logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 θελω ναλλαξω τα λαστιχα στο vtr. ειμαι αναμεσα σε metzeler lasertec και pirelli sport demon. αν θελετε πειτε μου γνωμες για τα 2 αυτα λαστιχα!!! ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 Δεν ξέρω αν φοράμε τις ίδιες διαστάσεις όμως το Bridgestone Battlax BT-45 είναι πολύ καλο...δες το και αυτό...δεν χάνεις τίποτα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 ειχα πιρελλι και δεν στα προτεινω γιατι επεσε σχετικα γρηγορα το καλο κρατημα που ειχανε και μαζευανε οτι αιχμηρο βρησκανε στον δρομο . 2 φορες ειχα παθει λαστιχο τα μετζελερ ειναι παρα πολυ καλα και τα εχουνε πολλοι φιλοι μου σε νιντζακια . το μονο - ειναι η εμφανιση τους . αν θες κατι πιο σπορ δες και τα ΒΤ 090 που εχω και εγω και ειναι αψογα ! Δεν ξέρω αν φοράμε τις ίδιες διαστάσεις όμως το Bridgestone Battlax BT-45 είναι πολύ καλο...δες το και αυτό...δεν χάνεις τίποτα :) οντως και το ΒΤ45 πολυ καλο . εγω σε κοβω για μετζελερ ή ΒΤ45 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 110-70/17 μπροστα και 140-70/17 πισω ακουσα οτι τα pirelli ειναι φοβερα. προσωπικα δεν τα εμπιστευομαι αλλα ακουσα πολυ καλα λογια,αν ειναι ομωσ να χανουν γρηγορα αποδοση δεν.... να δω θελω αν υπαρχουν και στις διαστασεισ που θελω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 υπαρχουν γιατι ιδια φοραω . οσο για τα πιρελλι τα ειχα για 18.000κμ αλλα μετα τα 10.000κμ ητανε μεγαλο ρισκο ειδικα για μεσα την πολη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2010 εγω φοραω για 6.000 κατι BT μανισια G602 νομιζω,αλλα ειναι χαλια λιγο ακουμπαω το φρενω και βοοοουυυυρρρρ σερνεται!!!! δεν με πειραζει η εμφανιση των metzeler τα φορας καιρο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 μετζελερ δεν ειχα ποτε αλλα εχω ακουσει πολι καλα λογια ! εγω ειχα πιρελλι που φαγανε Χ και τωρα εχω τα ΒΤ090 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 μετζελερ δεν ειχα ποτε αλλα εχω ακουσει πολι καλα λογια ! εγω ειχα πιρελλι που φαγανε Χ και τωρα εχω τα ΒΤ090 ειναι ακριβα νομιζω τα ΒΤ090,κανω λαθος???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 250 euro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Metzeler φοραω εγω... Για βροχη που τα θελω εγω κανουν τρελη δουλεια.... Και εχουν καλα κρατηματα... Ειναι για πιο χαλαρα πραγματα... Τα εχω βεβαια μονο 5000χμ αλλα προς το παρων ειμαι ευχαριστημενοσ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 μου ειπε λαστιχας οτι το metzeler δεν υπαρχει στην διασταση 140-70/17,αν υπαρχει θα τα βαλω...... αλλιως θα κοιταξω για ΒΤ.ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!καθε βοηθεια ειναι δεκτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Νομιζω πως ναι, δεν υπαρχουν.... Παντως ειναι καλα λαστιχα. Αν ειναι για 140 βαλε τα bt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Μετα απο 2000 χιλ. περιπου με τα Pirelli Sport Demon τα οποια τοποθετησα το Σεπτεμβριο, μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Αλλαξε συμπεριφορα το μηχανακι μου προς το καλυτερο βεβαια. Καλο πατημα γρηγορο ζεσταμα,και πολυ καλο σε φρεναρισμα. Ελπιζω να εχουν διαρκεια οι καλες του επιδοσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Blokos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 Νομίζω ότι τα ΒΤ45 είναι μια χαρά για το VT250 και θα αντέξουν αρκετά. Άσε που τα βρίσκεις με λιγότερα από €200 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Ξέθαμα θέματος, από διάρκεια τι λένε τα pirelli; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Ισως είναι τα ελαστικά με τη μεγαλύτερη διάρκεια. Εγώ πάλι pirelli έβαλα πάντως. Τώρα έχω τα diablo rosso ii (3000χλμ μέχρι στιγμής) και είμαι υπερ ευχαριστημένος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 εγώ τα έχω περίπου 2 χρόνια και 7000 χιλιόμετρα πολύ καλά λάστικα θα τα ξαναέβαζα ανεπιφύλακτα. pirelli sport demon 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες