laziokos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 με zip 50cc.... τελικη 370χλμ/ωρα...............................................................................................................στο γκρεμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) 231 με την μηχανή μου. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2010 από τον LINDOS_87 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_1100gs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 274 με το zx636r 299 (δεν έγραφε άλλο) με το cbr1000rr φίλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 231 με την μηχανή μου. με την μηχανη αλλων ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 190 με ένα rgv 250cc τώρα με το xr δεν ξέρω,υπολογίζω κοντά στα 125(δεν έχω κοντέρ καρδιά μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 με την μηχανη αλλων ? Όχι απλός τελείωσε η ευθεία του γαδουρά. (υποθέτω πως ξέρεις που είναι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 εγω με το gs500f soyzoyka ειδα 210 αλλα μετα απο κανα 10λετο εκοψα γιατι χε...κα!!!!!!!χα χα χα!!!!! νομιζω οτι το πηγες οσο παει ε?? δεν πρεπει να βγαζει παραπανω τι μοντελο εχεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δεν ξέρω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 260κάτι με το gixxer όταν κυνηγούσαμε μια Murcielago Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 260κάτι με το gixxer όταν κυνηγούσαμε μια Murcielago ωραιος,αλλη αισθηση να τα ριχνεις σε supercars, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FiReOnE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) 251-7 καπου εκει εδειξε το κοντερ με το Ζ... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2010 από τον FiReOnE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 νομιζω οτι το πηγες οσο παει ε?? δεν πρεπει να βγαζει παραπανω τι μοντελο εχεις ? σωστα μεχρι εκει παει...δεν ξερω μονο ποσο πραγματικα ναταν αφου ολα τα οργανα κλεβουν!ανετα παντως τα180 ταχει στο νερο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 ωραιος,αλλη αισθηση να τα ριχνεις σε supercars, Δυστυχώς φίλε τον ήπιαμε από το supercar γιατί είχε πολύ αέρα και την αεροδυναμική της murcielago δεν την πιάνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δυστυχώς φίλε τον ήπιαμε από το supercar γιατί είχε πολύ αέρα και την αεροδυναμική της murcielago δεν την πιάνεις κριμα,αλλα τουλαχιστον σε ρεπριν μεχρι τα 250 πρεπει να του ηπιατε το αιμα,παθων κι εγω απο subaru που με περασε με 250 κι εγω με fz6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 160 και κατι με το ΧΤ σε κατηφορα... 180 με ΤΑ 170 νομιζω με το Fazer της animehia... αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΚΑΝΕΙΣ 299??? (ΟΥ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2010 από τον eidikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crockh2001 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 ΚΑΝΕΙΣ 299??? (ΟΥ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ) Oσοι εχουνε 1000αρια (και πανω π.χ. zzr1400) θα την εχουνε πιασει αυτη την ταχυτητα. Εγω παντως με το 600 gixxer εχω πιασει 270+. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 θέλω να δω τι θα απάνταγε ο bustard με το busa ( αν είναι καλά ακόμα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 θέλω να δω τι θα απάνταγε ο bustard με το busa ( αν είναι καλά ακόμα ) Ζει και βασιλευει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 για το μηχανάκι λέω όχι για το παιδί ναι ναι αυτό το αργό το άσπρο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 εγω απορω πως εσεις με SS 600αρια βλεπετε 270++++ χιλιομετρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 και τα 2 κτηνη καλα ειναι :P εγω απορω πως εσεις με SS 600αρια βλεπετε 270++++ χιλιομετρα... εσυ ποσα βλεπεις Στεφ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 εγω απορω πως εσεις με SS 600αρια βλεπετε 270++++ χιλιομετρα... +1 πατανε και fz1! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotos2010 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 εγω ειχα ενα. και εχω ενα piaggio zip που το ειχα 80 κκ επιανε τελικη 126χμ οχι κοντερισια γιατι ηταν του 50κκ .......διπλα μου ηταν το honda civic (ενας φιλος μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 πραγματικα δεν θυμαμαι ακρηβως σιγουρα ποτε δεν ειδα ποτε 270 αλλα δεν τα επεδειωξα. αλλα και οι 3 γιαπανεζικες εταιριες μιλανε για 265 περιπου. Αν μιλαμε για στοκ μοτορι δυσκολα το βλεπω για 270+ , αν μιλαμε για κοντερισια οκ. αν μιλαμε για πραγματικα. οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες