Jump to content
Aeolus

Διαφορες στην μπιελα

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια ειμαι νεος και θα ηθελα να με διαφωτισετε σχετικα με αυτη την απορια..Λοιπον ακουω ολη την ωρα την εκφραση "βαρεσε μπιελα" και αυτο επειδη εκανε αναβαθμιση στο μοτερ και δεν τον αλλαξε...Θελω να μαθω ποια η διαφορα σε εναν μαμα 50αρι στροφαλο και στον 90αρι...Ας πουμε εγω στο μοτερ του C-50 εβαλα κυλινδρο και εμβολο 47 mm και αφησα τον παλιο στροφαλο...Θα χαλασει?Θα αντεξει?Ποιες ειναι οι αντοχες? Ευχαριστω παιδια προκαταβολικα.. :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απλώς η 50αρα μπιέλα είναι κατασκευασμένη να δέχεται φορτία 50cc

άμα πας και βάλεις 70-80-90 κυβικά σε μια μπιέλα που είναι κατασκευασμένη για 50 κυβικά λογικό είναι να σπάσει ή αλλιώς να χτυπήσει μπιέλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι αλλο?Υπαρχει 70αρα μπιελα?Γτ νομιζω εβγαινε C-70 ..Και με τον στροφαλο τι παιζει?Δεν εχω καταλαβει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για c50 μηλαμε..δεν παθαινεις τπτ..72cc το εχεις παει..εξαλου ξερεις ποσα στρογγυλα ειναι με 72 τοσα χρονια και δεν εχουν βγαλει τπτ...

και βεβαια εχει βγει c70 με διαφορετικα καπακια καρτερ αμα θυμασαι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

72αρι δεν παθαινει τιποτα αρκει να το εφτιαξε μαστορας καλος μπιελα παντος δεν προκειται να βαρεσει απο 90 και πανω με το 50 στροφαλο θα βαρεσει 100%

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα