Jump to content
Punisher

Crypton-X τουμπανιασμα :D

Recommended Posts

Αρα ουσιαστικα πιστευεις πως στα 2.500 km ας πουμε θα μπορει να πιασει και παραπάνω?

απειραχτο μιλαμε παντα ε.

Ναι αλλα αρχισαι σιγα σιγα να το ανοιγεισ οχι συνεχεια αλλα μια στο τοσο χρειαζεται ενα ξεμπουκομα αν δουλευει συνεχεια χαμηλα.Οσο για τα 2.500κμ πιστευω πωσ ναι το μηχανακι θα πηγαινει πολυ καλυτερα :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μηπως γνωρίζει κανεις μέχρι ποσα κιλα παιρνει το crypton δικαβαλο ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα αυτο το owner's manual δεν το εχει κανενας;;;;

159 κιλα λεει το βιβλιαρακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα αυτο το owner's manual δεν το εχει κανενας;;;;

159 κιλα λεει το βιβλιαρακι...

Για εμένα αυτό είναι λάθος,ναι να κοιτάξει το μάνουαλ...αλλά να κοιτάξει και τα ελαστικά του.

Π.χ. αν αύριο πάει και βάλει 2.00-2.50 θα μπορέσει να πάρει 159 κιλά φορτίο? όχι βέβαια.

Αν έχει ακόμα τα μαμά,τότε ναι ισχύει το 159!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεα σας συν-φορουμίτες και συν-φορουμίτισες! Τι κανέτε!? Ελπίζω καλά!! Λοιπόν ας μπω στο θέμα! Σήμερα όπως ήμουν στο σχολείο με την παρέα αρχίσαμε να συζητάμε για μηχανές!( Όπως πάντα άλλωστε!!) Και ένα φιλαράκι με CryptonX μας έλεγε ότι έχει V κινητήρα!! Μόλις το άκουσα τρελάθηκα!!!! Του λέω ότι δεν υπάρχει μονοκύλινδρος V κινητήρας και μου λέει ότι στο μοτέρ και στα χαρτιά από το μηχανάκι λέει ότι ο κινητήρας λέγεται LC4V και ότι ρώτησε και 2 μηχανικούς και του είπαν ότι είναι V ο κινητήρας! Ψάχνω τώρα να βρω όλα τα σχέδια όλων των V κινητήρων του πλανήτη (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας) όχι τίποτα άλλο αλλά βάλαμε στοίχημα!! Μπυρίτσες!!!!! αχαχαχαχα!!!

Υ.Γ. Συγνώμη αμα είμαι σε λάθος κατηγορία, ας το διορθώσουν οι διαχιριστές!!

ισως απανταω μετα απο χρονια..(ειμαι καινουριος στο φορουμ)...LC4V...δεν ειναι V4...ειναι 4v...τετραβαλβιδο..και V να ητανε δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο..απλα γινονται πιο ευκολα τα σερβις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα