kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 παιδια καλησπερα... ειχα να βαλω το μηχανακι μπροστα δυο μερες (scooter 50cc)... παω να το αναψω απο την μιζα τιποτα... τελος καταφερα να το αναψω... το αφησα στο ρελαντι να ζεσταθει και μετα οπως δινω γκαζι να φυγω το μηχανακι μπερδευε δεν κουνιοταν και μετα εσβησε...!!!! απαντηστε μου οσο συντομοτερα γινεται!!!! ευχαριστω υ.π.. αυτες τις μερες εανε και αρκετο κρυο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 παιδια καλησπερα... ειχα να βαλω το μηχανακι μπροστα δυο μερες (scooter 50cc)... παω να το αναψω απο την μιζα τιποτα... τελος καταφερα να το αναψω... το αφησα στο ρελαντι να ζεσταθει και μετα οπως δινω γκαζι να φυγω το μηχανακι μπερδευε δεν κουνιοταν και μετα εσβησε...!!!! απαντηστε μου οσο συντομοτερα γινεται!!!! ευχαριστω υ.π.. αυτες τις μερες εανε και αρκετο κρυο... Μαλλον παγωσε!Αμα εκανε αρκετο κρυο!Αλλα αφου πηρε μπροστα γιατι να μπερδευει μετα?Τι μηχανακι ειναι?Τετραχρονο ή διχρονο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 τετραχρονο ειναι... ενας φιλος μου ειπε πως μπορει να εχει μπει κανενα σκου : πιδακι στο καρμπυρατερ.. υσχιει αυτο??? γιατι οταν ειναι στο ρελαντι δεν σβινει και την ωρα που ανοιγω το γκαζι μπερδευει και σβινει.. θα το παω αυριο στο μαστορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 τετραχρονο ειναι... ενας φιλος μου ειπε πως μπορει να εχει μπει κανενα σκου : πιδακι στο καρμπυρατερ.. υσχιει αυτο??? γιατι οταν ειναι στο ρελαντι δεν σβινει και την ωρα που ανοιγω το γκαζι μπερδευει και σβινει.. θα το παω αυριο στο μαστορα Ναι υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Άφησε το να ζεσταθεί καλά και μετά άνοιξε το γκάζι !!!!Θα Δείς !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ʍօȶօɮɨӄɛʀ 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 παιδια καλησπερα... ειχα να βαλω το μηχανακι μπροστα δυο μερες (scooter 50cc)... παω να το αναψω απο την μιζα τιποτα... τελος καταφερα να το αναψω... το αφησα στο ρελαντι να ζεσταθει και μετα οπως δινω γκαζι να φυγω το μηχανακι μπερδευε δεν κουνιοταν και μετα εσβησε...!!!! απαντηστε μου οσο συντομοτερα γινεται!!!! ευχαριστω υ.π.. αυτες τις μερες εανε και αρκετο κρυο... πες μας τι εκανες τελικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 τελικα ειχε μπει σκουπιδακι στο καρμπυρατερ... .. τωρα ειναι οκ... να ρωτησω κατι αλλο... μου καθαρισε το καρμπυρατερ και μου εφτιαξε την μανιβελα που ηταν χαλασμενη και μου πηρε 30ε.. πολλα ειναι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
american classic 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 τελικα ειχε μπει σκουπιδακι στο καρμπυρατερ... .. τωρα ειναι οκ... να ρωτησω κατι αλλο... μου καθαρισε το καρμπυρατερ και μου εφτιαξε την μανιβελα που ηταν χαλασμενη και μου πηρε 30ε.. πολλα ειναι??? ειναι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas- 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 τελικα δεν εφτεγαι μονο το καρμπυρτερ... ειχε λιγο νερακι η βενζινι... οχι λιγο.. αρκετο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arion_tsapis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 τετραχρονο ειναι... ενας φιλος μου ειπε πως μπορει να εχει μπει κανενα σκου : πιδακι στο καρμπυρατερ.. υσχιει αυτο??? γιατι οταν ειναι στο ρελαντι δεν σβινει και την ωρα που ανοιγω το γκαζι μπερδευει και σβινει.. θα το παω αυριο στο μαστορα και ο αδερφος μ επα8ε ακριβος το ιδιο χ8ες του ειπα να το ανοιξει με τερμα το γκαζει και να το τρεξει για λιγο,τοκανε και βουαλαααα:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) ειχε λιγο νερακι η βενζινι... οχι λιγο.. αρκετο και νομιζα πως αυτο γινοταν μονο στο χωριο μου!τελικα η νοθευμενη βενζινη εχει γινει καθημερινο φαινομενο! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 από τον Bobakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 κατι αναλογο ειχα παθει και εγω πριν απο χρονια σε ενα ενερτζι που ειχα .το επλινα και πηγε νερο στο καρμπυλατερ και βουλωσε . εκανε ακριβως το ιδιο προβλημα οταν το εβαζες εμπρος δουλευε αλλα μολις αναβες το γκαζι εσβηνε. το προβλημα λυθηκε απο το μαστορα καθαριζοντας το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες