Jump to content
rookie92

λαστιχα vee rubber

Recommended Posts

Καλησπέρα συνφορουμίτες. Εδώ και καιρό ακούω το όνομα vee rubber στον τομέα των ελαστικών(για παπιά μιλάμε πάντα) και θα ήθελα γνώμες από κάποιους οι οποίοι τα έχουν δοκιμάσει. Και κάτι τελευταίο. Υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί πρόβλημα λόγω των μικρών διαστάσεων? Από ότι βλέπω βγαίνουν μόνο σε 2,00 και 2,25. Περιμένω τα φώτα σας!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα για αρχη .Αυτα τα λαστιχα επειδη τα ειχε βαλει ο κολλητος μου ειναι φοβερα δν γλιστρανε, τελεια προσφησει, ζεστενονται σχετικα γρηγορα, ωραιο πελμα ΑΛΛΑ οπως ειπες βγαινουν σε μικρες διαστασεις στην πρωτη λακουβα μπαμ το λαστιχο αμα μπεις σε κανεναν χωματοδρομο αστο καλητερα επησις με τις λακουβες το ενα το αλλο θα κανεις τσ ζαντες αρχηστες .Αλλη μια συμβουλη αμα πας να βαλεις λαστιχα μν βαλεις τα michelin pilot γλιστρανε τρομερα και να ξερεις ειναι μονο για στεγνο και να βαρας παντες τπτ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρις να τα εχω δοκιμασει προσωπικα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλα... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε μαγαζί ρώτησα μου είπαν οτι υπάρχουν μεχρι 2.50 http://www.stelpet.gr/vee-rubber-vrm223-magic-60-45-17.html αυτα ειναι

Τροποποιήθηκε από τον rookie92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα υπαρχουν και 2.50 τελεια βαλτα δν ηξερα οτι βγαινουν και 2.50 θα ειναι τα επομενα μ παντος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε καποιο αλλο θεμα ειχανε αναφερθει αποψεις για αυτα τα λαστιχα και απο οσο θυμαμαι οι κριτικες ηταν πολυυυ θετικες!:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι αν το ειχε γραψει ο Ηλιας σαν θεμα, αλλα θυμαμαι πως ειχε πει την αποψη του και ηταν υπερ για αυτο το λαστιχακι!

Ηλια, καμ του δοθεν! :P

Τροποποιήθηκε από τον NiKhTaC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα