arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Καλησπέρα σε όλους.. Θέλει η αδερφή μου να πάρει ενα παπάκι και είναι ανάμεσα σε αυτά τα δύο.. θέλω να μου πείτε τα + και τα - της κάθε πάπιας.. επιδόσεις,φρένα,κατανάλωση κλπ , η τιμή δεν είναι το πρόβλημα.Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 φιλε μου εγω εχω το kawasaki και ειμαι απολιτα ευχαριστιμενος σε ολα μεχρι τωρα τα + του ειναι η μεγαλη ανεση του οι μεγαλοι χωροι αποθηκευσης που εχει το τεποζιτο το εχει μπροστα οποτε δεν θελεισικο κατσε για να το γεμισεις το πολλυ καλο κρατημα του οπως και η ποιοτιτα κατασκευης του ολαμια χαρα τελεια τα οργανα στο καντραν ειναι ευαναγνωστα και εχουν τα παντα εχει ακομι πολλυ καλες επιδοσεις τελικη τα 130 φρενα αγκιρες καταναλωση 2.5-3 ανα 100χμ το μονο κακο αλλα εγω θεωρω οτι δεν το πολλυ χριαζεσε κι ολας ειναι οτι δεν εχει ψυγιο νερου αλλα ουτος η αλος που θα πας για να ζεσταθει καμια 500χμ θα κανεις....... αφτα απο εμενα οτι αλο θες εδω ειμαι και εγω στο προτινω ανεπιφιλακτα :bruce_h4h: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) εγώ έχω το Crypton X.... εγώ πάλι σου λέω να πάρεις το Crypton X γιατί έχει υδρόψυξη είναι 135 κυβικά από αξεσουάρ βγαίνουν ότι γουστάρει η ψύχη της αδελφής σου φτηνά ανταλλακτικά είναι YAMAHA ( αξιοπιστία ) μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί καμιά ζημιά ότι βγάζει το μοτέρ πίσω έχει monoshock ανάρτηση ωραία σχεδίαση πιστοποιεί προδιαγραφές euro 3 ( δεν θα μυρίζουν τα καυσαέρια π.χ. όταν το ζεσταίνεις μέσα στο γκαράζ ή μέσα στο σπίτι ) είναι injection ( χαμηλότερη κατανάλωση ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sipa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 και εγω κρυπτον χ εχω ολα καλα φιλε το μονο - ειναι ελαχιστος χορος αποθηκευσης(μονο χαρτια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 και κάτι ακόμα συνάντησα ενα παλικάρι πριν λίγο και μου είπε μην το πάρεις το έχει ένας φίλος μου 1 χρονο και το μοτερ έπεσε.. να φανταστώ ο τύπος που έρηξε το μοτερ πρέπει να το γα**ουσε την μάνα .. γιατί έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 ποιο είναι πιο γρήγορο απο τα δύο ? απαντήστε παλικάρια γιατί είναι και ανυπόμονη και θα πάει να πάρει οτι νάνε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Ρε παιδια παλι το ιδιο θεμα??Ενα search πριν φτιαχνεται καινουργιο θεμα ρε παιδια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 και κάτι ακόμα συνάντησα ενα παλικάρι πριν λίγο και μου είπε μην το πάρεις το έχει ένας φίλος μου 1 χρονο και το μοτερ έπεσε.. να φανταστώ ο τύπος που έρηξε το μοτερ πρέπει να το γα**ουσε την μάνα .. γιατί έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο μηχανάκι. ποιο από τα δυο έσπασε??? ( yamaha ή kawasaki?? ) και να έσπασε μέσα στον χρόνο τον καλύπτει η εγγύηση... ποιο είναι πιο γρήγορο απο τα δύο ? απαντήστε παλικάρια γιατί είναι και ανυπόμονη και θα πάει να πάρει οτι νάνε.. το Crypton X είναι γρηγορότερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 to yamaha.αλλάξαν τα σχέδια θελω προτασεις μεχρι 250 κυβικα και 2500-3000 ευρω με μπολικο γκαζι για την γκαζιαρα αδερφη μου :P ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 to yamaha. αλλάξαν τα σχέδια θελω προτασεις μεχρι 250 κυβικα και 2500-3000 ευρω με μπολικο γκαζι για την γκαζιαρα αδερφη μου :P ευχαριστω! Καινουργιο ή μεταχειρισμενο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) σε κενουργιο τι επιλογες εχω? αν και μεταχειρισμενο πιστευω συμφερει περισσοτερο δεν θα το εχουμε και για παντα.. απο μεταχειρισμενο τι παιζει? κοιταω και Car.gr Φυσικα απλα θα ηθελα και μια αποψη απο εμπειρα ατομα μην παρω καμια μα*κια http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1033494/ εχουν γκαζι τα συγκεκριμενα? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2010 από τον arellig Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) σε κενουργιο τι επιλογες εχω? αν και μεταχειρισμενο πιστευω συμφερει περισσοτερο δεν θα το εχουμε και για παντα.. απο μεταχειρισμενο τι παιζει? κοιταω και Car.gr Φυσικα απλα θα ηθελα και μια αποψη απο εμπειρα ατομα μην παρω καμια μα*κια http://www.car.gr/cl...s/view/1033494/ εχουν γκαζι τα συγκεκριμενα? Το Ninjaki ειναι μια χαρα..170τελικη κοντερισια(σου το λεω γιατι στανταρ θα με ρωταγες..)2κυλινδρος κινητηρας,33 αλογακια,καλυπτεται απο το Α1..Σιγουρα ειναι για την αδερφη σου??Τον παλευει τον συμπλεχτη??Εχεις σκεφτει κατι σε scooter?? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2010 από τον andrewk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) η αδερφη μου ειναι οδηγαρα :P απλα κοιταμε και σε νιντζα για να μπορω να το παιρνω και εγω καμια βολτα δυστυχως δεν εχω διπλομα και δεν θα το εχω για μενα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2010 από τον arellig Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 φιλε μου εγω εχω το kawasaki και ειμαι απολιτα ευχαριστιμενος σε ολα μεχρι τωρα τα + του ειναι η μεγαλη ανεση του οι μεγαλοι χωροι αποθηκευσης που εχει το τεποζιτο το εχει μπροστα οποτε δεν θελεισικο κατσε για να το γεμισεις το πολλυ καλο κρατημα του οπως και η ποιοτιτα κατασκευης του ολαμια χαρα τελεια τα οργανα στο καντραν ειναι ευαναγνωστα και εχουν τα παντα εχει ακομι πολλυ καλες επιδοσεις τελικη τα 130 φρενα αγκιρες καταναλωση 2.5-3 ανα 100χμ το μονο κακο αλλα εγω θεωρω οτι δεν το πολλυ χριαζεσε κι ολας ειναι οτι δεν εχει ψυγιο νερου αλλα ουτος η αλος που θα πας για να ζεσταθει καμια 500χμ θα κανεις....... αφτα απο εμενα οτι αλο θες εδω ειμαι και εγω στο προτινω ανεπιφιλακτα :bruce_h4h: Με κάλυψες πλήρως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 η αδερφη μου ειναι οδηγαρα :P απλα κοιταμε και σε νιντζα για να μπορω να το παιρνω και εγω καμια βολτα δυστυχως δεν εχω διπλομα και δεν θα το εχω για μενα Δες επισης και το vtr 250.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες