Jump to content
gs500f

συγκεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια

Recommended Posts

Το ειδαμε ρε ανθρωπε. Για αυτο λεμε οτι δεν μπορουμε να τους αφομιωσουμε. Πρεπει να φυγουν απο εδω. (Οχι να τους σφαξουμε)

Το θεμα ειναι μην μας κατευθυνουν με αφορμη αυτο και για περαιτερω "λυτρωτικες" ιδέες.

AGREED να φυγουν λεω οχι να τους σφαξουμε να φυγουν και μαλιστα με πολιτισμενο τροπο

εννοείτε αυτο!!!!!

και οχι ολοι... υπαρχουν και αυτοι που προσπαθουν να αφομοιωθούν να προσφερουν και να δωσουν!!

απλα δεν αντεχω αλλο πραγματικα τρεμω με ολα αυτα που βλεπω βραζει η ψυχη μου θα με κανουν δολοφονο στο τελος εγω που μεγαλωσα με τοσοοο διαφορετικες αξιες και ιδεολογιες!!!

με αλαζουνε και θα το βρουν μπροστα τους

Sonic αυτό που πόσταρες ήτανε

1 - Θλιβερό (γεγονός)

2 - Απαράδεκτο (γεγονός)

3 - Ταγμένο (βίντεο)

αλλά όχι απάντηση. Συζητάγαμε εάν είναι υποκεινούμενες από την ακροδεξιά αυτές οι κινήσεις. Με το βίντεο εννοείς "ναι και καλά κάνουν" ή τι, δεν καταλαβαίνω.

ειναι υποκεινουμενες και αν δεν ειναι σιγουρα θα βρουνε εδαφος να πατησουνε οι ακροδεξιοί

σε αυτο δεν αμφιβαλει κανεις

οπως θα υποστηριξω την ακρα αριστερα αεριστερα κεντρο σε ΚΑΠΟΙΑ απο τα αιτηματα τους ετσι και την Ακροδεξια σε καποια αλλα αιτηματα τους

δεν γουσταρω κανεναν τους δεν αποριπτω και κανεναν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

με αλαζουνε και θα το βρουν μπροστα τους

Ε οσο το καταλαβαινεις αυτο, εχεις ελπιδες γιατι δεν θα αλλαξεις εκτος αν το θελησεις.

Ναι θα το βρουν μπροστά τους. Οχι οι αλλοδαποι, του Αγ.Παντελεημονα. Οι 300 αλλοδαποι της πλατειας συνταγματος, πρωην ανακτορων.

Γιατι τελικα τα ανακτορα παραμειναν ανακτορα και οι γκιλοτινες ακονιζονται για του γαλαζοαιματους.

Παντου βραζει η σουπα. Σε οποιο φορουμ και να μπεις, εκει που γραφουν ολοι οι πολιτες και οχι τα ΜΜΕ.

Ερχεται το δαχτυλακι για ολους τους.

Κρατα την οργη σου για την ωρα που πρεπει και μην την αφησεις να γινει εργαλειο στα χερια καποιων καλοθελητων. (Don't fall into the dark side thumbsup.gif)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ σε ξαναρωτάω και σε αυτό το φόρουμ.

Έχει το δικαίωμα ένας αστυνομικός να παρακινεί πολίτες σε ακραίες(ακροδεξιές)συγκεντρώσεις;

εισαι αρωστος!!!!!!ειμαι ο gs 500 f ! μας εχεις φακελωσει και δεν το εχουμαι καταλαβει και αναλογα ποιο επαγγελμα κανει ο καθενας μας εχει δικαιωμα να ποσταρει η να πει την αποψη του?ειδες πουθενα να αναφερω εγω τι επαγγελμα κανω η εσυ βρωμικα εκβιαζεις και παιζεις το παιχνιδι του αγανακτησμενου αναρχοφασιστολεκε!!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μια μικρη βοηθεια στον φιλο Billanti. Δεν τρωμε ολοι μας κουτοχορτο.

Ας δουμε μαζι μερικα απο τα γεγραμμενα του gsf και ας βγαλουμε συμπερασματα.

Μα πατέρα οι αστυνομικοί δεν είναι παιδιά του λαού, των απλών ανθρώπων ?

Ναι παιδί μου έχουν γονείς απλούς ανθρώπους, αλλά διαλέγουν να γίνουν μισθοφόροι φύλακες άγγελοι των “εχόντων” και “κρατούντων”, το ξέρουν αυτό όταν διαλέγουν τη δουλειά αυτή, είναι απλά πολύ φτηνά ξεπουλημένοι, συνήθως έχουν κόμπλεξ εξουσίας και δεν είναι μόνο ο μισθός το κίνητρο … παιδί μου πάντα υπάρχουν άνθρωποι που ξεπουλιούνται, άλλοι το κάνουν ακριβά, άλλοι πολύ φτηνά, πάντως κανείς δεν έγινε αστυνομικός με το ζόρι ….

[μεγαλωνοντας το παιδι λοιπον και ακουγοντας τα λογια του πατερα του ειχε μια αντηληψη για τους αστυνομικους και τους εβλεπε σαν εχθρους!!!!οπου μπορουσε και οπου τον επερνε τους εβριζε τους πεταγε μαρμαρα ,μολοτοφ κλπ κλπ κλπ....]

καποια στιγμη τον πιτσιρικο τον σταματησαν με το μηχανακι του ,δεν φοραγε κρανος και ο μπατσος που νομιζε ο πιτσιρικος αρχισε και του μιλουσε για την ασφαλεια του και αφου απο την αρχη του εξηγησε οτι δεν προκειτε να τον γραψει αλλα να του εξηγει οτι με το προστιμο θα αγοραε δυο κρανη κλπ κλπ κλπ για αρκετη ωρα τον αφησε να φυγει αφου υποσχεθηκε στον αστυνομικο πλεον να σκεφθει αυτα που του ειχε πει...

δεν περασαν μερικες μερες και ενω ο πιτσιρικος επινε καφεδακι βλεπει να του εχουν κλεψει το μηχανακι...εκανε δηλωση κλπ κλπ κλπ...καποια στιγμη τον ενημερωσαν οτι το μηχανακι του ειναι στην αστυνομια και να παει να το παρει.εκει εμαθε οτι ειχαν πιασει εναν νεαρο που πηγε με μολοτοφ να καψει το τμημα στα εξαρχεια μαζι με αλλους.....

εκει βρηκε ομως και τον κολητο του φιλο που πηγαιναν μαζι σχολειο και ηταν αστυνομικος και αγκαλιαστηκαν αφου ειχαν αρκετο καιρο να βρεθουν !!!

καποια αλλη στιγμη και ενω τον πιτσιρικο τον στρειμωξαν για να του παρουν το κινητο με σουγια,περασε ενα περιπολικο που αμεσως καταλαβε τι συνεβενε και τον βοειθησαν κλπ κλπ κλπ....

αρχεισε λοιπον ο πιτσιρικος μια κουβεντα και παλι με τον πατερα του και αφου του εξηστορισε τα περιστατικα της ζωης του και κατα ποσο ισοπεδοτικος ηταν ο πατερας του απεναντι στους μπατσους αλλα πλεον για τον πιτσιρικο αστυνομικους να του λεει οτι πατερα θελω να περασω και εγω στην αστυνομια για να μπορω να βοηθεισω συναθρωπους μου γιατι δεν ειναι ολοι μπατσοι αλλα το μεγαλητερο ποσοστο το θεωρουν λειτουργημα και να σου πω και κατι βρε πατερα η δικια σας η γενια η γενια του πολυτεχνιου χρειασθηκε 36 χρονια για να καταστρεψετε και να πτωχευσετε την ΕΛΛΑΔΑ!

Απο το topic Μπαμπά τι είναι χούντα;

και αφου αγαπητε ΑΛΧ δεν χωνευετε μια ομαδα εργαομενων γιατι δεν βγαετε μια ανακοινωση καλοδεχουμενοι ολοι εκτος απο αστυνομικους!

εχω την εντυπωση οτι εισαι στα πραγματα του φορουμ εκτος και αν οι υπολοιποι δεν συμφωνουν μαζι σου οποτε κακως το θετεις οπως το θετεις!!!

και πολλη κακως ,κακιστα μαλιστα με προτρεπεις να μην ανακατευομαι σε τετοιες συζητησεις και να προιδεαζεις και το αποτελεσμα μαλιστα!!!!!!

αυτο ξερεις πως λεγετε φανταζομαι πειστευω!!!!!!δημοκρατια με τιποτε δεν ειναι!!!!!

μπας και εσυ ως διαχειρηστης[κατι τετοιο νομιζω εισαι ]θα επρεπε να παιρνεις μια σταση πιο αμεροληπτη μεταξυ των μελων ανεξαρτητα το τι πειστευεις????

και βεβαιως βεβαιως οποτε δεν σεβομαι τους κανονες σας να μου το λετε αλλα δεν νομιζω τοσο καιρο εδω μεσα να σας εχω δωσει κανα δικαιωμα!!!!

Απο το topic ΑΜΕΑ αποτελει κινδυνο για την αστυνομια

(...)οσο για το ποιος παει να γινει αστυνομικος σημερα πρεπει να εχεις πανω απο 15 βαθμο στις πανελληνιες για να μπεις στην σχολη που προφανως εσυ δεν εχεις!και πουσαι μπατσο συγγενη δεν εχω αλλα αστυνομικους πολλους!και φιλους πολλους!!!!(...)

Απο το topic ΛΑΟΣ και Πολυτεχνειο

(...)εχω παει σε πορεια διαμαρτυριας σε πολιτη που εχει δεχθει βια απο αστυνομικο αλλα δεν εχω καταφερθει ενατιον ολων των αστυνομικων!

εχω παει σε πορεια διαμαρτυριας αστυνομικων που εχουν σφαγιασθει απο τρομοκρατες αλλα και που εχουν δολοφονηθει αστυνομικοι στο καθηκον τους!

απο την αλλη πλευρα υπαρχει μονο μερως διαμαρτυρια οταν τα θυματα προερχονται απο ενεργειες των οργανων της πολειτειας και ποτε δεν εχουν εστω ενα λογω συμπαθειας οταν αυτα γεινονται θυματα!!!!!!!!!!

απο την στιγμη που ειπα να πω την γνωμη μου ανεφερα οτι συνεληφθησαν τρομοκρατες που πιθανον πηγαιναν να εκτελεσουν ανθρωπους αλλα η μια πλευρα το εκανε γαργαρα και κανενα σχολιασμο δεν εκανε....(...)

Επαναφερω λοιπον το ερωτημα

Έχει το δικαίωμα ένας αστυνομικός να παρακινεί πολίτες σε ακραίες(ακροδεξιές)συγκεντρώσεις;

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως εκτός υπηρεσίας μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

??

ποιος παρακινει μωρε πας καλα? πολυ τραβηγμενο αυτο που ρωτας τα ισοπεδώνεις ολα

οχι εγω δεν τον βλεπω μπατσο αστυνονικο συμφορουμητης ειναι

δηλ ελεος με της καραμελες ποια!!

αμα ηταν σουβλατζης δεν θα σε πειραζε ε?

αλα με το ΑΝ δεν βγαζουμε ακρη κακος το ανεφερα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεκτο

εμενα με χαλαει απιστευτα την πρωτοχρονια να καθομαι μεσα στο σπιτι μου και να μην μπορω να παω συνταγμα να γιορτασω και καθομαι μεσα στο σπιτι μου απο φοβο!!!!!!!!!

ζηλεψα που εβλεπα σε αλες χωρες να κατεβαινουν σε κεντρικες πλατειες με σαμπανιες και να γιορταζουν στην Ελλαδα πλεον ειναι απαγορευτικο

δειτε στο 2.55 και 3,20 λαθρομετανάστες κακοποιούν γυναίκες στο Σύνταγμα τις κοπελες που τις βαλανε στην μεση και δεν ξερω και εγω τι εγινε .... βιασμος μεσα στην μεση του δρομου!!!!

πες μου φιλε μου μετα απο αυτο πως θα παρει καποιος την γυναικα του και τα παιδια του να κατεβει συνταγμα απλα ειναι τραγικο κλαιω για την κανταντια μας!!

δειτε το βιντεο και μετα πειτε τις αποψεις σας στις κοπελες που κακοποιήθηκαν μεσα στην μεση του δρομου στην γιορτη τις πρωτοχρονια

δειτε και αν δεν βράσει η ψυχη σας .....

και ξαναλεω αυτα ειναι η απαντηση μου

φιλε εχω ενα νεοτερο βιντεο απο την εποχη του 1945 μηπως θες να το βαλω;χαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχααχαχαχ :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε εχω ενα νεοτερο βιντεο απο την εποχη του 1945 μηπως θες να το βαλω;χαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχααχαχαχ :_zeppelin:

οχι αλλα μετα απο αυτο για δες το 2011 τι εγινε μια χαρα και οι Ελληνες σαν εμενα σπιτι γιατι δεν τολμαμε να βγουμε εξω αλλα βλεπουμε στην TV ποσο καλα περνανε στις αλλες ευρωπαικες χωρες

για δες πως ειναι τα τελευταια χρονια για πηγαινε να διασκεδασεις και εσυ μαζι τους ... για πηγαινε με το παιδι σου και την γυναικα σου εκει

πλεον δεν θα φυγεις ορθιος

ΥΓ αποτι βλεπω ουτε καν σε αγγιξε βεβαια καταλαβαινω με τι ανθρωπο εχω να κανω! χαχανιζε μικρε ανθρωπακο!

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι αλλα μετα απο αυτο για δες το 2011 τι εγινε μια χαρα και οι Ελληνες σαν εμενα σπιτι γιατι δεν τολμαμε να βγουμε εξω αλλα βλεπουμε στην TV ποσο καλα περνανε στις αλλες ευρωπαικες χωρες

για δες πως ειναι τα τελευταια χρονια για πηγαινε να διασκεδασεις και εσυ μαζι τους ... για πηγαινε με το παιδι σου και την γυναικα σου εκει

ΥΓ αποτι βλεπω ουτε καν σε αγγιξε βεβαια καταλαβαινω με τι ανθρωπο εχω να κανω! χαχανιζε μικρε ανθρωπακο!

Θες να μου επισημάνεις τα σημεία του βίντεο που σε σοκάρουν, επειδή εγώ είδα ανθρώπους να περνάνε καλά και να κάνουν ειρηνική πορεία.

Επιφυλάσσομαι, επειδή το είδα πρόχειρα απο δουλειά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θες να μου επισημάνεις τα σημεία του βίντεο που σε σοκάρουν, επειδή εγώ είδα ανθρώπους να περνάνε καλά και να κάνουν ειρηνική πορεία.

Επιφυλάσσομαι, επειδή το είδα πρόχειρα απο δουλειά.

δεν δειχνει κατι αλο αυτο ακριβως ..

μετα απο τοσα χρονια ξυλου και βιασμου καθε προτωχρονιας τα καταφερανε ειναι μονοι τους στο Συνταγμα

το θεμα ειναι οτι πλεον αυτο γινετε επειδη ΔΕν πανε Ελληνες να γιοτασουνε στο συνταγμα απο τα σπιτια η στα Γκλαμουρατα clubaakia τους

ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ οχι για τον εαυτο σου ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ!!!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν δειχνει κατι αλο αυτο ακριβως ..

μετα απο τοσα χρονια ξυλου και βιασμου καθε προτωχρονιας τα καταφερανε ειναι μονοι τους στο Συνταγμα

το θεμα ειναι οτι πλεον αυτο γινετε επειδη ΔΕν πανε Ελληνες να γιοτασουνε στο συνταγμα απο τα σπιτια η στα Γκλαμουρατα clubaakia τους

ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ οχι για τον εαυτο σου ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ!!!

Που είναι τα αντίστοιχα βίντεο με την βία, τους βιασμούς στην πλατεία, τα ναρκωτικά σε κοινή θέα και την θυσία της παρθένας τις επόμενες Πρωτοχρονιές ?

Εάν δεν υπάρχουν θα χαρείς να μάθεις πως ίσως πλέον να είναι ΟΚ το Σύνταγμα, καθώς αυτά που μου έδειξες μια χαρά μου φάνηκαν.

Φυσικά και δεν κατακρίνω το δικαίωμα ή την επιλογή του καθένα να φοβάται ότι θέλει. Άλλοι έχουν πρόβλημα με τα περιστέρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2:

λιγο ποιο πανω μαλλον δεν το βλεπεις το βιντεο????? για κοιτα λιγο τα ποστ ποιο πανω και θα το βρεις

5 φορες ποστ εγινε!!!

στο στελνω με pm να δω τι θα βρεις βα πεις ΑΥΤΗΝ την φορα !!!

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2:

λιγο ποιο πανω μαλλον δεν το βλεπεις το βιντεο????? για κοιτα λιγο τα ποστ ποιο πανω και θα το βρεις

5 φορες ποστ εγινε!!!

Ρε Sonic και Flwr μην το συνεχιζετε, εχετε γινει σαφεις. Μην το κανετε διαμαχη των 2 σας.

(Το εχω και γω κανει και δεν λεει)

Τροποποιήθηκε από τον objecto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μια μικρη βοηθεια στον φιλο Billanti. Δεν τρωμε ολοι μας κουτοχορτο.

Ας δουμε μαζι μερικα απο τα γεγραμμενα του gsf και ας βγαλουμε συμπερασματα.

Απο το topic Μπαμπά τι είναι χούντα;

Απο το topic ΑΜΕΑ αποτελει κινδυνο για την αστυνομια

σε ευχαριστω πολλη που τα εκανες σουμα και μπορουν να ξεχωρισουν το πνευμα του καθενος μας!σε ευχριστω παρα πολλη !!!!

οπως βλεπεις το επαγγελμα μου σε καμια μα σε καμια στιγμη δεν το αναφερω και απλως υποστειρειζω τους δημοσιους λειτουργους και τον θεσμο που εκπροσωπουν για να μπορεις να κυκλοφορεις εσυ ελευθερα με ασφαλεια και να υπαρχει δημοκρατια!τωρα αν ορισμενοι που δεν ταυτιζονται με μενα στην σκεψη και αποψη αντι να πουν τα επιχειρηματα τους και την οποια αποψη εχουν βρειζουν τον συμφουριτη τους αλλωτε για χουντικο αλλωτε για μπατσο αλλωτε για φασιστα αλλωτε για καρατζαφυρερ γιατι δεν εχουν αντιλογο !

δηλαδη αν εγω ειμαι τορναδορος και σου πω σε ποιο μηχανουργειο δουλευω τι θα εχετε να πειτε που ορισμενοι λενε οτι ειμαι αστυνομικος??δεν νομιζω να εχω δειξει την ταυτοτητα μου σε κανεναν!τιμη μου να ειμαι ομως αν ειμαι γιατι η χωρα μου χαριν του συνταγματος μακρυγιαννη δεν εγεινε ρουμανια βουλγαρια αλβανια και δεν καταντησε ολοκληρωτικο καθεστως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε δεν σε προσεβαλα.στο εγραψα για πλακα.και πανω σε αυτο το θεμα κατι περισσοτερο ξερω απο εσενα.δεν χρειαζετε να προσβαλεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χτες στα διοδια ηρθε και ο gf? Γιατι την κατσαμε, μας φακελλωσε ολους mB_kalo_e.gif

αλλοι φιλε φακελωνουν τους συμφουριτες τους αναλογα με την αποψη που διατυπωνουν, για το επαγγελμα τους, τους κρεινουν απο αυτο βγαζουν συμπερασματα ακομα και αν ειμαστε δεξιοι αριστεροι κλπ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

E καλά μην τρελαινόμαστε, αν δεν βγάλει κανείς άποψη από αυτά που γράφονται από που να βγάλει, να διαβάσουμε παλάμες στην επόμενη συνάντηση ?

Επαναλαμβάνω μια τελευταία φορά για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως:

Τις "ανεξάρτητες κινήσεις πολιτών" στον Αγ.Παντελεήμονα είτε τις καλούν είτε τις καπελώνουν ακροδεξιές (και όχι κατά δικό μου χαρακτηρισμό) οργανώσεις, με ότι αυτό συμπεριλαμβάνει.

Κατά τ'άλλα, σε όποια συγκέντρωση και να βρεθεί κανείς stay safe.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

E καλά μην τρελαινόμαστε, αν δεν βγάλει κανείς άποψη από αυτά που γράφονται από που να βγάλει, να διαβάσουμε παλάμες στην επόμενη συνάντηση ?

Επαναλαμβάνω μια τελευταία φορά για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως:

Τις "ανεξάρτητες κινήσεις πολιτών" στον Αγ.Παντελεήμονα είτε τις καλούν είτε τις καπελώνουν ακροδεξιές (και όχι κατά δικό μου χαρακτηρισμό) οργανώσεις, με ότι αυτό συμπεριλαμβάνει.

Κατά τ'άλλα, σε όποια συγκέντρωση και να βρεθεί κανείς stay safe.

+1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλοι φιλε φακελωνουν τους συμφουριτες τους αναλογα με την αποψη που διατυπωνουν, για το επαγγελμα τους, τους κρεινουν απο αυτο βγαζουν συμπερασματα ακομα και αν ειμαστε δεξιοι αριστεροι κλπ!

Ασε δεν επιασες το χιουμορ... shades.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαρας στο κουραγιο σου παντως... εγω θα ειχα απηυδήσειπολυ καιρο πριν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια η υποθεση εχει πολυ γελιο τελικα ! Εχουμε μπερδεψει τα επαγγελματα μας, τους πολιτικους προσφυγες με τους λαθρομεταναστες, τον Χιτλερ με την εθνικη μας υπερηφανεια, τους πολιτες του Αγ. Παντελεημονα που τρωνε το αγγουρι με τη Χρυση Αυγη, τα μπουτια μας γενικοτερα ! Οσο και να θελουμε να βοηθησουμε τον καταπιεσμενο προσφυγα, πιστευει καποιος οτι η Ελλαδα με την παρουσα οικονομικη εξαθλιωση αποτελει ΑΣΥΛΟ ?

Καποιος ειπε εδω μεσα οτι ο Πακιστανος δεν ονειρευτηκε να καθαριζει τζαμια στην Ελλαδα. Μηπως ξερετε που ειναι το Πακισταν παιδια ? Μηπως ξερετε που πεφτει γεωγραφικα το Αφγανισταν ? Γιατι ολοι αυτοι ηρθαν ειδικα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και δεν πηγαν καπου αλλου ? Λετε να ηρθαν περπατωντας τοσο δρομο ? Ηρθαν εδω γιατι οπουδηποτε αλλου θα τους εκοβαν τον κωλο. Εδω και χρονια στην Ελλαδα μαγειρευονται οι καταλληλες συγκυριες για κατι ΜΕΓΑΛΟ...... ΞΥΠΝΑΤΕ επιτελους ! ! !

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια η υποθεση εχει πολυ γελιο τελικα ! Εχουμε μπερδεψει τα επαγγελματα μας, τους πολιτικους προσφυγες με τους λαθρομεταναστες, τον Χιτλερ με την εθνικη μας υπερηφανεια, τους πολιτες του Αγ. Παντελεημονα που τρωνε το αγγουρι με τη Χρυση Αυγη, τα μπουτια μας γενικοτερα ! Οσο και να θελουμε να βοηθησουμε τον καταπιεσμενο προσφυγα, πιστευει καποιος οτι η Ελλαδα με την παρουσα οικονομικη εξαθλιωση αποτελει ΑΣΥΛΟ ?

Καποιος ειπε εδω μεσα οτι ο Πακιστανος δεν ονειρευτηκε να καθαριζει τζαμια στην Ελλαδα. Μηπως ξερετε που ειναι το Πακισταν παιδια ? Μηπως ξερετε που πεφτει γεωγραφικα το Αφγανισταν ? Γιατι ολοι αυτοι ηρθαν ειδικα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και δεν πηγαν καπου αλλου ? Λετε να ηρθαν περπατοντας ? Ηρθαν εδω γιατι οπουδηποτε αλλου θα τους εκοβαν τον κωλο. Εδω και χρονια στην Ελλαδα μαγειρευονται οι καταλληλες συγκυριες για κατι ΜΕΓΑΛΟ...... ΞΥΠΝΑΤΕ επιτελους ! ! !

Πχ ξενες μυστικες υπηρεσιες να τους υποδαυλισουν για να μας λιωσουν και τα πετρελαια του Αιγαιου να μεινουν στις μεγαλες δυναμεις ? whistling.gif

(Το μαμησα ε?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πχ ξενες μυστικες υπηρεσιες να τους υποδαυλισουν για να μας λιωσουν και τα πετρελαια του Αιγαιου να μεινουν στις μεγαλες δυναμεις ? whistling.gif

(Το μαμησα ε?)

Τους Τζεντάι με τα φωτόσπαθα made in Japan καβάλα στους Δράκους made by BMW μην ξεχάσεις.xaxaxaxaxaxaaxaxaxa

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χτες στα διοδια ηρθε και ο gf? Γιατι την κατσαμε, μας φακελλωσε ολους mB_kalo_e.gif

Καλη η ατακα σου φιλε μου, αλλα πρεπει να ξεκολησεις καποια στιγμη, το θεμα ειναι αλλο και ειναι σοβαρο !

Κατι που θα σας φανει λιγο ασχετο : Καντε μια βολτα σε συνοικιες και κτιριακες εγκαταστασεις "πολιτικων προσφυγων" και "μεταναστων". Κοιταξτε ψηλα και θα δειτε κατι "πιατακια" που κοιταζουν προς τους δορυφορους. Λετε να τα αγορασαν αυτοι γιατι ηθελαν να βλεπουν τη Μενεγακη και το Just the two of us ? :winking:

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...