LoVis 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα.. Ο αδερφός μου θελει να βγαλει διπλωμα μηχανης ..μενω κεντρο Αθήνα . Που παιζει καμια σχολη οδηγων φτηνά ; Εγω το εβγαλα με 350 ευρώ ( χωρις λαδωμα το μισω αυτο το πραγμα δεν λαδώνω ποτε ) Εχω διαβασει ομως και για πολυ φτηνα διπλώματα με 200+ ευρώ..Πως γινεται τοσο μεγαλη διαφορά ; Εχει κανεις να μου πει καμια σχολη που να το εχει φτηνα; Εστω με ΠΜ δεν με ενδιαφερει απλα να κερδισουμε λεφτα γιατι ειναι δυσκολη εποχη ... Δεν με ενδιαφερει να ειναι λιγο μακρια.. Π.χ Χαιδάρι , Δάφνη , Παγκράτι κτλ... Ευχαριστω εκ των προταιρων.. Εντιτ : Δεν εχει διπλωμα αυτοκινήτου.. :( Οποτε καταλαβα παει ποιο ακριβά...αλλα για πειτε για φτηνά... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2011 από τον LoVis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εχει ποστάρει κάποιος προσφατα μέσα στις γιορτές για διπλωμα σε οικονομική τιμή... :tomato: Δες εδώ...Διπλωμα μοτό Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2011 από τον αρης_τζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babyonboard 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 Καλησπερα.. Ο αδερφός μου θελει να βγαλει διπλωμα μηχανης ..μενω κεντρο Αθήνα . Που παιζει καμια σχολη οδηγων φτηνά ; Εγω το εβγαλα με 350 ευρώ ( χωρις λαδωμα το μισω αυτο το πραγμα δεν λαδώνω ποτε ) Εχω διαβασει ομως και για πολυ φτηνα διπλώματα με 200+ ευρώ..Πως γινεται τοσο μεγαλη διαφορά ; Εχει κανεις να μου πει καμια σχολη που να το εχει φτηνα; Εστω με ΠΜ δεν με ενδιαφερει απλα να κερδισουμε λεφτα γιατι ειναι δυσκολη εποχη ... Δεν με ενδιαφερει να ειναι λιγο μακρια.. Π.χ Χαιδάρι , Δάφνη , Παγκράτι κτλ... Ευχαριστω εκ των προταιρων.. Εντιτ : Δεν εχει διπλωμα αυτοκινήτου.. :( Οποτε καταλαβα παει ποιο ακριβά...αλλα για πειτε για φτηνά... Κ γω μια απο τα ιδια ψαχνω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 650ευρό για δίπλωμα Α1 με συμπλέκτη.... με κλέψαν άσχημα εμένα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Illusive 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 650ευρό για δίπλωμα Α1 με συμπλέκτη.... με κλέψαν άσχημα εμένα.... 650??? καλά δεν ρώτησες κι αλλού να δεις? σε γδάραν δε σε κλέψαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 650ευρό για δίπλωμα Α1 με συμπλέκτη.... με κλέψαν άσχημα εμένα.... Τι λες ρε φίλε, πλάκα κάνεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babyonboard 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2011 αυτο ειναι για διπλωμα αυτοκινητου και μηχανης μαζι...!! Καποιος για κατι φθηνο???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikoletta24 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2011 Εγώ πήγα και ρώτησα στον Άγιο Στέφανο Αττικής και μου είπαν 350 ευρώ σύνολο (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα παράβολα). Νομίζω ότι είναι πολύ καλή τιμή. Αν βρείτε στο κέντρο καλύτερη τιμή πείτε,θα με βόλευε λόγω δουλειάς! Thanks! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2011 ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ Αυτοκινητου πληρωνεις γυρω στα 600 για μηχανη (εγω 580) γιατι πολυ απλα δεν εχεις περασει το κ.ο.κ. αν εχεις διπλωμα αυτοκινητου και πας μονο οδηγηση δινει 300 νμζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες