NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Θα ξεκινήσω με μια εύκολη... Ποια ομάδα κατέκτησε το champions league την σεζον 1997-1998;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Ρεαλ Μαδριτης 1-0 τη Γιουβεντους.... Η επομενη ερωτηση ειναι: Ποσα γκολ συνολικα ειχε βαλει ο Δημητρης Σαραβακος στο Επαγγελματικο Πρωταθλημα της Α΄Εθνικης Ποδοσφαίρου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Ρεαλ Μαδριτης 1-0 τη Γιουβεντους.... Η επομενη ερωτηση ειναι: Ποσα γκολ συνολικα ειχε βαλει ο Δημητρης Σαραβακος στο Επαγγελματικο Πρωταθλημα της Α΄Εθνικης Ποδοσφαίρου? 181 σε συλλόγους Πανιώνιο-ΠΑΟ-ΑΕΚ. 203 μαζί με τα γκολ της εθνικής Ελλάδος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 181 σε συλλόγους Πανιώνιο-ΠΑΟ-ΑΕΚ. 203 μαζί με τα γκολ της εθνικής Ελλάδος. Ερώτηση δεν έβαλες ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2010 Θα βάλω εγώ αντί για τον ALX: Ποια ήταν η πρώτη ομάδα του Ριβάλντο στην ευρώπη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θα βάλω εγώ αντί για τον ALX: Ποια ήταν η πρώτη ομάδα του Ριβάλντο στην ευρώπη; Deportivo de La Coruna α!ποιοσ ειναι ο γηραιοτερος παικτης που αγωνιστηκε ποτε? υ.γ. σορρυ nerry...ειναι μια ωρα δυσκολη Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2010 από τον indi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Paulista ( ; ) εκει που γεννηθηκε α!ποιοσ ειναι ο γηραιοτερος παικτης που αγωνιστηκε ποτε? Πρέπει να ήταν ένας 71χρονος απο αφρική μεριά... Δεν είμαι σίγουρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Πρέπει να ήταν ένας 71χρονος απο αφρική μεριά... Δεν είμαι σίγουρος πετυχες την ηλικια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 Πόσες φορές έχουν αναμετρηθεί σε όλες τις διωργανώσεις οι 2 ''αιώνιοι'' αντίπαλοι;;; Μιλάω για το ποδοσφαιρικό κομμάτι φυσικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SADON!!! 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2010 δεν εχει νοημα το παιχνιδι γιατι υπαρχει και η google........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες