Jump to content
-mitsos-

βελτίωση με όρια

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά .Έχω 150 ευρώ με σκοπό να τα ξοδέψω στο μηχανάκι μου. Μπορείτε να μου πείτε τι να αγοράσω;

:mB_kalo_e::mB_kalo_e::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε για το συγκεκριμενο μηχανακι δεν αξιζει να πεταξεις λεφτα μαζεψε τα να παρεις αργοτερα κατι καλυτερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βάλε καλά και καινούργια λάστιχα

άλλαξε τακάκια στα φρένα

βάλε καλύτερες αναρτήσεις

βάλε μεγαλύτερες δισκόπλακες

άλλαξε σέλα

πάρε 2ο κράνος να φοράει άμα πάρεις κανέναν δικάβαλο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άλλαξε τακάκια στα φρένα

άλλαξε σέλα

ελα...... πες την αληθεια..... εισαι αρρωστος ??

συμφωνω με τον Νικο απο επανω γι`αυτα που πρεπει να κανεις !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παιδιά αν έχει κάτι άλλο κάποιος ας μου το προτείνει.

:_thumbsup::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άλλαξε τακάκια στα φρένα

άλλαξε σέλα

Και αν ο αλλος που θα βαλουμε πανω δεν εχει ιδιο νουμερο με αυτο που εχουμε παρει?:D

θα παρουμε και απο ενα κρανος για ολους οσους ανεβαζουμε?:DDD

Συμφωνω και εγω μαζι σου ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην ξεχασεις να παρεις και 3ο κρανος..Μπας και παρεις κανα 3καβαλο σε καμια κατηφορα :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην ξεχασεις να παρεις και 3ο κρανος..Μπας και παρεις κανα 3καβαλο σε καμια κατηφορα :uglystupid2:

Εσυ να μην κουβαλάς 2ο κράνος. Να δω αν είσαι δικάβαλο και πέσετε τι θα κάνει ο πίσω χωρίς κράνος. (Που εύχομε να μην πέσεις ποτέ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ να μην κουβαλάς 2ο κράνος. Να δω αν είσαι δικάβαλο και πέσετε τι θα κάνει ο πίσω χωρίς κράνος. (Που εύχομε να μην πέσεις ποτέ)

Ρε φιλε και θα ειναι ακριβως το νουμερο του καθενος που θα ανεβαζεις? η θα παρεις ενα XS για ολους...

Γκομενες, ΚΕΦΑΛΕΣ... κτλ κτλ ??? :/

δεν ξερω σωστη η σκεψη ρε φιλε αλλα πως γινεται?μονο για 1 ατομο συγκεκριμενο αν παρεις και μετρησεις νουμερο ακριβως..

γιατι αν ειναι μεγαλο το κρανος μπορει να γινει κ χειροτερη ζημια απο μια μικρο πτωση......

εγω προχθες πηρα 4καβαλο :P να παρω 4 κρανοι? χαχαχα :P εκανα 10 μετρα ετσι χωρις αμαξια χωρις τιποτα το μηχανακι ευθεια δεν πηγαινε.. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλε και θα ειναι ακριβως το νουμερο του καθενος που θα ανεβαζεις? η θα παρεις ενα XS για ολους...

Γκομενες, ΚΕΦΑΛΕΣ... κτλ κτλ ??? :/

δεν ξερω σωστη η σκεψη ρε φιλε αλλα πως γινεται?μονο για 1 ατομο συγκεκριμενο αν παρεις και μετρησεις νουμερο ακριβως..

γιατι αν ειναι μεγαλο το κρανος μπορει να γινει κ χειροτερη ζημια απο μια μικρο πτωση......

εγω προχθες πηρα 4καβαλο :P να παρω 4 κρανοι? χαχαχα :P εκανα 10 μετρα ετσι χωρις αμαξια χωρις τιποτα το μηχανακι ευθεια δεν πηγαινε.. :P

Πέρνεις το νούμερο αυτουνού που κουβαλάς τις περισότερες φορές μαζί σου. Ή εάν κουβαλάς διάφορους το μέγεδος που φοράν οι περισότεροι.

Πο 4καβαλό? κατόρθομα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρνεις το νούμερο αυτουνού που κουβαλάς τις περισότερες φορές μαζί σου. Ή εάν κουβαλάς διάφορους το μέγεδος που φοράν οι περισότεροι.

Πο 4καβαλό? κατόρθομα.

4κάβαλο ? Εδώ κάναν ρεκόρ, εσπασαν παγκόσμιο ρεκόρ γκινες 54 άτομα πάνω σε ένα μηχανάκι ψάξε youtube να δείς.

!!!! Anyway Κάνε έναν έλενχο γενικό και διόρθωσε φρενα λάστιχα κ.τ.λ. για την ασφάλειά σου. Εγώ έφαγα τα μούτρα μου πολλές φορές.

Τροποποιήθηκε από τον error

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φίλε... έψαξα όλο το youtube και δεν βρήκα τίποτα !!!!!! μπορείς να μου βρεις το βιντεάκι ???????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πο 4καβαλό? κατόρθομα.

Παπακι ειναι οχι σαν το δικο σου που βαζεις 4 σακουλες απο το super market κουμπωνεις και 24 κρανοι πανω και κατω απο την σελα χωραει να βαλεις και ενα μωρο xD...

και δεν το ειπα για μαγκια απλα ειπα πηρα 4καβαλο θα παρω 4 κρανοι??

ασε ρε συ μηπως να τους αγορασω καμια στολη ? κανα παπουτσακι κανα γαντακια μην σπασουν κανα νυχι?

να το παρεις για την κοπελα σου ναι, σιγα μην παρω κρανος για τον καθε μαλακα που ξερω γω μπορει να εχει και ψειρες, επισης να ξες οτι το κρανος που λες θα το φορανε ολοι θα ξεχυλωσει ! δεν θα καθεται σε ολους το ιδιο δεν εχουνε ολοι το ιδιο ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΠΙ...

θα γινει το κρανος αστα να πανε...

Και δηλαδη εγω δεν φτανει που σκεφτομαι για εμενα θα σκεφτομαι και για τους αλλους?

και αυτοι τι θα κανουν δηλαδη? μηπως να τους πληρωσω κιολας που ανεβαινουν?

χαχαχαχαχα ρε δεν ειναι 54 πανω πλακα μας κανει??

Τροποποιήθηκε από τον ExTaCy1337

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παπακι ειναι οχι σαν το δικο σου που βαζεις 4 σακουλες απο το super market κουμπωνεις και 24 κρανοι πανω και κατω απο την σελα χωραει να βαλεις και ενα μωρο xD...

και δεν το ειπα για μαγκια απλα ειπα πηρα 4καβαλο θα παρω 4 κρανοι??

ασε ρε συ μηπως να τους αγορασω καμια στολη ? κανα παπουτσακι κανα γαντακια μην σπασουν κανα νυχι?

να το παρεις για την κοπελα σου ναι, σιγα μην παρω κρανος για τον καθε μαλακα που ξερω γω μπορει να εχει και ψειρες, επισης να ξες οτι το κρανος που λες θα το φορανε ολοι θα ξεχυλωσει ! δεν θα καθεται σε ολους το ιδιο δεν εχουνε ολοι το ιδιο ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΠΙ...

θα γινει το κρανος αστα να πανε...

Και δηλαδη εγω δεν φτανει που σκεφτομαι για εμενα θα σκεφτομαι και για τους αλλους?

και αυτοι τι θα κανουν δηλαδη? μηπως να τους πληρωσω κιολας που ανεβαινουν?

χαχαχαχαχα ρε δεν ειναι 54 πανω πλακα μας κανει??

Οκ.Όταν πέσετε και δεν φοράει κράνος και πάθει τίποτα να δω τι θα κάνεις εσύ γιατι εσύ έχεις την ευθήνη.

Κάποτε θα οριμάσεις και θα σκεφτείς πιο λογικά απλα ελπίζω να μην αργήσει να έρθει η μέρα αυτή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ.Όταν πέσετε και δεν φοράει κράνος και πάθει τίποτα να δω τι θα κάνεις εσύ γιατι εσύ έχεις την ευθήνη.

Κάποτε θα οριμάσεις και θα σκεφτείς πιο λογικά απλα ελπίζω να μην αργήσει να έρθει η μέρα αυτή.

Γιατι εχω εγω ευθυνη ? με το ζορι τον ανεβασα?:/

μιλας για ανηλικους?

Για πες μου λιγο το κολπο γιατι δεν το ξερω..

Τροποποιήθηκε από τον ExTaCy1337

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα