Jump to content
gs500f

συγκεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια

Recommended Posts

συγγεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια

το σαββατο 15-01-2011 και ωρα 12 το μεσσημερι στην πλατεια του αγιου παντελεημωνα κανουν οι κατοικοι με συνθημα και αιτηματα

οχι στην οικονομικη εξαθλιωση των ελληνων

οχι στο διωγμο των ελληνων απο τις γειτονιες της αθηνας

οχι στα παρανομα αφορολογητα μαγαζια των αλλοδαπων καθως επισης να φυγουν οι παρανομοι λαθρομεταναστες απο την ελλαδα!!!

• Like 9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξέρω : να κατακρίνω ή να επικροτήσω;γιατί λίγο περίεργα τα λένε :think:

Δημοκρατια.Ολοι πρεπει να ακουγονται.Πολλοι βεβαια κατακρινουμε,αλλα δεν ξερουμε τι βιωνουν οι ανθρωποι εκει περα.Το οτι καποιοι υπερ πατριωτες,προοδευτικοι,κλπ καπηλευονται αυτα τα γεγονοτα για ιδιον οφελος ομως,αυτο ναι,ειναι κατακριτεο.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγγεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια

το σαββατο 15-01-2011 και ωρα 12 το μεσσημερι στην πλατεια του αγιου παντελεημωνα κανουν οι κατοικοι με συνθημα και αιτηματα

οχι στην οικονομικη εξαθλιωση των ελληνων

οχι στο διωγμο των ελληνων απο τις γειτονιες της αθηνας

οχι στα παρανομα αφορολογητα μαγαζια των αλλοδαπων καθως επισης να φυγουν οι παρανομοι λαθρομεταναστες απο την ελλαδα!!!

Εγώ σε ξαναρωτάω και σε αυτό το φόρουμ.

Έχει το δικαίωμα ένας αστυνομικός να παρακινεί πολίτες σε ακραίες(ακροδεξιές)συγκεντρώσεις;

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δημοκρατια.Ολοι πρεπει να ακουγονται.Πολλοι βεβαια κατακρινουμε,αλλα δεν ξερουμε τι βιωνουν οι ανθρωποι εκει περα.Το οτι καποιοι υπερ πατριωτες,προοδευτικοι,κλπ καπηλευονται αυτα τα γεγονοτα για ιδιον οφελος ομως,αυτο ναι,ειναι κατακριτεο.

αυτό.καλά τα πρώτα ,το τελευταίο όμως...λίγο ύποπτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει το δικαίωμα ένας αστυνομικός να παρακινεί πολίτες σε ακραίες(ακροδεξιές)συγκεντρώσεις;

Γιατι να μην εχει δηλαδη ? Η συγκεντρωση διαμαρτυριας ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενα μας. Και ποιος ειπε οτι ειναι ακραια και ακροδεξια ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι να μην εχει δηλαδη ? Η συγκεντρωση διαμαρτυριας ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενα μας. Και ποιος ειπε οτι ειναι ακραια και ακροδεξια ?

Πλάκα μου κάνεις έτσι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω μενω στην περιοχη παιδια και τα πραγματα ειναι οχι δυσκολα αλλα τραγικα!!!!!προσπαθουμαι να εχουμαι και εμεις δικαιωμα να κυκλοφορουμαι οποιαδηποτε ωρα εξω απο τα σπιτια μας ειναι αδυνατον τωρα λογω εγκληματικοτητας!οι γυναικες μας αν δεν συνοδευονται απο αντρα θα πεσει η θυμα ληστειας η ασεμνων χειρονομιων!τα παιδια μας τα συνοδευουμαι και την μερα για να πανε στο σχολειο και φροντηστηριο τους.

η πορνεια ,το ναρκωτικο και πολλα αλλα ειναι οχι καθημερινο φαινομενο αλλα συμβαινει καθε στιγμη μπροστα μας!

καθε 5 στενα υπαρχει και ενα μεγαλο υπογειο τζαμι!

η περιοχη μας εχει γινει χαρλεμ γκετο παιδια !δεν υπαρχει κοινη ησυχια να ξεκουραστεις το μεσημερι,οτι θελει κανει ο καθενας χαμος!!!!!!

ναι διαμαρτυρονται και οι νομιμοι αλλοδαποι για την συμπεριφορα των παρανομων αφου και αυτοι εχουν οικογενοιες και προβληματα με τους ομοεθνοις τους!!!!

και ναι τα προβληματα τα δημιουργουν οι λαθρομεταναστες γιατι δεν εχουν να χασουν τιποτα!

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω μενω στην περιοχη παιδια και τα πραγματα ειναι οχι δυσκολα αλλα τραγικα!!!!!προσπαθουμαι να εχουμαι και εμεις δικαιωμα να κυκλοφορουμαι οποιαδηποτε ωρα εξω απο τα σπιτια μας ειναι αδυνατον τωρα λογω εγκληματικοτητας!οι γυναικες μας αν δεν συνοδευονται απο αντρα θα πεσει η θυμα ληστειας η ασεμνων χειρονομιων!τα παιδια μας τα συνοδευουμαι και την μερα για να πανε στο σχολειο και φροντηστηριο τους.

η πορνεια ,το ναρκωτικο και πολλα αλλα ειναι οχι καθημερινο φαινομενο αλλα συμβαινει καθε στιγμη μπροστα μας!

η περιοχη μας εχει γινει χαρλεμ γκετο παιδια !δεν υπαρχει κοινη ησυχια να ξεκουραστεις το μεσημερι,οτι θελει κανει ο καθενας χαμος!!!!!!

ναι διαμαρτυρονται και οι νομιμοι αλλοδαποι για την συμπεριφορα των παρανομων αφου και αυτοι εχουν οικογενοιες και προβληματα με τους ομοεθνοις τους!!!!

και ναι τα προβληματα τα δημιουργουν οι λαθρομεταναστες γιατι δεν εχουν να χασουν τιποτα!

Δεν μου απάντησες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κάλεσμα που ποστάρεις φίλος,είναι το κάλεσμα-αντισυγκέντρωση της "επιτροπής κατοίκων Αγ.Παντελεήμωνα",που από πίσω όλοι ξέρουμε ποίοι βρίσκονται,,

Αντισυγκέντρωση στο κάλεσμα αριστερών αντιφασιστικών ομάδων,σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο την ίδια μέρα,στον ίδιο τόπο.

Έτσι,για να ξέρουμε τι λέμε...

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναφερω ενα γεγονος που θα συμβει! μπορει να σε πειραζει αλλα γιατι την διαμαρτυρια των κατοικων την χαραχτηριζεις ακροδεξια?αν ηταν ομως αριστερα δεν θα σε πειραζε?η σε πειραζουν ολες οι συγκεντρωσεις?

και ποιος σου ειπε οτι ο αστυνομικος δεν ειναι πολιτης και κατοικος αυτης της χωρας?

και εσυ μιλας για μενα επαγγελματικα ποτε δεν εχω αναφερει τι επαγγελμα εγω κανω!που ειδες οτι αστυνομικος παρακινει πολιτες!!!!ο gs 500 f ειμαι και το ονομα μου ειναι θεοδωρος!!!!

φιλε παλι πατε για να το κλειδωσουν το θεμα,ελπιζω να μην συμβει απο τους διαχειρηστες!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που μενεις ειπαμε ??? :whistling:

Γαλάτσι.Δίπλα από τα Πατήσια.

αναφερω ενα γεγονος που θα συμβει! μπορει να σε πειραζει αλλα γιατι την διαμαρτυρια των κατοικων την χαραχτηριζεις ακροδεξια?αν ηταν ομως αριστερα δεν θα σε πειραζε?η σε πειραζουν ολες οι συγκεντρωσεις?

και ποιος σου ειπε οτι ο αστυνομικος δεν ειναι πολιτης και κατοικος αυτης της χωρας?

και εσυ μιλας για μενα επαγγελματικα ποτε δεν εχω αναφερει τι επαγγελμα εγω κανω!που ειδες οτι αστυνομικος παρακινει πολιτες!!!!ο gs 500 f ειμαι και το ονομα μου ειναι θεοδωρος!!!!

φιλε παλι πατε για να το κλειδωσουν το θεμα,ελπιζω να μην συμβει απο τους διαχειρηστες!!!!

Δηλαδή δεν είσαι αστυνομικός. :whistling:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαλάτσι.Δίπλα από τα Πατήσια.

Πολυ ωραια, ειμαστε και γειτονες. Επειδη φιλε μου το Γαλατσι δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τις περιοχες του κεντρου οπως : Πλατεια Αττικης, Πλατεια Βικτωριας, Μεταξουργειο, Πλατεια Βαθης, Ομονοια κ.τ.λ. θα ηταν πολυ συνετο να ακουσεις και τις αποψεις καποιου που ζει στο κεντρο της Αθηνας κατω απο καθεστως καθημερινης βιας, νυχτερινων ταραχων, διακινησης ναρκωτικων, πορνειας κ.α. Κι εγω εμενα πολλα χρονια στο κεντρο και μετακομισα στο Γαλατσι γι αυτο το λογο......

Το κάλεσμα που ποστάρεις φίλος,είναι το κάλεσμα-αντισυγκέντρωση της "επιτροπής κατοίκων Αγ.Παντελεήμωνα",που από πίσω όλοι ξέρουμε ποίοι βρίσκονται,,

Αντισυγκέντρωση στο κάλεσμα αριστερών αντιφασιστικών ομάδων,σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο την ίδια μέρα,στον ίδιο τόπο.

Έτσι,για να ξέρουμε τι λέμε...

Ναι, αλλα ξερουμε και ποιοι βρισκονται και πισω απο τις δηθεν αριστερες αντιφασιστικες ομαδες....... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι τα ίδια....άντι να κάνετε συγκέντρωση στην Βουλή γιατί σας πηδάνε της κόρες σας και σας μαζί χωρίς βαζελίνη σε doggystyle και το τραβάνε και βίντεο κάθεστε και ασχολείστε με υπόγεια τζαμί και ώρες κοινής ησιχίας... :closedeyes:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να μου πει κανείς γιατί η ύπαρξη λατρευτικού χώρου (Τζαμί) είναι κατακριτέα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, αλλα ξερουμε και ποιοι βρισκονται και πισω απο τις δηθεν αριστερες αντιφασιστικες ομαδες....... :whistling:

Οι πλούσιοι αναρχικοί?Οι αιμοδιψείς ανθέλληνες?Οι μπάχαλοι και τα πρεζάκια?Οι πράκτορες των Αμερικάνων?

Το συγκεκριμένο συλλαλητήριο,το καλεί η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή,απ'ότι βλέπω στην αφίσα του καλέσματος.

Απ'όσο θυμάμαι,η εν λόγω ομαδα έχει ξανακάνει παρόμοιες κινήσεις,χωρίς επεισόδια και ντράβαλα.

Τη μόνη φορά που οι φασίστες(γιατί περί τέτοιων πρόκειται) κάλεσαν σε αντισυγκέντρωση,ο απολογισμός είχε δύο μαχαιρωμένους διαδηλωτές.

2/2/07.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου απάντησες.

εισαι αρωστος!!!!!!ειμαι ο gs 500 f ! μας εχεις φακελωσει και δεν το εχουμαι καταλαβει και αναλογα ποιο επαγγελμα κανει ο καθενας μας εχει δικαιωμα να ποσταρει η να πει την αποψη του?ειδες πουθενα να αναφερω εγω τι επαγγελμα κανω η εσυ βρωμικα εκβιαζεις και παιζεις το παιχνιδι του αγανακτησμενου αναρχοφασιστολεκε!!!!

Billanti εχεις προβλημα γενικα με το επαγγελμα του αστυνομικου ειτε απο θεμα ιδεολογιας ειτε απο προσωπικα βιωματα!κοιτα σε παρακαλω να βρεις τις ισοροπιες σου και να μαθεις οτι το επαγγελμα δεν κανει τον ανθρωπο και οτι σε ενα επαγγελμα υπαρχουν ακομα και στο επαγγελμα του αστυνομικου αυτοι που εχουν δωσει την ζωη τους για την ασφαλεια σου και θα την ξαναδωσουν [υπαρχουν και μπατσοι]υπαρχουν και κακοι οπως σε ολα τα επαγγελματα αλλωστε!

σε ολα τα φορουμ δεν καταθετεις την αποψη σου αλλα κρινεις και προσβαλεις συμφουριτες σου απο το τι αποψη εχουν εκφρασει αυτο να ξερεις ειναι ακρως φασιστικο προσεχετο !υπαρχει ξερεις και ο αριστερος φασισμος δεν ειναι μονο δεξιος!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι ματακια μου τοτε δεν ασχολειστε οι συναδελφοι της ΕΛΑΣ να καθαρισετε το προφανες εγκλημα και κυνηγατε τους απεργους? Μπροστα σας δεν γινονται ειπες? closedeyes.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το συγκεκριμένο συλλαλητήριο,το καλεί η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή,απ'ότι βλέπω στην αφίσα του καλέσματος.

Αυτο τωρα ειναι ανεκδοτο ? Καλα ειμαστε σοβαροι ? Υπαρχει στην Ελλαδα "ρατσισμος" και "φασιστικη απειλη" προς τους ξενους ? Ο λαθρομεταναστης πλεον κανει οτι γουσταρει, φοροδιαφευγει ανετα, διακινει ναρκωτικα, συστηνει συμμοριες, εμποριο λευκης και μαυρης σαρκος, σου κανει τον νταβατζη, τον κλεπταποδοχο και οτι αλλο θες, για τα οποια αδικηματα αν επιαναν εμενα κι εσενα θα μας εκοβαν τον κωλο. Για την καταντια λοιπον του κεντρου της Αθηνας δεν ευθυνεται η Αστυνομια γιατι παρα τις καθημερινες συλληψεις, την αλλη μερα ολοι βρισκονται παλι εξω. Ευθυνεται το Θεσμικο και Νομικο πλαισιο το οποιο δεν ειναι στο χερι μας να το αλλαξουμε. Αυτοι που ειναι αρμοδιοι γι αυτο, τους βολευει η παρουσα κατασταση και το γιατι θα το δειτε στο προσεχες μελλον. Γι αυτο δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε μεταξυ μας, παρα τις διαφωνιες μας οι κατοικοι το μονο που προσπαθουν ειναι να καταφερουν να ζησουν ανθρωπινα. Αν αυτη τους την προσπαθεια την εκμεταλλευονται αριστεροι και δεξιοι, αυτο ειναι αλλο θεμα.

Ο κομματικος εμφυλιος ειναι το βασικο προβλημα της Ελλαδας εδω και δεκαδες χρονια !

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο κομματικος εμφυλιος ειναι το βασικο προβλημα της Ελλαδας εδω και δεκαδες χρονια !

Και εδώ είναι το ζουμί!

Πόσοι όμως είναι έτοιμοι να το παραδεχτούν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι τα ίδια....άντι να κάνετε συγκέντρωση στην Βουλή γιατί σας πηδάνε της κόρες σας και σας μαζί χωρίς βαζελίνη σε doggystyle και το τραβάνε και βίντεο κάθεστε και ασχολείστε με υπόγεια τζαμί και ώρες κοινής ησιχίας... :closedeyes:

Απ οτι καταλαβα φιλε μου δεν πρεπει να μενεις Αθηνα, γιατι αν εμενες κι εσυ καπου κοντα στο κεντρο θα ειχες αλλη αποψη σιγουρα ! Αν εμενες σ αυτην την περιοχη λοιπον, ειναι πολυ πιθανον οι λαθρομεταναστες να σου εκαναν κι εσενα αυτα που αναφερεις παραπανω. Μη λεμε μεγαλα λογια λοιπον !

Υ.Γ.

• 1. Δεν ειμαι μπατσος.
    2. Γεννηθηκα Παγκρατι και μεγαλωσα στα Εξαρχεια.
    Ο νοων νοειτω !

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο τωρα ειναι ανεκδοτο ? Καλα ειμαστε σοβαροι ? Υπαρχει στην Ελλαδα "ρατσισμος" και "φασιστικη απειλη" προς τους ξενους ? Ο λαθρομεταναστης πλεον κανει οτι γουσταρει, φοροδιαφευγει ανετα, διακινει ναρκωτικα, συστηνει συμμοριες, εμποριο λευκης και μαυρης σαρκος, σου κανει τον νταβατζη, τον κλεπταποδοχο και οτι αλλο θες, για τα οποια αδικηματα αν επιαναν εμενα κι εσενα θα μας εκοβαν τον κωλο. Για την καταντια λοιπον του κεντρου της Αθηνας δεν ευθυνεται η Αστυνομια γιατι παρα τις καθημερινες συλληψεις, την αλλη μερα ολοι βρισκονται παλι εξω. Ευθυνεται το Θεσμικο και Νομικο πλαισιο το οποιο δεν ειναι στο χερι μας να το αλλαξουμε. Αυτοι που ειναι αρμοδιοι γι αυτο, τους βολευει η παρουσα κατασταση και το γιατι θα το δειτε στο προσεχες μελλον. Γι αυτο δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε μεταξυ μας, παρα τις διαφωνιες μας οι κατοικοι το μονο που προσπαθουν ειναι να καταφερουν να ζησουν ανθρωπινα. Αν αυτη τους την προσπαθεια την εκμεταλλευονται αριστεροι και δεξιοι, αυτο ειναι αλλο θεμα.

Καλα ρε παιδια εχετε περασει βραδυ απο κεντρο αθηνα αθηνας,ευριπιδου,μαρνης,εκει αγιο παντελεημωνα?εχει περασει κανεις?και τον προκαλω ποιος μπορει να περασει βραδυ απο ευριπιδουνα δοκιμασει?? εδω ημερα ειναι και δεν περνας ευκολα..εχεται δει ξυλο πακιστανοι με κινεζους στην αθηνας τι γινεται??????? αυτα πριν 10 χρονια δεν υπηρχανε.....ελεος ρε παιδια πρεπει αμεσα να βρεθει λυσηηηηηηηηηηηη..........αλλα οι πολιτικοι μουγκα στην εκαλη μενουνε.....

Απ οτι καταλαβα φιλε μου δεν πρεπει να μενεις Αθηνα, γιατι αν εμενες κι εσυ καπου κοντα στο κεντρο θα ειχες αλλη αποψη σιγουρα ! Αν εμενες σ αυτην την περιοχη λοιπον, ειναι πολυ πιθανον οι λαθρομεταναστες να σου εκαναν κι εσενα αυτα που αναφερεις παραπανω. Μη λεμε μεγαλα λογια λοιπον !

εεεελλλλλλλλλααααα ρε νικολα τωρα το καταλαβεςuglystupid2.gifοτι δεν μενει αθηνα, οποιος ειναι εξω απο τον χωρο πολλα τραγουδια ξερει..ελα αθηνα ενα μηνα και κατσε να δεις την γλυκα.. whistling.gif

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαγγελη, επειδη αναφερθηκες στους καυγαδες μεταξυ των ξενων θα πω το εξης : Πολλοι δεν γνωριζουν οτι, σε καθημερινη βαση γινονται τσακωμοι και μαχαιρωματα με θυματα Κουρδους, Πακιστανους, Κινεζους κ.τ.λ. οι οποιοι καταληγουν σε Δημοσια Νοσοκομεια και την περιθαλψη-παραμονη-αναρρωση τους την πληρωνει ο μ@λ@κ@ς Ελληνικος λαος.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...