Jump to content
Sign in to follow this  
KaTeMas

KaTeMas & Speric D & 2lo2co

Recommended Posts

Τη θερμη μου καλημερα απο τη κατεψυγμενη Σαλονικη.

Ανοιγω νεα θεμα αφιερωμενο στο φιλαρακι μου τη Κρητικια τον Speric D.

Μονο ενας ψυχακιας θα μπορουσε να αφησει τη Κρητη για να ερθει Σαλονικη.Κ με το που ερχεται Σαλονικη εχουμε παγετο,χιονια,27 μποφωρ παγωμενους Βοριαδες κτλ

Χθες αργα βραδυ λοιπον λιγες ωρες πριν αποχωρησει ο Speric D απο τη ποτανα Σαλονικη τον πετυχαινει Κατεμας στη ζωντανη.Κ δεν τη γλιτωσε ετσι ευκολα.Μετα απο πολυ συντομη κουβεντα,ειπαμε να συναντηθουμε 2:30 Kαμαρα κ πιο μετα να αραζαμε στο περιπτερο του 2lo2co Aριστοτελους

Λεω της συναδελφισσας ντεμεκ φευγω για 1 ωρα,κανω κοπανα απο τη δουλεια,συναντιομαστε 2:30 με το παρταλι κ αρχιζει mega-βολτα στη Σαλονικη.

Βολτα στο Κεντρο τα παντα,απο εκει μεσω παραλιακης βγηκαμε Κρηνη για περατζαδα,απο εκει μεσω Αγ.Ιωαννη πιασαμε Περιφερειακο να βγουμε Πανοραμα μπας κ βρουμε κανενα τριγωνο τα χαραματα,απο εκει κατεβηκαμε Πυλαια κ αραξαμε 2ο υπογειο κατω απο τη γη στο γκαραζ που κοιμαται το ΚΤΜ,απο εκει ξανα περατζαδα στο κεντρο,απο εκει στη Καντινα του Μαυρου Σταυρουπολη για βρωμιες,απο εκει αραξαμε Σαββικο στα Λαδαδικα για αλλες βρωμιες οπου γνωρισαμε κ 3 moons 30χρονες special.Μας πετυχαν τα moons εμενα με μπλουζακι Slayer απο τη συναυλια τους στο Μιλανο τον Οκτωβρη του 2006,τον Speric με μαλλι 1 μετρο κ αρχισαν να μας λενε για clubs,για αληθινη διασκεδαση,για trendy πραγματα για Lady Gaga ktl.Ξενερωσαμε με τα moons,φευγουμε απο Σαββικο κ παμε αραζουμε στο περιπτερο του 2lo2co μες το ψο...οκρυο!

Εκει στο περιπτερο απεναντι ανακαλυψαμε κ το σπανιοτερο επαγγελμα του κοσμου."Ποτιστης παγου"

Ειναι ενα Πραγμα(δεν προκειται περι ανθρωπου) αγνωστου προελευσης πιθανοτατα Πακισταν,Μπαγκλαντες κτλ.Αυτο το Πραγμα το εχουν ντυσει με 7 μπουφαν,του εβαλαν κατι μποτακια ορειβατικα,κ τον εχουν μεσα σε μια τεραστια δεξαμενη με παγο να ακροβατει καθως κραταει ενα λαστιχο για να ποτιζει τον παγο.Κ ολα αυτα για 30 ευρω οπως μαθαμε τελικα.Απιστευτο επαγγελμα,τραγικο.Φλερταροντας με το Ορθοπεδικο του Ιπποκρατειου...

Ειπαμε τις μλκ μας,βγηκαμε τις απαραιτητες photo,κ τελικως 8:30 το διαλυσαμε αδοξα λογω αβασταχτου ψ...οκρυου.

Ο Speric D ηταν κ ο πρωτος mybiker που ειδε το αναγεννημενο(εμφανισιακα κ λειτουργικα) ΚΤΜ στο γκαραζ.Το βαλαμε μπρος κ ετριζε η γκαραζοπορτα!!(Κανω ενα πανε-ελα Αθηνα για να το στρωσω κ αναμενω τη δυναμομετρηση!)

Eπισης ειχε κ την ατυχια να δει Κατεμα σε φασαρια με Αλβανο 6:00 τα χαραματα πανω στη Τσιμισκη

που κατεβηκε απο τη Mercedes για να μου παρει 2,000 ευρω για μια παλια υποθεση!

2lo2co θα σου ερχομαι συχνα τετοιες παραξενες ωρες στο περιπτερο για μπυρες.

Speric χαρηκα απιστευτα που ηρθες στη ποτανα Σαλονικη κ με εβγαλες λιγο απο τη καθημερινοτητα.Ευκαιρια εψαχνα χθες βραδυ να κανω κοπανα απο τη δουλεια γιατι με τοση κουραση θα ξεκινουσα τα ναρκωτικα για να βγαλω τη βαρδεια.Σε περιμενω ξανα συντομα,αυτη τη φορα με το Bros να βολταρουμε παρεα.

Τα φιλια μου κ την αγαπη μου στη Κρητη

Ακολουθουν φωτο,οχι πικαντικες σαν αυτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξεκινωντας τη βολτα μας λοιπον.Εδω ειμαστε Ανθεων στα μαναβικα κ η θερμοκρασια γραφει SAM_2746.jpg

Εδω στη πιο ηλιθια φωτο που βγηκαμε.Εμενα με γνωριζετε,ο μαλλιας ο Speric,και ο αλλος ο 2lo2co

SAM_2771.jpg

Για τον π...ο καβαλα ειμαι στις photo.Κουκουλα,μπουφαν,αξυριστος καμια βδομαδα

SAM_2773.jpg

SAM_2772.jpg

SAM_2774.jpg

SAM_2769.jpg

SAM_2770.jpg

SAM_2763.jpg

SAM_2783.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα ειναι ... οχι μονο για μπυρες , θα στησουμε και ψησταρια αμα λάχει.. να τα κανομε ποτανα :P

Τροποποιήθηκε από τον 2lo2co

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη ειναι συνενοηση ρε :P Ανοιξαμε 2 θεματα για το ιδιο πραγμα...Και σε διαφορετικα μερη του φορουμ :P

Λοιπον η κατεμας ανετα μπορει να πιασει δουλεια ως ξεναγος ρεμαλιων :cheers: :cheers:

Σ'ευχαριστω για αλλη μια φορα ΚΑτεΜοπουλε και Οταν η σαλονικη βγαλει 25 ΠΑΝΩ απο το μηδεν,θα ερθω με το μοτορι για βολτες και βρΩΜΗΚΟ :punk: :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τη καλησπερα μου.

Απιστευτα πραγματα συνεβησαν εν αγνοια μου.Συνεννοηση μπουζουκι.

Εκει που εχω ανοιξει θεμα για τη incognito μεταμεσονυχτια συναντηση μας με τον Speric D,ειχε ανοιξει ηδη αυτος δικο του θεμα με το ιδιο περιεχομενο.

Αυτο για την ακριβεια.Εγω το ανοιξα στις συναντησεις,αυτος στα Μπλα-μπλα.Οτι να 'ναι συμβαινει...

Παραθετω το μηνυμα του Speric D απο το θεμα του.

Χθες λοιπον που ειμουν σαλονικη,τελευταια μου μερα..ειχα γυρησει σπιτι και χαζευα στο mybike...Ωσπου να σου ο κατεμας στη ζωντανη...Ενημερωνεται για την κατασταση και σε μιση ωρα την εκανε κοπανα απο τη δουλεια...και αρχισαμε τα βολταρησματα με το αμαξι...ΚΑι που δεν πηγαμε...καυτα βρωμηκα σαντουιτς..που ανοιγουν μυτες...μπυρονια στο αμαξι..Πανοραμικη θεα της σαλονικης...

Και τα εξτρα της βραδιας!

Επικοδομητικη συζητηση με 3 τυπισες που ακουγαν σκυλαδικα(αυτες αρχισαν,επειδη μας ειδαν ροκαδες και αθωους :P )

Και...την Κατεμια του, σενιαρισμενη και πιο τσαμπουκαλεμενη απο ποτε!!

Και γνωρημια με ενα μελος του φορουμ,2lo2co (τον αλεξη)

Σημειωνω και οτι μαζευτηκαμε σπιτια μας κατα τις 8 το πρωι....

Thnx Γιωργο και με το καλο να ξαναπαμε για μπυροβολτα :D

Οι φωτος-ντοκουμεντα εξαρτωνται απο τον ΚατεΜα :cheers: :cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα ειναι ... οχι μονο για μπυρες , θα στησουμε και ψησταρια αμα λάχει.. να τα κανομε ποτανα :P

Μην ξεχνας πως το αγαπημενο μου hobby ειναι το καρβουνο.Κ μην βαζεις ιδεες τον κατεμα γιατι θα μπλεξεις...

Μας κοβω να ψηνουμε μπριζολες κ λουκανικα πανω στην Αριστοτελους κ να εχει ντουμανιασει απο τη τσικνα ολη η πλατεια

Εχω διδακτορικο,2 μεταπτυχιακα,bachelor,master κλτ στο ψησιμο στα καρβουνα

Καλά άμα έρθω θέλω ξενάγηση, τέλος.

Η πρωτη κ καλυτερη που εζησε τη Mega-Ξεναγηση ηταν η αγαπημενη μου η Mariposa οταν ηρθε Σαλονικη.130 χλμ βολτα ειχαμε κανει αν θυμαμαι,ειχαμε ανεβει κ Χορτιατη γιατι γουσταρε βουνο η κοριτσαρα

Δευτερος ηταν ο gay απο τη Κρητη.Μεχρι το πρωι τριγυρνουσαμε ολη τη πολη!Δεν υπαρχει μερος της Σαλονικης που να μην πηγαμε.

Σε περιμενω Σαλονικη για Mega-Ξεναγηση by Katemas.Οχι εννοειται στις βλακεις που πανε οι τουριστες...

Αυτη ειναι συνενοηση ρε :P Ανοιξαμε 2 θεματα για το ιδιο πραγμα...Και σε διαφορετικα μερη του φορουμ :P

Λοιπον η κατεμας ανετα μπορει να πιασει δουλεια ως ξεναγος ρεμαλιων :cheers: :cheers:

Σ'ευχαριστω για αλλη μια φορα ΚΑτεΜοπουλε και Οταν η σαλονικη βγαλει 25 ΠΑΝΩ απο το μηδεν,θα ερθω με το μοτορι για βολτες και βρΩΜΗΚΟ :punk: :punk:

Το βρωμικο αυτο που εφαγες στον Μαυρο δεν θα το φας στην Ελλαδα ολη.Μαυρος,στη Σατυρουπολη.Ουτε οι Σαλονικεις ξερουν που ειναι.Μονο ο Κατεμας ανακαλυπτει κατι τετοια πραγματα.

Ηρθε το φιλαρακι απο Κρητη κ τον πηγα για φαι σε καντινα κ σε σουβλατζιδικο.Κοντρα στα δηθεν εστιατορια που πανε οι νεοπλουτοι,κοντρα στα δηθεν φαγητα που σερβιρουν.

Μαυρος,εγγυηση.Οποιον φιλω φιλοξενω απο επαρχεια εκει τον παω για φαι.Μπουκοβο κ δεν συμμαζευεται...

Τροποποιήθηκε από τον KaTeMas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα