Jump to content
Punisher

Crypton-X τουμπανιασμα :D

Recommended Posts

Να υποθέσω έκαστος, ε?? μπορούν και περισσότερα..? Γιατί ενας φιλος με modenas kristar επιανε εθνικη 140 κοντερισια.. τοσο πολυ κλεβουνε τα μοντενας? η απλα ειναι πιο γρηγορα απ τα κρυπτον? :o

εγω απο οτι ξερω τα crypton x κλεβουν απο τα 125-130 και μετα..τα Modenas κλεβουν αρκετα..το δικο μου crypton x μολις το εστρωσα 140 εδειχνε στο κοντερ..και επειδη το μετρησα με αυτοκινητο πηγαινε 130...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το εχει φιλος μου και η 3η κοφταρει στα 110 και με 4η βγαζει 125 περιπου.μονο μια εξατμιση φοραει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να υποθέσω έκαστος, ε?? μπορούν και περισσότερα..? Γιατί ενας φιλος με modenas kristar επιανε εθνικη 140 κοντερισια.. τοσο πολυ κλεβουνε τα μοντενας? η απλα ειναι πιο γρηγορα απ τα κρυπτον? :o

Φίλε μου δεν ξέρω αν υπάρχει ειρωνία στο ποστ σου αλλά θα σου απαντήσω κανονικά εγώ γιατί δεν έχω χαλαστή με κανέναν κ ούτε θα το κάνω...Τέσπα.

Ναι τα μοντένας κλέβουν πάρα πολύ κ εμένα το δικό μου γράφει 140 στο κοντέρ κόφτες 4η ταχύτητα αλλά ζήτημα αν πάω με 110χμ...Το κρύπτον το μέτρισα με αμάξι (το έχει ο κολλητός μου) κ όταν έγραφε στο κρύπτον 130χμ στο κοντέρ στο αμάξι έλεγε 120χμ...

Δεν θα κάτσω να μαλώνω για τις τελικές στα παπιά απλά ήθελα να δείξω στο παλικάρι οτι κάτι δεν πάει καλά...

Κ πιάσε 2 μπύρες μιας που δουλεύω σε λίγο :cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ όλα τα κρυπτον Χ που ξέρω τα 120χμ στο κοντέρ τα πιάνουν μπαμ...!

μπαμ κι ολας. να φανταστω και μεσα στην πολη ε;

το εχει φιλος μου και η 3η κοφταρει στα 110 και με 4η βγαζει 125 περιπου.μονο μια εξατμιση φοραει

ή το δικο του ειναι τοσο μαματο, ή το δικο μου δεν παει βημα. Γιατι κοφτης 3ης στα 110 λιγο δυσκολα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2α και τρίτη ανοίγουν πολύ ωραία. 4η στα 90 και μετά η επιτάχυνση πέφτει πολύ. Φτάνω 100 κι εκεί κάπου δε βλέπω και πολύ προθυμία. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και σκυφτός αλλά δεν είναι μετά η πραγματική του τελική.

Αν βγάλω καταλύτη κερδίζω γενικώς τίποτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν βγάλω καταλύτη κερδίζω γενικώς τίποτα?

δεν νομιζω να κερδισεις και τοσο, ασε που εκει που ειναι ο καταλυτης για να τον βγαλεις πρεπει να κανεις καινουριο λαιμο για την εξατμιση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου δεν ξέρω αν υπάρχει ειρωνία στο ποστ σου αλλά θα σου απαντήσω κανονικά εγώ γιατί δεν έχω χαλαστή με κανέναν κ ούτε θα το κάνω...Τέσπα.

Ναι τα μοντένας κλέβουν πάρα πολύ κ εμένα το δικό μου γράφει 140 στο κοντέρ κόφτες 4η ταχύτητα αλλά ζήτημα αν πάω με 110χμ...Το κρύπτον το μέτρισα με αμάξι (το έχει ο κολλητός μου) κ όταν έγραφε στο κρύπτον 130χμ στο κοντέρ στο αμάξι έλεγε 120χμ...

Δεν θα κάτσω να μαλώνω για τις τελικές στα παπιά απλά ήθελα να δείξω στο παλικάρι οτι κάτι δεν πάει καλά...

Κ πιάσε 2 μπύρες μιας που δουλεύω σε λίγο :cheers: :cheers:

οχι δεν υπαρχει ειρωνια.. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! Απλα εχει πολυ επιταχυνση και το πιστεψαμε...! Να σαι καλα παντως!! :cheers::drunk:

εγω απο οτι ξερω τα crypton x κλεβουν απο τα 125-130 και μετα..τα Modenas κλεβουν αρκετα..το δικο μου crypton x μολις το εστρωσα 140 εδειχνε στο κοντερ..και επειδη το μετρησα με αυτοκινητο πηγαινε 130...

α οκ.. ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ όλα τα κρυπτον Χ που ξέρω τα 120χμ στο κοντέρ τα πιάνουν μπαμ...!

μπαμ κι ολας. να φανταστω και μεσα στην πολη ε;

Με ένα γρανάζι μπροστά πιο κοντό ναι ρε φίλε για παπάκι τα πιάνει μπαμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ενδεχομενο το φιλτρο αερα να θελει αλλαγη το εχουμε σκεφτει;

επισης τσεκαρε και την πιεση στα λαστιχα... σημαντικο για ολες τις μηχανες ποσο μαλλον για παπια (τωρα μιλαω καθαρα για θεμα επιδοσεων, )

_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα λάστιχα είναι ΟΚ. Το φίλτρο θα το δω όταν το ανοίξω!

αλλαξε και ενα μπουζι_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι παρε αυτο, οτι και να παρεις βασικα την ιδια δουλεια θα κανει... κερδος δεν θα εχεις με καλυτερο.._thumbsup.gif

βαλε αυτο που γραφει στο manual σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω δει μεχρι 90 χλμ αλλα σε ευθεια 300 μετρων βεβαια πηγαινε κι αλλο αλλα δεν το ανοιξα

μηπως τις ταχυτητες δεν της ανοιγεις σωστα ????

αν μπορεις γραψε μεχρι που ανοιγεις την καθε ταχυτητα :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1η30-(ναι ξέρω πάει κι άλλο) 2α 60(65 νομίζω βαράει κόφτης) 3η 90-95(μετά τα 90 δε νιώθω τράβηγμα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια τι πραγματα ειναι αυτα που λετε.... ΄΄ανοιξες σωστα;΄,΄ εκανες σωστη αλλαγη;΄΄

δεν μιλαμε για χρονους σε πιστα... και με 4η να ξεκινησεις αμα θελεις να το τελικιασεις θα το τελικιασεις...

τι ακουμε εδω μεσα... ανοιγεις τερμα το γκαζι και παει...

απο ποτε θελει τεχνικη για να τελικιασεις;

ποιος τα εχει πει αυτα και εχει γινει μοδα εδω μεσα αυτοclosedeyes.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδιά!

Εχω μια μικρη απορία ...

Βλέπω στον δρομο συχνα αρκετα crypton x ιδιαιτερα σπεσιαλ τα οποια ειναι καπως χαμηλομενα στις αναρτησεις τους ...

μπορειται να μου πειτε γιατι το κανουν αυτο ??

ειναι καθαρα θεμα εμφανισης ?

Αν θελω και εγω να το κανω στο δικο μ πως μπορω ?

κοστιζει πολυ ?

ευχαριστω. :whistling::_thumbsup: :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ έχω ακουσει οτι και καλά έτσι εχεις μεγαλύτερη απώλεια αντίστασης στον αέρα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.. γινεται πανευκολα απ οσο ξερω.. τα παιδια θα σου πουν περισσοτερα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια τι πραγματα ειναι αυτα που λετε.... ΄΄ανοιξες σωστα;΄,΄ εκανες σωστη αλλαγη;΄΄

δεν μιλαμε για χρονους σε πιστα... και με 4η να ξεκινησεις αμα θελεις να το τελικιασεις θα το τελικιασεις...

τι ακουμε εδω μεσα... ανοιγεις τερμα το γκαζι και παει...

απο ποτε θελει τεχνικη για να τελικιασεις;

ποιος τα εχει πει αυτα και εχει γινει μοδα εδω μεσα αυτοclosedeyes.gif

χα χα χα..

ΆΣΕ μας να νομίζουμε οτι είμαστε επαγγελματίες, μέσα σε πίστα.. μην μας χαλάς το όνειρο :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ έχω ακουσει οτι και καλά έτσι εχεις μεγαλύτερη απώλεια αντίστασης στον αέρα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.. γινεται πανευκολα απ οσο ξερω.. τα παιδια θα σου πουν περισσοτερα :_thumbsup:

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χτες σε ευθεία ο ξάδελφος μου με το Crypton X μου χτύπαγε 130...

μανισιο κρυπτον πανω απο 110 δν παει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσο για την αντισταση στον αερα,δεν το πολυπιστευω.

αλα υπαρχουν 2 τροποι για χαμηλωμα.

1) ξεβιδωνεις λιγο τις βιδες τις αναρτησεις και τις φερνεις λιγο ποιο πανω,(συνηθως στα καινουργια μηχανακια δεν γινετε,η και στα παλια,γιατι εχει θεση για την βιδα η αναρτηση)

2) βγαζεις την ναρτηση, βγαζεις το σιδερο απο τις μπουκαλα,και το κοβεις λιγο απο το τελος,και στο αλο το ιδιο ακριβως. :_thumbsup:

δηλαδη για να καταλαβεις το 2ο που σου λεω,

εχουμε τις 2 μπουκαλες,και μεσα σε αυτες 2 σιδερα,και κατο απο τα σιδερα,σουστες νμζ,η κτ αλο . ε,εκεινα τα κοβεις λιγο απο το τελος ετσι ωστε να πατησουν τα σιδερα ποιο κατω και να χαμηλωσει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και με τις αλενόβιδες που είναι στον πάτο του σίδερου τι κάνεις??? δεν γίνετε να το κόψεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια οπως οι περισσοτεροι ετσι και εγω εφτιαξα το Crypton-X μου οχι με τρελα πραγματα απλα και ειπα ας το μοιραστω μαζι σας για να μαθουν οι νεοι και οι παλιοι καοια πραγματα :whistling:

βλεπεις αυτο το μηχανακι στον δρομο και λες " να ενα μηχανακι...να ενα ωραιο μηχανακι" χχα0χ0α0χα!!! :thumbsup::_thumbsup: :_thumbsup: :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχες οδηγησει το μηχανακι πριν το βαλεις;;

Απο τα λιγα που διαβασα στο νετ, αυτο το "ψιψιψονι" δεν κανει και πολλα πραματα....

Και το μαλοσσι που βγηκε τωρα να βαλεςι τι να σου δωσει παπακι ειναι αλλα ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που εχω εγω δεν το εβαλα για να τρεχω για να δουλευει σωστα γτ δν κρατουσε ρελαντι εσβηνε τωρα κραταει....

Επειδη εχω ψαξει αρκετα για το μηχανακι δν αξιζει να φτιαχνεις τα καινουρια παπια τα ιντζεξιον πολλα εξοδα και αμα σου βγαλει προβλημα που θα σ βγαλει αν το πειραξεις...ΤΟ Χ πρεπει να το εχεις μαμα κ το πολυ μια εξατμισουλα η ενα γραναζι κ εσαι μια χαρα τα παραπανω ειναι περιττα εξοδα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα