sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 για πολλούς και διάφορους λόγους... δεν μου λες 2-3 γιατι εγω περα απο το εφετζιλικι δεν βρισκω κανεναν αλλο λογο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 δεν μου λες 2-3 γιατι εγω περα απο το εφετζιλικι δεν βρισκω κανεναν αλλο λογο... εσύ δεν βρίσκεις... εγώ πάντως βρίσκω διάφορους... εσύ μπορείς να πεις σιγά τους λόγους αλλά κάποια στιγμή θα με σώσουν από την ξάπλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 εσύ δεν βρίσκεις... εγώ πάντως βρίσκω διάφορους... εσύ μπορείς να πεις σιγά τους λόγους αλλά κάποια στιγμή θα με σώσουν από την ξάπλα... φυσικα! δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν απλα ειπα οτι ΕΓΩ δεν μπορω να σκεφτω καποιον. Απο την αλλη ουτε εσυ λες κανεναν. Ντρεπεσαι; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2010 φυσικα! δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν απλα ειπα οτι ΕΓΩ δεν μπορω να σκεφτω καποιον. Απο την αλλη ουτε εσυ λες κανεναν. Ντρεπεσαι; :P πριν δεν έλεγα γιατί ήμουν από το λάπτοπ και βαριόμουνα να γράφω... 1ον μπορείς από 4η να βάλεις νεκρό 2ον μπορείς να παίξεις κολειά όποτε θες 3ον κάνεις καλύτερες εκκινήσεις 4ον κάνεις εφέ 5ον συνηθίζεις την απομόνωση όταν αργότερα θα πας σε μεγαλύτερη μηχανή 6ον πηγαίνει ποιο γρήγορα 7ον φεύγει ένα βάρος από το μοτέρ 8ον μαθαίνεις να λύνεις - δένεις το μοτέρ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billdll 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 Παιδιά sorry που άργησα να το γράψω... η εξάτμιση έχει πουληθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 Μετά από 6-7 μήνες απάντησες??? έλεος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες