Jump to content
Sign in to follow this  
panosav

πρώτη αγορά μηχανάκι

Recommended Posts

Θα δώσω για δίπλωμα Α1,δεν έχω οδηγική εμπειρία. Είμαι 23 και μόνο περιστασιακά οδηγώ αλλων στο χωριό(Crypton x). Θα πάρω μανίσιο. Το πολύ 2000 ευρώ διαθέτω. Τι μου προτείνετε για την περίπτωση μου? Για το χωριό το θέλω βραχυπρόθεσμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα δώσω για δίπλωμα Α1,δεν έχω οδηγική εμπειρία. Είμαι 23 και μόνο περιστασιακά οδηγώ αλλων στο χωριό(Crypton x). Θα πάρω μανίσιο. Το πολύ 2000 ευρώ διαθέτω. Τι μου προτείνετε για την περίπτωση μου? Για το χωριό το θέλω βραχυπρόθεσμα.

1.Suzuki adrress 125

2.Yamaha Crypton r 115 (νομιζω πρεπει να βγενει σε facelift)

3.Honda Innova..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.Suzuki adrress 125

3.Honda Innova..

:_thumbsup: Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν να γράψω και εγώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.Suzuki adrress 125

3.Honda Innova..

Ευχαριστώ φίλος. To crypton R 115 είναι αν κατάλαβα το παλιό μοντέλο και βγαίνει και σε facelift? Ή εννοείς το νέο μοντέλο στα 110?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν δεν ενδιαφερεσαι για να τρεχεις παρε ενα innova της ζελατινας να εχεις το κεφαλι σου ισυχο πες και στον εμπορα να σου κανει δωρο και ενα κρανος και εισε κομπλε γιατι τα αλλα δυο με τα λεφτα που διαθετεις θα τα παρεις μεταχειρεισμενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν δεν ενδιαφερεσαι για να τρεχεις παρε ενα innova της ζελατινας να εχεις το κεφαλι σου ισυχο πες και στον εμπορα να σου κανει δωρο και ενα κρανος και εισε κομπλε γιατι τα αλλα δυο με τα λεφτα που διαθετεις θα τα παρεις μεταχειρεισμενα

Συγνώμη κι ολας ρε φίλε αλλα innova και address μάνα, πανε στο 2χιλιαρο απο τι εχω κοιτάξει. Crypton R εκει 1.700. Μ'αρέσει το address... Μετά το crypton και μετά το innova.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θα σου προτεινα σκουτερ μπορεις με 2000 να παρεις το ντερμπι μπουλεβαρντ στα 150κεκ (η ντερμπι ειναι ισπανικη εταιρια θυγατρικη της πιατζιο) ο κινητηρας ειναι ο λιντερ της πιατζιο. την εταιρια αντιπροσωπευει στην ελλαδα η πιατζιο ελλας, με οτι θετικο συνεπαγγεται αυτο.

ριξε μια ματια εδω ντερμπι μπουλεβαρντ 125κεκ(υπαρχει & 150)

:thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε για εμένα κάνεις πολύ άσχημα που δεν κοιτάζεις και μεταχειρισμένα.

Με 2000€ πλέον παίρνεις μέχρι και 250 ss.Γενικά με τέτοια κρίση από όσο είδα,υπάρχουν φοβερές ευκαιρίες.

Οπότε γιατί να πας σε παπί ή σκούτερ,όταν μπορείς να πάρεις μια μηχανή με τα όλα της? :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 2000€ πλέον παίρνεις μέχρι και 250 ss.Γενικά με τέτοια κρίση από όσο είδα,υπάρχουν φοβερές ευκαιρίες.

Οπότε γιατί να πας σε παπί ή σκούτερ,όταν μπορείς να πάρεις μια μηχανή με τα όλα της? :_thumbsup:

Συμφωνώ απόλυτα, με αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις κάτι του 2008 για παράδειγμα οπου καινούργιο έχει 3000ε..

Γνώμη μας εννοείται, μερικοί είναι κατά του μεταχειρισμένου και προτιμούν πάντα κούτα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α, ετσι συμφωνώ και γώ. Μόνο που δεν εχω 2.000 χιλ ευκαιρα. Σε δόσεις έλεγα με προκαταβολή στο 500αρικο.

Πρώτα για μεταχειρισμένο κοίταξα αλλά δεν μπορώ να βρώ κάτι... Σε όντος καλή κατάσταση και επιστεύσημο. Φοβάμαι μην την πατήσω οπότε σκέφτομαι καλύτερα δόσεις και να με σίγουρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α, ετσι συμφωνώ και γώ. Μόνο που δεν εχω 2.000 χιλ ευκαιρα. Σε δόσεις έλεγα με προκαταβολή στο 500αρικο.

Πρώτα για μεταχειρισμένο κοίταξα αλλά δεν μπορώ να βρώ κάτι... Σε όντος καλή κατάσταση και επιστεύσημο. Φοβάμαι μην την πατήσω οπότε σκέφτομαι καλύτερα δόσεις και να με σίγουρος.

Καλά με ιδιώτη μπορείς να το κάνεις με δώσεις...αλλά αν δεν παίζει το κασέρι...δύσκολα τα πράγματα τότε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 :winking: Ειδικά σήμερα μπορείς να κάνεις τρομερή αγορά με €2000

Και οι δόσεις δεν πρέπει να σε απασχολούν, όλα τα μαγαζία σήμερα κάνουν σχεδόν ότι διακανονισμό θέλεις :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 :winking: Ειδικά σήμερα μπορείς να κάνεις τρομερή αγορά με €2000

Και οι δόσεις δεν πρέπει να σε απασχολούν, όλα τα μαγαζία σήμερα κάνουν σχεδόν ότι διακανονισμό θέλεις :)

Με ενα πιστεύω crypton R είμαι ικανοποιημένος. Δεν έχω τόσες καύλες να οδηγήσω γρηγορότερα εργαλεία. Και τον Αύγουστο μπαίνω στρατό. Επίσης θα είναι πρώτο μηχανάκι. Η χρήση θα ναι χαλαρή και στο χωριό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ

1 HONDA INNOVA

2 SUZUKI ADDRESS

3 MODENAS KRISS

ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΠΙΑ !!!!!ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕ3ΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΣ 8Α ΜΕΙΝΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα