nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 καλημερα σε ολους τους χρηστες του mybike.gr εκανα μια αναζητηση πριν κανω το συγκεκριμενο ποστ αλα δεν βρηκα κατι παρομιο. αυτες της μερες βγαζω διπλωμα για 50κ.ε και θελω να παρω το πρωτο μου μιχανακη. το θεμα ειναι οτι στα 2 που εχω καταληξη δεν μπορω να βρω παραπανο πληροφοριες. ειμαι αναμεσα στο daytona sprinter 50cc(καινουργιο) και στο yamaha aerox 50cc (mεταχηρισμενο) θελω να μου πειτε αν μπορειτε πια ειναι η γνωμη σας και γιατι. ενας φιλος μου πειρε τωρα το sprinter και του βγαζει τελικεσ 65 σε ευθεια... δεν σκευτομαι να πηραξω το μιχανακη οποτε θελω να βολευτω απο αυτα τα δυο οπως ειναι μαμα... εχω ακουσει για το σπριντερ οτι ανηφορες δεν ανεβενει...ιδικα με δικαβαλο... ξερω δεν περημενω πολλα απο 50cc αλα εστω αν μπορειτε να με βοηθησετε με τα + και τα - του καθε μοτοριου.. και αν ξερει κανεις να μου πει αν ενα αεροξ βαραει τελικες 80... Υ.Γ (ειμαι 50κιλα....ακομα και τοσο ελαφρης με το σπριντερ θα ειναι βιμα..?) περιμενω απαντησεις. ευχαριστω πολυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike95 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 ειμαι και γω στην ιδια κατασταση.Τον αππριλιο βγαζω διπλωμα και μαλλον πιστευω πωσ η καλιτερη λυση ειναι τα σκουτερακιαειμαι και γω στην ιδια κατασταση.Τον αππριλιο βγαζω διπλωμα και μαλλον πιστευω πωσ η καλιτερη λυση ειναι τα σκουτερακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsakalos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 φιλε.εχω δει παρα πολλα sprinter(50κ.ε.) που δεν βγαζουν ανηφορα και γενικως ειναι λιγο ψωφια...θα σου προτεινα aerox..(ειναι και πιο ομορφα)..(και διχρονο κιολας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_sprinter 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 φιλε.εχω δει παρα πολλα sprinter(50κ.ε.) που δεν βγαζουν ανηφορα και γενικως ειναι λιγο ψωφια...θα σου προτεινα aerox..(ειναι και πιο ομορφα)..(και διχρονο κιολας) παιδια αν μπορειτε ρε σις πειτε και την δικια σας γνωμη. θα το εκτημουσα πολυ, ευχαριστω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsakalos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 εγω σου ειπα...aerox :scooter: :scooter: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 εγω πρωτεινω σπριντερ γιατι ειναι πιο φτηνο απο το αεροχ και επισης ειναι κ η βενζινη στη μεση!! παντως αν εχεις τα λεφτα παρε το aerox. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 aerox με τα χιλιαααα μην παρεις το αλο πρωσοπικη γνωμη αλλα ψοφιο τπτ μονο ροδες ειναι τπτ αλο απο τελικες 65 απο επιταχινση με χελωνα να βαλεις κοντρα σε φευγει ενς το aerox η το runner και 90 πανε και γρηγορα τα πιανουν και μια χαρα ειναι αν και δεν μου αρεσουν τα σκουτερ απο τα 2 που λες αφτο σου πρωτηνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikospatras 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 και εγω το aerox θα σου προτινα.Αλλα εχει ενα κακο ειναι για ενα ατομο :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JustRider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Με τιποτα το aerox με παρεις διχρονο και μη παρεις skooter θα το βαρεθεις.Τωρα για sprinter παλι οχι θα σου πω καρτα κινεζικο ειναι απαισια απομιμηση dinamik με χαλια πλαστικα που στην παραμικρη τουμπα καταλαβαινεις τι παθαινουν αλλα και για την αποδοση παλι οχι.Απορω γιατι ολοι οι πιτσιρικαδες ποια κολλατε με το spriner.Παρε dv 50 το οποιο μπορεις να το κανεις ολο σουπρα και απο μονο του εχει τα ωραια πλαστικα του σουπρα ,ειναι πιο φθηνο και απλα ειναι πολυ πιο ωραιο μηχανακι.Ενα σετ πλαστικα σουπρα ενα μοτερ σουπρα κανα ψαλιδι και εισαι ωραιος.Σκεψου το και παντα παπι και παντα τετραχρονο και θα το χεις πολυ καιρο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 παντως αν εχεις τα λεφτα παρε το aerox. εγώ λέω ότι άμα είχες aerox θα υποστήριζες το aerox... όπως κι εγώ αν είχα Innova θα υποστήριζα το innova... αλλά τώρα που έχω Crypton X.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες