Jump to content
gs500f

συγκεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια

Recommended Posts

Tα καταφεραν τελικα ρε πουστη μου....Μας εχουν βαλει να φαγωνομαστε μεταξυ μας,να μισουμε ο ενας τον αλλο,να γινουμε τελικα ενα ατελειωτο τηλεοπτικο σοου με τους παραθυρατους να ουρλιαζουν με το δαχτυλο προτεταμενο,και να μην ακουει κανεις, κανεναν.Ο αριστερος με τον δεξιο,ο μπατσος με τον μη μπατσο,ο δημ.υπαλληλος με τον επαγγελματια και παει λεγοντας.Διαιρει και βασιλευε.... :frusty:

Σταματηστε το ρε παιδια.Στο φιναλε μονο η ζοχαδα θα μας μεινει,και οι περισσοτεροι τρωμε τα ιδια σκατα καθε μερα.Αν δεν προσπαθησουμε να τα βρουμε μεταξυ μας,δεν μας σωζει κανεις απο τον λακκο με τα αγγουρια.Αμαν με αυτη την καταρα σε αυτη τη χωρα.Ο καθενας με την ταμπελα του,να σκοτωνομαστε,και οι αλλοι απο ψηλα να απολαμβανουν.... :uglystupid2:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κατι που θα σας φανει λιγο ασχετο : Καντε μια βολτα σε συνοικιες και κτιριακες εγκαταστασεις "πολιτικων προσφυγων" και "μεταναστων". Κοιταξτε ψηλα και θα δειτε κατι "πιατακια" που κοιταζουν προς τους δορυφορους. Λετε να τα αγορασαν αυτοι γιατι ηθελαν να βλεπουν τη Μενεγακη και το Just the two of us ? :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι που θα σας φανει λιγο ασχετο : Καντε μια βολτα σε συνοικιες και κτιριακες εγκαταστασεις "πολιτικων προσφυγων" και "μεταναστων". Κοιταξτε ψηλα και θα δειτε κατι "πιατακια" που κοιταζουν προς τους δορυφορους. Λετε να τα αγορασαν αυτοι γιατι ηθελαν να βλεπουν τη Μενεγακη και το Just the two of us ? :winking:

Δορυφορική τηλεόραση μπορεί να είναι ή οι μόνες επιλογές είναι CIA και εξωγήινοι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δορυφορική τηλεόραση μπορεί να είναι ή οι μόνες επιλογές είναι CIA και εξωγήινοι ?

Κοντα επεσες, η απαντηση ειναι :

Παρακολουθουν κρυφα τα Διαγαλαξιακα Συνεδρια ! :2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρακολουθουν κρυφα τα Διαγαλαξιακα Συνεδρια ! :2funny::2funny::2funny:

Και μου το χε πει ο μπαμπάς μου ρε γαμώτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια η υποθεση εχει πολυ γελιο τελικα ! Εχουμε μπερδεψει τα επαγγελματα μας, τους πολιτικους προσφυγες με τους λαθρομεταναστες, τον Χιτλερ με την εθνικη μας υπερηφανεια, τους πολιτες του Αγ. Παντελεημονα που τρωνε το αγγουρι με τη Χρυση Αυγη, τα μπουτια μας γενικοτερα ! Οσο και να θελουμε να βοηθησουμε τον καταπιεσμενο προσφυγα, πιστευει καποιος οτι η Ελλαδα με την παρουσα οικονομικη εξαθλιωση αποτελει ΑΣΥΛΟ ?

Καποιος ειπε εδω μεσα οτι ο Πακιστανος δεν ονειρευτηκε να καθαριζει τζαμια στην Ελλαδα. Μηπως ξερετε που ειναι το Πακισταν παιδια ? Μηπως ξερετε που πεφτει γεωγραφικα το Αφγανισταν ? Γιατι ολοι αυτοι ηρθαν ειδικα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και δεν πηγαν καπου αλλου ? Λετε να ηρθαν περπατωντας τοσο δρομο ? Ηρθαν εδω γιατι οπουδηποτε αλλου θα τους εκοβαν τον κωλο. Εδω και χρονια στην Ελλαδα μαγειρευονται οι καταλληλες συγκυριες για κατι ΜΕΓΑΛΟ...... ΞΥΠΝΑΤΕ επιτελους ! ! !

+ 1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια η υποθεση εχει πολυ γελιο τελικα ! Εχουμε μπερδεψει τα επαγγελματα μας, τους πολιτικους προσφυγες με τους λαθρομεταναστες, τον Χιτλερ με την εθνικη μας υπερηφανεια, τους πολιτες του Αγ. Παντελεημονα που τρωνε το αγγουρι με τη Χρυση Αυγη, τα μπουτια μας γενικοτερα ! Οσο και να θελουμε να βοηθησουμε τον καταπιεσμενο προσφυγα, πιστευει καποιος οτι η Ελλαδα με την παρουσα οικονομικη εξαθλιωση αποτελει ΑΣΥΛΟ ?

Καποιος ειπε εδω μεσα οτι ο Πακιστανος δεν ονειρευτηκε να καθαριζει τζαμια στην Ελλαδα. Μηπως ξερετε που ειναι το Πακισταν παιδια ? Μηπως ξερετε που πεφτει γεωγραφικα το Αφγανισταν ? Γιατι ολοι αυτοι ηρθαν ειδικα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και δεν πηγαν καπου αλλου ? Λετε να ηρθαν περπατωντας τοσο δρομο ? Ηρθαν εδω γιατι οπουδηποτε αλλου θα τους εκοβαν τον κωλο. Εδω και χρονια στην Ελλαδα μαγειρευονται οι καταλληλες συγκυριες για κατι ΜΕΓΑΛΟ...... ΞΥΠΝΑΤΕ επιτελους ! ! !

Λοιπόν..η ελλάδα γεωγραφικά είναι σε πλεονεκτική θέση (αν την εκμεταλευτείς σωστά) αλλά είναι η ποιό εύκολη πρόσβαση στην ΕΕ. Όταν πιάνεις έναν ξένο στην ΕΕ τον στέλνουν στην χώρα απο την οποία μπήκε....η τουρκία έκλεισε τα σύνορα οπότε παγιδεύτικαν στην ελλάδα..αυτά ξέρω...Τώρα για νεφελίμ και πολέμαρχους στο Σύριο απευθηνθείτε στον λιάκο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη η ατακα σου φιλε μου, αλλα πρεπει να ξεκολησεις καποια στιγμη, το θεμα ειναι αλλο και ειναι σοβαρο !

εχεις δικιο fmx οτι ειναι σοβαρο το θεμα.οι ''σκοτεινες δυναμεις'' που φθονουν την ανωτεροτητα μας σαν ρατσα,εχουν βαλθει μεσω των μεταναστων να μας αλλοτριωσουν.να χαάσουν την καθαροτητα της φυλης μας.βλεπεις 400 χρονια οι τουρκοι δεν τα καταφεραν και γι' αυτο ΔΕΝ ειμαστε δουλικοι,παρτακηδες,διεφθαρμενοι,ωχαδερφιστες και αλλα πολλα.η κατσικα του γειτονα να πεθανει και τα υπολοιπα ειναι μια χαρα.

ας φτιαξουμε πρωτα τον εαυτουλη μας(και μιλαω για ολους μας) και μετα διορθωνουμε και τα στραβα γυρω μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμαθα οτι την ιδια μερα υπαρχει και αλλη συγκεντρωση απο αλλοδαπους μαζι με αριστεριστες για καταργηση του τοιχους που θα φτιαξουν στον εβρο και για την απελαση λαθροαλλοδαπων!

το βλεπω και παλι να καει το πελεκουδι!!!!

και παλι η ελ.ας να προπαθει να βγαλει τα καστανα απο την φωτια και οποιοδηποτε να ειναι το αποτελεσμα και παλι στην ιδια να ρειχνουν την ευθυνη!!!!!

ποσο θαθελα να ειχαμε ενα κρατος μπουρδελο.......εκει υπαρχουν τουλαχειστον διακριτα καθηκοντα του καθενα ,ολα εχουν την ταξη τους την σειρα τους και ολοι ειναι ευχαριστημενοι και ικανοποιημενοι!!!δυστηχως ειμαστε χειροτερα απο μπουρδελο και την νυφη παλι οι κατοικοι θα την πληρωσουν!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από την 1η σελίδα σου είπανε πως αυτό στο οποίο θα πας είναι αντι-συγκέντρωση.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν..η ελλάδα γεωγραφικά είναι σε πλεονεκτική θέση (αν την εκμεταλευτείς σωστά) αλλά είναι η ποιό εύκολη πρόσβαση στην ΕΕ. Όταν πιάνεις έναν ξένο στην ΕΕ τον στέλνουν στην χώρα απο την οποία μπήκε....η τουρκία έκλεισε τα σύνορα οπότε παγιδεύτικαν στην ελλάδα..αυτά ξέρω...

XAXAXAXAXAXAXAXA ! ! ! Εισαι εντελως παραπληροφορημενος, αυτο ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει τωρα τελευταια ! :2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις δικιο fmx οτι ειναι σοβαρο το θεμα.οι ''σκοτεινες δυναμεις'' που φθονουν την ανωτεροτητα μας σαν ρατσα,εχουν βαλθει μεσω των μεταναστων να μας αλλοτριωσουν.να χαάσουν την καθαροτητα της φυλης μας.βλεπεις 400 χρονια οι τουρκοι δεν τα καταφεραν και γι' αυτο ΔΕΝ ειμαστε δουλικοι,παρτακηδες,διεφθαρμενοι,ωχαδερφιστες και αλλα πολλα.η κατσικα του γειτονα να πεθανει και τα υπολοιπα ειναι μια χαρα.

ας φτιαξουμε πρωτα τον εαυτουλη μας(και μιλαω για ολους μας) και μετα διορθωνουμε και τα στραβα γυρω μας.

Και τι παει να πει αυτο φιλε μου ? Οτι επειδη ο κατοικος του κεντρου της Αθηνας δεν ειναι Σουηδος, πρεπει να τον πηδ@νε οι αλλοδαποι ? Δεν στεκει αυτο που λες......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

XAXAXAXAXAXAXAXA ! ! ! Εισαι εντελως παραπληροφορημενος, αυτο ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει τωρα τελευταια ! :2funny::2funny::2funny:

Για τα σύνορα της Τουρκίας δεν γνωρίζω, αλλά η συνθήκη του Δουβλίνου (90% σίγουρος) ορίζει πως όσοι λαθραίοι πιάνονται σε χώρες της ΕΕ επιστρέφονται στην χώρα εισόδου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από την 1η σελίδα σου είπανε πως αυτό στο οποίο θα πας είναι αντι-συγκέντρωση.

εξαρτατε ποια ενημερωσε πρωτα για την εκδηλωση της και σε ποιο σημειο της αττικης!!!

νομιζω παντως οι κατοικοι της περιοχης μου λογω γκετοποιησης της περιοχης τους και προβληματων διαδηλωνουν ωστε να εχουν και αυτοι δικαιωμα στην ζωη και ελπιζω τουλαχειστον να μην τους προκαλεσουν οι διαφοροι μεσα στο σπιτι τους!!!!

το βλεπω παντως να γεινει της πορνης....!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά ντε άραξε...που να σου λέγα αυτό με τον τοτό...

ΥΓ πάντως ποιό πιστευτό για κάτι αοριστολογίες τύπου ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! :surrender:

Τροποποιήθηκε από τον Pilgrimage

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και ελπιζω τουλαχειστον να μην τους προκαλεσουν οι διαφοροι μεσα στο σπιτι τους!!!!

το βλεπω παντως να γεινει της πορνης....!!!!

Ωχ καλά κατάλαβα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά ντε άραξε...που να σου λέγα αυτό με τον τοτό...

ΥΓ πάντως ποιό πιστευτό για κάτι αοριστολογίες τύπου ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! :surrender:

εχει δικιο ο Pilgrimage.Την Ελλαδα οι οικονομικοι μεταναστες την βλεπουν σαν πυλη εισοδου στην ευρωπη,γι' αυτο αλλωστε ειναι πολλοι μαζεμενοι σε πατρα- ηγουμενιτσα.τωρα οσο αφορα την επαναπροωθηση απο χωρες της ευρωπης στην Ελλαδα ισχυει,εχουμε υπογραψει σα χωρα μια συνθηκη γι' αυτο το λογο(δε θυμαμαι ποια).μεχρι πριν λιγο καιρο ,ισως να ισχυει ακομα,μας εδιναν και λεφτα απο την ε.ε. για να αντιμετωπισουμε αυτη τη κατασταση.αλλα μαλλον και αυτα τα φαγαμε μαζι με το παγκαλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τι παει να πει αυτο φιλε μου ? Οτι επειδη ο κατοικος του κεντρου της Αθηνας δεν ειναι Σουηδος, πρεπει να τον πηδ@νε οι αλλοδαποι ? Δεν στεκει αυτο που λες......

ισως να μη στο εθεσα σωστα.τελος παντων για να το κλεισω.δε φταιει ουτε ο ελληνας πολιτης ουτε ο οικονομικος μεταναστης για την πολιτικη που ακολουθει η κεντρικη εξουσια,με τις ορατες συνεπειες στην καθημερινοτητα ολων.αλλοι δημιουργουν το προβλημα,αλλοι το λουζοντε και λυση δε φαινεται να υπαρχει αμεσα.

να σημειωσω οτι λυση δε θεωρω ουτε τις απελασεις,ουτε τα στρατοπεδα συγκεντωσεις,ουτε το τειχος του εβρου.

Τροποποιήθηκε από τον fotis1908

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο τωρα ειναι ανεκδοτο ? Καλα ειμαστε σοβαροι ? Υπαρχει στην Ελλαδα "ρατσισμος" και "φασιστικη απειλη" προς τους ξενους ? Ο λαθρομεταναστης πλεον κανει οτι γουσταρει, φοροδιαφευγει ανετα, διακινει ναρκωτικα, συστηνει συμμοριες, εμποριο λευκης και μαυρης σαρκος, σου κανει τον νταβατζη, τον κλεπταποδοχο και οτι αλλο θες, για τα οποια αδικηματα αν επιαναν εμενα κι εσενα θα μας εκοβαν τον κωλο. Για την καταντια λοιπον του κεντρου της Αθηνας δεν ευθυνεται η Αστυνομια γιατι παρα τις καθημερινες συλληψεις, την αλλη μερα ολοι βρισκονται παλι εξω. Ευθυνεται το Θεσμικο και Νομικο πλαισιο το οποιο δεν ειναι στο χερι μας να το αλλαξουμε. Αυτοι που ειναι αρμοδιοι γι αυτο, τους βολευει η παρουσα κατασταση και το γιατι θα το δειτε στο προσεχες μελλον. Γι αυτο δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε μεταξυ μας, παρα τις διαφωνιες μας οι κατοικοι το μονο που προσπαθουν ειναι να καταφερουν να ζησουν ανθρωπινα. Αν αυτη τους την προσπαθεια την εκμεταλλευονται αριστεροι και δεξιοι, αυτο ειναι αλλο θεμα.

Ο κομματικος εμφυλιος ειναι το βασικο προβλημα της Ελλαδας εδω και δεκαδες χρονια !

Συμφωνω 1000% μαζι σου Νικολα. Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα. Ενα θα σας πω αν πας για δουλεια σε καποια μουσουλμανικη χωρα ακομα και πλουσια χωρα και ανοιξεις εκλησια σε ενα υπογειο ξερεις τι θα σου κανουν;

Η γιατι δεν δοκιμαζει καποιος να παει στο Ντουμπαι λαθρομεναστης να καθαριζει στα φαναρια παρπριζ να δεις τι θα σου κανουν;

Στην Ελλαδα, για οσους εχουν ταξιδεψει σε συγκροτημενες χωρες ανα τον κοσμο, επικρατει η απολυτη αναρχια (οτι θελει ο καθενας κανει), η απολυτη αυθαιρεσια (ολοι κλεβουν και κανεις δεν τιμωρειται), ο απολυτος κομματισμος (κομματικες παρωπιδες εξ ου και τα σταθερα σχεδον ποσοστα που παιρνουν ολα τα κομματα). Το προβλημα λοιπον στην Ελλαδα δεν ειναι οι λαθρομεταναστες, οι αστυνομικοι, ακροδεξιοι και οι αριστεριστες. Το προβλημα ειμαστε εμεις οι κατοικοι αυτης της ερμης χωρας, που δεν θελουμε με τιποτε να γινουμε μια συγκροτημενη κοινωνια. Ελπιζω να το καταλαβουμε καποια στιγμη πριν ειναι πολυ αργα :uglystupid2:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλη η ατακα σου φιλε μου, αλλα πρεπει να ξεκολησεις καποια στιγμη, το θεμα ειναι αλλο και ειναι σοβαρο !

Επειδή συνήθως μιλάω σοβαρά είπα να το ρίξω λιγο έξω. Μην Βιαζεσαι να με κρινεις winking.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαλαρώστε μερικοί ντετέκτιβς εδω μέσα, κατευθείαν πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο και τον κοκκινίσατε στα -!

όλα τα ξερει η χάρη σας. όλα τα σενάρια συνομωσίας και προπαγάνδας. :thumbsdown:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ολους αυτους που τολμανε να κρινουν τους ανθρωπους που δεν μπορουν να ζησουν πια λογω υποβαθμισης της περιοχης τους, τους ΧΕΖΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, και βασικα αν νομιζετε οτι κρυβομαι πισω απο το πληκτρολογιο, ξερετε ποιος ειμαι και ελατε να με βρειτε σε ενα TD

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, πρόσεχε μόνο μη λερώσεις το πάπλωμα.

Και μονο που εχεις κρεμασει την σημαια αναποδα, καταλαβαινω τι τυπος εισαι

Το οτι αυτοι που ψηφισε ο πατερας σου δεν εκαναν αυτα που εταξαν, αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να βριζεις τον τοπο σου

Αν δεν νιωθεις Ελληνας μπορεις να πας στην Αμερικη ή στην Ζιμπαμπουε καλυτερα, αλλα εγω δεν σου επιτρεπω να προσβαλεις αυτο για το οποιο καποιοι εχυσαν αιμα

Για αυτο λοιπον, σε προκαλω να ερθεις και να μου τα πεις απο κοντα, αν θελεις, ξερεις που θα με βρεις

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μονο που εχεις κρεμασει την σημαια αναποδα, καταλαβαινω τι τυπος εισαι

Το οτι αυτοι που ψηφισε ο πατερας σου δεν εκαναν αυτα που εταξαν, αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να βριζεις τον τοπο σου

Αν δεν νιωθεις Ελληνας μπορεις να πας στην Αμερικη ή στην Ζιμπαμπουε καλυτερα, αλλα εγω δεν σου επιτρεπω να προσβαλεις αυτο για το οποιο καποιοι εχυσαν αιμα

Για αυτο λοιπον, σε προκαλω να ερθεις και να μου τα πεις απο κοντα, αν θελεις, ξερεις που θα με βρεις

Μιας και με ξέρεις τόσο καλά, που άφησα τα κλειδιά μου ρε συ επειδή ψάχνομαι όλη μέρα.

Όχι δεν ξέρω που να σε βρω και δεν μου φαίνεσαι και άνθρωπος που θα κάναμε καλή παρέα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...