Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Σημερα διαβασα ενα δελτιο τυπου του πολυ γνωστου πρωταθλητη (και φιλου μου) Βασιλη Ορφανου, που συμμετεχει φετος για 5η φορα στο Dakar, αναφορικα με τον εξοπλισμο του. Αυτο που μου εκανε τη μεγαλυτερη εντυπωση ηταν η εκτενης αναφορα σε ενα ειδος ρουχου που χρησιμοποιει τεχνολογια στα ορια της επιστημονικης φαντασιας για να αυξησει τις επιδοσεις και δυναμεις ειδικα σε πολυ ανταγωνιστικα περιβαλλοντα οπως στον μηχανοκινητο αθλητισμο! Ο Βασιλης επειδη τον ξερω δεν θα διαφημιζε ποτε κατι αν οντως δεν αξιζε. Συγκεκριμενα αναφερει "Το καθημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας μου για το Rally Dakar περιλαμβάνει δυο προπονήσεις την ημέρα: μια το πρωί με μοτοσυκλέτα και μια το απόγευμα στο στίβο. Φορώντας το γιλέκο FIR-VEST, τόσο εγώ όσο και ο προπονητής μου, διαπιστώσαμε ότι η συνηθισμένη κόπωση από ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα μειωνόταν αλλά κυρίως ότι μεταξύ των προπονήσεων η διαφορά ήταν εμφανής. Η αποκατάσταση ήταν πιο γρήγορη." Το παρακατω ομως ηταν το πιο ενδιαφερον: Τα ρούχα βελτιώνουν τη (μικρο)κυκλοφορία, καθώς και την ισορροπία, την αντοχή, τη συγκέντρωση και ταυτόχρονα μειώνουν την κόπωση. Όλα αυτά έχουν αποδειχθεί στην πράξη. Για αυτό τον λόγο η Red Bull Racing στην Formula 1 χρησιμοποιεί το γιλέκο fir-vest. Πώς λειτουργεί; Το FIR-TEX είναι ένα εξευγενισμένο ύφασμα στο οποίο χρησιμοποιείται μια εκδοχή των FIR-Far Infrared Rays (Άπω υπέρυθρες ακτίνες) υψηλής τεχνολογίας, μιας δοκιμασμένης ασφαλούς μεθόδου φυσικής ιατρικής φροντίδας! Χάρη στη σύνθεσή του, η οποία αποτελείτε από συγκεκριμένα μεταλλικά οξείδια και κεραμικά, το FIR-TEX δρα ως αντιδραστικό κάτοπτρο. Συλλέγει τις θερμικές ακτινοβολίες που εκπέμπει το σώμα και, στη συνέχεια, αντιδρά και χρησιμοποιεί αυτές τις θερμικές/άπω υπέρυθρες ακτίνες (ακτίνες ζωής) για να «επιστρέψει» ενέργεια, επιδρόντας άμεσα στον κυτταρικό μεταβολισμό με πολλαπλές ευεργετικές επιδράσεις στα κύτταρα και τους ιστούς, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα όπως ποτέ άλλοτε. Αυτα μου κινησαν την περιεργεια να μαθω περισσοτερα για αυτο. Μπηκα στο site της εταιριας και ηρθε το τελειωτικο χτυπημα. Πριν μπεις στο site πρεπει να αποδεχτεις καποιους συγκεκριμενους ορους! Δειτε τι λενε! Οι ανθρωποι το εχουν παρει στα σοβαρα το θεμα. http://www.fir-tex.gr/ Στόχος της FIR-TEX είναι να εισαγάγει τα τεχνολογικά υλικά στην αγορά και τα προϊόντα της θα βοηθήσουν ορισμένα άτομα να έχουν καλύτερη απόδοση ή να αισθανθούν καλύτερα ενώ κάποια άλλα δε θα αντιληφθούν καμία διαφορά ή θα αισθανθούν ακόμα και δυσάρεστα. Το πεδίο εφαρμογής του FIR-TEX είναι σχεδόν απεριόριστο. Μπορείτε όμως να κρίνετε μόνοι σας και εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας θα πρέπει να τα δοκιμάσετε προτού τα αγοράσετε. Οι διανομείς και οι εμπορικοί μας αντιπρόσωποι διοργανώνουν επιδείξεις, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία, εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία για πιθανές παρενέργειες από τη χρήση των προϊόντων μας, επειδή πάντα μπορεί να υπάρξουν, θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση τους ή/και να ζητήσετε πρώτα ιατρική συμβουλή. Παραδείγματος χάρη ασθενείς με υψηλή αρτηριακή πίεση ή άλλες επικίνδυνες ασθένειες/ανωμαλίες θα πρέπει να αποφύγουν τη χρήση του FIR-TEX ή θα πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτούν πρώτα το γιατρό τους. Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος μας αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις και την παρούσα δήλωση παραίτησης από ευθύνη. Λεπτομέρειες στην παρούσα ιστοσελίδα. Η FIR-TEX πιστοποιεί και εγγυάται ότι όλες οι μαρτυρίες στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς, πραγματικές και εκούσιες και έχουν μεταφραστεί μόνο για λόγους ευκολίας (οι πρωτότυπες παραμένουν πάντα διαθέσιμες στο αρχείο μας). Όλες οι δηλώσεις για την απόδοση βασίζονται στα αποτελέσματα δοκιμών σε τρίτους (διπλές-τυφλές δοκιμές) που πραγματοποιήθηκαν από και σε άτομα που δεν έχουν ή είχαν οποιαδήποτε σχέση με την FIR-TEX όπως για παράδειγμα η Ολλανδική Ολυμπιακή Επιτροπή (NOC-NSF). Τι ειναι αυτο το πραμα ρε παιδια; Ξερει κανεις;; Ρε λετε να βρηκαμε το μαγικο ρουχο για να φυτρωσει χερια ο Αλαρμ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 υπαρχουνε παρα πολα τετοια ρουχα βραχιολια που με αυτην την τεχνολογια βοηθανε πχ http://www.powerbalance.com/powerbalance to βραχιολακη αυτο σου δινει μεγιστη ισοροποια και ευλυγισία δοκιμασμενο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Ναι 100ευρα η μπαντανα(! αμα βγαζεις μαλλια αξιζει) και 320ευρα το μισο γιλεκο. Να μου λειπουν. Και γενικα η ολη ιστορια μου φαινεται λιγο 'αφρικανικη'. Γιατι να ειναι καλυτερα απο πχ τα xbionic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 και το βραχιολακι 40 ευρα κανει ελα ομως που κανουνε δουλεια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 και το βραχιολακι 40 ευρα κανει ελα ομως που κανουνε δουλεια!!! Καλα...Εχεις ακουσει για το placebo effect? Θυμαμαι που στα παλια τα χρονια μας εδινε ο προπονητης μου ενα 'χαπι' και κατεβαζαμε χρονους στα εργομετρα, και τελικα ηταν πολυβιταμινη lanes 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Ωραια φοραω την μπαντανα του φιρτεκ , για να δω στο inventory τι κερδιζω? Agility +10 Strenth +10 Protection +20 Magic + 10 Τι δαχτυλιδι πρεπει να φοραω για να εχω ακομα περισσοτερo effect? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Παντως οσο και αν εψαξα στο δικτυο για αναφορες οτι το συγκεκριμενο θεμα ειναι μουφα/απατη κλπ δεν μπορω να βρω. Αντιθετα βρηκα διαφορες ιστοριες ανθρωπων που πασχουν απο ανιατες ασθενειες και οντως εχουν βοηθηθει πολυ απο ο συγκεκριμενο ρουχο, καθως και αθλητων που το χρησιμοποιουν κατα κορον. http://wikibin.org/articles/fir-tex.html Δειτε εδω πχ, αυτη τη ταλαιπωρη γυναικα που πασχει απο σκληρυνση κατα πλακας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Μολις βρηκα τη μαρτυρια ενος ποδηλατη σε καποιο σχετικο forum, αναφορικα με το γιλεκο αυτο. Ακρως εντυπωσιακο! Σε βαθμο προβληματισμου θα ελεγα... http://www.cyclist-friends.gr/blog.php?bt=853 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Παντως οσο και αν εψαξα στο δικτυο για αναφορες οτι το συγκεκριμενο θεμα ειναι μουφα/απατη κλπ δεν μπορω να βρω. Αντιθετα βρηκα διαφορες ιστοριες ανθρωπων που πασχουν απο ανιατες ασθενειες και οντως εχουν βοηθηθει πολυ απο ο συγκεκριμενο ρουχο, καθως και αθλητων που το χρησιμοποιουν κατα κορον. http://wikibin.org/articles/fir-tex.html Δειτε εδω πχ, αυτη τη ταλαιπωρη γυναικα που πασχει απο σκληρυνση κατα πλακας. Βρε δε λεω οτι ειναι κακο. Αντιθετα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ως αθλητη, παντα φορουσαμε απο το πιο απλο (κολαν) μεχρι και τετοιου ειδους ρουχισμο. Ασφαλως ενα σωμα σφιγμενο, οπως κανουν πχ τα xbionic, εχει πλεονεκτηματα, οπως λιγοτερους τραυματισμους, καλυτερη αιματωση, καλυτερη ρυθμιση θερμοκρασιας σωματος κ.α. Για τα υπολοιπα δεν ξερω, γιαυτο και ειπα 'μου φαινεται'. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 λειτουργουνε αυτα μια χαρα.. εγω ημουνα ποιο δυσπιστος απο ολους και ενα φιλος μου εκανε τα τεστ με το βραχιολι την αλη μερα το αγορασα !! υπαρχει αυτη η τεχνολογια οπως και τα VEST ταξιδευτη ειναι ολα true!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 λειτουργουνε αυτα μια χαρα.. εγω ημουνα ποιο δυσπιστος απο ολους και ενα φιλος μου εκανε τα τεστ με το βραχιολι την αλη μερα το αγορασα !! Τι ακριβως βελτιωση ειδες δηλαδη;...Τι κανει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αλεξ, εγω βασικα ειμαι πολυ δυσπιστος με ολες αυτες τις ιστοριες που υποσχονται τετοιες θεαματικες αλλαγες... Απο την αλλη ομως υποφερω απο μικρος απο πολυ χαμηλη πιεση (σκεψου οτι η μεγαλη πολλες φορες ειναι 9 και 5 η μικρη) και πολλες φορες οταν σηκωνομαι απο καθιστος γρηγορα την ακουω ασχημα. Πριν χρονια ειχα κανει μια σοβαρη εγχειρηση στο γονατο μου. Μετα απο μερες ακινησιας πηγα στην τουαλετα για την αναγκη μου και εχασα τον κοσμο: λιποθυμησα και εσκασα πανω στον τοιχο του μπανιου. Εχει τυχει πολλες φορες να νοιωσω στο παρα 1 για να λιποθυμησω και εχω μαθει να αναγνωριζω πλεον τα συμπτωματα, οποτε καθομαι αμεσως κατω μεχρι να μου περασει. Γενικα ομως πολλες φορες νοιωθω αδυναμια, δυσκολια στη συγκεντρωση και μια γενικη νοθρωτητα οποτε αυτος ηταν ο λογος που μου κινησε το ενδιαφερον αυτο το γιλεκο! Ομως και 450 ευρω ρε γμτ μου... Δεν μπορω να τα δωσω... Αν αυτο το βραχιολακι που λες κανει δουλεια τοτε θα το δοκιμασω! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 από τον Ταξιδευτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 λειτουργουνε αυτα μια χαρα.. εγω ημουνα ποιο δυσπιστος απο ολους και ενα φιλος μου εκανε τα τεστ με το βραχιολι την αλη μερα το αγορασα !! Happy Reading Αέρας κοπανιστός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τι ακριβως βελτιωση ειδες δηλαδη;...Τι κανει; Αλεξ, εγω βασικα ειμαι πολυ δυσπιστος με ολες αυτες τις ιστοριες που υποσχονται τετοιες θεαματικες αλλαγες... Απο την αλλη ομως υποφερω απο μικρος απο πολυ χαμηλη πιεση (σκεψου οτι η μεγαλη πολλες φορες ειναι 9 και 5 η μικρη) και πολλες φορες οταν σηκωνομαι απο καθιστος γρηγορα την ακουω ασχημα. Πριν χρονια ειχα κανει μια σοβαρη εγχειρηση στο γονατο μου. Μετα απο μερες ακινησιας πηγα στην τουαλετα για την αναγκη μου και εχασα τον κοσμο: λιποθυμησα και εσκασα πανω στον τοιχο του μπανιου. Εχει τυχει πολλες φορες να νοιωσω στο παρα 1 για να λιποθυμησω και εχω μαθει να αναγνωριζω πλεον τα συμπτωματα, οποτε καθομαι αμεσως κατω μεχρι να μου περασει. Γενικα ομως πολλες φορες νοιωθω αδυναμια, δυσκολια στη συγκεντρωση και μια γενικη νοθρωτητα οποτε αυτος ηταν ο λογος που μου κινησε το ενδιαφερον αυτο το γιλεκο! Ομως και 450 ευρω ρε γμτ μου... Δεν μπορω να τα δωσω... Αν αυτο το βραχιολακι που λες κανει δουλεια τοτε θα το δοκιμασω! το βραχιολακι κανει δουλεια υπαρχουνε και καποια τεστακια που κανεις καταρχας μπορει να ειναι και ψυχολογικο αλλα σταματησαν και οι πονοκεφαλοι απο το pc.. αλλα για την ευλυγισια και ισοροποια ειναι STADAR!!! το πουλανε αρκετα μαγαζια αν θες περνα απο ενα να σου κανουνε τα TEST και το βλεπεις μονος πριν το αγορασεις τι διαφορα εχει!!! αν και το δικο μου το πρωτο το χαλασα γιατι επεσε ενα χημικο (stabilizer) πανω στο layer μου το αλαξανε δωρεαν! και εκανα λοιπον το τεστ ston GEE νομιζω απο το τελευταιο τεστακι θα σου πει εντυπωσεις ο ιδιος μην νομιζετε οτι τα προωθω κιολας απλα ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!!!!!!!! Happy Reading Αέρας κοπανιστός φιλε χεστηκα τι γραφουνε πραγματικα !!! το βραχιολι λειτουργει 100% σε προσκαλω να ερθεις ΟΠΟΤΕ θες απο το μαγαζι μου και να δοκημασεις το δικο μου! θα δεις οτι θα ψαξεις να βρεις να παρεις ενα!! φιλε οτι γραφουνε στο internet δεν ειναι παντα αληθεια εγω το υποστηριζω γιατι το ΕΙΔΑ με τα ματια μου πανω μου ΤΟ ΦΟΡΕΣΑ και το ειδα σε λειτουργια!!! να πιστεψω μια πατατα που γραφει καποιος καπου καποτε η αυτο που ΒΛΕΠΩ με τα ιδια μου τα ματια Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Λοιπον Αλεξανδρε, δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ο Le Flwr τελικα εχει δικιο. Το Powerband ειναι απατη. Το τεστ που κανουν βαζοντας σε να ισορροπεις και προσπαθωντας να σε ριξουν ειναι κολπο: ασκουν συγκεκριμενη πιεση καθως προσπαθουν να σε ριξουν που χωρις το βραχιολι σε κανουν να πεσεις ενω με το βραχιολι σε βοηθανε να ισορροπησεις! Απο τα πιο ωραια και ξεκαθαρα reviews που βρηκα ηταν το παρακατω, απο το Amazon.com http://www.amazon.com/review/R359IKJHF0CR57/ref=cm_cr_pr_viewpnt#R359IKJHF0CR57 Καντε εναν κοπο και διαβαστε το καθως και τα σχολια και θα καταλαβετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λοιπον Αλεξανδρε, δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ο Le Flwr τελικα εχει δικιο. Το Powerband ειναι απατη. Το τεστ που κανουν βαζοντας σε να ισορροπεις και προσπαθωντας να σε ριξουν ειναι κολπο: ασκουν συγκεκριμενη πιεση καθως προσπαθουν να σε ριξουν που χωρις το βραχιολι σε κανουν να πεσεις ενω με το βραχιολι σε βοηθανε να ισορροπησεις! Απο τα πιο ωραια και ξεκαθαρα reviews που βρηκα ηταν το παρακατω, απο το Amazon.com http://www.amazon.com/review/R359IKJHF0CR57/ref=cm_cr_pr_viewpnt#R359IKJHF0CR57 Καντε εναν κοπο και διαβαστε το καθως και τα σχολια και θα καταλαβετε... καμια σχεση τα τεστακια αυτα εγω μιλαω για τεστ που κανεις μονος σου με την μεση σου και μιλαω για το POWER BALANCE!!! ελα μια βολτα απο το studio ουτε πολητης ειμαι ουτε κολπακια ξερω θα στο δοσω να κανεις μονος του τεστ και θα με θυμηθεις!!!!!!!οτι και να βρεις στο internet αμα το δεις μονος σου θα καταλαβεις τι συμβαινει!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 λοιπον κοιτα ποσο απλο ειναι κρατας τα ποδια σου σταθερα πε παρατεταμενο το ενα χερι σου και στριβεις την μεση σου οσο παει μεχρι να κλειδωσει να μην μπορεις να στριψεις αλο με τπτ.. ετσι οπως εισαι σου δινω το βραχιολακη να το κρατησες η απλα το ακουμπαω πανω στο χερι σου και ως δια ΜΑΓΕΙΑΣ αμεσως ξεκλειδωνει η μεση και γυρνας πολυυυυυ περισσοτερο απο εκει που δεν γυρναγε αλλο!!! χωρις να σε ακουμπισω χωρις τπτ!! ειναι τοσο απιστευτο που θα το κανεις 4-5 φορες για να πιστεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Aka που το βρηκες αυτο ? εδω ελλαδα ? αν ειναι ριξε ενα pm (για να μην διαφημισουμε) γιατι ενδιαφερομαι να το ψαξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Ελλαδα σε διαφορα μαγαζακια παιζει αν ειναι θα ρωτησω απο εκει που το πηρα που αλλου μπορει καποιος να το βρει και θα σου στειλω pm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) Nα κανω μια ερωτηση; Εγω δεν μπορω να κανω κατακορυφα πχ. Αν το προσπαθησω πεφτω. Λογικα βαζοντας το βραχιολακι αυτο θα μπορεσω να το κανω, ετσι δεν ειναι; Τι θελω να πω με αυτο: αλλο να σου πει καποιος να κανεις ενα "τεστ" προκαθορισμενο και αλλο να το τεσταρεις μονος σου κατα ποσον οντως βελτιωνει κατι που πριν δεν μπορουσες να κανεις. Και κατι αλλο. Ακομα και να δεχτουμε οτι με καποιο τροπο βελτιωνει την ισορροπια, αυτο το βραχιολακι κανει κατι αλλο περα απο αυτο; Εμενα το να μου δωσει ισορροπια και ευλυγισια ειναι το λιγοτερο που με απασχολει. Με ενδιαφερει να βοηθησει το κυκλοφορικο μου συστημα, να ανεβασει την πιεση μου σε φυσιολογικα επιπεδα, κατι που το αρχικο γιλεκο (για να επανελθουμε και στο θεμα μας) αναφερει σαφως οτι κανει: μειωση μεσου ρυθμου σφυγμων και καλυτερη ρυθμιση της πιεσης. Αυτο εχει τετοιες λειτουργιες; Κατι τετοιο φανταζομαι θα ηταν ευκολο να μετρηθει με ακριβεια (πιεσομετρο κλπ). Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 από τον Ταξιδευτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Παντως κ εγω με το κυκλοφορικο εχω problem κ μου ειχαν πει παλιοτερα για κατι τετοιο (βραχιολι) αλλα τοτε δεν το ειχα ψαξει καθολου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanosy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Παιδια δεν ξερω για το βραχιολακι αλλα το Fir Vest δεν νομιζω να χρησιμοποιειται τυχαια απο κορυφαιους αθλητες σε ολο το κοσμο. Στην F1 πχ που το χρησιμοποιουν σχεδον ολοι οι οδηγοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Nα κανω μια ερωτηση; Εγω δεν μπορω να κανω κατακορυφα πχ. Αν το προσπαθησω πεφτω. Λογικα βαζοντας το βραχιολακι αυτο θα μπορεσω να το κανω, ετσι δεν ειναι; Τι θελω να πω με αυτο: αλλο να σου πει καποιος να κανεις ενα "τεστ" προκαθορισμενο και αλλο να το τεσταρεις μονος σου κατα ποσον οντως βελτιωνει κατι που πριν δεν μπορουσες να κανεις. Και κατι αλλο. Ακομα και να δεχτουμε οτι με καποιο τροπο βελτιωνει την ισορροπια, αυτο το βραχιολακι κανει κατι αλλο περα απο αυτο; Εμενα το να μου δωσει ισορροπια και ευλυγισια ειναι το λιγοτερο που με απασχολει. Με ενδιαφερει να βοηθησει το κυκλοφορικο μου συστημα, να ανεβασει την πιεση μου σε φυσιολογικα επιπεδα, κατι που το αρχικο γιλεκο (για να επανελθουμε και στο θεμα μας) αναφερει σαφως οτι κανει: μειωση μεσου ρυθμου σφυγμων και καλυτερη ρυθμιση της πιεσης. Αυτο εχει τετοιες λειτουργιες; Κατι τετοιο φανταζομαι θα ηταν ευκολο να μετρηθει με ακριβεια (πιεσομετρο κλπ). η ευλυγισια που σου δινει το πετυχαινει βελτιονοντας την κυκλοφορια του αιματος δεν ξερω αμα επηρεαζει την πιεση αυτο με το κατακορηφο ειναι καταπληκτικη ιδεα ελα να το δοκιμασουμε παντως δεν ξερω αν ειναι placebo αλα σταματησαν οι πονοκεφαλοι απο το pc που καθομαι κοντα στο 12ωρο την μερα! σιγουρα εχει παραπλευρα οφελη στην ουσια βοηθαει το οξυγονο στο αιμα να κινηθει ποιο γρηγορα και να γινει καλυτερη αποροφηση οπως εχει και ενα layer που μπλοκαρει ενα μικρο τμημα τις ακτινοβολιας που τρωμε ολη μερα!!! ενα τεστακι ασχετο ανεβα στην μηχανη καμια 2-3 φορες και προσπαθησε να κρατηθεις σταματημενος χωρις ποδια κατω μετα φορα το βραχιολι και ξανακαντο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) η ευλυγισια που σου δινει το πετυχαινει βελτιονοντας την κυκλοφορια του αιματος δεν ξερω αμα επηρεαζει την πιεση Aυτο που λες ξερω ιατρικα οτι δεν ισχυει. Εχεις καποια βιβλιογραφια που να αποδεικνυει τον παραπανω ισχυρισμο; Το λεω γιατι με τα οσα διαβαζουμε γενικα στο Internet (δεν αναφερομαι σε σενα προφανως!) εχουμε ξεχασει τον παλιο, σωστο τροπο να βγαζουμε συμπερασματα: θεμελιωμενη ερευνα & βιβλιογραφια. Το να λες, δεν ξερω τι λετε, απλα δουλευει εμενα δεν με καλυπτει... σιγουρα εχει παραπλευρα οφελη στην ουσια βοηθαει το οξυγονο στο αιμα να κινηθει ποιο γρηγορα και να γινει καλυτερη αποροφηση οπως εχει και ενα layer που μπλοκαρει ενα μικρο τμημα τις ακτινοβολιας που τρωμε ολη μερα!!! Επισης στο ιδιο μηκος κυματος, το παραπανω για την οξυγονωση το αναφερεις γιατι το εχεις διαβασει καπου; Υπαρχει καποια σχετικη ιατρικη ερευνα; Θες να παμε να κανεις μια ωραια εξεταση αιματος χωρις και με το βραχιολι να δουμε στην πραξη; Κερναω εγω! Οσο για αυτο με το Layer που μπλοκαρει ακτινοβολιες δεν νομιζω οτι χρηζει σχολιασμου... ενα τεστακι ασχετο ανεβα στην μηχανη καμια 2-3 φορες και προσπαθησε να κρατηθεις σταματημενος χωρις ποδια κατω μετα φορα το βραχιολι και ξανακαντο Και αν το κανεις αυτο τι συμβαινει τοτε; Κρατας τη μηχανη ορθια με την ισορροπια επ απειρον; Η για πολυ περισσοτερο απο πριν; Γιατι εγω πχ καποιες μερες μπορω να την κραταω στα φαναρια ακινητη ορθια για σχεδον μισο λεπτο (!) ενω αλλες φορες με δυσκολια την κραταω πατωντας κατω. Γενικα κοιτα να δεις τι προβλημα εχω με το θεμα. Ειμαι ανθρωπος της επιστημης. Αν καποιος ειναι πυρηνικος φυσικος, η αστρονομος και αρχισει να μου αναλυει νομους και θεωριες που διεπουν το συμπαν θα τον ακουσω με προσοχη και σαφως θα τον πιστεψω, γιατι εχει τα μαθηματικα και την θεμελιωμενη ερευνα για να μου απαντησει σε οποιο ερωτημα τυχει να εχω. Το ζορι που τραβηξα απο την αρχη με το powerbalance ειναι η "επιστημονικη" εξηγηση που δινουν στο site τους. Το πρωτο που εκανα οταν μπηκα στο site ηταν να πατησω στο πως δουλευει. Μου εβγαλε 3μιση (!) γραμμες κειμενου που λενε οτι οτι "το powerbalance εχει ενα ολογραμμα που ειναι σχεδιασμενο να δονειται και να αντιδρα στο φυσικο ενεργειακο πεδιο του σωματος." Αυτο εμενα δεν μου λεει απολυτως τιποτα. Τι παει να πει αυτο επιστημονικα; Που ειναι η αναλυση του -οποιου- φαινομενου; Που ειναι η εργαστηριακη παρατηρηση του; Που ειναι οι ερευνες και οι δοκιμες σε ελεγχομενο περιβαλλον; Τι ειναι; Ειναι ηλεκτρομαγνητικο φαινομενο; Φυσικο; Χημικο; Τι; Το μονο που βλεπω ως απαντηση ειναι "απλα δοκιμαστε το". Αυτο ομως δεν μου κανει. Ξερεις, μου θυμιζει ενα κολπο που καναμε πιτσιρικαδες με τις "μαγνητικες" πετρες. Επαιρνες 2 πετραδακια και τα κρατουσες σφιχτα ενωμενα για 30 δευτερολεπτα. Μετα ο "μαγος" ελεγε αμπρα καταμπρα και σου ελεγε οτι τωρα εοχυν μαγνητιστει. Προσπαθουσες να τις τραβηξεις και το κουφο ειναι οτι ΟΝΤΩΣ εμοιαζε να μην θελουν να ξεκολλησουν. Τι γινοταν στην πραγματικοτητα; Πολυ απλα: Μυικη μνημη. Κρατας τις πετρες ενωμενες για καποιο διαστημα οποτε οταν τις τραβας οι μυες θελουν λιγα δευτερολεπτα να επανελθουν και να φυγουν απο την προτερη κατασταση, οποτε μοιαζει σαν οι πετρες να αρνουνται να ξεκολλησουν. Οταν το δοκιμασα την πρωτη φορα κουφαθηκα, αλλα τελικα καταλαβα οτι ηταν απλα ενα τρυκ. Ετσι και το παραπανω τελικα... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 από τον Ταξιδευτής 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 ενα τεστακι ασχετο ανεβα στην μηχανη καμια 2-3 φορες και προσπαθησε να κρατηθεις σταματημενος χωρις ποδια κατω μετα φορα το βραχιολι και ξανακαντο Χμμμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες