vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Επειδή αύριο οι τράπεζες έχουν 48ωρη απεργία, μήπως ξέρετε κανένα ΚΕΠ στην Αθήνα όπου η διαδικασία της μεταβίβασης διεκπεραιώνεται εξ ολοκλήρου εκεί; Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 την τράπεζα την θες για να πάρεις το παράβολο, δε γίνεται αλλιώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 την τράπεζα την θες για να πάρεις το παράβολο, δε γίνεται αλλιώς Άκουσα ότι σε μερικά ΚΕΠ, που έχουν δικό τους ταμείο, πληρώνεις εκεί το παράβολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 δεν το έχω ξανακούσει αυτό, δεν ξέρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basic_7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 το παραβολο το θελουν για να στειλουν τα χαρτια που θα σου ετοιμασουν στο Υπουργειο. Μπορεις να πας, να φτιαξουν τα χαρτια και να τα κρατησουν εκει μεχρι να παει ο "αγοραστης" μια απο τις επομενεσ μερες το παραβολο ωστε να συνεχισει η διαδικασια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 το παραβολο το θελουν για να στειλουν τα χαρτια που θα σου ετοιμασουν στο Υπουργειο. Μπορεις να πας, να φτιαξουν τα χαρτια και να τα κρατησουν εκει μεχρι να παει ο "αγοραστης" μια απο τις επομενεσ μερες το παραβολο ωστε να συνεχισει η διαδικασια. Εγώ είμαι ο αγοραστής. Δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται κάτι τέτοιο... Εναλλακτικά, υπάρχει καμία πιθανότητα να μην απεργούν ορισμένοι τραπεζοϋπάλληλοι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basic_7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Εγω ετσι το εκανα, αλλα με τη διαφορα οτι πηγα το παραβολο μετα απο καποιες ωρες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες