hihis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 Γεια σας παιδια. εχω ενα μοτερ daytona 125 και ειναι καινουριο εχω κανει μονο 60 χμ. θα ηθελα να μου πειτε πως θα μπορουσα να του ανεβασω την δυναμη .ξερω ποσι δυναμι εχει στρωμενο απο εναν φιλο μου που δεν το εχει πειραξει αλλα εγω θελω παραπανω. ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 Στρωσε το πρωτα μεχρι τα 1000 χλμ σωστα, απο εκει και περα ανοιγε το ωστε να "ανοιξει", και εαν απο εκει και περα θες και αλλη δυναμη, τοτε λογικα ανεβαζεις κυβικα, αλλαζεις εκκεντροφορο, κυλ/πιστονο, καρμπυρατερ κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hihis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 πες μου τι να αλλαξω γιατι εγω τα κανω τα 1000 χιλιομετρα σε 5-6 μερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) καλως ηλθες φιλε τα ιδια θα σου πω και εγω οπως ο nestro στρωστο καλα υπαρχουν σχετικα τοπικ εγω θαλεγα μεχρι τα 1500 μετα ανοιξετο σιγα-σιγα κανε και οσα μπορεις μετα να το φας λιγο δηλαδη και μετα ψαχτην αλλα τα κινεζικα μοτερ δεν αντεχουν πολυ πουσαρισμα κανεις 200χλμ την ημερα? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 από τον lef50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hihis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 εγω τα 1000-1500 τα κανω σε 1 εθδομαδα το πολυ γι`αυτο θα ηθελα να μου πειτε τι να βαλω για λιγι δυναμι παραπανω για να τα παραγκειλω αυριο. υσχει οτι θα πρεπει να βαλω κεφαλι cdi? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 βρηκα ενα σχετικο θεμα αλλα ειναι για πενηνταρι εσυ το 125 σε πενηνταρι σκελετο τοχεις? http://www.mybike.gr/topic/17113-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-daytona-dy-50r/διαβασετο να παρεις μια εικονα και μην βιαζεσαι τις επομενες μερες θα ποσταρουν παιδια που εχουν αναλογη εμπειρια εγω στο ξαναλεω ο κινεζος δεν αντεχει πολλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hihis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 ναι σε σκελετο απο 50 το εχω το μοτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 αυτο το λινκ εννοουσα http://www.mybike.gr/topic/28392-help-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B7-daytona-sprinter/ ναι σε σκελετο απο 50 το εχω το μοτερ σιγουρεψε την ασφαλεια σου φρενα σκελετα αναρτησεις εισαι ηδη εκτος οριων 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hihis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 αυτα τα εχω φροντισει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 ρε φίλε αφού ήξερες από πριν ότι δεν σε καλύπτει η δύναμη... τι το αγόρασες??? γιατί δεν αγόρασες από την αρχή ένα innova ενα Crypton X να γουστάρεις ταχύτητα, φρένα, ασφάλεια κτλπ ...??? τώρα να πάρεις το 50αρι κινέζικο και να αρχίσεις να πειράζεις... τι να σου πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hihis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 λιγο δυσκολο το innova στα 16... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) ρε φίλε αφού ήξερες από πριν ότι δεν σε καλύπτει η δύναμη... τι το αγόρασες??? γιατί δεν αγόρασες από την αρχή ένα innova ενα Crypton X να γουστάρεις ταχύτητα, φρένα, ασφάλεια κτλπ ...??? τώρα να πάρεις το 50αρι κινέζικο και να αρχίσεις να πειράζεις... τι να σου πω... μαλλον εχει το ιδιο προβλημα με σενα δεν εχει διπλωμα για μοτοσυκλετα αυτα τα εχω φροντισει. πες μας πως? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 από τον lef50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 Το sprinter 50 με το 125 δεν έχουν μεγάλες διαφορές, Τα φρένα και ο σκελετός είναι ίδια, το 50αρι έχει λίγο πιο λεπτές πίσω αναρτήσεις και πιο μικρό βήμα στην αλυσίδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 είχες αγοράσει 50άρι μηχανάκι και του φόρεσες μοτέρ 125 κυβικά??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hurricane 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 συγνωμη ρε φιλε που θα πω αλλα εχεις 125cc απανω τι αλλο να θες παπι ειναι και οτι να του κανεις παπι θα μεινει κανε λιγο υπομονη μεχρι τα 18 να παρεις καμια σοβαρη μηχανι οπως το ιδιο κανουμε ολοι εδω 125 ειναι τραβαει πηγενει στροστω βαλε κ μια καλει εξατμισει και αστο ετσι τωρα αυτο στο λεω μν δωσεις ενα καρο λεφτα σε παπια οπως τν εχω πατησει και εγω ενα καρο λεφτα γιατι για παπι .Ν ξερεις πως αμα μπεις στην διαδικασια των μετατροπων παντα κατι θα σου ζηταει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 εγώ που έφτιαξα το C-50 που του έδωσα 50 ευρώ κυλινδροπίστονα 51mm και φλάντζες είναι ένα κάρο λεφτά??? το δικό μου τώρα, χτυπάει ΑΝΕΤΑ όλο το κοντέρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hurricane 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 για ποσο θα στα χτυπαει ομως (χωρις να παρεξειγουμαστε)και το παιδι απο οτι τον βλεπω δν θελει να μεινει στα κυλινδροπίστονα μονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 αν πιάσει και αλλάξει όλο το μοτέρ τότε θα φάει πολύ χρήμα... αν όμως αλλάξει ένα κυλινδροπίστονο μια χαρά θα είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hihis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 hurricane ok αλλα εσυ ποια εξατμισι θα μου πρωτινες ? μια motosport? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 moto sport 250008 με τέτοιο κωδικό... αλλά την γνήσια όχι την μαϊμού που πουλάνε με 20-30 ευρώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hihis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 και τι ανεβαζει αυτι η εξατμισι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) συγνωμη ρε φιλε που θα πω αλλα εχεις 125cc απανω τι αλλο να θες παπι ειναι και οτι να του κανεις παπι θα μεινει κανε λιγο υπομονη μεχρι τα 18 να παρεις καμια σοβαρη μηχανι οπως το ιδιο κανουμε ολοι εδω 125 ειναι τραβαει πηγενει στροστω βαλε κ μια καλει εξατμισει και αστο ετσι τωρα αυτο στο λεω μν δωσεις ενα καρο λεφτα σε παπια οπως τν εχω πατησει και εγω ενα καρο λεφτα γιατι για παπι .Ν ξερεις πως αμα μπεις στην διαδικασια των μετατροπων παντα κατι θα σου ζηταει Αν και μου εβγαλες τα ματια μεχρι να διαβασω ολο.. συμφωνω απολυτα...+1 Απο εμε... παπι ειναι και οτι να του κανεις παπι θα μεινει Ν ξερεις πως αμα μπεις στην διαδικασια των μετατροπων παντα κατι θα σου ζηταει ΝΟΜΟΙ !!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 από τον RCDevelopments Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hurricane 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 1)http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_137_239&products_id=1345 2)http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_137_239&products_id=568 3)χειροποιητη οπως την θες εκει φιλε RCDevelopments σορρυ καινουργιος ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JustRider 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Συμβουλη παντα φιλικα.Μην το αγγιξεις αυτο το μοτερ οπως και κανενα τετοιας προελευσης.Δεν ειναι για πειραγμα δεν θα σου αντεξει και δεν θα δεις επιδοσεις.Ολα τα κινεζικα οπως και αυτο εχουν δυο βασικες αδυναμιες την στροφαλομπιελα και το σασμαν που γενικα τα παιζουν με την παραμικρη μετατροπη..εκτος απο ολα τα αλλα.Αν θες να το πειρξεις παρε ενα honda μοτερ που ακομα και τα καρτερ ειναι απο καλυτερο υλικο απο αυτο και τοτε βαλτο πανω και ξαναρωτα.Αλλα μην το κανεις τζαμπα σε αυτο το μοτερ θα με θυμηθεις.Καλυτερα αστο μανισιο και κανε τις βολτες σου με το κεφαλι σου ησυχο τις σουζες σου και οτι αλλο θες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hurricane 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 +1 απο μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες