yamaha r6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 γεια σασ .ειμαι καινουργιος. και θα ηθελα τη γνωμη σασ για κατι.ειμαι 16 και διαθετω 600-700 για να αγωρασω ενα καλο παπι μεταχειρισμενο.τι μου προτεινετε.α!!!!το παπι το θελω για να μαθω να οφηγω και να πηγαινω απο το σπιτι στο σχολειο οποτε δεν το θεω για καγκουριεσ κ τετοια!!!!!!!!!!!!!1ευχαριστω για την βοηθεια σας εκ των προτερων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 πάρε ένα GLX... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 καλως ηρθες!! εγω προεινω daytona sprinter η κανενα dy 50! δες τα παρακατω! Daytona '10 Daytona sprinter '10 Daytona SPINTER 50CC Daytona DV50RS '10 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2010 πάρε ένα GLX... Συγκρινεις ενα μηχανακι του '80 με τα συγχρονα και βγαζεις νικητη το GLX;;; Τα εχω πει και θα τα ξαναπω, αυτα τα ΕΡΕΙΠΙΑ δεν ειναι για να κυκλοφορουν σημερα. Μην γελιομαστε, τα σημερινα παπια εχουν κλασεις ανωτερο στησιμο και φρενα. εδω υπαρχει μια παρομοια συζητηση. εγω προεινω daytona sprinter η κανενα dy 50! θα συμφωνησω με τον fragos, αν και εγω θα κοιταζα μονο μαμα μηχανακια. ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamaha r6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 μια εξατμιση jebring ποσο κανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 ακομα δεν το πηρες, ακομα δεν κατεληξες καπου..εξατμιση ψαχνεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) Συγκρινεις ενα μηχανακι του '80 με τα συγχρονα και βγαζεις νικητη το GLX;;; Τα εχω πει και θα τα ξαναπω, αυτα τα ΕΡΕΙΠΙΑ δεν ειναι για να κυκλοφορουν σημερα. Μην γελιομαστε, τα σημερινα παπια εχουν κλασεις ανωτερο στησιμο και φρενα. εδω υπαρχει μια παρομοια συζητηση. θα συμφωνησω με τον fragos, αν και εγω θα κοιταζα μονο μαμα μηχανακια. ;) Καταρχας... το -1 ειναι πολυ λα8ος ...καταδευτερον... συμφωνω με τον nikosm1993 γιατι τα GLX εχουν αλλη μοστρα.. μιλαμε για ΤΑ ΠΑΠΙΑ ! εχουν μεγαλωσει γενιες με αυτα... ειναι α8ανατα.. κατα τη γνωμη μου ειναι ακριβως οτι 8ελει το παλικαρι για πρωτο μηχανακι... και αφου δεν 8ες να το πηρα3εις ολα κομπλε... πχ Ριξε μια ματια εδω http://s886.photobuc...DPhoto-0097.jpg και εδω http://s886.photobuc...%3DDSC01179.jpg ειναι του φιλου.. camicazi... εμενα δεν μου φενετε και τοσο χρεπι παντως... χαζεψτε και αυτο να καταλαβετε τι παει να πει GLX !!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 από τον RCDevelopments 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Συνφωνω.. Ενα honda glx, ή ένα honda c50, ή ένα yamaha town mate... του ιδιου στυλ ειναι ολα... εγω ενα απο αυτα θα επερνα.. αν και τα "ψιρηζουν" επικυνδινα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamaha r6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 εχω ακουσει ομως πως αυτα τα παπια ειναι διαλυμενα .ισχυει?(glx,town mate) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hurricane 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 honda glx-c50 =japan daytona= ουτε αυτοι δν ξερουν για φιλοσοφισετο λιγακι τα χοντακια ειναι ελαφρια ανετα δν σε κουραζουν στην οδηγειση αλλα εχουν - στα φρενα το συνιθιζης μετα απο λιγο . ανετα στην πολη καλυτερες επιδοσεις .(φιλικα παντα χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 GLX Με κλειστά μάτια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 εχω ακουσει ομως πως αυτα τα παπια ειναι διαλυμενα .ισχυει?(glx,town mate) αναλόγως τι πάρεις... άμα το πάρεις από έναν γερο θα είναι καλό άμα το πάρεις από κανένα παιδάκι ίσως το έχει γαμημένο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 αναλόγως τι πάρεις... άμα το πάρεις από έναν γερο θα είναι καλό άμα το πάρεις από κανένα παιδάκι ίσως το έχει γαμημένο... Σωστος... Επισης λεγεται sebring.. οχι τζεμπρινγκ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike95 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 ποσο εχει μια sebring? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 μην βάλεις sebring... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 ποσο εχει μια sebring? Κοιτα για να βρεις γνησια sebring λιγο(πολυ) δυσκολο.. Κι εγω απο γνωστο μου την πηρα.. Για ποιο λογο να μην βαλει σεμπρινγκ? Εμενα μου αρεσει παντος.. Αυτην εχω κι εγω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike95 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 ενταξει βρε παιδια..αλλα ποσο εχει μια sebring ή μια motospor περιπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) 40-50 € και απο εμενα glx και αστους να λενε οτι δεν εχει φρενα χωρις να εχεις δεν μπορεις να ξερεις... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 από τον DeadShadoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 sebring γνησια δεν ξερω(120ε νομιζω).. moto spor 40-45e νομιζω.. Καλυτερα motospor γιατι δεν θα στην κλεψουνε κι ολας ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες