Jump to content
johnys82

c50

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Είμαι 16 χρονών και πλησιάζει ο καιρός για να δώσω δίπλωμα,πριν λίγες μέρες ξέθαψα ενα c50 του πατέρα μου.Αναρωτιέμαι λοιπόν αν αξίζει να το ξανακυκλοφορήσω.Το μηχανάκι το θέλω για να πηγαίνω φροντηστίρια και κυρίως βόλτες με φίλους να σημειώσω οτι το παπι δεν το θέλω για "καγκούρικους" σκοπούς :).Λοιπόν,να πω επίσης οτι το μηχανάκι εχει να δουλέψει περίπου 10 χρονια :closedeyes:,όλα τα χρονια βρισκόταν στην αυλή κάτω απο υπόστεγο καλυμμένο,έκανα μια απόπειρα να το βάλω μπρόστα αλλά προφανως δεν πηρε.Να σημειώσω οτι το μηχανάκι τότε ηταν 80 cc.Αξίζει να ξαναφτιαχτεί και αν φτιαχτεί θα εχει τις ίδεις επιδόσεις με τότε ή να αρχίσω το ψάξιμο για κανένα άλλο.

Ξέχασα να πω οτι το μηχανάκι έχει 25.000 χλμ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε καντο θα δεισ μπορει να βγει λιγο ακριβουλι αλλα θα ειναι αθανατο ασε που θα το καταευχαριστιθεις εγω ενω εχω 3 αλλα μηχανακια εκατσα και εκανα 100αρι το suzuki rv 25-28 χρονον μηχανακι του παρερα μου που ειχε να δουλεψει 5 χρονια και τςρα πεταει και μου αρεσει τρελα καντο και θα με θυμιθεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν ξεκινήσεις, αν το κάνεις, να κοιτάξεις και τι παίζει με την άδεια κυκλοφορίας και τις πινακίδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η άδεια απο ότι νομίζω έχει λήξει...

Ναι αυτο σου λεω να κοιτάξεις, μήπως και δεν μπορείς να το επαναφέρεις στην κυκλοφορία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα μπορεις να το επαναφέρεις στην κυκλοφορία ριχτου ενα ψιλομαζεμα και βολεψου με αυτο.καλο θα ειναι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα έχει όμως τις ίδεις επιδόσεις γιατί φίλοι μου λένε οτι το μηχανάκι θα είναι πεσμενο κλπ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα.. 80cc ειναι.. ενα απο τα καλυτερα.. αν ειναι και λιγο πεσμενο δεν εγινε και τιποτα, οπως ειπες δεν το θες και για να τρεχεις!! ειναι η κορυφη για αυτα τα κυβικα το c50! Ριχτου ενα καλο συμαζεμα οπως ειπαν και τα παιδια και θα πεταει! Αυτη η δικια μου αποψη.. :_thumbsup:

Υ.Γ. Να προσθεσω οτι εχω δει με τα ματια μου, οσο περιμενα στο συνεργειο για κατι θεματα με το δικο μου, ενα c50 που ειχε να δουλεψει και αυτο 13 χρονια!!! Και μετα απο συμαζεματα 3-4 ωρων στο συνεργειο, μπορω να πω οτι ηταν εξαισιο.. :clapping2::worshippy:

Τροποποιήθηκε από τον kost4s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα.. 80cc ειναι.. ενα απο τα καλυτερα.. αν ειναι και λιγο πεσμενο δεν εγινε και τιποτα, οπως ειπες δεν το θες και για να τρεχεις!! ειναι η κορυφη για αυτα τα κυβικα το c50! Ριχτου ενα καλο συμαζεμα οπως ειπαν και τα παιδια και θα πεταει! Αυτη η δικια μου αποψη.. :_thumbsup:

Υ.Γ. Να προσθεσω οτι εχω δει με τα ματια μου, οσο περιμενα στο συνεργειο για κατι θεματα με το δικο μου, ενα c50 που ειχε να δουλεψει και αυτο 13 χρονια!!! Και μετα απο συμαζεματα 3-4 ωρων στο συνεργειο, μπορω να πω οτι ηταν εξαισιο.. :clapping2::worshippy:

φιλε μου αξιζει κ με το παραπανω με 500 euro κοιτα πως εκανα το παπακι c50

Ο σύνδεσμός μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου αξιζει κ με το παραπανω με 500 euro κοιτα πως εκανα το παπακι c50

Ο σύνδεσμός μου

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! Του κουτιου.. τελειως ομως!! Μπραβο, μπραβο, μπραβο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν θες ~100€ για ανανέωση ληγμένης άδειας για 10 χρόνια.

Θες και περίπου 250 στο μάστορα για να το κάνεις τούμπανο:

Σε 2 δόσεις: 150 για να στο κάνει να δουλεύει (επισκευή στο μοτέρ και ότι ανταλλακτικά χρειαστούν, φρένα κλπ)

και άλλα 100 για να στο κάνει αξιόπιστο/όμορφο (τπτ σπασμένα φτερά, καμιά ακτινολόγηση, άντε και λάστιχα)

Σύνολο 350€. Πολύ συμφέρουσα πρόταση, αν αναλογιστείς και τι ιστορία κουβαλάει! Εγώ το αγαπάω το παπί μου και

δε το δίνω με τίποτα. Α! Και μην ακούς αυτούς που λένε ότι πάει σα σαλίγκαρος! Μέσα στην πόλη φτάνω όπου θέλω πιο γρήγορα από όλους

και έξω από αυτή άμα πάω πανεπιστήμιο ή τίποτα εθνική μέχρι το Ρίο, πάει αξιοπρεπέστατα με 70-80. Τι άλλο θες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν θες ~100€ για ανανέωση ληγμένης άδειας για 10 χρόνια.

Θες και περίπου 250 στο μάστορα για να το κάνεις τούμπανο:

Σε 2 δόσεις: 150 για να στο κάνει να δουλεύει (επισκευή στο μοτέρ και ότι ανταλλακτικά χρειαστούν, φρένα κλπ)

και άλλα 100 για να στο κάνει αξιόπιστο/όμορφο (τπτ σπασμένα φτερά, καμιά ακτινολόγηση, άντε και λάστιχα)

Σύνολο 350€. Πολύ συμφέρουσα πρόταση, αν αναλογιστείς και τι ιστορία κουβαλάει! Εγώ το αγαπάω το παπί μου και

δε το δίνω με τίποτα. Α! Και μην ακούς αυτούς που λένε ότι πάει σα σαλίγκαρος! Μέσα στην πόλη φτάνω όπου θέλω πιο γρήγορα από όλους

και έξω από αυτή άμα πάω πανεπιστήμιο ή τίποτα εθνική μέχρι το Ρίο, πάει αξιοπρεπέστατα με 70-80. Τι άλλο θες!

σωστοςς :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανακι αυτο με 10 μανιβελιες θα παρει μπρος...

βαλε καινουρια βενζινη μεσα αλλαξε το λαδακι στο μοτερ... και τραβα μανιβελιες

Πρωτα ομως σηκωσε το ρελαντι του καρμπυρατερ λιγο παραπανω και ανοιξε το τσοκ..

αυτα τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ παιρνουν εμπρος οσα χρονια και αν τα αφησεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανακι αυτο με 10 μανιβελιες θα παρει μπρος...

βαλε καινουρια βενζινη μεσα αλλαξε το λαδακι στο μοτερ... και τραβα μανιβελιες

Πρωτα ομως σηκωσε το ρελαντι του καρμπυρατερ λιγο παραπανω και ανοιξε το τσοκ..

αυτα τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ παιρνουν εμπρος οσα χρονια και αν τα αφησεις...

Πλάκα πλάκα, παίζει. Βάλτο σε κατηφόρα με 1η να δεις τι θα γίνει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα..

Είχα ενα c-50 το οποίο ηταν σε ακινησία για περίπου 8 χρονια(ήταν 90 cc),πρόσφατα το πήγα σε μάστορα να μου το συμμαζέψει λίγο,θα έχει τις ίδιες επιδόσεις με τότε η θα είναι "πεσμένο"?

και τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω?

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε πιστευω οτι με το συμαζεμα που θα κανει ο μαστορας θα αναστηθει.. Τωρα αν θελει καμμια καινουργια εξατμιση, κανα καρμπυρατερ ισως, τιποτα φρενα αλλαγμα. .. Θα στο πει ο μαστορας :_thumbsup: Παντος μια χαρα θα πηγαινει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πείτε και οι άλλοι τίποτα ρε παιδιά γιατι έχω ακούσει απο φίλους οτι το μηχανάκι δεν θα πηγαίνει βήμα κλπ κλπ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορεί να έχει κολλήσει το μοτέρ...

μπορεί να τα έχουν παίξει τα καλώδια

μπορεί να θέλει άλλο καρμπιρατέρ

μπορεί απλώς να θέλει ένα καθάρισμα το καρμπιρατέρ

θέλει καινούργια λάστιχα

αυτά θα στα απαντήσει ακριβώς ο μηχανικός...

γιατί βιάζεσαι και δεν περιμένεις να σου πει ο μηχανικός τι και τι θα έχει...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανάκι είναι έτοιμο μου καθάρησε κάρμπ,λαδια,ντίζες,φρένα κλπ κλπ...απλα ροτάω γιατι δεν το κυκλοφόρησα ακομα αύριο θα το πάρω..

θα έχει τις ιδιες αποδόσεις με παλιά ή οχι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα του κάνεις το σερβισάκι του, ναι θα έχει. Δεν έχει λόγο να μην έχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ακους τον καθενα :) Οπως σου λεμε οτι διορθωσε ο μηχανικος χρειαζοταν.. Τα αλλα θα τα δεις μονος σου!! Τωρα αμα το θες για να πιασεις τα 100+ χλμ τοτε σιγουρα δεν θα πηγαινει.. Αμα το στησεις με κανα crypton r,x παλι βημα δεν θα πηγαινει.. Αμα το θες για τις βολτες σου, και για να κανεις τις δουλειες σου με οχημα, κυριλε, τοτε... ΠΑΕΙ!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα