giannis X 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Να υποθέσω έκαστος, ε?? μπορούν και περισσότερα..? Γιατί ενας φιλος με modenas kristar επιανε εθνικη 140 κοντερισια.. τοσο πολυ κλεβουνε τα μοντενας? η απλα ειναι πιο γρηγορα απ τα κρυπτον? :o εγω απο οτι ξερω τα crypton x κλεβουν απο τα 125-130 και μετα..τα Modenas κλεβουν αρκετα..το δικο μου crypton x μολις το εστρωσα 140 εδειχνε στο κοντερ..και επειδη το μετρησα με αυτοκινητο πηγαινε 130... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 το εχει φιλος μου και η 3η κοφταρει στα 110 και με 4η βγαζει 125 περιπου.μονο μια εξατμιση φοραει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Να υποθέσω έκαστος, ε?? μπορούν και περισσότερα..? Γιατί ενας φιλος με modenas kristar επιανε εθνικη 140 κοντερισια.. τοσο πολυ κλεβουνε τα μοντενας? η απλα ειναι πιο γρηγορα απ τα κρυπτον? :o Φίλε μου δεν ξέρω αν υπάρχει ειρωνία στο ποστ σου αλλά θα σου απαντήσω κανονικά εγώ γιατί δεν έχω χαλαστή με κανέναν κ ούτε θα το κάνω...Τέσπα. Ναι τα μοντένας κλέβουν πάρα πολύ κ εμένα το δικό μου γράφει 140 στο κοντέρ κόφτες 4η ταχύτητα αλλά ζήτημα αν πάω με 110χμ...Το κρύπτον το μέτρισα με αμάξι (το έχει ο κολλητός μου) κ όταν έγραφε στο κρύπτον 130χμ στο κοντέρ στο αμάξι έλεγε 120χμ... Δεν θα κάτσω να μαλώνω για τις τελικές στα παπιά απλά ήθελα να δείξω στο παλικάρι οτι κάτι δεν πάει καλά... Κ πιάσε 2 μπύρες μιας που δουλεύω σε λίγο :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2010 Εγώ όλα τα κρυπτον Χ που ξέρω τα 120χμ στο κοντέρ τα πιάνουν μπαμ...! μπαμ κι ολας. να φανταστω και μεσα στην πολη ε; το εχει φιλος μου και η 3η κοφταρει στα 110 και με 4η βγαζει 125 περιπου.μονο μια εξατμιση φοραει ή το δικο του ειναι τοσο μαματο, ή το δικο μου δεν παει βημα. Γιατι κοφτης 3ης στα 110 λιγο δυσκολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
schumifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 2α και τρίτη ανοίγουν πολύ ωραία. 4η στα 90 και μετά η επιτάχυνση πέφτει πολύ. Φτάνω 100 κι εκεί κάπου δε βλέπω και πολύ προθυμία. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και σκυφτός αλλά δεν είναι μετά η πραγματική του τελική. Αν βγάλω καταλύτη κερδίζω γενικώς τίποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 Αν βγάλω καταλύτη κερδίζω γενικώς τίποτα? δεν νομιζω να κερδισεις και τοσο, ασε που εκει που ειναι ο καταλυτης για να τον βγαλεις πρεπει να κανεις καινουριο λαιμο για την εξατμιση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 Φίλε μου δεν ξέρω αν υπάρχει ειρωνία στο ποστ σου αλλά θα σου απαντήσω κανονικά εγώ γιατί δεν έχω χαλαστή με κανέναν κ ούτε θα το κάνω...Τέσπα. Ναι τα μοντένας κλέβουν πάρα πολύ κ εμένα το δικό μου γράφει 140 στο κοντέρ κόφτες 4η ταχύτητα αλλά ζήτημα αν πάω με 110χμ...Το κρύπτον το μέτρισα με αμάξι (το έχει ο κολλητός μου) κ όταν έγραφε στο κρύπτον 130χμ στο κοντέρ στο αμάξι έλεγε 120χμ... Δεν θα κάτσω να μαλώνω για τις τελικές στα παπιά απλά ήθελα να δείξω στο παλικάρι οτι κάτι δεν πάει καλά... Κ πιάσε 2 μπύρες μιας που δουλεύω σε λίγο :cheers: οχι δεν υπαρχει ειρωνια.. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! Απλα εχει πολυ επιταχυνση και το πιστεψαμε...! Να σαι καλα παντως!! εγω απο οτι ξερω τα crypton x κλεβουν απο τα 125-130 και μετα..τα Modenas κλεβουν αρκετα..το δικο μου crypton x μολις το εστρωσα 140 εδειχνε στο κοντερ..και επειδη το μετρησα με αυτοκινητο πηγαινε 130... α οκ.. ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 Εγώ όλα τα κρυπτον Χ που ξέρω τα 120χμ στο κοντέρ τα πιάνουν μπαμ...! μπαμ κι ολας. να φανταστω και μεσα στην πολη ε; Με ένα γρανάζι μπροστά πιο κοντό ναι ρε φίλε για παπάκι τα πιάνει μπαμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 το ενδεχομενο το φιλτρο αερα να θελει αλλαγη το εχουμε σκεφτει; επισης τσεκαρε και την πιεση στα λαστιχα... σημαντικο για ολες τις μηχανες ποσο μαλλον για παπια (τωρα μιλαω καθαρα για θεμα επιδοσεων, ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
schumifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 Τα λάστιχα είναι ΟΚ. Το φίλτρο θα το δω όταν το ανοίξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 Τα λάστιχα είναι ΟΚ. Το φίλτρο θα το δω όταν το ανοίξω! αλλαξε και ενα μπουζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
schumifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 NGK να πάρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 ναι παρε αυτο, οτι και να παρεις βασικα την ιδια δουλεια θα κανει... κερδος δεν θα εχεις με καλυτερο.. βαλε αυτο που γραφει στο manual σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sipa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2010 εγω εχω δει μεχρι 90 χλμ αλλα σε ευθεια 300 μετρων βεβαια πηγαινε κι αλλο αλλα δεν το ανοιξα μηπως τις ταχυτητες δεν της ανοιγεις σωστα ???? αν μπορεις γραψε μεχρι που ανοιγεις την καθε ταχυτητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
schumifer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 1η30-(ναι ξέρω πάει κι άλλο) 2α 60(65 νομίζω βαράει κόφτης) 3η 90-95(μετά τα 90 δε νιώθω τράβηγμα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2010 Ρε παιδια τι πραγματα ειναι αυτα που λετε.... ΄΄ανοιξες σωστα;΄,΄ εκανες σωστη αλλαγη;΄΄ δεν μιλαμε για χρονους σε πιστα... και με 4η να ξεκινησεις αμα θελεις να το τελικιασεις θα το τελικιασεις... τι ακουμε εδω μεσα... ανοιγεις τερμα το γκαζι και παει... απο ποτε θελει τεχνικη για να τελικιασεις; ποιος τα εχει πει αυτα και εχει γινει μοδα εδω μεσα αυτο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crypton_x135 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Γεια σας παιδιά! Εχω μια μικρη απορία ... Βλέπω στον δρομο συχνα αρκετα crypton x ιδιαιτερα σπεσιαλ τα οποια ειναι καπως χαμηλομενα στις αναρτησεις τους ... μπορειται να μου πειτε γιατι το κανουν αυτο ?? ειναι καθαρα θεμα εμφανισης ? Αν θελω και εγω να το κανω στο δικο μ πως μπορω ? κοστιζει πολυ ? ευχαριστω. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 εγώ έχω ακουσει οτι και καλά έτσι εχεις μεγαλύτερη απώλεια αντίστασης στον αέρα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.. γινεται πανευκολα απ οσο ξερω.. τα παιδια θα σου πουν περισσοτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 Ρε παιδια τι πραγματα ειναι αυτα που λετε.... ΄΄ανοιξες σωστα;΄,΄ εκανες σωστη αλλαγη;΄΄ δεν μιλαμε για χρονους σε πιστα... και με 4η να ξεκινησεις αμα θελεις να το τελικιασεις θα το τελικιασεις... τι ακουμε εδω μεσα... ανοιγεις τερμα το γκαζι και παει... απο ποτε θελει τεχνικη για να τελικιασεις; ποιος τα εχει πει αυτα και εχει γινει μοδα εδω μεσα αυτο χα χα χα.. ΆΣΕ μας να νομίζουμε οτι είμαστε επαγγελματίες, μέσα σε πίστα.. μην μας χαλάς το όνειρο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crypton_x135 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 εγώ έχω ακουσει οτι και καλά έτσι εχεις μεγαλύτερη απώλεια αντίστασης στον αέρα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.. γινεται πανευκολα απ οσο ξερω.. τα παιδια θα σου πουν περισσοτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crypton_x135 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 χτες σε ευθεία ο ξάδελφος μου με το Crypton X μου χτύπαγε 130... μανισιο κρυπτον πανω απο 110 δν παει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 οσο για την αντισταση στον αερα,δεν το πολυπιστευω. αλα υπαρχουν 2 τροποι για χαμηλωμα. 1) ξεβιδωνεις λιγο τις βιδες τις αναρτησεις και τις φερνεις λιγο ποιο πανω,(συνηθως στα καινουργια μηχανακια δεν γινετε,η και στα παλια,γιατι εχει θεση για την βιδα η αναρτηση) 2) βγαζεις την ναρτηση, βγαζεις το σιδερο απο τις μπουκαλα,και το κοβεις λιγο απο το τελος,και στο αλο το ιδιο ακριβως. δηλαδη για να καταλαβεις το 2ο που σου λεω, εχουμε τις 2 μπουκαλες,και μεσα σε αυτες 2 σιδερα,και κατο απο τα σιδερα,σουστες νμζ,η κτ αλο . ε,εκεινα τα κοβεις λιγο απο το τελος ετσι ωστε να πατησουν τα σιδερα ποιο κατω και να χαμηλωσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2010 και με τις αλενόβιδες που είναι στον πάτο του σίδερου τι κάνεις??? δεν γίνετε να το κόψεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GangStar 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2010 Καλησπερα παιδια οπως οι περισσοτεροι ετσι και εγω εφτιαξα το Crypton-X μου οχι με τρελα πραγματα απλα και ειπα ας το μοιραστω μαζι σας για να μαθουν οι νεοι και οι παλιοι καοια πραγματα βλεπεις αυτο το μηχανακι στον δρομο και λες " να ενα μηχανακι...να ενα ωραιο μηχανακι" χχα0χ0α0χα!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Ειχες οδηγησει το μηχανακι πριν το βαλεις;; Απο τα λιγα που διαβασα στο νετ, αυτο το "ψιψιψονι" δεν κανει και πολλα πραματα.... Και το μαλοσσι που βγηκε τωρα να βαλεςι τι να σου δωσει παπακι ειναι αλλα ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που εχω εγω δεν το εβαλα για να τρεχω για να δουλευει σωστα γτ δν κρατουσε ρελαντι εσβηνε τωρα κραταει.... Επειδη εχω ψαξει αρκετα για το μηχανακι δν αξιζει να φτιαχνεις τα καινουρια παπια τα ιντζεξιον πολλα εξοδα και αμα σου βγαλει προβλημα που θα σ βγαλει αν το πειραξεις...ΤΟ Χ πρεπει να το εχεις μαμα κ το πολυ μια εξατμισουλα η ενα γραναζι κ εσαι μια χαρα τα παραπανω ειναι περιττα εξοδα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες