cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Φιλε μου στο θεμα παπι η scooter εχοντας δοκιμασει και τα δυο εγω κατεληξα στο παπι (Honda innova injection). Ειναι κατα πολυ πιο οικονομικο στη συντηρηση,τιμη αποκτησης πιο χαμηλη. Οσο να 'ναι πλησιαζει πιο πολυ στη συμπεριφορα μιας μοτοσυκλετας και θα σε βοηθησει αργοτερα (αν σκεφτεσαι να αποκτησεις καποια στιγμη). Το scooter απο την αλλη ειναι πιο "καθως πρεπει", πιο ευκολο στην οδηγηση (οχι πως το παπι ειναι κατι φοβερο), και οπως γραφτηκε και παραπανω προσφερει πολυ καλυ προστασια απο τα νερα, ειδικα μεσα στην πολη που οι ταχυτητες ειναι χαμηλες. Βλεπεις συγκρινεις και αποφασιζεις. Οτι και να παρεις ΠΟΤΕ μην ξεχνας να φορας κρανος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Σωστα τα λες φιλε! αλλα δεν μας ειπε τελικα ποσο χρονον και τι προτιμαει και ποσα λευτα θα δωσει γιαυτο γιανα παρει ενα καλο πρεπει να εχει καποια λευτα !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Σωστα τα λες φιλε! αλλα δεν μας ειπε τελικα ποσο χρονον και τι προτιμαει και ποσα λευτα θα δωσει γιαυτο γιανα παρει ενα καλο πρεπει να εχει καποια λευτα !! Έχω δίπλωμα Α1, κατέληξα σε παπί και είμαι διατεθειμένος να δώσω 1000-1500, άντε 2000. Αν με ρωτάς τι ηλικία θέλω να έχει το μηχανάκι, προτιμώ τέτοια ώστε να μου κρατήσει για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Και κάτι ακόμα: Σε προηγούμενη δημοσίευση, μου είχες προτείνεις κάποιες μάρκες. Μπορείς να τις ιεραρχήσεις ως προς την υπεροχή τους; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2010 από τον vril Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Θες την γνωμη μου? Λοιπον αφου τα δινεις τα 2000 χιλιαρικα θα βαλεις λιγα ακομα και θα παρεις Crypton X ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΑΚΙ 4ΧΡΟΝΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΠΟΧΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ! Και θα σε κρατισει χρονια οχι 1,2 μονο.. Τωρα αν δεν μπορεις λιγα ακομα να βαλεις τοτε honda inova ije, αλλιος Modenas kriss αν δεν μπορεις να δωσεις τοσα λευτα. αυτη ειναι η γνωμη μ.. γιατα αλλα παλικαρια ας σου πουνε :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 Θες την γνωμη μου? Λοιπον αφου τα δινεις τα 2000 χιλιαρικα θα βαλεις λιγα ακομα και θα παρεις Crypton X ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΑΚΙ 4ΧΡΟΝΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΠΟΧΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ! Και θα σε κρατισει χρονια οχι 1,2 μονο.. Τωρα αν δεν μπορεις λιγα ακομα να βαλεις τοτε honda inova ije, αλλιος Modenas kriss αν δεν μπορεις να δωσεις τοσα λευτα. αυτη ειναι η γνωμη μ.. γιατα αλλα παλικαρια ας σου πουνε :) Έχω ήδη εντοπίσει μερικές αγγελίες μεταχειρισμένων (crypton x) που τα κοστολογούν από 1600 ευρώ και άνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2010 H γνωμη μου φιλε αν μπορεις παρτο καινουργιο.. αφου τα διαθετεις δωστα να παρεις κατι σιγουρο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vril 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Τώρα που το ξανασκεφτόμουν, προέκυψαν κάποια ερωτηματικά: Σε τι υπερτερεί το crypton x έναντι του r; Αξίζει τα 500 περίπου ευρώ παραπάνω; Και επειδή τελικά θα το πάρω μεταχειρισμένο μέχρι πόσα χιλιόμετρα κρίνετε ότι πρέπει να είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες