Jump to content

Recommended Posts

Γεια παιδιά "προσπαφατα" αγόρασα ένα T 80 κυβικά ισα για να κάνω τις δουλειές μου αλλα επειδή ήταν ένα χρόνο παρατημένο χρειάζεται φτιάξιμο. με διαφορους φίλους μου που είναι σχετική συζήτησα και αποφάσισα ότι καλο θα ήταν να του βάλω μια εξάτμιση , να του αλλάξω σασμάν(να έχει 4 ταχύτητες) και δισκάκια για να μην "παντιναρει" και ένα καρμπιρατέρ shark 22ari και μια χοάνη έχετε να μου προτείνεται κάτι η να κάνετε καμια "ενστανσι" σε αυτά που είπα παραπάνω?

Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

kαλησπερα!μια παρατηρηση μονο μην βαλεις 22αρι καρμπυρατερ σε 80αρι,θα μπερδευει πολυ και ειδικα τις shark,βαλε ενα 18αρι το πολυ! :_thumbsup:

του φιλου μου που ειναι 97 κυβικα εβαλε 22αρι καρμπ και του μπερδευει!

Τροποποιήθηκε από τον fragos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ πολύ Frago για την συμβουλή γενικά όλα τα 22aria θα μπερδεύουν το μηχανάκι? η μονο το shark?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γενικα ολα τα 22αρια θα μπερδεουν σε 80αρι!

της shark εχω διαβασει οτι μπερδευουν γενικα αλλα δεν το εχω δοκιμασει για να ειμαι σιγουρος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαξε τα δισκακια αν ειναι πολυ φαγωμενα και πατιναρει πολυ και μην κανεις καμια μετατροπη.

Κανε το ενα σερβις δηλαδη ενα λιτρο λαδι, ενα μπουζι, ενα φιλτρακι βενζινης γιατι πιανει μακα, ανοιξε τον παπα και βγαλε το φ.α και φυσα το με ενα κοφλερ και εισαι ετοιμος.

Το σερβις το κανεις και μονος με ελαχιστα ευρω ενω για τα δισκακια πρεπει να το πας σε μαστορα αν δεν πιανουν τα χερια σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας , Ναι γίνετε να το κανεις, ένα παιδί που ξέρω το έκανε 4 ταχύτητες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα