Jump to content
kwstas-

δεν ξεκιναει!!

Recommended Posts

παιδια καλησπερα... ειχα να βαλω το μηχανακι μπροστα δυο μερες (scooter 50cc)... παω να το αναψω απο την μιζα τιποτα... τελος καταφερα να το αναψω... το αφησα στο ρελαντι να ζεσταθει και μετα οπως δινω γκαζι να φυγω το μηχανακι μπερδευε δεν κουνιοταν και μετα εσβησε...!!!! :mellow: απαντηστε μου οσο συντομοτερα γινεται!!!! :secret: ευχαριστω

υ.π.. αυτες τις μερες εανε και αρκετο κρυο... :pinch:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδια καλησπερα... ειχα να βαλω το μηχανακι μπροστα δυο μερες (scooter 50cc)... παω να το αναψω απο την μιζα τιποτα... τελος καταφερα να το αναψω... το αφησα στο ρελαντι να ζεσταθει και μετα οπως δινω γκαζι να φυγω το μηχανακι μπερδευε δεν κουνιοταν και μετα εσβησε...!!!! :mellow: απαντηστε μου οσο συντομοτερα γινεται!!!! :secret: ευχαριστω

Μαλλον παγωσε!Αμα εκανε αρκετο κρυο!Αλλα αφου πηρε μπροστα γιατι να μπερδευει μετα?Τι μηχανακι ειναι?Τετραχρονο ή διχρονο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τετραχρονο ειναι... ενας φιλος μου ειπε πως μπορει να εχει μπει κανενα σκου : πιδακι στο καρμπυρατερ.. υσχιει αυτο??? γιατι οταν ειναι στο ρελαντι δεν σβινει και την ωρα που ανοιγω το γκαζι μπερδευει και σβινει.. :uglystupid2: θα το παω αυριο στο μαστορα :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τετραχρονο ειναι... ενας φιλος μου ειπε πως μπορει να εχει μπει κανενα σκου : πιδακι στο καρμπυρατερ.. υσχιει αυτο??? γιατι οταν ειναι στο ρελαντι δεν σβινει και την ωρα που ανοιγω το γκαζι μπερδευει και σβινει.. :uglystupid2: θα το παω αυριο στο μαστορα :angel_not:

Ναι υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες μας τι εκανες τελικα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα ειχε μπει σκουπιδακι στο καρμπυρατερ... :blink: .. τωρα ειναι οκ... :punk: να ρωτησω κατι αλλο... μου καθαρισε το καρμπυρατερ και μου εφτιαξε την μανιβελα που ηταν χαλασμενη και μου πηρε 30ε.. πολλα ειναι???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα ειχε μπει σκουπιδακι στο καρμπυρατερ... :blink: .. τωρα ειναι οκ... :punk: να ρωτησω κατι αλλο... μου καθαρισε το καρμπυρατερ και μου εφτιαξε την μανιβελα που ηταν χαλασμενη και μου πηρε 30ε.. πολλα ειναι???

ειναι καλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα δεν εφτεγαι μονο το καρμπυρτερ... ειχε λιγο νερακι η βενζινι... οχι λιγο.. αρκετο :ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και ο αδερφος μ επα8ε ακριβος το ιδιο χ8ες του ειπα να το ανοιξει με τερμα το γκαζει και να το τρεξει για λιγο,τοκανε και βουαλαααα:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχε λιγο νερακι η βενζινι... οχι λιγο.. αρκετο :ranting3:

και νομιζα πως αυτο γινοταν μονο στο χωριο μου!τελικα η νοθευμενη βενζινη εχει γινει καθημερινο φαινομενο! :ranting::wallbash::ranting3:

Τροποποιήθηκε από τον Bobakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι αναλογο ειχα παθει και εγω πριν απο χρονια σε ενα ενερτζι που ειχα .το επλινα και πηγε νερο στο καρμπυλατερ και βουλωσε . εκανε ακριβως το ιδιο προβλημα οταν το εβαζες εμπρος δουλευε αλλα μολις αναβες το γκαζι εσβηνε. το προβλημα λυθηκε απο το μαστορα καθαριζοντας το. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα