Chrisis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 καλησπερα παιδια B) ειμαι νεος στο φορουμ και δεν εχω οποιαδηποτε βασικη εμπειρια σε μοτοσυκλετα (εκτος απο μια δυο φορες σε scooter) αλλα ειμαι ετοιμος να προχωρησω σε αγορα..τεινω προς την κατηγορια supersport και μου αρεσει πολυ η cbr 600rr αλλα με προβληματιζει το οτι ειμαι πρωταρης...καποιοι λενε πως καλυτερα να προτιμησω 600 παρα 250 γιατι θα εχει καλυτερο κρατημα οδικη συμπεριφορα κτλ, εννοιτε πως οταν οδηγας με προσοχη και οχι ανοησιες...εσεις τι γνωμη εχετε?? ευχαριστω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Καλυτερα θα ηταν να αρχιζες με κατι μικρο για αρχη...Εγω θα σου προτινα να ξενικησεις με μια ninja 250 για να μαθεις και αργοτερα να παρεις κατι μεγαλυτερο...Αυτα απο μενα θα σου πουν κι οι αλλοι περισσοτερα μιας και γνωριζουν καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 1) δεν εχω οποιαδηποτε βασικη εμπειρια σε μοτοσυκλετα (εκτος απο μια δυο φορες σε scooter) 2) ειμαι ετοιμος να προχωρησω σε αγορα.. 3) τεινω προς την κατηγορια supersport και μου αρεσει πολυ η cbr 600rr 4) αλλα με προβληματιζει το οτι ειμαι πρωταρης... 5)καποιοι λενε πως καλυτερα να προτιμησω 600 παρα 250 γιατι θα εχει καλυτερο κρατημα οδικη συμπεριφορα κτλ, εννοιτε πως οταν οδηγας με προσοχη και οχι ανοησιες...εσεις τι γνωμη εχετε?? ευχαριστω :) Τα 1000 supersport έχουν ακόμα καλύτερο κράτημα, οδηγική συμπεριφορά και φρένα! Μη το σκέφτεσαι. Γιατί να πάρεις κάτι που θα το βαρεθείς αμέσως? Πάρε κατευθείαν την κορυφή της κατηγορίας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Τα 1000 supersport έχουν ακόμα καλύτερο κράτημα, οδηγική συμπεριφορά και φρένα! Μη το σκέφτεσαι. Γιατί να πάρεις κάτι που θα το βαρεθείς αμέσως? Πάρε κατευθείαν την κορυφή της κατηγορίας!!! ρε φιλε τωρα ειρωνικα το λες?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xagos 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Καταρχην καλως ηρθες στην παρεα μας!!!! οσο για την απορεια που εχεις γνωμη μου ειναι πως καλυτερα ειναι να ξεκινησεις με μια μηχανη μικρου κυβισμου π.χ. 250cc ειναι πολυ καλα γιατι πρωτον θα μαθεις πιο γρηγορα την συμπεριφορα γενικα μιας μηχανης και δευτερον δεν ειναι αναγκη να χρεωθεις τοσο πολυ για αρχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Καταρχην καλως ηρθες στην παρεα μας!!!! οσο για την απορεια που εχεις γνωμη μου ειναι πως καλυτερα ειναι να ξεκινησεις με μια μηχανη μικρου κυβισμου π.χ. 250cc ειναι πολυ καλα γιατι πρωτον θα μαθεις πιο γρηγορα την συμπεριφορα γενικα μιας μηχανης και δευτερον δεν ειναι αναγκη να χρεωθεις τοσο πολυ για αρχη. χμμ, απλα 250 υπαρχει νομιζω μονο καινουριο cbr ενω 600 θα επαιρνα μεταχειρισμενο, δεν ξερω αν ερχεται το ιδιο οικονομικα.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xagos 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 αυτο δυστηχως δεν ξερω να σου απαντησω. αλλη μια φιλικη συμβουλη καλυτερα κατι καινουργιο ή αν θελεις μεταχειρισμενο να ξερεις καλα σε τι κατασταση ειναι η μοτο γιατι με αυτα τα θεμετα δεν παιζουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 αυτο δυστηχως δεν ξερω να σου απαντησω. αλλη μια φιλικη συμβουλη καλυτερα κατι καινουργιο ή αν θελεις μεταχειρισμενο να ξερεις καλα σε τι κατασταση ειναι η μοτο γιατι με αυτα τα θεμετα δεν παιζουμε. οκ φιλε ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos_CB1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Δεν νομιζω ο ALX να στο ειπε 'καπως' , η αληθεια ειναι οτι οι μηχανες φιλε μου ειναι πλεον πιο ευκολοδηγητες απο οτι ηταν παλαια αλλα θελει να εχεις τον απαιτουμενο σεβασμο Αν δεν σεβαστεις την μηχανι σου ,οτι και να εχεις και πατινι 15κυβικα να εχεις αν δεν το σεβαστεις θα σε σκισει. εισαι νεος οδηγος και θελει και παραπανω προσοχη σιγουρα , το να παρεις 1000 λογικο ειναι να σου φαινετε πολυ , και σιγουρα θα τρελαθουν και ολοι οι τριγυρω σου γνωστοι φιλοι οικογενεια απειρος οδηγος και 1000 δειχνει να ειναι πολυ , παντως γνωστος μου ειχε παπι και πηγε στ 750Ζ , τωρα ενταξει μην νομιζεις οτι και τα 600 που λες εσυ ειναι λιγα. και εδω που τα λεμε να ειναι να παρεις 600 καλα τα λεει ο αλεξ παρε 1000 αν φυσικα εχεις τα χρηματα παντα. Να θυμασαι ενα πραγμα μονο ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙ , αν δεν την σεβαστεις καλυτερα να μην την παρεις καθολου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Εγώ ήθελα να πάρω 600rr αλλά επειδή ήξερα πως είμαι ανήσυχο πνεύμα (a.k.a.: τράγος) και δεδομένου οτι θα ήταν το πρώτο μου μηχανάκι, επέλεξα 250 γιατί τα κάνει όλα και συμφέρει... Του πίνω το αίμα με το καλαμάκι του fredoccino και δεν το φοβάμαι ούτε λίγο... Δεν θα με χαλάγανε καμιά 30αριά αλόγατα ακόμα, αλλά μπορεί και να με χαλάγανε στις αρχές... Αν με καταλαβαίνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrisis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2010 Δεν νομιζω ο ALX να στο ειπε 'καπως' , η αληθεια ειναι οτι οι μηχανες φιλε μου ειναι πλεον πιο ευκολοδηγητες απο οτι ηταν παλαια αλλα θελει να εχεις τον απαιτουμενο σεβασμο Αν δεν σεβαστεις την μηχανι σου ,οτι και να εχεις και πατινι 15κυβικα να εχεις αν δεν το σεβαστεις θα σε σκισει. εισαι νεος οδηγος και θελει και παραπανω προσοχη σιγουρα , το να παρεις 1000 λογικο ειναι να σου φαινετε πολυ , και σιγουρα θα τρελαθουν και ολοι οι τριγυρω σου γνωστοι φιλοι οικογενεια απειρος οδηγος και 1000 δειχνει να ειναι πολυ , παντως γνωστος μου ειχε παπι και πηγε στ 750Ζ , τωρα ενταξει μην νομιζεις οτι και τα 600 που λες εσυ ειναι λιγα. και εδω που τα λεμε να ειναι να παρεις 600 καλα τα λεει ο αλεξ παρε 1000 αν φυσικα εχεις τα χρηματα παντα. Να θυμασαι ενα πραγμα μονο ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙ , αν δεν την σεβαστεις καλυτερα να μην την παρεις καθολου. ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σου φιλε μανο και εγω τις ιδιεσ αποψεις εχω, οτι μηχανη και να παρεις οσο λιγα και να ειναι τα κυβικα αν δεν τη σεβαστεις τοτε δεν θα σε σεβαστει ουτε αυτη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες