελληνικη σημαια να μην πεσει στα χερια του εχθρου!!!! με τιποτα μικρα παιδακια νομιζετε οτι μιλατε????για σοβαρευτειτε και κανονικα οι ιδιοι οι δια χειρηστες επρεπε κατα την δικια μου γνωμη να μην το εχουν επιτρεψει αυτο! η ελευθερια λογου εχει και καποιες κοκκινες γραμμες!!!!δεν ειναι ολα στα αρχ....α μας!!!!!ημαρτον!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 τωρα θα μου πειτε οτι εχετε εκτατη αναγκη ,βοηθεια γιαυτο την βαλατε αναποδα και θα γελασω που αριστερα αριστερα το πατε αλλα ολο αμερικανικα εργα βλεπετε!!! Βασικα στο ειπαμε και εκανες edit μετα (τωρα γιατι εσκασες edit και οχι reply δεν ξερω, αν ημουν κακοπιστος ανθρωπος κατι θα σκεφτομουν αλλα ειμαι στις καλες μου), παντως κριμα, θα γουσταρα να εβλεπες το μελλον να πιαναμε κανα joker. Ον τοπικ. Ακομα απαντας επιλεκτικα και "ξεχνας" να σχολιασεις κομματια, μεγαλοι ανθρωποι να κανουμε τις παπιες κριμα. Εκει που περιμενω το επιχειρημα σκαει το "αριστερα αριστερα και ολο αμερικανικα εργα βλεπετε" και με πιανεις απροετοιμαστο. Γεια σου ειμαι ο φωτης και ειμαι ανθρωπος, δεν δηλωσα πουθενα αριστερος, εκτος αν αναφερεσαι σε καναν αλλο. Τα αριστερος, δεξιος, πανω, κατω εχουν περασει εδω και χροοονια, αλλα στην ημερησια διαταγη δεν στο γραψανε να το παρεις ειδηση. Anyway, δεν χρειαζεται να δω αμερικανικα εργα, ειχα λυωσει στην "στρατιωτικη ιστορια" πιτσιρικας, αν και το hollywood εχει ωραια εφε ρε παιδι μου δεν λεω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Βασικα στο ειπαμε και εκανες edit μετα (τωρα γιατι εσκασες edit και οχι reply δεν ξερω, αν ημουν κακοπιστος ανθρωπος κατι θα σκεφτομουν αλλα ειμαι στις καλες μου), παντως κριμα, θα γουσταρα να εβλεπες το μελλον να πιαναμε κανα joker. Ον τοπικ. Ακομα απαντας επιλεκτικα και "ξεχνας" να σχολιασεις κομματια, μεγαλοι ανθρωποι να κανουμε τις παπιες κριμα. Εκει που περιμενω το επιχειρημα σκαει το "αριστερα αριστερα και ολο αμερικανικα εργα βλεπετε" και με πιανεις απροετοιμαστο. Γεια σου ειμαι ο φωτης και ειμαι ανθρωπος, δεν δηλωσα πουθενα αριστερος, εκτος αν αναφερεσαι σε καναν αλλο. Τα αριστερος, δεξιος, πανω, κατω εχουν περασει εδω και χροοονια, αλλα στην ημερησια διαταγη δεν στο γραψανε να το παρεις ειδηση. Anyway, δεν χρειαζεται να δω αμερικανικα εργα, ειχα λυωσει στην "στρατιωτικη ιστορια" πιτσιρικας, αν και το hollywood εχει ωραια εφε ρε παιδι μου δεν λεω. φενετε ποτε το εγραψες εσυ και ποτε το εγραψα εγω!δηλαδη αν διωρθωσα ενα γραμμα για σενα δεν παιζει ????που ακομα και με ενα κομα που μπορει να προσθεσα εγω και παλι εχω ποσταρει πριν απο σενα την αποψη μου δεν το βλεπεις???? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 την τελευταια μου παραγραφο δεν την διαβασες η επρεπε να στα γραψω και στην καθαρευουσα οπως τα αναφερει το στρατιωτικο εγχειρηδιο? τωρα θα μου πεις οτι το εν λογω παλληκαρι ειναι σε πραγματικη μαχη υπερ βωμων και εστιων εβαλε το ελληνικο συμβολο αναποδα ωστε οποιαδηποτε φιλια δυναμη να προστρεξει προς βοηθεια του! βρε παιδια δουλευομαστε????και οι [αναρχες ] εκαψαν την ελληνικη σημαια να μην πεσει στα χερια του εχθρου!!!! με τιποτα μικρα παιδακια νομιζετε οτι μιλατε????για σοβαρευτειτε και κανονικα οι ιδιοι οι δια χειρηστες επρεπε κατα την δικια μου γνωμη να μην το εχουν επιτρεψει αυτο! η ελευθερια λογου εχει και καποιες κοκκινες γραμμες!!!!δεν ειναι ολα στα αρχ....α μας!!!!!ημαρτον!! Οταν απαντησα δεν υπηρχε η τελευταια παραγραφος, (το αναφερω και στο αποπανω ποστ), με ολη την καλη μου θεληση δεχομαι οτι καπου το χασαμε στην ανανεωση των browser και οτι δεν κανουμε σαν παιδάκια. (Αν φαινονται οι χρονοι των edit, φαινεται και η σειρα που γραφηκαν φανταζομαι.) Για το λογο που την εβαλε το εν λογω παληκαρι δεν μπορω να απαντησω ο ιδιος, για σατυρικους λογους νομιζω οτι δεν ειναι, πιο λογικη μου φαινεται η δικη μου εξηγηση, αλλα ας απαντησει ο ιδιος. Εγω μια χαρα σοβαρος προσπαθω να ειμαι, τωρα ελευθερια λογου και κοκκινες γραμμες δεν μου κολλανε.. Δεν εχω προβλημα να λεει ο καθενας οτι θελει, εχω μυαλο και φιλτραρω. παντως αν υπηρχαν κοκκινες γραμμες οι δικιες μου θα ηταν εκει που προσβαλλεται η αξιοπρεπεια ανθρωπων (ανεξαρτητου σημαιας/χρωματος κτλπ), οι δικες σου ειναι μαλλον πιο τυπικες, διαφορα ηλικιας i guess. φενετε ποτε το εγραψες εσυ και ποτε το εγραψα εγω!δηλαδη αν διωρθωσα ενα γραμμα για σενα δεν παιζει ????που ακομα και με ενα κομα που μπορει να προσθεσα εγω και παλι εχω ποσταρει πριν απο σενα την αποψη μου δεν το βλεπεις???? Σου λεω με απολυτη βεβαιοτητα οτι οταν εγραφα την απαντηση μου, το τελευταιο κομματι (περι της εκκλησης βοηθειας) δεν υπηρχε. Λες να καθομουν να το εγραφα αν υπηρχε? Οπως εγραψα και πιο πανω, πιθανον την ωρα που εγραφα εγω αλλαζες και εσυ παραλληλα το κομματι εκεινο, παντως μπορεις να κανεις edit κατι και να φαινεται πιο νωρις απο το επομενο ποστ, ενω εχει γραφτει μετα. Ξεφευγουμε απ' το θεμα μας και παιζουμε με τις εντυπωσεις (σφαλμα στο οποιο υπεπεσα και εγω). Οποτε back to topic. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 εχεις δικιο το αριστερα ,αριστερα δεν απευθυνοταν σε σενα! τωρα το αν μου το εγραψαν στην ημερησια διαταγη τι θελεις να πεις? προσεχε τι θα πεις μονο γιατι αν σου αποδειξω οτι μπορει και να μην ισχυει θα βαλουμαι ενα στοιχημα και οποιος χασει θα φωτογραφειθη με ζαρτιερες και θα μπει στο ημερολογιο! συμφωνεις φωτη μου εσυ και αυτοι που προσδιοριζουν τα επαγγελματα???συμφωνειτε βρε μαγκες ???? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Βλεπω οτι ο Ελληνας που αγαπαει την πατριδα του ησυχος, αγαπαει αυτα που πρεσβευει η σημαια του , νιωθει περηφανος που ειναι Ελληνας,ειναι φασιστας. Ε κι εγω φασιστας ειμαι γιατι αγαπω τον τοπο που γενηθηκα.και μακαρι να μπορουσα να διαδηλωσω κατα των λαθρομεταναστων, αλλα και κατα των Ελληνων που κανουν μια περιοχη γκετο.κανεις δεν λεει να φυγουν οι νομιμοι αυτοι που βγαζουν τιμια και με ιδρωτα το ψωμακι τους, που εχουν φερει στον τοπο μας την κουλτουρα τους και τον πολιτισμο τους. Και μια ερωτηση προς τους αριστερους παντα φιλικα, μια απορια, ειδα συλαλητηρια για τους ιρακινους, για τους σερβους,για τους αφγανους. αλλα οταν η μαμα ρωσια πετσοκοβε τους τσετσενους και καθαριζε ολοκληρα χωρια. Μουγκαααααα. Γιατι;;;;;;; α και προς αποφυγει παρεξηγησεων. ουτε πολιτικοποιημενος ειμαι ουτε τιποτε απλα εχω τα ματια μου ανοικτα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 εχεις δικιο το αριστερα ,αριστερα δεν απευθυνοταν σε σενα! τωρα το αν μου το εγραψαν στην ημερησια διαταγη τι θελεις να πεις? προσεχε τι θα πεις μονο γιατι αν σου αποδειξω οτι μπορει και να μην ισχυει θα βαλουμαι ενα στοιχημα και οποιος χασει θα φωτογραφειθη με ζαρτιερες και θα μπει στο ημερολογιο! συμφωνεις φωτη μου εσυ και αυτοι που προσδιοριζουν τα επαγγελματα???συμφωνειτε βρε μαγκες ???? Ε οταν με τσιγκλας ως αριστερο (που δεν δηλωνω αριστερος, ουτε με θεωρω δηλαδη) σε τσιγκλαω και εγω ως αστυνομικο (που δεν δηλωνεις και εσυ, που πιθανον και να μην εισαι) :P Νταξ δεν εχω προβλημα με τις "λουλουδες" αλλα εγω ζαρτιερες δεν φοραω. Με καυτο μαγιο αλλα "Borat" αν θες φωτογραφιζομαι :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Βλεπω οτι ο Ελληνας που αγαπαει την πατριδα του ησυχος, αγαπαει αυτα που πρεσβευει η σημαια του , νιωθει περηφανος που ειναι Ελληνας,ειναι φασιστας. Ε κι εγω φασιστας ειμαι γιατι αγαπω τον τοπο που γενηθηκα.και μακαρι να μπορουσα να διαδηλωσω κατα των λαθρομεταναστων, αλλα και κατα των Ελληνων που κανουν μια περιοχη γκετο.κανεις δεν λεει να φυγουν οι νομιμοι αυτοι που βγαζουν τιμια και με ιδρωτα το ψωμακι τους, που εχουν φερει στον τοπο μας την κουλτουρα τους και τον πολιτισμο τους. Και μια ερωτηση προς τους αριστερους παντα φιλικα, μια απορια, ειδα συλαλητηρια για τους ιρακινους, για τους σερβους,για τους αφγανους. αλλα οταν η μαμα ρωσια πετσοκοβε τους τσετσενους και καθαριζε ολοκληρα χωρια. Μουγκαααααα. Γιατι;;;;;;; α και προς αποφυγει παρεξηγησεων. ουτε πολιτικοποιημενος ειμαι ουτε τιποτε απλα εχω τα ματια μου ανοικτα. συμφωνω μαζι σου!!!! 1000+ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Τα αριστερος, δεξιος, πανω, κατω εχουν περασει εδω και χροοονια Δεν κόβω και το κεφάλι μου γι'αυτό. Αν ήταν ετς, εδώ και καιρό θα είχαμε απαλλαγεί από την πολιτική σαπίλα και θα είχαμε πολυκομματική βουλή. Έστω και με άχρηστους σε αυτή. Αλλά όχι αυτό το χάλι των 2 κομμάτων, που το ίδιο κάνουν, αλλά ποτέ δεν φταίνε. Και ελπίζοντας να προλάβω τους χαρακτηρισμούς, είμαι "απολιτίκ" και ψηφίζω κατά του δι-τρι-κομματισμού. Η πολυφωνία πάντα μπροστά οδηγεί, ίσως σε μια τέτοια περίπτωση (λέω ΙΣΩΣ) να μη είχαμε φτάσει στο βάραθρο, σε πολλά ζητήματα. {Άσχετο, γιατί δεν έχει μια άνω τελεία αυτό το παλιοπληκτρολόγιο; ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 ... Σωστα τα λες, αλλα πεφτεις νομιζω στις παγιδες που βαζουν "οι αριστεροι, οι δεξιοι, οι πανω και οι κατω" για να μας εχουν χωρισμενους. Στο να διαδηλωσουμε κατα των γκετο και της εγκληματικοτητας και εγω μαζι σου, προς τα που ομως θα διαδηλωσεις? Θα πας να διαδηλωσεις εναντια στον πρεζεμπορα ή εναντια στην πολιτικη του κρατους που αφηνει τον πρεζεμπορα να δουλευει χαλαρα? Γιατι για την συγκεκριμενη κινηση/πορεια που μιλαμε, την προηγουμενη φορα που εγινε ειχαμε 2 μαχαιρωματα. Μπορεις εσυ σαν βαλαντης μερος μιας τετοιας κινησης? Αν αποβαλλουν τους "χρυσαυγιτες" και τα αλλα ακραια στοιχεια και πανε και διαμαρτυρηθουν στον δημαρχο και εγω μαζι τους. Δυστυχως οι X.A και οι αλλοι ακραιοι σε τετοιες κινησεις, οπως και οι μπαχαλοι απ' την αντιθετη μερια, γαμανε την ολη προσπαθεια να αλλαζει κατι. Αντι να κατεβαινε ενα ενιαιο μπλοκ κατοικων (και γιατι οχι και μεταναστων), μιας και ολοι θελουν να λυθει αυτο το προβλημα, η υπαρξη των ακραιων μας χωριζει σε 2 στρατοπεδα και αντι να κατεβαινουμε παρεα, καταλληγουμε να πεταμε πετρες ο ενας στον αλλο.. "οταν η μαμα ρωσια πετσοκοβε τους τσετσενους και καθαριζε ολοκληρα χωρια. Μουγκαααααα. Γιατι;" Γιατι ειναι τρομπες τελειως. Η μονη μου διαφωνια με το κειμενου σου, ειναι στο πως χωριζεις τους ανθρωπους σε λαθραιους και νομιμους? Τι μετραει? Τα λεφτα? Τα χαρτια? Η μορφωση? Το αν εχουν ενα μικρο παιδακι μαζι τους? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Ε οταν με τσιγκλας ως αριστερο (που δεν δηλωνω αριστερος, ουτε με θεωρω δηλαδη) σε τσιγκλαω και εγω ως αστυνομικο (που δεν δηλωνεις και εσυ, που πιθανον και να μην εισαι) :P Νταξ δεν εχω προβλημα με τις "λουλουδες" αλλα εγω ζαρτιερες δεν φοραω. Με καυτο μαγιο αλλα "Borat" αν θες φωτογραφιζομαι :P εγω δεν δηλωνω τιποτα!!!!εσεις με προσδιοριζετε!το να φανταστειτε οτι ενας πολιτης μπορει να του εσωσαν το παιδι ,να εσωσαν τον ιδιο ,την περουσια του κλπ κλπ κλπ η αστυνομικος να εδωσε την ζωη του για ολα αυτα και να λεει οτι υπαρχουν αστυνομικοι λειτουργοι στο επαγγελμα και να σας λεει οτι υπαρχουν και ελαχιστοι μπατσοι οπως σε ολα τα επαγγελματα για ορισμενους απο εδω μεσα σας φενετε αδιανοητο !θα πρεπει για να τους υποστηριζει να ειναι η φασιστας η ακροδεξιος η μπατσος αστυνομικος η πρακτορας η και εγω δεν ξερω τι αλλο!!!! λοιπον εχω βαλει ενα στοιχημα οποιος θελει προχωραμε!και μαλιστα για πιο σκληρο ροκ θα εχει το μενου φουστιτσα ζαρτιερες οπως και δηποτε κλπ κλπ κλπ!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες