cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Αγορασα εχθες αναρτησεις για το παπακι μου, innova 125i. Ο καταστηματαρχης μου προτεινε τις Bull με αζωτο. κοστος 45ευροπουλα. Επειδη δεν εχω καθολου χωρο για να λυσω-δεσω το μηχανακι περασα απο ενα συνεργειο που ανοιξε πριν απο λιγο καιρο στη γειτονια μου. Ειπα στον μαστορα οτι εχω τις αναρτησεις και θελω να μου τις περασει. Η απαντηση του: ηταν αφησε μου το μηχανακι και ελα να το παρεις αυριο το απογευμα (ηταν μεσημερι). Εγω: Έχεις δουλεια με αλλα μηχανακια? Μ: οχι αλλα ειναι πολυ μανικι δουλεια θα μου παρει πολυ ωρα Εγω: και ποσο κοστολογεις την αλλαγη? Μ:40 ευρω Εγω: ρε φιλε για να αλλαξεις τισ αναρτησεις πρεπει να βγαλεις τα πλαστικα απο την ποδια και μετα, να βγαλεις τις αναρτησεις και να περασεις τις καινουργιες, και μετα να ξααβαλεις τα πλαστικα. 12 βιδες ειναι το ατιμο Μ: δεν ειναι ετσι τα πραγματα φιλε μου Τελος τον ευχαριστησα για τον χρονο του και του ευχηθηκα να μπορεσει να κρατησει το μαγαζι του με τα μυαλα και τις τιμες που εχει . Πηγα σπιτι μου και αλλαξα μονος μου τις αναρτησεις μεσα σε ενα τεταρτακι. Ελεος πια με αυτες τις τιμες τους!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Μπέρδεψε το Ιnnova με το CBR......honda το ένα honda και το άλλο.....απαπαπαπαπα μπέρδεμα οι μηχανές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Εμενα ο δικος μου μηχανικος με ειχε παρει 40 για να με αλλαξει τις μπροστινες στο παλιο μου Nrg.Τωρα αμα με ποιασε τον κωλο ή οχι... Για αυτο οτι μπορουμε να κανουμε μονοι μας απλα το κανουμε βεβαια γεμιζεις λιγο λαδακι γρασο στα χερια αλλα δεν γαμεις εκει ειναι τα γουστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΙΚΟΣ150 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 φιλε εχω αλλαξει 7 μηχανακια και εχω τραβηξει πολλα επειδη μενω σε νησι και εχουμε μονο 3 μαστορες δεν σε εξυπερετουν 2 μηνες περιμενα μια δωση για μια αλαγη τεντοτιρα απο καδενακι οταν δεν ηξερα να λυνω μοτερ εδω αναγκαζεσαι να τα πειραξεισ και να γινεις αυτοδιδακτος μηχανικος σε γδερνουν και πρεπει να τους εχει και με το καλο τουλαχιστον στην πολη εχεις και πολλους και εχει ανταγωνισμο και με την κριση οσοι εχουν υποχρεωσης δουλευουν καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 τωρα που ειπες ελεος...καλαματα το 2007 με το lancia του πατερα μου...κατεβαζω σασμαν(μαλακια μου) και παω να βαλω καινουριο....ολα καλα μεχρι που φευγω και φευγει και αυτο κατω... μην το ψαχνετε ο μαγκας δεν το ειχε βιδωσει καν...τι να πεις. 2ο σκηνικο παλι με το ιδιο αμαξι...σταματαω σε βενζιναδικο,φουλαρω και μου λενε να σου τσεκαρουμε μια και τα λαδια... τα ειχα τσεκαρει ο ιδιος αλλα λεω χαβαλε εχει αστους.. και φυσικα στα 150 χλμ μου αναβει λαμπακι για λαδι.δεν ειχαν κουμποσει την δεικτη. δοξα το θεο με την μηχανη δεν εχω πεσει ακομα σε τοσο "malual" μηχανικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Καλο ειναι να αναφερετε αυτους τους μηχανικους αν ειναι Αθηνα και οπουδηποτε ετσι ωστε ο κοσμος να ξερει τι γινεται και να μην πιανετε κοροιδο. Μπορει αυριο μεθαυριο να παει καποιος αλλος και να τον πιασει κοροιδο για αυτο σταματηστε το αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Καλο ειναι να αναφερετε αυτους τους μηχανικους αν ειναι Αθηνα και οπουδηποτε ετσι ωστε ο κοσμος να ξερει τι γινεται και να μην πιανετε κοροιδο. Μπορει αυριο μεθαυριο να παει καποιος αλλος και να τον πιασει κοροιδο για αυτο σταματηστε το αυτο. ο τυπος απο την καλαματα τελικα εγινε ηλεκτρολογος οικοδομων οποτε δεν κυνδηνευετε.δεν εχει νοημα να δωσω ονοματα.στην αθηνα ποτε δεν ειχα κατι περιεργο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Αυτος που αναφερω εγω ειναι στη Νεαπολη Θεσσαλονικης, στην Ανδ. Παπανδρεου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Αυτος που αναφερω εγω ειναι στη Νεαπολη Θεσσαλονικης, στην Ανδ. Παπανδρεου. Ένας ψηλά κοντά στο κόκορα που είναι? Δεν τον ξέρω αλλά εκει νομίζω έχει ένα καινούργιο συνεργείο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Ένας ψηλά κοντά στο κόκορα που είναι? Δεν τον ξέρω αλλά εκει νομίζω έχει ένα καινούργιο συνεργείο.. ναι, σε αυτο αναφερομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 "του ευχηθηκα να μπορεσει να κρατησει το μαγαζι του με τα μυαλα και τις τιμες που εχει" σωστος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες