Jump to content
D1d1

Τι 125ρακι να παρω ?

Recommended Posts

Μπραβο ρε φιλε αυτο ηθελα να ακουσω απο το στομα σου εχω την εντυπωση οτι η honda πανω στην τεχνολογια τησ βαλβιδασ νομιζω ειναι απιαστη οποτε περαν απο αξιοπιστια σε αναπτυξη κανονικα η yamaha που ειναι 135cc πρεπει να ειναι πιο γρηγορη απο την honda εσυ τι λεσ πανω σε αυτο η αν δοκιμασεσ και τισ δυο εν το μεταξυ απο καποιουσ που μιλησα μαζι τουσ μου ειπαν οτι η modenas πουλαει παραπανω απο την honda στην ελλαδα ??η ψεματα λενε δεν ξερω αλλα δινει και αυτη 2 χρονια εγγυηση.γιατι τα λεω αυτα??γιατι θελω να κανω μια καινουργια αγορα και να μην το μετανιωσο.ευχαριστω παρα πολυ.

To yamaha crypton x 135 ναι ειναι λιγο πιο γρηγορο απο το Honda Innova. Με modenas οπως σου προανεφερα δεν θα ασχολιομουνα, το Honda Ιnnova 125i ειναι πολυ αξιοπιστο και ποιοτικο μηχανακι, αν το προσεχεις δεν θα σου παρουσιασει κανενα προβλημα. Ψαξε το λιγο ακομα το θεμα και δες ποιο σου αρεσει και χτυπα το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

To yamaha crypton x 135 ναι ειναι λιγο πιο γρηγορο απο το Honda Innova.

Μπορω να πω οτι ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο το Innova ρωτηστε και τον Blackman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφοσων δεν ειναι προβλημα τα λεφτα,γιατι ολοι προτείνεται παπια??

Ο D1d1 ειναι ο δημιουργος του θεματος που δεν εχει προβλημα με τα λεφτα και ο sophok εκανε μια αλλη ερωτηση για 3 συγκεκριμενα παπια σε αυτο το θεμα.

Τροποποιήθηκε από τον Motobiker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα παπια της Modenas ειναι αρκετα αξιοπιστα,ειχα ενα (το πρωτο μου μηχανακι για πανω απο 1 χρονο).

Τωρα δεν ξερω αλλα ειμαι ο μονος που ειχα ακουσει για innova να βγαινει off η μπιελα περιπου στα 10000χλμ?Μερικοι μου ειπαν για ελλατωματικη παρτιδα αλλοι λενε οτι συνεχιζουν μερικα να βγαζουν το ιδιο προβλημα.

Επισης εαν θα επαιρνα παπι θα προτιμουσα χωρις Injection.

Τροποποιήθηκε από τον Moulos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω το innova '03 με 60.000 χλμ το βιαζω καθημερινα στη δουλεια εχω κουβαλισει απο θερμοσιφωνες μεχρι σακια με τσιμεντο (καθοτι ειμαι υδραυλικος) και δεν καταλαβενει τπτ ειναι τερας αξιοπιστιας, απο την αλλη βεβαια το crypton x εχει παραπανο καποια πραγματακια διολου ευκαταφρονιτα οπως οτι ειναι υδροψυκτο, 2 βαλβιδες παραπανω, πισω αναρτιση τυπου monocross (στριβει καλυτερα), 10 cm3 και 2.5 αλογα περισσοτερα οποτε αν θες παπι και οχι μηχανη οπως σου προτειναν τα παιδια για μενα ειναι μονοδρομος. αν σε κατι υπερτερει το innova ισως να ειναι η μπροστινη 2πιστονη δαγκανα της nissin. αν μας πεις και για τι χρηση το θες το εργαλειο θα μπορεσουμε να σου προτεινουμε και μηχανη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα εγω αυτο που θελω ειναι πρωτο αξιοπιστια δευτερο θελω να ειναι γενικα απο τα παπια μιλαμε τωρα ενταξει μην παρεξηγηθουμε κιολασ οτι θελουμε πυραυλο αλλα το πιο γρηγορο τησ αγορασ και να συκωνει και καμια αναβαθμυση γενικα απο οτι ξερω απο παλια ο βασιλιασ τησ βαλβιδασ ηταν η honda τωρα αν κανω λαθοσ πειτε μου αλλα το προβλημα με την honda ειναι οτι το υπερτιμουν η yamaha ξερω οτι εκανε καλεσ two stroke kai h suzuki το ιδιο.στην πολη ειναι και ζητημα αναπτυξησ προσ αποφυγη τησ ουρασ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα εγω αυτο που θελω ειναι πρωτο αξιοπιστια δευτερο θελω να ειναι γενικα απο τα παπια μιλαμε τωρα ενταξει μην παρεξηγηθουμε κιολασ οτι θελουμε πυραυλο αλλα το πιο γρηγορο τησ αγορασ και να συκωνει και καμια αναβαθμυση γενικα απο οτι ξερω απο παλια ο βασιλιασ τησ βαλβιδασ ηταν η honda τωρα αν κανω λαθοσ πειτε μου αλλα το προβλημα με την honda ειναι οτι το υπερτιμουν η yamaha ξερω οτι εκανε καλεσ two stroke kai h suzuki το ιδιο.στην πολη ειναι και ζητημα αναπτυξησ προσ αποφυγη τησ ουρασ.

ολα ειναι φημες. μην πιστευεις κανεναν. μονο βλεπε. ειναι να σου τυχει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα