johnys82 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Καλησπέρα σας. Είμαι 16 χρονών και πλησιάζει ο καιρός για να δώσω δίπλωμα,πριν λίγες μέρες ξέθαψα ενα c50 του πατέρα μου.Αναρωτιέμαι λοιπόν αν αξίζει να το ξανακυκλοφορήσω.Το μηχανάκι το θέλω για να πηγαίνω φροντηστίρια και κυρίως βόλτες με φίλους να σημειώσω οτι το παπι δεν το θέλω για "καγκούρικους" σκοπούς :).Λοιπόν,να πω επίσης οτι το μηχανάκι εχει να δουλέψει περίπου 10 χρονια ,όλα τα χρονια βρισκόταν στην αυλή κάτω απο υπόστεγο καλυμμένο,έκανα μια απόπειρα να το βάλω μπρόστα αλλά προφανως δεν πηρε.Να σημειώσω οτι το μηχανάκι τότε ηταν 80 cc.Αξίζει να ξαναφτιαχτεί και αν φτιαχτεί θα εχει τις ίδεις επιδόσεις με τότε ή να αρχίσω το ψάξιμο για κανένα άλλο. Ξέχασα να πω οτι το μηχανάκι έχει 25.000 χλμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 Δεν αξιζει να ασχοληθείς, ειναι ασύμφορο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnys82 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 όχι ε? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 φιλε καντο θα δεισ μπορει να βγει λιγο ακριβουλι αλλα θα ειναι αθανατο ασε που θα το καταευχαριστιθεις εγω ενω εχω 3 αλλα μηχανακια εκατσα και εκανα 100αρι το suzuki rv 25-28 χρονον μηχανακι του παρερα μου που ειχε να δουλεψει 5 χρονια και τςρα πεταει και μου αρεσει τρελα καντο και θα με θυμιθεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Πριν ξεκινήσεις, αν το κάνεις, να κοιτάξεις και τι παίζει με την άδεια κυκλοφορίας και τις πινακίδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnys82 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Η άδεια απο ότι νομίζω έχει λήξει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Η άδεια απο ότι νομίζω έχει λήξει... Ναι αυτο σου λεω να κοιτάξεις, μήπως και δεν μπορείς να το επαναφέρεις στην κυκλοφορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Αν μπορεις ομως αξιζει!! ειναι τα καλυτερα της κατηγοριας του κατα τη γνωμη μου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 αμα μπορεις να το επαναφέρεις στην κυκλοφορία ριχτου ενα ψιλομαζεμα και βολεψου με αυτο.καλο θα ειναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnys82 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Θα έχει όμως τις ίδεις επιδόσεις γιατί φίλοι μου λένε οτι το μηχανάκι θα είναι πεσμενο κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Κοιτα.. 80cc ειναι.. ενα απο τα καλυτερα.. αν ειναι και λιγο πεσμενο δεν εγινε και τιποτα, οπως ειπες δεν το θες και για να τρεχεις!! ειναι η κορυφη για αυτα τα κυβικα το c50! Ριχτου ενα καλο συμαζεμα οπως ειπαν και τα παιδια και θα πεταει! Αυτη η δικια μου αποψη.. Υ.Γ. Να προσθεσω οτι εχω δει με τα ματια μου, οσο περιμενα στο συνεργειο για κατι θεματα με το δικο μου, ενα c50 που ειχε να δουλεψει και αυτο 13 χρονια!!! Και μετα απο συμαζεματα 3-4 ωρων στο συνεργειο, μπορω να πω οτι ηταν εξαισιο.. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2010 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nautikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 Κοιτα.. 80cc ειναι.. ενα απο τα καλυτερα.. αν ειναι και λιγο πεσμενο δεν εγινε και τιποτα, οπως ειπες δεν το θες και για να τρεχεις!! ειναι η κορυφη για αυτα τα κυβικα το c50! Ριχτου ενα καλο συμαζεμα οπως ειπαν και τα παιδια και θα πεταει! Αυτη η δικια μου αποψη.. Υ.Γ. Να προσθεσω οτι εχω δει με τα ματια μου, οσο περιμενα στο συνεργειο για κατι θεματα με το δικο μου, ενα c50 που ειχε να δουλεψει και αυτο 13 χρονια!!! Και μετα απο συμαζεματα 3-4 ωρων στο συνεργειο, μπορω να πω οτι ηταν εξαισιο.. φιλε μου αξιζει κ με το παραπανω με 500 euro κοιτα πως εκανα το παπακι c50 Ο σύνδεσμός μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2010 πολυ καλη ανακατασκευη φιλε nautikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 φιλε μου αξιζει κ με το παραπανω με 500 euro κοιτα πως εκανα το παπακι c50 Ο σύνδεσμός μου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! Του κουτιου.. τελειως ομως!! Μπραβο, μπραβο, μπραβο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 Λοιπόν θες ~100€ για ανανέωση ληγμένης άδειας για 10 χρόνια. Θες και περίπου 250 στο μάστορα για να το κάνεις τούμπανο: Σε 2 δόσεις: 150 για να στο κάνει να δουλεύει (επισκευή στο μοτέρ και ότι ανταλλακτικά χρειαστούν, φρένα κλπ) και άλλα 100 για να στο κάνει αξιόπιστο/όμορφο (τπτ σπασμένα φτερά, καμιά ακτινολόγηση, άντε και λάστιχα) Σύνολο 350€. Πολύ συμφέρουσα πρόταση, αν αναλογιστείς και τι ιστορία κουβαλάει! Εγώ το αγαπάω το παπί μου και δε το δίνω με τίποτα. Α! Και μην ακούς αυτούς που λένε ότι πάει σα σαλίγκαρος! Μέσα στην πόλη φτάνω όπου θέλω πιο γρήγορα από όλους και έξω από αυτή άμα πάω πανεπιστήμιο ή τίποτα εθνική μέχρι το Ρίο, πάει αξιοπρεπέστατα με 70-80. Τι άλλο θες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 Λοιπόν θες ~100€ για ανανέωση ληγμένης άδειας για 10 χρόνια. Θες και περίπου 250 στο μάστορα για να το κάνεις τούμπανο: Σε 2 δόσεις: 150 για να στο κάνει να δουλεύει (επισκευή στο μοτέρ και ότι ανταλλακτικά χρειαστούν, φρένα κλπ) και άλλα 100 για να στο κάνει αξιόπιστο/όμορφο (τπτ σπασμένα φτερά, καμιά ακτινολόγηση, άντε και λάστιχα) Σύνολο 350€. Πολύ συμφέρουσα πρόταση, αν αναλογιστείς και τι ιστορία κουβαλάει! Εγώ το αγαπάω το παπί μου και δε το δίνω με τίποτα. Α! Και μην ακούς αυτούς που λένε ότι πάει σα σαλίγκαρος! Μέσα στην πόλη φτάνω όπου θέλω πιο γρήγορα από όλους και έξω από αυτή άμα πάω πανεπιστήμιο ή τίποτα εθνική μέχρι το Ρίο, πάει αξιοπρεπέστατα με 70-80. Τι άλλο θες! σωστοςς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 Το μηχανακι αυτο με 10 μανιβελιες θα παρει μπρος... βαλε καινουρια βενζινη μεσα αλλαξε το λαδακι στο μοτερ... και τραβα μανιβελιες Πρωτα ομως σηκωσε το ρελαντι του καρμπυρατερ λιγο παραπανω και ανοιξε το τσοκ.. αυτα τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ παιρνουν εμπρος οσα χρονια και αν τα αφησεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Το μηχανακι αυτο με 10 μανιβελιες θα παρει μπρος... βαλε καινουρια βενζινη μεσα αλλαξε το λαδακι στο μοτερ... και τραβα μανιβελιες Πρωτα ομως σηκωσε το ρελαντι του καρμπυρατερ λιγο παραπανω και ανοιξε το τσοκ.. αυτα τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ παιρνουν εμπρος οσα χρονια και αν τα αφησεις... Πλάκα πλάκα, παίζει. Βάλτο σε κατηφόρα με 1η να δεις τι θα γίνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sp50 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Καλησπέρα.. Είχα ενα c-50 το οποίο ηταν σε ακινησία για περίπου 8 χρονια(ήταν 90 cc),πρόσφατα το πήγα σε μάστορα να μου το συμμαζέψει λίγο,θα έχει τις ίδιες επιδόσεις με τότε η θα είναι "πεσμένο"? και τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω? ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Ε πιστευω οτι με το συμαζεμα που θα κανει ο μαστορας θα αναστηθει.. Τωρα αν θελει καμμια καινουργια εξατμιση, κανα καρμπυρατερ ισως, τιποτα φρενα αλλαγμα. .. Θα στο πει ο μαστορας Παντος μια χαρα θα πηγαινει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sp50 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 πείτε και οι άλλοι τίποτα ρε παιδιά γιατι έχω ακούσει απο φίλους οτι το μηχανάκι δεν θα πηγαίνει βήμα κλπ κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 μπορεί να έχει κολλήσει το μοτέρ... μπορεί να τα έχουν παίξει τα καλώδια μπορεί να θέλει άλλο καρμπιρατέρ μπορεί απλώς να θέλει ένα καθάρισμα το καρμπιρατέρ θέλει καινούργια λάστιχα αυτά θα στα απαντήσει ακριβώς ο μηχανικός... γιατί βιάζεσαι και δεν περιμένεις να σου πει ο μηχανικός τι και τι θα έχει...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sp50 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Το μηχανάκι είναι έτοιμο μου καθάρησε κάρμπ,λαδια,ντίζες,φρένα κλπ κλπ...απλα ροτάω γιατι δεν το κυκλοφόρησα ακομα αύριο θα το πάρω.. θα έχει τις ιδιες αποδόσεις με παλιά ή οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Αμα του κάνεις το σερβισάκι του, ναι θα έχει. Δεν έχει λόγο να μην έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2010 Μην ακους τον καθενα :) Οπως σου λεμε οτι διορθωσε ο μηχανικος χρειαζοταν.. Τα αλλα θα τα δεις μονος σου!! Τωρα αμα το θες για να πιασεις τα 100+ χλμ τοτε σιγουρα δεν θα πηγαινει.. Αμα το στησεις με κανα crypton r,x παλι βημα δεν θα πηγαινει.. Αμα το θες για τις βολτες σου, και για να κανεις τις δουλειες σου με οχημα, κυριλε, τοτε... ΠΑΕΙ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες