ZAFEIROPOULOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου η EXTREME TRACKDAYS θα διοργανώσει ελεύθερες δοκιμές μοτοσυκλετών στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων από τις 09:00 π.μ. έως την δύση του ηλίου. Θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες αναβατών (αρχάριοι, ενδιάμεσοι, προχωρημένοι) και την πλοήγηση των αρχαρίων θα αναλάβουν έμπειροι αγωνιζόμενοι. Τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων από επαγγελματία μηχανικό, ενημέρωση για τους κανόνες ασφαλείας στην πίστα αλλά και προαιρετικό σεμινάριο βασικών αρχών οδήγησης στην πίστα ανήκουν στο πακέτο των παροχών προς τους συμμετέχοντες καθώς και συμβουλές για το σωστό στήσιμο των μοτοσικλετών. Παράλληλα θα διατίθενται ελαστικά Metzeler-Pirelli σε προνομιακές τιμές με δωρεάν τοποθέτηση, θα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού αλλά και ύπαρξη επαγγελματία φωτογράφου. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο 210 - 6560075 ή στο 6972-233094 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αποφάσισα την πρώτη μου εμφάνιση σε πίστα.. οπότε την Κυριακή θα είμαι εκεί(με τους αρχάριους φυσικά).. τα λάστιχα μου όμως σκέφτομαι..τα άλλαξα πριν 4 μήνες, έβαλα αυτά http://www.dunlop-tires.com/dunlop_euen/mc/tyres/on_road/Sportmax_SportSmart.jsp είναι για πίστα? θα πάνε για άλλαγμα μετά? κι αν δεν κάνουν, πόσο μπορεί να κοστίζει το σετ να βάλω εκεί επι τόπου για την πίστα μόνο και μετά να βάλω τα δικά πάλι και να φύγω?αα και επίσης έχω γάντια (και χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά), αλλά δεν είναι δερμάτινα..μπαίνω? ..πολλά τα αναπάντητα.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2010 από τον gardelis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 τα γάντια πρέπει να είναι δερμάτινα! τα λάστιχα σου ειναι ιδανικά θα έλεγα για πρώτη επαφη στην πιστα. καλές γύρες να έχεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) παιδιά εγώ τη μηχανή την έχω 1 μήνα...αλλά σαν ιδέα μ αρέσει πολύ να μπω σε πίστα και να δοκιμάσω λίγο τον εαυτό μου...μήπως παρά είναι ρίσκο όμως?βιάζομαι? από εξοπλισμό έχω μπουφάν και κράνος..τα υπόλοιπα τι κόστος ενοικίασης θα έχουν? και επίσης για τα λάστιχα τιμή? Υ.Γ.παίζει ρόλο που είναι μικρή η μηχανή? :sweatdrop: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2010 από τον Attreidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αποφάσισα την πρώτη μου εμφάνιση σε πίστα.. οπότε την Κυριακή θα είμαι εκεί(με τους αρχάριους φυσικά).. τα λάστιχα μου όμως σκέφτομαι..τα άλλαξα πριν 4 μήνες, έβαλα αυτά http://www.dunlop-tires.com/dunlop_euen/mc/tyres/on_road/Sportmax_SportSmart.jsp είναι για πίστα? θα πάνε για άλλαγμα μετά? κι αν δεν κάνουν, πόσο μπορεί να κοστίζει το σετ να βάλω εκεί επι τόπου για την πίστα μόνο και μετά να βάλω τα δικά πάλι και να φύγω?αα και επίσης έχω γάντια (και χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά), αλλά δεν είναι δερμάτινα..μπαίνω? ..πολλά τα αναπάντητα.. παιδιά εγώ τη μηχανή την έχω 1 μήνα...αλλά σαν ιδέα μ αρέσει πολύ να μπω σε πίστα και να δοκιμάσω λίγο τον εαυτό μου...μήπως παρά είναι ρίσκο όμως?βιάζομαι? από εξοπλισμό έχω μπουφάν και κράνος..τα υπόλοιπα τι κόστος ενοικίασης θα έχουν? και επίσης για τα λάστιχα τιμή? Υ.Γ.παίζει ρόλο που είναι μικρή η μηχανή? :sweatdrop: gardelis Τα λαστιχα σου ειναι μια χαρα μονο να κατεβασεις τις πιεσεις τον ελαστικων πρωτου μπεις σου προτεινω 30psi εμπρος 29psi πισω. Για τα γαντια δεν ξερω τι ενοεις δεν ειναι δερματινα , εαν εχουν δερμα στην παλαμη και προστατευτικα στα δακτυλα και τους κομπους κανουν. Attreidis Θα σου πρωτεινα να κανεις ενα sension(20λεπτο) με τους αρχαριους και μαλιστα το πρωτο πρωινο οπου ο αρχη κριτης θα σας πει για την ενοια της καθε σημαιας και εκπεδευτης οδηγος θα σας δειξει γραμες της πιστας για δυο γυρους και μετα θα σας παρακολουθει για να σας διωρθωσει τοιχον σοβαρα λαθη. Για κοστος ενικιασης εξοπλισμου δεν γνωριζω εαν ομως εισαι κοντα στο 1.70 και τα 70 κιλα μπορω να σου δωσω εγω φορμα. Οσο για τα ελαστικα και το μηχανακι σου δεν εχεις προβλημα μπαινουν αρκετοι με 250αρια. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2010 από τον mm 2 1/2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 gardelis Τα λαστιχα σου ειναι μια χαρα μονο να κατεβασεις τις πιεσεις τον ελαστικων πρωτου μπεις σου προτεινω 30psi εμπρος 29psi πισω. Για τα γαντια δεν ξερω τι ενοεις δεν ειναι δερματινα , εαν εχουν δερμα στην παλαμη και προστατευτικα στα δακτυλα και τους κομπους κανουν. σε ευχαριστώ φίλε.. θα προμηθευτώ άμεσα γάντια λοιπόν..οι πιέσεις για τα λάστιχα που είπες είναι μόνο για την πίστα έτσι? γιατί στο δρόμο κανονικά έχω τις προτεινόμενες.. (32psi εμπρός και 42psi πίσω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 Της Τεταρτες ειναι μια χαρα το extremetrackdays. Πριν 2 εβδομαδες που πηγα να μπω ημασταν 5 γκρουπ. Οποτε περιμενεις 1,5 ωρα καθε φορα για να μπεις. Με αλλα λογια πας στις 9 και εχει παει 3 και εχεις μπει 3 φορες. Εχω καταληξει πως σαββατοκυριακο και track-day δεν πανε μαζι. ΥΓ. Να υπηρχε και ενα ασθενοφορο εκει για εκτακτη αναγκη δεν θα ηταν ασχημα, 5 γκρουπ γεματαν ηταν μεσα, τα χρηματα για ενα ασθενοφορο θα εβγαιναν... Απροοπτα υπαρχουν παντα. Τελος παντων τα εχουμε πει 1000αδες φορες για τις "τελειες" διωργανωσεις στην ελλαδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) βασικά φίλε είμαι ακριβώς τις διαστάσεις που είπες :thumbsup: αν τελικά έρθω θα σου είμαι υπόχρεος αν μου δώσεις φόρμα μπότες και γάντια θα έχει εκεί? η φθορά στα λάστιχα θα είναι μεγάλη? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2010 από τον Attreidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 Με 250 κυβικα και πρωτη φορα πιστα, οχι δεν θα ειναι μεγαλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 βασικά φίλε είμαι ακριβώς τις διαστάσεις που είπες :thumbsup: αν τελικά έρθω θα σου είμαι υπόχρεος αν μου δώσεις φόρμα μπότες και γάντια θα έχει εκεί? η φθορά στα λάστιχα θα είναι μεγάλη? Στειλε ενα ΠΜ το σαββατο το βραδυ ή γραψε εδω αν τελικα ερθεις την Κυριακη για να σου φερω την φορμα για γαντια και μποτες κανε ενα τηλ. εδω 2106560075 Ζαφειροπουλος για να εισαι συγουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 πω πω τι ξενέρα.. μόλις έμαθα ότι αυτό το ΣΚ θα δουλεύω.. γ%$#%$^ω, δεν πειράζει στο next track day θα είμαι εκεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2010 κατά 99% θα είμαι εκεί την κυριακή από τις 8μιση...μερικές ερωτήσεις μόνο... δλδ παίρνω τη μηχανή το κράνος μου κτλ και έρχομαι? και προβλέπεται να γίνεται χαμός?δλδ η αναμονή για να μπαίνεις κάθε φορά στην πίστα θα είναι μεγάλη? επίσης μέχρι τι ώρα θα πάει? και το κόστος συμμετοχής? σρυ για όλες τις ερωτήσεις αλλά δεν εχω ξαναβρεθεί σε τέτοιο σκηνικό έρχομαι και από μακριά και θέλω να είμαι έτοιμος όσο γίνεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) 1ον ναι συν φορμες γαντια μποτες και μην ξεχασεις το διπλωμα. 2ον Για χαμο στις 8:30 δεν το λες μετα τις 10:00 που ξυπνανε οι πρπισοτεροι ναι.Εσυ που θα γραφτεις στους αρχαριους θα μπειτε πρωτοι απ'ολους θα κανετε 20 λεπτα και μετα καθε μια ωρα περιπου. 3ον Μεχρι την δυση του ηλιου 4ον 60ευρο για ολο δεν ξερω αν μπορεις να κανεις και τμηματικα (sension τον 20 λεπτον) ρωτα στην γραματια μολις ερθεις ειναι το σπιτακι με το που μπενεις στην πιστα αριστερα σου αλωστε εκει θα κανεις την εγραφη. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2010 από τον mm 2 1/2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t_900 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2010 (τροποποιήθηκε) με το συμπαθειο μαγκες αλλα το βλεπω το θεμα εδω κ μερες κ κρατιεμαι να μη μιλησω αλλα δεεεεν ,,,,οσον αφορα το συγκεκριμενο διοργανωτη.....δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος απο κανονες ασφαλειας κ με το τροπο που διαχειριζεται την ολη κατασταση..ειδα γκρουπ αρχαριων 30 μηχανες ημερα τεταρτη 29 σεπτεμβριου,,,,,επισης ειδα στο μεσαιο γκρουπ ολους τους κουλους(δεν εχω προθεση να προσβαλω κανεναν)κ κανενας διοργανωτης δεν αλλαξε καποιον οδηγο σε αλλο γκρουπ ,,,,με σκοπο την ασφαλεια ολων .,,, αρα παω εγω τη βλεπω rossi κ δε με κουναει κανενας διαλεγω το γκρουπ που πιστευω οτι μου κανει κ μενω εκει ........κ βαζω σε κινδυνο ολους τους υπολοιπους . κ το κερασακι ,,,,,παιρνω φωτογραφιες για 2 φιλους κ αφου πληρωνονται με αντικαταβολη κ μερικες απ αυτες πανε να τυπωθουν η αναλυση τους ειναι χαμηλη .......επικοινωνουμε με το φωτογραφο κ παιρνουμε απαντηση .........εαν θελετε φωτο με μεγαλυτερη αναλυση για εκτυπωση θα τις πληρωσετε ξεχωριστα αναλογα με τη διασταση που επιθυμειτε ε οχι ρε μαγκες αλλη κοροιδια ..... ζητω συγνωμη για το κραξιμο κ το μεγεθος του κειμενου ,,αλλα κ τα 50 κ τα 60ε τα δουλευουμε ολοι μας και οταν τα δινουμε να το απολαμβανουμε .,,,τουλαχιστον ,,,,, :shoot: :shoot: :shoot: :shoot: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2010 από τον t_900 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες