KwstasDynamic 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Γεια παιδιά "προσπαφατα" αγόρασα ένα T 80 κυβικά ισα για να κάνω τις δουλειές μου αλλα επειδή ήταν ένα χρόνο παρατημένο χρειάζεται φτιάξιμο. με διαφορους φίλους μου που είναι σχετική συζήτησα και αποφάσισα ότι καλο θα ήταν να του βάλω μια εξάτμιση , να του αλλάξω σασμάν(να έχει 4 ταχύτητες) και δισκάκια για να μην "παντιναρει" και ένα καρμπιρατέρ shark 22ari και μια χοάνη έχετε να μου προτείνεται κάτι η να κάνετε καμια "ενστανσι" σε αυτά που είπα παραπάνω? Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) kαλησπερα!μια παρατηρηση μονο μην βαλεις 22αρι καρμπυρατερ σε 80αρι,θα μπερδευει πολυ και ειδικα τις shark,βαλε ενα 18αρι το πολυ! του φιλου μου που ειναι 97 κυβικα εβαλε 22αρι καρμπ και του μπερδευει! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KwstasDynamic 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 ευχαριστώ πολύ Frago για την συμβουλή γενικά όλα τα 22aria θα μπερδεύουν το μηχανάκι? η μονο το shark? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 γενικα ολα τα 22αρια θα μπερδεουν σε 80αρι! της shark εχω διαβασει οτι μπερδευουν γενικα αλλα δεν το εχω δοκιμασει για να ειμαι σιγουρος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 εγώ σε 85αρι φοράω 20αρι καρμπιρατέρ και πάει μια χαρά... της shark... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 Αλλαξε τα δισκακια αν ειναι πολυ φαγωμενα και πατιναρει πολυ και μην κανεις καμια μετατροπη. Κανε το ενα σερβις δηλαδη ενα λιτρο λαδι, ενα μπουζι, ενα φιλτρακι βενζινης γιατι πιανει μακα, ανοιξε τον παπα και βγαλε το φ.α και φυσα το με ενα κοφλερ και εισαι ετοιμος. Το σερβις το κανεις και μονος με ελαχιστα ευρω ενω για τα δισκακια πρεπει να το πας σε μαστορα αν δεν πιανουν τα χερια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Γινεται ομως να κανεις το σασμαν 4αρι από 3αρι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KwstasDynamic 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , Ναι γίνετε να το κανεις, ένα παιδί που ξέρω το έκανε 4 ταχύτητες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef50 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2010 παρε και το owner's manual Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex00 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2010 Εγω σου προτεινω να το κανεις 52 χιλ με ανοιγμενες 8υριδες γιατι αλλιως δεν συκωνει το 22 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες