kabamaru 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 ela na kanonisoume kana omadiko tin epomeni kamia kiriaki meta to p.i.c.k fisika Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 ναμαι κι εγώ.... ήταν μια πολύ καλή βόλτα...η πρώτη μου γρήγορη με το ΤιΝτιΕμ... Ο Κώστας - ο Πάνος - ο καφες - ο καιρός - ο δρόμος - ο ουρανός ανέβασαν την διάθεση σ'αυτην την πολύ καλή (αν και σύντομη) πρωινή βολτίτσα μας!!!! Εις το επανειδείν! μερικές φωτο ΟΙΑΝΘΗ Ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2009 .........το γαλαξιδι ειναι μια απτιs ωραιοτερεs περιοχεs για καφεδακι!!!! Και διαδρομη (ιδικη διαδρομη) πανεμορφη,εχει καταντισει απτιs πολλαπλεs φορεs :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Απο Ναύπακτο μέχρι Σεσφίνα απο Ιτέα εχει ωραία στροφιλικια και μιας και ειμαι απο Γαλαξιδι οφείλω να το παραδεχτώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 good!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 EEEE οχι και ωραια διαδρομη προς γαλαξιδι...Τι το ωραιο εχει .Ο προορισμος σιγουρα ειναι ωραιος αλλα η διαδρομη μπλιαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 EEEE οχι και ωραια διαδρομη προς γαλαξιδι...Τι το ωραιο εχει .Ο προορισμος σιγουρα ειναι ωραιος αλλα η διαδρομη μπλιαχ ψευτηηηηηηη :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 θα συμφωνήσω με τον τζιμυ5. ωραίος δρόμος ναι, η διαδρομή/περιβαλλον όμως δεν λενε και τπτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 θα συμφωνήσω με τον τζιμυ5. ωραίος δρόμος ναι, η διαδρομή/περιβαλλον όμως δεν λενε και τπτ ειναι 2-3 σημεια (ειδικα εκει στη γλυφαδα-τριζονια κοντα) που οντως το τοπιο ειναι καπως γυμνο...αλλα προσωπικα στο μεγαλυτερο μερος της μ'αρεσει... οδηγας διπλα στα βραχια απο κατω η θαλασσα....σουπερ λεμε!!!!!!!! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 υποκειμενικο ειναι αν σου αρεσει το τοπιο οπως ειναι πασο. Αν και νομιζω πως το εχουμε συνδυασει με την ταχυτητα και αυτο το κανει "ωραιο" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 ρε παιδια παρακολουθω το θεμα και βλεπω οτι σας αρεσει πολυ το γαλαξιδι.... εγω παντως μια φορα πηγα στο γαλαξιδι και δεν θελω να ξαναπαω...δεν με ξετρελανε κατι.. και ρωταω κατι μηπως δεν εκανα κατι σωστα..ουσιαστικα το γαλαξιδι σαν τοπιο δεν ειναι εκει που ειναι κατι μαγαζια με θεα την ΄΄προβλητα΄΄ και απεναντι το βουνο με κατι μυλους; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 ρε παιδια παρακολουθω το θεμα και βλεπω οτι σας αρεσει πολυ το γαλαξιδι.... εγω παντως μια φορα πηγα στο γαλαξιδι και δεν θελω να ξαναπαω...δεν με ξετρελανε κατι.. και ρωταω κατι μηπως δεν εκανα κατι σωστα..ουσιαστικα το γαλαξιδι σαν τοπιο δεν ειναι εκει που ειναι κατι μαγαζια με θεα την ΄΄προβλητα΄΄ και απεναντι το βουνο με κατι μυλους; προσωπικα κ μενα δεν μου αρεσει το γαλαξιδι το ιδιο...προτιμω κ αυτο κανω να πηγαινω στην ιτεα για καφεδακι η διαδρομη μου αρεσει κ το τοπιο που βλεπω στη διαδρομη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 εχεις απολυτο δικιο η Ιτεα ειναι πολυ ωραια περιοχη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 EEEE οχι και ωραια διαδρομη προς γαλαξιδι...Τι το ωραιο εχει .Ο προορισμος σιγουρα ειναι ωραιος αλλα η διαδρομη μπλιαχ ..που να προλαβειs να δειs τη διαδρομη ρε ταλημπαν,που μεχρι να παρειs τη δεξια ερχετε η αριστερη Το kle αν ειχε χερια και ποδια...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 ρε το γαλαξιδι ειναι μια μικρη οαση για καποιους,ο καθενας για τους δικους του λογους,κι εμενα σαν μερος αν το δω σαν επισκεπτης δεν με ξετρελαινει αλλα εχω πολυ περισσοτερους λογους που με εχουν δεσει συναισθηματικα με αυτο το μερος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 παιδες εγω εκει εμενα μονιμα και καθε σαββατοκυριακο που εχω ελευθερο πηγενω.....απλα παραδεισος αρκει να ξερεις τι να κανεις και που να πας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 good!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2009 λοιπον...για να συνεχιστει αυτο το threadακι την κυριακη 15/11 ο καιρος θα ειναι Α Ψ Ο Γ Ο Σ οτι πρεπει για βολτα...οποτε λεω να κοτσαρω στην πισω θεση το amore κ να κατηφορισω προς ναυπακτο κ μετα ιτεα ή γαλαξιδι...οσοι πιστοι προσελθετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kabamaru 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2009 Αν μιλάμε για πρωί είμαι μέσα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2009 Αν μιλάμε για πρωί είμαι μέσα!! εννοειται πρωι...συνηθως 9.30-10 το πολυ την κανουμε απο στυλιδα κ επιστρεφουμε τωρα χειμωνα 6-7 το απογευμα το πολυ στειλε μου πμ το κιν να σου τηλ να τα πουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) εγω ειμαι ηδη στο γαλαξιδι να στειλω σε καποιον pm το τηλ μου να τα πουμε? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2009 από τον dim_gal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 εγω θα ειμαι 2καβαλος με το αμορε..δεν εχω αποφασισει ακομη αν θα πιω καφεδακι στη ναυπακτο ή στο γαλαξιδι... εαν θες στειλε μου το κιν σου πμ κ να σου τηλ να τα πουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 εγω εδω θα ειμαι(Γαλαξιδι)οποιος θέλει ερχετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hellboy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 Οι καφεδεs στο γαλαξιδι ειναι χειροτεροι απο το να πεινειs σαπονονερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 Οι καφεδεs στο γαλαξιδι ειναι χειροτεροι απο το να πεινειs σαπονονερο εχεις δικιο...γι αυτο κ γω τον πινω στην ιτεα ρε ξεκολλατε λεμε...δεν ειναι ο καφες αυτου καθ'αυτου αλλα η βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες