mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 φιλε την παρελαβα πριν ενα μηνα!!! ειναι η πρωτη μου μηχανη ειμαι 35 κ χωρις εμπειρια...Ε λοιπον απο την πρωτη στιγμη που ανεβηκα κ ξεκινησα μου εφυγε το αγχος..ευκολη στην οδηγηση,ομορφη(γουστα )απλα ικανοποιημενος φιλε μου!!! αντε φιλος καλοταξιδι , αλλα γραψε και κατι για εμας , (διπλο ατομο , καλυψη , κραδασμους , ταξιδι , φρενα , αναρτησεις) πολλα και καλα χιλιομετρα φιλος :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 Πάντως ρε παιδια ότι κι αν βγαλουν οτι κι αν κανουν, οσο κι αν χτυπηθουν, σαν stroma δεν θα πουλησει κανενα και ποτε. (οι πηγες μου λενε οτι βγαινει και το καινουργιο 750cc)οποτε οτι κι αν κανει ο ελικας... Αντε ρε ακομα να βγει το νεο 750? Οι πηγες σου στερεψαν φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drthan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 αντε φιλος καλοταξιδι , αλλα γραψε και κατι για εμας , (διπλο ατομο , καλυψη , κραδασμους , ταξιδι , φρενα , αναρτησεις) πολλα και καλα χιλιομετρα φιλος :_thumbsup: Λοιπον.Την μηχανη την αγορασα κυριως για βολτες με την γυναικα μου,απο την αρχη λοιπον ξεκινησαμε το δικαβαλο κ μετα το αρχικο τρακ(ειπαμε πρωτη μου μηχανη κ χωρις εμπειρια,ποσο μαλλον με ενα ακομα ατομο) ρολαραμε ευκολα κ προπαντων με ανεση κ σιγουρια.Ρωτησα πολλες φορες την γυναικα μου αν νοιωθει ανετα αν την ενοχλει κατι,τιποτα απολυτως παιδια.Το καθισμα ειναι ανετοτατο για οδηγο-συνοδηγο.Πολυ ευκολοδηγητη μηχανη κ αν ειναι καποιος κ λιγο ψηλος παταει κ με τα 2,κατι που με βοηθησε επιπλεον για να ξεψαρωσω.Κραδασμοι,μεχρι 100-110 που πηγα μονος κ διπλος δεν εννοιωσα κατι,πιο ψιλα μαλλον.Καλυψη,εκανα μια αποσταση 60χλμ κ ειχα κοντρα ανεμο σε ολη την διαδρομη εμεινα ικανοποιημενος(τονιζω ακομα μια φορα οτι οτι η εμπειρια μου ειναι ελαχιστη οποτε σχολιαζω καθαρα πως εννοιωσα εγω κ δεν εχω μετρο συγκρισης).Ταξιδακιμε το καλο σε ενα 10ημερο θα πραγματοποιηθει.Φρενα(παιζε abs) αναρτησεις κανενα προβλημα.Ενα επισης συν ειναι η οικονομια στην καταναλωση,το φουλαρα στα 300κατι αναψε ρεζερβα κ την δουλεψα κ 35χλμ(ειχε ακομα αλλα δεν ηθελα να το παω μεχρι τελευταια σταγονα). Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την αγορα μου.Παντα εξοπλισμενοι με το κρανος κ το μπουφαν κ γω κ η γυναικα μου απλα χαιρομαστε τις βολτες μας. Παντα ορθιοι παιδια κ με υγεια!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 καλοταξιδη να ειναι! δειχνει μια πολυ καλη all around μοτοσυκλετα. σα να αρχιζω να τη ζαχαρωνω κι εγω μου φαινεται, οτι πρεπει για καθημερινες μετακινησεις και εκδρομες παντος εδαφους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2011 Επαναφερω το θεμα για να παραθεσω μια αποψη μιας και το οδηγησα, αυτη την εκδοση με τα συλλεκτικα χρωματα. Ωραια θεση οδηγησης για την κατηγορια, θα βολεψει πολυ καλα μετριου αναστηματος αναβατες ενω οι μικρες διαστασεις δεν θα δυσκολεψουν τον αρχαριο οδηγο. Γουσταρα το τιμονι που ειναι φαρδυ και σου δινει πολυ καλο μοχλο και σε στροφιλικι ειδικα θα βολεψει πολυ. Η σελιτσα καλη, χαμηλη και καπως ξεκουραστη μπορω να πω ενω και η ζελατινα κανει δουλεια, δεν νομιζω οτι χρειαζεται μεγαλυτερη για τις ταχυτητες που προοριζεται. Το κατρανακι ωραιο αλλα θελει πολυ συνηθεια, στον πολυ ηλιο δεν φαινονται ευκολα τα γραμματα στην οθονη ενω παρουσιαζει αρκετες πληροφοριες σε μικρο χωρο που πρεπει να συνηθησει το ματι για να τις βλεπει γρηγορα (οπως τις στροφες του κινητηρα). Οι αναρτησεις μαλακες και ανετες, απορροφουσαν καλα τις ανωμαλιες του κακου οδοστρωματος ακομα και τις ανωμαλιες μιας αλανας απο χαλικια και πετρες, αλλα σε καλο φορτωμα εχω την εντυπωση οτι θα κουνανε πολυ (το πισω ομως ρυθμιζεται ως προς την προφορτηση ;) ). Το φρενακι μπροστα επισης μαλακο, δεν θα τρομαξει τον αρχαριο αλλα του λειπει η δυναμη και οταν το πιεσεις αρκετα θα μπει το ABS και θα σωσει την κατασταση (το οποιο μου εδωσε την εντυπωση οτι κανει δουλεια). Επισης δυναμη λειπει και απο το μοτερ, βεβαια σηκωθηκε σουζα με ανοιγοκλεισιμο του γκαζιου στις 3500-4000rpm αλλα στην οδηγηση ειναι εμφανης η ελλειψη ιπποδυναμης και εκει που ανεβαζει στροφες και περιμενεις να δωσει κατι παραπανω τσουπ μπαινει ο κοφτης και σου λεει αλλαξε. Αν και εχουν δουλεψει με τους κραδασμους ωστε να μην φτανουν πολλοι στον αναβατη, και ακουγεται καπως "αναλαφρος" παρ'ολα αυτα εχει βαρια λειτουργια (μονοκυλινδρο 650αρι γαρ). Ειναι ομως πολυ γραμμικος και οικονομικος (η BMW δινει κατω απο 4L/100χλμ με 90χλμ σταθερα). Γενικα το μοτερ αυτο ειναι για να σε παει και τιποτα παραπανω. Οπως και το μηχανακι επισης που στις στροφες μου εδωσε βαρια αισθηση κατι που δεν το περιμενα (το TDM900 δινει αισθηση πουπουλου μπροστα του), θα το ηθελα με πιο ελαφρια αισθηση για να μπορεις να κινεισαι ποιο ανετα σε κανα χωματοδρομο που ισως ζορισει τον οδηγο. Αυτα τα λιγα. Καιρο ειχα να κανω ενα mini review. :D Η αποψη ειναι καθαρα προσωπικη απο καποιον που ανηκει στην street κατηγορια και σιγουρα καποιος που εχει εμπειρια στα on-off θα διαφωνησει καπου μαζι μου. Εδω ειμαστε να συζηταμε. Υ.Γ: Εχω μια απορια: Γιατι η BMW εβαλε 2 τελικα εξατμισης (που πρεπει να ζυγιζουν και αρκετα κιλακια) με το ενα να μην δουλευει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foogr01 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2011 ... Υ.Γ: Εχω μια απορια: Γιατι η BMW εβαλε 2 τελικα εξατμισης (που πρεπει να ζυγιζουν και αρκετα κιλακια) με το ενα να μην δουλευει? Στο αριστερό είναι ο καταλύτης κ εκτονώνει από το δεξί. Απλά για λόγους αισθητικής το κάνανε να μοιάσει με τελικό. Όταν ρώτησα μου είχαν πει ότι δεν είχαν χώρο να τα βάλουν "εν σειρά". Αυτό συμβαίνει κ με τα προηγούμενα μοντέλα. Αν θυμάμαι καλά ζυγίζουν γύρω στα 14 Kgr. Υπάρχουν πολύ ωραίες after market λύσεις, αν παίζουν χρήματα, που μάλιστα μειώνουν το βάρος κατά το ήμιση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2011 Στο αριστερό είναι ο καταλύτης κ εκτονώνει από το δεξί. Απλά για λόγους αισθητικής το κάνανε να μοιάσει με τελικό. Όταν ρώτησα μου είχαν πει ότι δεν είχαν χώρο να τα βάλουν "εν σειρά". Αυτό συμβαίνει κ με τα προηγούμενα μοντέλα. Αν θυμάμαι καλά ζυγίζουν γύρω στα 14 Kgr. Υπάρχουν πολύ ωραίες after market λύσεις, αν παίζουν χρήματα, που μάλιστα μειώνουν το βάρος κατά το ήμιση. Thank's για την διευκρινηση. Το ειχα κατα νου αλλα ηθελα να ρωτησω πρωτα για να σιγουρευτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drthan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2011 Επαναφερω το θεμα για να παραθεσω μια αποψη μιας και το οδηγησα, αυτη την εκδοση με τα συλλεκτικα χρωματα. Ωραια θεση οδηγησης για την κατηγορια, θα βολεψει πολυ καλα μετριου αναστηματος αναβατες ενω οι μικρες διαστασεις δεν θα δυσκολεψουν τον αρχαριο οδηγο. Γουσταρα το τιμονι που ειναι φαρδυ και σου δινει πολυ καλο μοχλο και σε στροφιλικι ειδικα θα βολεψει πολυ. Η σελιτσα καλη, χαμηλη και καπως ξεκουραστη μπορω να πω ενω και η ζελατινα κανει δουλεια, δεν νομιζω οτι χρειαζεται μεγαλυτερη για τις ταχυτητες που προοριζεται. Το κατρανακι ωραιο αλλα θελει πολυ συνηθεια, στον πολυ ηλιο δεν φαινονται ευκολα τα γραμματα στην οθονη ενω παρουσιαζει αρκετες πληροφοριες σε μικρο χωρο που πρεπει να συνηθησει το ματι για να τις βλεπει γρηγορα (οπως τις στροφες του κινητηρα). Οι αναρτησεις μαλακες και ανετες, απορροφουσαν καλα τις ανωμαλιες του κακου οδοστρωματος ακομα και τις ανωμαλιες μιας αλανας απο χαλικια και πετρες, αλλα σε καλο φορτωμα εχω την εντυπωση οτι θα κουνανε πολυ (το πισω ομως ρυθμιζεται ως προς την προφορτηση ;) ). Το φρενακι μπροστα επισης μαλακο, δεν θα τρομαξει τον αρχαριο αλλα του λειπει η δυναμη και οταν το πιεσεις αρκετα θα μπει το ABS και θα σωσει την κατασταση (το οποιο μου εδωσε την εντυπωση οτι κανει δουλεια). Επισης δυναμη λειπει και απο το μοτερ, βεβαια σηκωθηκε σουζα με ανοιγοκλεισιμο του γκαζιου στις 3500-4000rpm αλλα στην οδηγηση ειναι εμφανης η ελλειψη ιπποδυναμης και εκει που ανεβαζει στροφες και περιμενεις να δωσει κατι παραπανω τσουπ μπαινει ο κοφτης και σου λεει αλλαξε. Αν και εχουν δουλεψει με τους κραδασμους ωστε να μην φτανουν πολλοι στον αναβατη, και ακουγεται καπως "αναλαφρος" παρ'ολα αυτα εχει βαρια λειτουργια (μονοκυλινδρο 650αρι γαρ). Ειναι ομως πολυ γραμμικος και οικονομικος (η BMW δινει κατω απο 4L/100χλμ με 90χλμ σταθερα). Γενικα το μοτερ αυτο ειναι για να σε παει και τιποτα παραπανω. Οπως και το μηχανακι επισης που στις στροφες μου εδωσε βαρια αισθηση κατι που δεν το περιμενα (το TDM900 δινει αισθηση πουπουλου μπροστα του), θα το ηθελα με πιο ελαφρια αισθηση για να μπορεις να κινεισαι ποιο ανετα σε κανα χωματοδρομο που ισως ζορισει τον οδηγο. Αυτα τα λιγα. Καιρο ειχα να κανω ενα mini review. :D Η αποψη ειναι καθαρα προσωπικη απο καποιον που ανηκει στην street κατηγορια και σιγουρα καποιος που εχει εμπειρια στα on-off θα διαφωνησει καπου μαζι μου. Εδω ειμαστε να συζηταμε. Υ.Γ: Εχω μια απορια: Γιατι η BMW εβαλε 2 τελικα εξατμισης (που πρεπει να ζυγιζουν και αρκετα κιλακια) με το ενα να μην δουλευει? Την εχω κανα 5μηνο τωρα.Μια χαρα τα λες!!Ωραιο το review σου φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες