Jump to content
rom

BMW F650GS 2004 - APRILIA PEGASO 2005

Recommended Posts

Καλημέρα σας, μετά από μια πρώτη ματιά σε ένα FREEWIND της SUZUKI (2003 στα 2000ευρώ) είπα να αυξήσω τα φραγκα και να πάω κοντα στα 3000ευρω και βρήκα τα παραπάνω BMW 650GS 2004 20000km και APRILIA PEGASO 2005 4500km σε πολή καλή κατάσταση. Η χρήση της θα είναι κυρίως για μεσα στην πόλη(γι'αυτό ψάχνω για ελαφρύ on/of). Έχω μπερδευτεί. Οπότε χρειάζομαι την βοηθειά σας. Ευχαριστώ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Moνο και μονο για το ABS, προτιμησε GS 650..

Αλλοιως, και τα δυο, ειναι μια χαρα μηχανακια!! :_thumbsup: :_thumbsup:

(Tα αλλα, δεν τα συζητω καν..)

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνω με τον μαυρογερακα!

επισης απ το 2005 κ μετα δεν βγαινει ενας πηγασος.δλδ απ το 2005 καταργηθηκε ο πηγασος σαν ενα μοντελο κ βγηκαν το trail k strada!

α,κ μου φαινεται λιγο δυσκολο να χει μονο 4500χλμτρα...αν ισχυει αυτο τοτε πραγματικα ειναι αδουλευτο μηχανακι!

κ τα 2 μηχανακια ειναι με λιγα χλμτρα κ πολυ καλα για τον σκοπο που εχουν φταχτει!οπωσδηποτε το abs ειναι δυνατο ατου!μονο να χεις επιλογη απενεργοποιησης!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλαγή στοιχείων, η μπεμπα είναι τελικά μοντέλο 2002 και είναι και από Γερμανία ( η κατάσταση της βέβαια με το μάτι είναι αρκετά καλή). Ειναι η 2η φορα που συμβαίνει, ενώ γράφουν στο car.gr μοντέλο 2004 είναι 2002 και 2001 σε ένα άλλο που πήγα να το δω!!!!!!!!

Πήγα στον Τρικαλίωτη και μου είπαν ότι η καινούργια είναι σε προσφορά στα 6300ευρω. Μήπως συμφέρει καινούργια τελικά, λέω εγώ τώρα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα το ίδιο δίλημμα με σένα και κατέληξα να πάρω το BMW λόγω ABS και θερμαινόμενων γκριπ.

Δεν εμπιστεύομαι τα ηλεκτρικά των Ιταλών επίσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα το ίδιο δίλημμα με σένα και κατέληξα να πάρω το BMW λόγω ABS και θερμαινόμενων γκριπ.

Δεν εμπιστεύομαι τα ηλεκτρικά των Ιταλών επίσης.

Νομιζεις οτι το bmw δεν βγαζει καποια μικρα οπως ο πηγασος? Φυσικα βγαζει, το θεμα ειναι να ενημερωθει ο κατοχος και να τα λυσει μια για παντα... Να βαλει ενα ρελε στον κεντρικο διακοππτη και να εχει το νου του για τον ανορθωτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζεις οτι το bmw δεν βγαζει καποια μικρα οπως ο πηγασος? Φυσικα βγαζει, το θεμα ειναι να ενημερωθει ο κατοχος και να τα λυσει μια για παντα... Να βαλει ενα ρελε στον κεντρικο διακοππτη και να εχει το νου του για τον ανορθωτη.

Δεν λέω πως το BMW είναι το τέλειο μηχανάκι αλλά λίγο καλύτερο από τα Ιταλικά και χειρότερο από τα Γιαπωνέζικα.

Τώρα θα μου πεις γιατί δεν πήρα Γιαπωνέζικο και θα σου πω πως στα 2500 μεταχ.enduro 650 cc νομίζω πως το BMW με

ABS και τα θερμ. γκριπ δεν έχει αντίπαλο. Άποψή μου :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ BMW G650GS ΜΕ 6290ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 33%ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ, 32 ΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 33%, ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 33% ΣΤΗΝ 33ΔΟΣΗ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ

1)ΞΕΠΛΗΡΩΣΩ

2)ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ

3)ΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΗΣΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ

ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!!

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ BMW G650GS ΜΕ 6290ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 33%ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ, 32 ΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 33%, ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 33% ΣΤΗΝ 33ΔΟΣΗ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ

1)ΞΕΠΛΗΡΩΣΩ

2)ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ

3)ΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΗΣΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ

ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!!

Συγνώμη για τα κεφαλαία!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες! :_thumbsup: :_thumbsup:

Καλο ακουγεται! (Αν και, εν μερει, "δεσμευεσαι", στο τελος της αποπληρωμης.. ;) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες! :_thumbsup: :_thumbsup:

Καλο ακουγεται! (Αν και, εν μερει, "δεσμευεσαι", στο τελος της αποπληρωμης.. ;) )

[/quote

Νομίζω πως καθόλου, απλά την εξαγοράζω και μετά ή την κρατάω ή την πουλάω. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδος!

Μια χαρά τιμή! Τον Μάρτη το δίνανε 7070 με πινακίδες + 450 για κάγκελα, top case και συναγερμό. (με δώρο τον συναγερμό ή το πιο ακριβό από τα εξτρα που θα επέλεγες)

Νομίζω πως στα μεσαία μονοκύλινδρα και για νορμάλ χρήση δεν υπάρχει ανταγωνιστής, τουλάχιστον όσο παραμένει το μόνο με abs. To το νορμαλ το βάζω γιατί κάποιος μπορεί να θέλει αυξημένες δυνατότητες στο χώμα, οπότε δεν ξέρω αν τον καλύπτει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδος!

Μια χαρά τιμή! Τον Μάρτη το δίνανε 7070 με πινακίδες + 450 για κάγκελα, top case και συναγερμό. (με δώρο τον συναγερμό ή το πιο ακριβό από τα εξτρα που θα επέλεγες)

Νομίζω πως στα μεσαία μονοκύλινδρα και για νορμάλ χρήση δεν υπάρχει ανταγωνιστής, τουλάχιστον όσο παραμένει το μόνο με abs. To το νορμαλ το βάζω γιατί κάποιος μπορεί να θέλει αυξημένες δυνατότητες στο χώμα, οπότε δεν ξέρω αν τον καλύπτει.

Ετσι νομίζω και εγώ, για μένα είναι οτι πρέπει. Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντυπώσεις φίλε rom?

Καλημέρα, δεν προλαβα να δω πολλά πράγματα. Από τα λίγα που είδα η μηχανή είναι πολύ φιλική προς τον οδηγό, εύκολη μέσα στην πόλη οπως ακριβώς την ήθελα, χαμηλή και πολλή ομορφή. Τοποθέτησα και ψιλή ζελατίνα εχθές και είνα ακόμα καλύτερη. θα ανεβάσω και φωτό .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρά και από μένα. Δεν ξεκινάω καινούριο θέμα γιατί η ερώτηση μου είναι σχετική με το τρέχον και επιπλέον βλέπω ότι ο rom έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του και τη μηχανή του. Είμαι νέο μέλος και νέος οδηγός (κατηγορία διπλώματος Α απεριορίστου, ηλικία : 29, χρήση μηχανής : πόλη και μικρές εξορμήσεις). Ψάχνω για μηχανή τύπου on off και θα ήθελα καθοδήγηση. Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα φιλαράκι παλαίμαχο μηχανόβιο που με συμβουλεύει. Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση γιατί ως αρχάριος προτιμώ ένα ελαφρύ 250 cc προκειμένου να αποκτήσω μεγαλύτερη εξοικείωση (π.χ. KLE Anhelo) ενώ ο φίλος μου επιμένει να πάρω οπωσδήποτε μεγαλύτερου κυβισμού μηχανή (650cc) και συγκεκριμένα μια από τις παρακάτω:

1) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/946336/

2) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/949782/

3) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/912427/

4) Yamaha XT660

To Transalp δε μ'αρέσει παρόλο που έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα. Η ΒWM από την άλλη μου αρέσει πολύ (αν και εμπιστεύομαι περισσότερο του γιαπωνέζους) όπως και το XT (αν και με έχουν συμβουλέψει να μείνω μακρυά από ΧΤ γιατί τα τσουρνεύουν εύκολα)επιπλέον διαθέτω μέχρι 2000.00 - 2500.00 ταβάνι, επομένως πάω καρφί για μεταχειρισμένο.

Το 1ο πάντως που έχω να λύσω είναι τη φοβία για το 650 με την μία χωρίς να μεσολαβήσει προηγουμένως ένα μικρότερου κυβισμού μηχανάκι. Κάθε σχόλιο παρατήρηση και συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τα τέσσερα θα σου έλεγα να πάρεις το Transalp ή ΧΤ. Αν θέλεις να κάνεις και κανένα ταξιδάκι τότε μονόδρομος είναι

το Honda.

Άσε τα BMW γιατί το Fanduro είναι ακριβό για 1997 μοντέλο και το scarver είναι απαίσιο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου ημουν και εγω στην ιδια θέση με εσενα και πήρα ενα KLE500 αφου δοκιμασα το τρανσαλπ που για πρωτη μηχανη μου ήταν δυσκολη στο χειρισμο αλλα και βαριά. Το ΚΛΕ ηταν σουπερ για πρωτη μηχανη, Ευκολη και αξιόπιστη

Τροποποιήθηκε από τον rom

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..Το ΚΛΕ ηταν σουπερ για πρωτη μηχανη, Ευκολη και αξιόπιστη..

ΞΑΝΑ ΠΕΣ ΤΟ!! :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαίρεται.

Και εμένα μου αρέσει το KLE αλλά ο φίλος που με συμβουλεύει διατείνεται ότι τα KLE δεν στρίβουν και δεν φρενάρουν. Βέβαια έχω ακούσει πολλά καλά για τα KLE και το μόνο που προβληματίζει εμένα σε αυτά είναι το ύψος της σέλας. Είμαι 1.75 και δε πατάω πολύ καλά στο KLE. Οι Funduro είναι πιο χαμηλές με χαμηλότερο κέντρο βάρους και αν και βαρύτερες μου μοιάζουν πιο ασφαλείς. Το Transalp δε μου αρέσει - τέλος. Μάλλον θα ψάξω για καμιά funduro 650 με abs (F650 GSA). Κάτι τέτοιο δηλαδή: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/705350/ . Ξέρετε από ποια χρονολογία η bwm βάζει abs στις Funduro και περίπου ποια τιμή είναι καλή για μια τέτοια μεταχειρισμένη??

Γενικά ποια η γνώμη σας για μια τέτοια επιλογή??

φιλε μου ημουν και εγω στην ιδια θέση με εσενα και πήρα ενα KLE500 αφου δοκιμασα το τρανσαλπ που για πρωτη μηχανη μου ήταν δυσκολη στο χειρισμο αλλα και βαριά. Το ΚΛΕ ηταν σουπερ για πρωτη μηχανη, Ευκολη και αξιόπιστη

Και μια διευκρίνηση, Rom εσύ τελικά bwm δεν αγόρασες??

Τροποποιήθηκε από τον iliosporos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαίρεται.

Και εμένα μου αρέσει το KLE αλλά ο φίλος που με συμβουλεύει διατείνεται ότι τα KLE δεν στρίβουν και δεν φρενάρουν. Βέβαια έχω ακούσει πολλά καλά για τα KLE και το μόνο που προβληματίζει εμένα σε αυτά είναι το ύψος της σέλας. Είμαι 1.75 και δε πατάω πολύ καλά στο KLE. Οι Funduro είναι πιο χαμηλές με χαμηλότερο κέντρο βάρους και αν και βαρύτερες μου μοιάζουν πιο ασφαλείς. Το Transalp δε μου αρέσει - τέλος. Μάλλον θα ψάξω για καμιά funduro 650 με abs (F650 GSA). Κάτι τέτοιο δηλαδή: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/705350/ . Ξέρετε από ποια χρονολογία η bwm βάζει abs στις Funduro και περίπου ποια τιμή είναι καλή για μια τέτοια μεταχειρισμένη??

Γενικά ποια η γνώμη σας για μια τέτοια επιλογή??

Και μια διευκρίνηση, Rom εσύ τελικά bwm δεν αγόρασες??

Ναι πλεον εχω BMW G650GS αφου περασα από KLE500, MOTO GUZZI BREVA750, MEGA ΣΚΟΥΤΕΡ SYM300. Και εγω είχα ενα μπατσετ γυρω στα 3000ευρω και όλα τα bmw σε αυτά τα χρήματα ήταν 8ετιας και αποφάσισα να πάρω καινούργια αφού την έχουν προσφορα αυτό το μήνα στα 6290 με πολύ ευνοικό χρηματοδοτικό (μπορεις να το δεις παραπάνω και ίσως σε συμφερει). Πολύ εύκολη μηχανη και για πρωτάρη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δεν στρίβει και δεν φρενάρει, δεν απευθύνεται στον αρχάριο οδηγό, αλλά σε κάποιον έμπειρο που έχει δοκιμάσει πολλές μηχανές.

Για το αν πρέπει να πας απ ευθείας σε μεγάλη μηχανή οι γνώμες είναι πολλές. Αν έχεις όρεξη θα βρεις άπειρες εδώ μέσα. Προσωπικά, ξεκίνησα σε μεγαλύτερη ηλικία από εσένα με 200 κυβικά, 14 άλογα και πολύ ελαφρύ μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφόσον κάποιος έμπειρος, που έχει δοκιμάσει πολλές μηχανές, με συμβουλεύει να μην πάρω το KLE γιατί δεν στρίβει και δεν φρενάρει νομίζω ότι δεν έχω παρά να ακούσω την συμβουλή του, ακριβώς γιατί η αξιοπιστία και η σταθερότητα στην συμπεριφορά της μηχανής αφορά περισσότερο κάποιον αρχάριο που πιθανών να τα χάσει, παρά κάποιον έμπειρο που έχει την ετοιμότητα να αντιδράσει. Αν βρω στα λεφτά που διαθέτω μάλλον θα προτιμήσω bmw g650 με abs μεταχειρισμένη. Παρόλα αυτά, ακριβώς επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι θα βρω σ'αυτά τα λεφτά αυτό που ψάχνω, εσύ vthn ποια μηχανή προτείνεις?? Με ποια μηχανή ξεκίνησες εσύ??

200 κυβικά, 14 άλογα και πολύ ελαφρύ μηχανάκι
ακούγεται μια χαρά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα