spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) Χθες λοιπον που ειμουν σαλονικη,τελευταια μου μερα..ειχα γυρησει σπιτι και χαζευα στο mybike...Ωσπου να σου ο κατεμας στη ζωντανη...Ενημερωνεται για την κατασταση και σε μιση ωρα την εκανε κοπανα απο τη δουλεια...και αρχισαμε τα βολταρησματα με το αμαξι...ΚΑι που δεν πηγαμε...καυτα βρωμηκα σαντουιτς..που ανοιγουν μυτες...μπυρονια στο αμαξι..Πανοραμικη θεα της σαλονικης... Και τα εξτρα της βραδιας! Επικοδομητικη συζητηση με 3 τυπισες που ακουγαν σκυλαδικα(αυτες αρχισαν,επειδη μας ειδαν ροκαδες και αθωους :P ) Και...την Κατεμια του, σενιαρισμενη και πιο τσαμπουκαλεμενη απο ποτε!! Και γνωρημια με ενα μελος του φορουμ,2lo2co (τον αλεξη) Σημειωνω και οτι μαζευτηκαμε σπιτια μας κατα τις 8 το πρωι.... Thnx Γιωργο και με το καλο να ξαναπαμε για μπυροβολτα :D Οι φωτος-ντοκουμεντα εξαρτωνται απο τον ΚατεΜα :cheers: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 από τον spericD 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Σε παρεσειρε και εσενα σε στενα σκοτεινα σοκακια? Μήπως σου επιασε κ το μπουτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Καημένο παιδι παει χαλασες κι'εσυ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Ειμασταν με το αμαξι ρε ,οποτε μου τη χαρισε :P Με μηχανες φτιαχνεται αυτος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Ώστε έτσι μωρή παλιολινάτσα ΚαΤεΜά ε...??? Τις άλλες τις άτριχες πάνω στη Σαλονίκη, τις πας βόλτα, τους δείχνεις τα αξιοθιέατα και τρώτε και βρώμικο... Και όποτε έρχεσαι Αθήνα και λέω να σε κυκλοφορήσω και να πάμε για βρώμικο, μου το παίζεις ψόφια... Δε σ'αγαπάω πια... χωρίζουμε... Να είσαστε καλά παίδες να βολτάρετε συνέχεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2lo2co 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 χαχα καλή και απρόσμενη φάση :P περιμενω να στρωσει ο καιρος να τσαρκαρουμε Γιώργη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Τι σημαίνει "μπυροβόλτα"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Τι σημαίνει "μπυροβόλτα"? Μπυροβολτα δεν ξερεις τι ειναι? :P Ειναι βολτα που κατα τη διαρκεια της πινεις μπυρες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Τι σημαίνει "μπυροβόλτα"? Μπυροβολτα σημαινει βραδυνη χαλαρη βολτα με το αυτοκινητο ενω πινεις μπυρες εχοντας αντρα φιλο στο αυτοκινητο σου συνοδηγο.Το μπουκαλι το εχεις αναμεσα στα μπουτια σου για να μην ενοχλει. Απαιτει ιδιατερη εξοικιωση,προσοχη κ μετρο. Ευχαριστω εκ των προτερων για το -1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Καημένο παιδι παει χαλασες κι'εσυ..... Μετα την ολικη καταστροφη της αγαπημενης μου της Mariposa οταν ηρθε Σαλονικη,τωρα κατεστρεψα κ τον Speric D. Ερχονται Σαλονικη κ τους ριχνω στα διχτυα μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Μπυροβολτα σημαινει βραδυνη χαλαρη βολτα με το αυτοκινητο ενω πινεις μπυρες εχοντας αντρα φιλο στο αυτοκινητο σου συνοδηγο.Το μπουκαλι το εχεις αναμεσα στα μπουτια σου για να μην ενοχλει. Απαιτει ιδιατερη εξοικιωση,προσοχη κ μετρο. Ευχαριστω εκ των προτερων για το -1 Δεν σου χα βαλει -1! Τωρα που το πες ομως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Δεν σου χα βαλει -1! Τωρα που το πες ομως... Ωριμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Δεν σου χα βαλει -1! Τωρα που το πες ομως... Για καμια -10 εκοβα το post μου!!Ρε συ,αλλο το εριξες το -1.Σε μενα πηγαινε,οχι στον Speric D! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες