Jump to content
Sign in to follow this  
arellig

Η ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ 1000CC

Recommended Posts

ποια ειναι η πιο γρηγορη ρε παιδια?

Νομιζω με αυτη την ερωτηση σου θα αναψεις "φωτιες" σε "Γιαπωνεζους και σε ευρωπαιους" εδω μεσα,θα απαντησω διπλωματικα...Ο οδηγος θα παιξει τον μεγαλυτερο ρολο σε μια κοντρα οταν εχουν ολοι 1000cc! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κάνεις λάθος εδώ... H BMW S1000RR είναι το πιο γρήγορο στην ευθεία και σε σχέση με τα specs που έχει αυτό και τα άλλα 1000αρια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάνεις λάθος εδώ... H BMW S1000RR είναι το πιο γρήγορο στην ευθεία και σε σχέση με τα specs που έχει αυτό και τα άλλα 1000αρια....

Και επειδη ειναι το πιο γρηγορο στην ευθεια; νομιζεις πολλοι μπορουν (σε πραγματικες συνθηκες δρομου) να το πανε στα όρια; ειναι στην πίστα το πιο γρηγορο οντως (προς το παρον),σε μια μικρη κοντρα στον δρομο παιζει ρολο μονο ο οδηγος οταν ειναι σχεδον ιδιας δυναμικότητας οι μοτοσυκλετες... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην πιστα οντως ειναι η πιο γρηγορη η BMW,αλλα σε λιγους μηνες θα δουμε τι θα γινει... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ φωτιες αναψες τωρα....ερωτηση ειναι αυτη???παντος οι διαφορες ειναι μικρες κ θελει να σαι πολυ εμπιρος να τις καταλαβεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

BMW πιστευω...εχει και προγραμματα οδηγισης, για πιστα, βρεγμενο και στεγνο οδροστομα, και αναλογος δινει τους ιππους στον τροχο! τρομερη τεχνολογια! +1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η bmw μπορει να ειναι πιο γρηγορη αλλα για λιγο.. γιατι μετα σπαει! :_zeppelin:

φιλαρακι παρτες ολες μια βολτα και μετα πες μου αν σου φανηκε καμια ποιο γρηγορη :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η bmw μπορει να ειναι πιο γρηγορη αλλα για λιγο.. γιατι μετα σπαει! :_zeppelin:

φιλαρακι παρτες ολες μια βολτα και μετα πες μου αν σου φανηκε καμια ποιο γρηγορη :_thumbsup:

καλα ναι σιγουρα...εδω τα 600 ειναι πυραυλος...χεχε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πιο γρήγορη είναι η Kawasaki ZX 12 με 315 πραγματικά χλμ/ω λίγο πριν μπει το πλαφόν των 300 χλμ/ω από τις ίδιες τις εταιρείες, επίσης και MV AGUSTA F4 312 με 312 χλμ/ω...

Όσο αφορά τις πίστες νομίζω ότι αυτό παίζει από πίστα σε πίστα αν είναι με μεγάλες ευθείες ή είναι με κλειστές στροφές...

Τροποποιήθηκε από τον Air

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας ανεβει καποιος κοινος αναβατης,και αν καταλαβει αισθητες και διαπιστωσιμες διαφορες,ας μου το πει και μενα.... :whistling: Κουβεντα να γινεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας ανεβει καποιος κοινος αναβατης,και αν καταλαβει αισθητες και διαπιστωσιμες διαφορες,ας μου το πει και μενα.... :whistling: Κουβεντα να γινεται.

Σωστος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην οδηγησει δεν εχουυν μεγαλη διαφορα εγω μιλαω για μοτερ .. πανω κατω το ιδιο γρηγορα ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το s1000r ειναι το ταχυτερο με διαφορα αυτη τη στιγμη εχοντας κοντα στα 20 αλογα (και παραπανω) διαφορα με ολα τα 1000αρια παραγωγης.Εχει και τα καλυτερα συστηματα abs και traction.Μενει να δουμε τι εχουν να παρουσιασουν και οι αλλες εταιρειες βεβαια...

Φυσικα ο παραγοντας οδηγος παιζει τον καθοριστικοτερο ρολο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα