JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Βγάλε τα λάστιχα. :2funny: :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis volos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 alla exw ta manisia lastixa....mhpws prepei na ta liwsw? ετσι θελω να μαθω κ γω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 άντε ρε φίλε με το καλό να μάθεις να κάνεις μπαντιλίκια.... άμα μάθεις τελικά πες μου σε τι σε οφέλησαν!!!!!! Πάντως το καλύτερο είναι να μην μάθεις γιατί άμα μάθεις ο θεός βοηθός!!! :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2: υπαρχει κιτακι; ποσο κοστιζει αυτο; Ηλία δεν το περίμενα παλιοκάγκουρα!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 ετσι θελω να μαθω κ γω..... ρε φίλε αυτά είναι εύκολα... απλώς κάθεσαι μπροστά μπροστά και πατάς λίγο το μπροστά φρένο μαζί με γκάζι !!! κάνε το 5-10 φορές και θα μάθεις... εγώ και που έμαθα να κάνω τέτοια δεν με ωφέλησαν σε τίποτα... ( μόνο αυξήθηκαν τα αντανακλαστικά ) ίσα ίσα που τώρα πια δεν κάνω γιατί άλλαζα λάστιχο κάθε βδομάδα... Βγάλε τα λάστιχα. Βαλε και σκληρη γομα να μην παταει κατω ριξε σαπουνι η γρασο στα λαστιχα πανω η στον δρομο και ο θεος μαζι σου δν θα μπορεις να το κανεις καλα Η βαλε την πολυ μαλακη γομα που ειναι για μοταρ που ειναι λειο το λαστιχο βγες εξω σε βροχερη μερα και δωσε πιεση στανταρ θα φας σαβουρα... 100% χτύπος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis volos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 ρε φίλε αυτά είναι εύκολα... απλώς κάθεσαι μπροστά μπροστά και πατάς λίγο το μπροστά φρένο μαζί με γκάζι !!! κάνε το 5-10 φορές και θα μάθεις... εγώ και που έμαθα να κάνω τέτοια δεν με ωφέλησαν σε τίποτα... ( μόνο αυξήθηκαν τα αντανακλαστικά ) ίσα ίσα που τώρα πια δεν κάνω γιατί άλλαζα λάστιχο κάθε βδομάδα... 100% χτύπος... τεσπα, σας ευχαριστω ολου πολυ, θα προσπαθησω.....;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 ρε τι το πειραζετε το παλουκαρι? σακηηηηηηηηηηη με ακους σακηηηηηηηηηη απλα ανοιξε το γκαζι τερμα και η τρελη ιποδυναμη θα ξεχυλισει στον πισω τροχο τι ειπα το ατομο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 χαχαχαχα ρε μλκα δεν παιζεσαι ,πιο καγκουρας κ απο τους παπιοκαγκουρες εισαι... ηλια και εσυ τεκνον βρουτε??? πες μου οτι μπντιλικαρεις το tdm και δεν μπαντιλικαρεις το παπι????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 υπαρχει κιτακι; ποσο κοστιζει αυτο; 185 ευρώ λιανική τιμή... ΕΔΩ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis volos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 ρε φίλε αυτά είναι εύκολα... απλώς κάθεσαι μπροστά μπροστά και πατάς λίγο το μπροστά φρένο μαζί με γκάζι !!! κάνε το 5-10 φορές και θα μάθεις... εγώ και που έμαθα να κάνω τέτοια δεν με ωφέλησαν σε τίποτα... ( μόνο αυξήθηκαν τα αντανακλαστικά ) ίσα ίσα που τώρα πια δεν κάνω γιατί άλλαζα λάστιχο κάθε βδομάδα... 100% χτύπος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 τι απάντηση έδωσες... γιατί μέσα από την παρένθεση δεν μπορώ να καταλάβω κάτι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες