Jump to content
Sign in to follow this  
Moulos

Δερματινο μπουφαν και κρανος

Recommended Posts

Χαιρετω!! :_hi:

Τωρα τελευταια ψαχνομαι για ενα καλο δερματινο μπουφανακι και κρανος (για να αλλαξω τη χυτρα που εχω τωρα).Εκανα μια μικρη ερευνα αγορας,πηγα και σε καποια καταστηματα και δοκιμασα αρκετα μπουφαν και κρανη.

Να τονισω πως κοιταω και για cordura αρκει να μου ειναι εφαρμοστο και ενα εχει καλες προστασιες!!

Λοιπον,αυτα που με ενδιαφερουν εως τωρα ειναι τα εξης:

Κρανη(Σκοπευω να διαθεσω μεχρι 250 για αγορα κρανους)

-HJC FG 15

-ΗJC HQ 1 Carbon

Εαν εχετε να προτεινετε καποια αλλη εταιρεια που να "παιζει" στα ευρωπουλα που διαθετω μην διστασετε :_thumbsup:

Μπουφαν μηχανης (Εως 300 euros)

-RS Taichi Armed Winter

-MTECH Rainbow

(Νομιζω αυτο ειχα δοκιμασει η τουλαχιστον καποιο παραπλησιο μοντελο,παλαιοτερης χρονιας ισως)

Εχω δοκιμασει/δει και αλλα πολλα τα οποια δεν τα θυμαμαι,γι αυτο καλοδεχουμενες πιθανες προτασεις!!

ΥΓ1:Θα τα αγορασω απο καταστημα και οχι απο το internet

ΥΓ2:Το HJC HQ 1 εμαθα απο το forum οτι το εχει προσφορα καταστημα στην Ηλιουπολη.Ισχυει ακομα ?

Αυταααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε συ έχεις 213 μνμ,νομίζω ότι ξέρεις πως λειτουργεί το φόρουμ.Για τα συγκεκριμένα κράνη έχουμε γράψει πάνω από 1000 φορές..λίγο ψάξιμο θέλει.

Αλλά τεσπα,σε καλό δρόμο είσαι.Και τα 2 είναι πάρα πολύ καλά.Με τα λεφτά που διαθέτεις εγώ στην θέση σου, θα πήγαινα για το ΗQ-1.

Τώρα για το μπουφάν το δερμάτινο δεν έχω ιδέα.Εγώ φοράω ένα Bering Everton,εδώ και 2 που το έχω είμαι πάρααα πολύ ευχαριστημένος.Κάπου στα 220€ έχει τώρα..οπότε σου μένουν λεφτά και για γαντάκι ή μποτούλα :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια!!Σ ευχαριστω για την απαντηση :_thumbsup:

Θα κοιταξω και το δικο σου το μπουφανακι να δω τι παιζει.

Οσο για την αναζητηση,την ξεχασα τελειως..δεν μου περασε καν απο το μυαλο να ψαξω το forum κατι ο ενθουσιασμος κατι η βιασυνη μου γιατι θελω να ειμαι κομπλε για τον χειμωνα :D

Αλλα ειπα,ειμαι τελειως ανοιχτος και σε αλλες προτασεις που μπορει να μου διαφευγουν!!καποιοι μπορει να εχουν να προτεινουν κατι αλλο (οπως εσυ για παραδειγμα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω να ειμαι κομπλε για τον χειμωνα :D

:_thumbsup:

Το δικο σου χειμωνιατικο δεν ειναι? (βασικα απ οτι ειδα το αναφερουνε σαν τεσσαρων εποχων τζακετ!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι χειμωνιάτικο είναι,με επένδυση..κομπλέ.Το φορούσα άνετα μέχρι τον Ιούνιου.Μετά έχει πολύ ιδρώτα.

Επίσης από όσα έχω ακούσει,Revit Phoenix Waterproof..αλλά είναι πάνω από τα 300€.

Τροποποιήθηκε από τον nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Phoenix που μου προτεινες μου αρεσε αρκετα!!εαν το βρω κι ολας στη τιμη που θελω τοτε το τσιμπαω ανετα μαλλον.

Ειναι πληρως αδιαβροχο ομως? :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα πλήρως δεν είναι κανένα μπουφάν,όπως και γάντια.Ειδικά μετά από λίγο καιρό που το φοράς,αρχίζει να ανοίγει κάπως..και να έρχεται στα μέτρα σου.Οπότε με το "άνοιγμα" αυτό όλο και κάτι θα σου μπει.

Πραγματικά 100% αδιάβροχο δεν υπάρχει τίποτα,ούτε και γάντι βέβαια.

Πάντως μια φορά είναι αδιάβροχο,το είχα κάνει και εγώ ένα τεστ..πριν καταλήξω στο bering μου.

Ας πει και κάποιος που το έχει δοκιμάσει και στην βροχή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Phoenix που μου προτεινες μου αρεσε αρκετα!!εαν το βρω κι ολας στη τιμη που θελω τοτε το τσιμπαω ανετα μαλλον.

Ειναι πληρως αδιαβροχο ομως? :think:

Εσενα .... σου φαινεται ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ; το Phoenix ειναι στην Αριζονα by the way

REVIEW: review link

PHOENIX

Tarmac and skin is not a good match, however a lot of sportbike riders keep riding with little or no protection claiming that it's too hot to wear a jacket. While high quality textile jacket offers pretty good abrasion resistance, nothing can match high quality cowhide. REV'IT! has been selling leather mesh INGNITION jacket for years, and for 2009 they released the PHOENIX. The biggest difference is the way PHOENIX fits, while IGNITION has classic motorbike jacket look, feel and fit, PHOENIX is a pure sportbike jacket inspired by fast sportbikes and twisty asphalt. It fits like a glove and doesn't have slack anywhere. It is also strictly summer jacket, without any thermal or waterproof liners. Mesh panels on the arms, back, and chest of this ventilated jacket keep you cool in warm weather, while Grade-A leather will give you an advantage in case you decide to take pavement sample. Yes, you can be safe and comfortable.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Revit Phoenix Waterproof Jacket

The PHOENIX jacket offers the same functionalities as the popular IGNITION jacket yet with a sportier cut. Mesh panels on the arms, back, and chest of this ventilated jacket keep you cool in warm weather, while the 3-layer membrane functions as a wind barrier to keep you dry when the rain starts falling. The combination of Grade-A leather and stretch panels makes this a versatile pre-shaped jacket, for wear on the bike and off.

PROTECTION FEATURES

Outershell: Monaco Performance cowhide, PWR|shell 500D stretch, PWR|shell 1000D stretch, Dynax mesh, Lorica®

Protection: ProLife® CE protection at shoulders and elbows, perforated EVA foam at back, safety stitching

Waterproofing: detachable hydratex® | 3L (5000mm H2O)

Breathability: detachable hydratex® | 3L (7000g/m2/24hrs)

Visibility: laminated reflection at back

ERGONOMIC FEATURES

Fit: race fit, regular

Adjustability: adjustment straps at waist

Ventilation: ventilation panels at front and back

Features: comfort cuffs, stretch lips at elbows, short and long connection zipper

Pockets: slit pockets, inner pockets "

Γι αυτο ακριβως ρωταω εαν ειναι αποτελεσματικο στη βροχη..για να επιβεβαιωσω τα λεγομενα απο το site fc-moto.de

Τωρα που διαβαζω πιο προσεκτικα,δεν πρεπει να ειναι για κρυα :0

ΥΓ:"Το mc(motorcycle) jacket Revit Phoenix που μου προτεινες μου αρεσε αρκετα!!"

Νομιζω πως δεν χρειαζοταν να το γραψω ολοκληρο,wth

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχω δει και εχω παει σε ενα απο τα καταστηματα του :ok:

Αλλα ο υπαλληλος φαινεται βιαζοταν να φυγει και δεν μας αφησε να δουμε και πολλα :sp_ike:

Σ ευχαριστω παντως!!Εσυ εχεις να προτεινεις μπουφανακι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα!!! :2funny:

δυστυχως δεν εχω να σου προτεινω κατι.. ειμαι και νεος στον χωρο.. απλα να εχει λαστιχο στα μανικια αν γινεται για να μην μπαινει αερας, γιατι εχω ενα δερματινο απλο και μπαινει, το επομενο που θα παρω θα κοιταξω να εχει λαστιχο...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα