Jump to content
Sign in to follow this  
Banana hammock

wikileaks

Recommended Posts

2010-04-05

WikiLeaks has released a classified US military video depicting the indiscriminate slaying of over a dozen people in the Iraqi suburb of New Baghdad -- including two Reuters news staff. Reuters has been trying to obtain the video through the Freedom of Information Act, without success since the time of the attack. The video, shot from an Apache helicopter gun-sight, clearly shows the unprovoked slaying of a wounded Reuters employee and his rescuers. Two young children involved in the rescue were also seriously wounded.

1 από τα πολλά. Επειδή ο ντόρος γίνεται με τα τελευταία, δεν σημαίνει πως είναι τα μοναδικά που υπάρχουν. Επίσης, ο τύπος έχει ισχυριστεί πως θα έχει "leaks" σχετικά με μεγάλη αμερικανική τράπεζα. Εάν ισχύει πιθανόν να είναι χοντρότατο.

Edit: Η πληροφορία είναι δύναμη. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την αξιολογήσουμε αντί να την απορρίψουμε με το καλημέρα.

Μην κολλας σε ποστ,και μην κρινεις επιδερμικα.Το τι εχει δημοσιευτει απο το εν λογω σαιτ,κατα καιρους, μου ειναι γνωστο.

Αξιολογω λοιπον,και κρινω προσωπικα,χωρις να μπω σε λεπτομερειες της οπτικης μου,οτι δεν.Το τι γινεται στα πεδια των μαχων,ειναι ευκολο να το φανταστει κανεις,ειδικα με τις ντοπες που τραβανε οι πιλοτοι κλπ(αλλο θεμα).Δεν επεσα και απο την καρεκλα.Το θεμα ειναι οτι δεν εχει απτο αποτελεσμα ολος αυτος ο τζερτζελες.Αλλοι θα σοκαριστουν,αλλοι θα προβληματιστουν,αλλοι σαν εμας θα το συζητησουμε εδω μεσα,και στο φιναλε συνεχιζουν και θα συνεχισουν να γινονται.Η πληροφορια εχει δυναμη,για αυτους που μπορουν να την εκμεταλλευτουν στο επακρο.Κυνικη αποψη, αλλα περα για περα αληθινη,και ευκολα διαπιστωσιμη.Το οτι βρωμαει ο τοπος και δεν κουνιεται φυλλο,να μας προβληματιζει. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

..Το οτι βρωμαει ο τοπος και δεν κουνιεται φυλλο,να μας προβληματιζει. :winking:

Μα, αυτο ακριβως συζηταμε εδω!

Οτι εχει βρωμισει το συμπαν και ακομα καποιοι προσπαθουν ακομα να μας "πεισουν" οτι η μποχα δεν υπαρχει αλλα ειναι φημες σιωνιστικης συνομωσιας!! :_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα, αυτο ακριβως συζηταμε εδω!

Οτι εχει βρωμισει το συμπαν και ακομα καποιοι προσπαθουν ακομα να μας "πεισουν" οτι η μποχα δεν υπαρχει αλλα ειναι φημες σιωνιστικης συνομωσιας!! :_zeppelin:

Κάνεις πως δεν κατάλαβες ή αυτό κατάλαβες; Γιατί έχεις θέμα, όποιο απ'τα δυο κι αν συμβαίνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό απο που είναι ρε?

Οι χριστιανοί όντως είναι ένα κοπάδι πρόβατα όπως και κάθε τυφλός θρήσκος, ιδεολόγος, κομματικός υποστηρικτής, ποδοσφαιρόφιλος κτλπ κτλπ.

Τι θες να μου πεις?

Είσαι προσκυνημένος, όχι προσκυνητής.

ΑαΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

*10 λεπτά αργότερα*

....ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...αααααχχχχ....μπα σε καλό να μας βγει.

Αντικειμενική πηγή δηλαδή!

ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ!

Πάντως με τον τρόπο που απαντάς εάν κάποιος ήταν αμφίρροπος σίγουρα δεν θα έλεγε "Αυτός ο banana hammock πολύ εύγλωττα και σωστά τα λέει, για να το ψάξω λίγο καλύτερα".

Είσαι πολύ γίδι αν νομίζεις πως οι πηγές ενημέρωσής σου είναι πιο αξιόπιστες.

Στα @@ μου τι κρίνεις ότι θα πει ο αμφίρροπος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τι ? Αφού δεν ανέφερα καν τις δικές μου ενώ εσύ είπες ξεκάθαρα πως η πηγή σου σχετικά με την Χεζμπολά(χ) είναι η Χεζμπολά(χ) η ίδια.

Μήπως να πάρεις κράνος και να βγάλεις την περικεφαλαία ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνεις πως δεν κατάλαβες ή αυτό κατάλαβες; Γιατί έχεις θέμα, όποιο απ'τα δυο κι αν συμβαίνει.

Αληθεια συνεχιζεις να πιστευεις οτι μπορουν να υπαρχουν ατομα να σχολουνται (τοσο ευκολα και με ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!), με σενα? :_stinker:

ΞΑΝΑ-ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! :rtfm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα