Jump to content
yamaha r6

τι να παρω?

Recommended Posts

γεια σασ .ειμαι καινουργιος. και θα ηθελα τη γνωμη σασ για κατι.ειμαι 16 και διαθετω 600-700 για να αγωρασω ενα καλο παπι μεταχειρισμενο.τι μου προτεινετε.α!!!!το παπι το θελω για να μαθω να οφηγω και να πηγαινω απο το σπιτι στο σχολειο οποτε δεν το θεω για καγκουριεσ κ τετοια!!!!!!!!!!!!!1ευχαριστω για την βοηθεια σας εκ των προτερων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλως ηρθες!!

εγω προεινω daytona sprinter η κανενα dy 50!

δες τα παρακατω!

Daytona '10

Daytona sprinter '10

Daytona SPINTER 50CC

Daytona DV50RS '10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρε ένα GLX...

Συγκρινεις ενα μηχανακι του '80 με τα συγχρονα και βγαζεις νικητη το GLX;;; :_zeppelin:

Τα εχω πει και θα τα ξαναπω, αυτα τα ΕΡΕΙΠΙΑ δεν ειναι για να κυκλοφορουν σημερα. Μην γελιομαστε, τα σημερινα παπια εχουν κλασεις ανωτερο στησιμο και φρενα.

εδω υπαρχει μια παρομοια συζητηση.

εγω προεινω daytona sprinter η κανενα dy 50!

θα συμφωνησω με τον fragos, αν και εγω θα κοιταζα μονο μαμα μηχανακια. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγκρινεις ενα μηχανακι του '80 με τα συγχρονα και βγαζεις νικητη το GLX;;; :_zeppelin:

Τα εχω πει και θα τα ξαναπω, αυτα τα ΕΡΕΙΠΙΑ δεν ειναι για να κυκλοφορουν σημερα. Μην γελιομαστε, τα σημερινα παπια εχουν κλασεις ανωτερο στησιμο και φρενα.

εδω υπαρχει μια παρομοια συζητηση.

θα συμφωνησω με τον fragos, αν και εγω θα κοιταζα μονο μαμα μηχανακια. ;)

Καταρχας... το -1 ειναι πολυ λα8ος :thumbsdown: ...καταδευτερον... συμφωνω με τον nikosm1993 γιατι τα GLX εχουν αλλη μοστρα.. μιλαμε για ΤΑ ΠΑΠΙΑ ! :scooter: εχουν μεγαλωσει γενιες με αυτα... ειναι α8ανατα.. κατα τη γνωμη μου ειναι ακριβως οτι 8ελει το παλικαρι για πρωτο μηχανακι... και αφου δεν 8ες να το πηρα3εις ολα κομπλε... :meeting: πχ Ριξε μια ματια εδω http://s886.photobuc...DPhoto-0097.jpg

και εδω http://s886.photobuc...%3DDSC01179.jpg ειναι του φιλου.. camicazi... εμενα δεν μου φενετε και τοσο χρεπι παντως...

χαζεψτε και αυτο να καταλαβετε τι παει να πει GLX !!!

:blush2: Τροποποιήθηκε από τον RCDevelopments

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνφωνω.. Ενα honda glx, ή ένα honda c50, ή ένα yamaha town mate... του ιδιου στυλ ειναι ολα... εγω ενα απο αυτα θα επερνα.. αν και τα "ψιρηζουν" επικυνδινα... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

honda glx-c50 =japan

daytona= ουτε αυτοι δν ξερουν

για φιλοσοφισετο λιγακι τα χοντακια ειναι ελαφρια ανετα δν σε κουραζουν στην οδηγειση αλλα εχουν - στα φρενα το συνιθιζης μετα απο λιγο . ανετα στην πολη καλυτερες επιδοσεις .(φιλικα παντα χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω ακουσει ομως πως αυτα τα παπια ειναι διαλυμενα .ισχυει?(glx,town mate)

αναλόγως τι πάρεις...

άμα το πάρεις από έναν γερο θα είναι καλό άμα το πάρεις από κανένα παιδάκι ίσως το έχει γαμημένο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναλόγως τι πάρεις...

άμα το πάρεις από έναν γερο θα είναι καλό άμα το πάρεις από κανένα παιδάκι ίσως το έχει γαμημένο...

Σωστος... Επισης λεγεται sebring.. οχι τζεμπρινγκ.. :_innocent::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο εχει μια sebring?

Κοιτα για να βρεις γνησια sebring λιγο(πολυ) δυσκολο.. Κι εγω απο γνωστο μου την πηρα.. Για ποιο λογο να μην βαλει σεμπρινγκ? Εμενα μου αρεσει παντος.. Αυτην εχω κι εγω! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

40-50 € και απο εμενα glx και αστους να λενε οτι δεν εχει φρενα χωρις να εχεις δεν μπορεις να ξερεις... :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον DeadShadoW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sebring γνησια δεν ξερω(120ε νομιζω).. moto spor 40-45e νομιζω.. Καλυτερα motospor γιατι δεν θα στην κλεψουνε κι ολας ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα