NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 πως να παει, μου την σπαει η takegawa,ζηταω κοκκινη μπουζοπιπα και στα στοκ εχει μονο μπλε...θα τους παρει και θα τους σηκωσει ετσι και δεν μου βρουνε κοκκινη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bamboo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Το έχεις τραβήξει πολύ το θέμα φίλε...Η πλάκα είναι πλάκα αλλα ώς εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Το έχεις τραβήξει πολύ το θέμα φίλε...Η πλάκα είναι πλάκα αλλα ώς εκεί. καταρχας, ποιος σου μιλησε για πλακα? δευτερον ενοχλεισαι απο το θεμα?αν ναι απλουστατα μπορεις να μην μπεις.. τριτον χαιρετισματα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Νικήτα άσε τους άλλους να λένε !!! όταν βάλεις φώτο από τα τούμπανο - μηχανάκια τότε θα δεις ότι δεν θα ξανά μιλήσει κανένας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 Νικήτα άσε τους άλλους να λένε !!! όταν βάλεις φώτο από τα τούμπανο - μηχανάκια τότε θα δεις ότι δεν θα ξανά μιλήσει κανένας... Σωστος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2010 για να σε πιστεψουν βγαλε καμια φωτο με εσενα πανω, και ας ειναι μαμα ακομα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Νικητα ακομα και την μπουζοπιπα takeκαβλα την θελεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 οταν γινεται μια δουλεια ρε φιλε να γινεται σωστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bamboo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Βάλε μία φωτό με εσένα πάνω στα καινοργια μηχανακια κ μετα δεν θα εχω αμφιβολιες...Γιατι μεχρι στιγμης μονο τα λογια εισαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 πως να παει, μου την σπαει η takegawa,ζηταω κοκκινη μπουζοπιπα και στα στοκ εχει μονο μπλε...θα τους παρει και θα τους σηκωσει ετσι και δεν μου βρουνε κοκκινη Παρε ngk κοκκινη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 το θεμα ειναι πως το καθε τι πανω σκοπος ειναι να ειναι απο την ιδια ακριβως εταιρεια..το καααθε τι! τεχνικο προβλημα σε εξελιξη , ελειψη χρηματων..και ακομα δεν αρχισαμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) το θεμα ειναι πως το καθε τι πανω σκοπος ειναι να ειναι απο την ιδια ακριβως εταιρεια..το καααθε τι! τεχνικο προβλημα σε εξελιξη , ελειψη χρηματων..και ακομα δεν αρχισαμε.. αυτό το πρόβλημα το έχει και το Crypton X μου... όλο θέλω να του βάλω διάφορα άλλα πράγματα αλλά δεν έχω λεφτά...!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 αυτό το πρόβλημα το έχει και το Crypton X μου... όλο θέλω να του βάλω διάφορα άλλα πράγματα αλλά δεν έχω λεφτά...!!! Ε οκ..Αυτο απο σενα δεν το περιμενα οταν εχεις ριξει 1500ευρω πανω σε ενα παπι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 το δέντρο που βγάζει λεφτά μαράθηκε... και τώρα κάνουμε ότι μπορούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 ρε ποιός κατούρησε το δέντρο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannhs-nexxon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 οχι...σε ντραγκστερ δεν ξερω αν θα μπουν, αλλα θα φορτωνονται σε τρειλερ για πιστα το μονο σιγουρο.. h malakia sta 18 ginete epaggelma Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 ρε ποιός κατούρησε το δέντρο η κρίση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 Τι έγινε??? καμία εξέλιξη???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 μαλλον προσπαθει να αποκαταστησει το δεντρο με τα λεφτα, και μετα να συνεχισει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 γουερ ιζ δε μανεη τρι? ΟΕΟ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 χαμενο στον παραδεισο της ηδονης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arion_tsapis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2010 παιδια ανιπομονω να δω το νεχχονακι τελιωνετε!!!¨Π Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Τελικα τι εγινε? Tετοιο αποτελεσμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες