tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Πηγα κι εγω να βαλω φοτο αλλα μ αυτες που ειδα αλλαξα γνωμη!Μα καλα ολοι επαγγελματιες εισαστε? Παιδια χαρηκα πολυ για τη γνωριμια και θα τα ξαναπουμε σιγουρα συντομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Καλησπέρα σε όλους ..... καταρχάς sorry που άργησα τόσο να γράψω αλλά με σκίσανε στη δουλειά σήμερα και μόνο πριν λίγο ηρέμησα ..... (είχε έρθεί και ένας φίλος από αγγλία επίσκεψη χτες και πλακώσαμε κάτι τσίπουρα κάτι ρακί κλπ, άντε να μπείς δίκτυο μετά !!!!!! ) Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μέρους μου για τη φιλοξενία του Patras My bike group .... παίδες άψογοι (sorry και για το στήσιμο στη γέφυρα αλλά εμείς το προσπαθήσαμε κάπως στο δρόμο για γρηγορότερα - πολύ μπατσαρία όμως ). Επίσης μεγάλο ευχαριστώ στο Σπύρο που είχε αφήσει το κινητό του σε post και μπόρεσα να συννενοηθώ τελικά καθώς ως γκάου - πίου έκανα λάθος στο αρχικό ραντεβού. Πραγματικά χάρηκα που γνώρισα και από κοντά μέλη του φόρουμ και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όποτε δεν με μπλοκάρει δουλειά είμαι σφόδρα μέσα για συναντήσεις και βολτούλες (και με τα χίλια για τριήμερο σε λίμνη πλαστήρα - ωραίο μέρος, καλή παρέα - τι άλλο θες ? ). Θα φτιάξω ένα gallery με τις φωτό που τράβηξα οπότε δείτε από εκέι αν και μετά την προσέγγιση Θάνου και κυρίως Θωμά επί του θέματος (τι γαμάτη η φωτό στο κτίριο με τα παράθυρα καθρέπτες !) νιώθω άσχημα. Φίλε επίσης το animation, όλα τα λεφτά - γενική παρατήρηση: ρε αυτοί τρώνε ρε στην Πάτρα - και νόμιζα οτί θα νιώθω μοναξιά στο φαί Άντε παιδιά και για επόμενη συνάντηση - όσοι δεν ήθρατε πραγματικά χάσατε. Άγγελος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Κάτι δεν μου έκατσε καλά στη δημιουργία του gallery (μέγεθος αρχείων κλπ) οπότε here they are - με σχόλια ..... δεν είστε παρεξηγιάρηδες ε? Ασυνήθεις ύποπτοι .... Μα τι λέει ο τύπος ? Μήπως τελικά πήρα βαριά μηχανή για τα κιλά μου? Πόσο είπες ότι κάνει αυτό το μαραφέτι? Και που λες τα χώνω στα στροφιλίκια ...... Τώρα αυτή η σκιά πως βγήκε έτσι? Ωχ ... μας πήραν μυρωδιά ! Τα οπίσθια από τις ομορφούλες. Αρχίζουνε τα όργανα! Close up action! Close up action repeat! Κατάληψη πλατείας. Κατάληψη παραλίας (μετά ρομαντικού ηλιοβασιλέματος που δεν φαίνεται). Οι τρείς καμπαλέρος στην τελευταία στάση πριν το χάος (=Αθήνα) Αυτά τα ολίγα για την ώρα .... άλλωστε από φωτό μας κάλυψαν και οι προλαλήσαντες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 (τροποποιήθηκε) Κάτι δεν μου έκατσε καλά στη δημιουργία του gallery (μέγεθος αρχείων κλπ) οπότε here they are - με σχόλια ..... δεν είστε παρεξηγιάρηδες ε? Αρχίζουνε τα όργανα! Αυτά τα ολίγα για την ώρα .... άλλωστε από φωτό μας κάλυψαν και οι προλαλήσαντες. <{POST_SNAPBACK}> Ηταν κι αλλος ενας κι αλλος ενας... :lol: :lol: :lol: Close up action! Close up action repeat! Αυτά τα ολίγα για την ώρα .... άλλωστε από φωτό μας κάλυψαν και οι προλαλήσαντες. <{POST_SNAPBACK}> δεν μας καλυψαν πληρως!!!!ηταν κι αλλος ενας ...κι αλλος ενας...που κοιταγε στο ταβανι... :D :D :D αλλά δεν ...σε εβαλες....(τα τυχερα του φωτογραφου) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2006 από τον Athos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 ΠΩ ΠΩ!!!! ΜΑΣΕΣΣΣΣ!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2006 Και αυτό ήταν μόνο η αρχή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2006 Ευπειθώς αναφέρω ότι πράγματι ήταν και άλλοι δύο σημαντικοί παίκτες στη μάσα .... Το Θανάση πάντως δεν τον έχω σε καμιά αποκαλυπτική σχετική πόζα και όσο για την αφεντομουτσουνάρα μου ...... ε, είπαμε τα καλά του φωτογράφου. - άλλωστε στις καλύτερές μου φωτογραφίες είμαι για να τρώνε τα παιδιά το φαϊ τους που να με δούνε και σε δράση, θα ήταν ακατάλληλη για το forum η foto - Άντε παιδιά με το καλό και στα επόμενα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2006 Eγω ξέρω να καλύπτομαι πάντα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2006 Μπραβο ρε παιδες ειστε αξιοζηλευτη (με την καλη εννοια).Καποια στιγμη θα ερθουν ετσι τα πραγματα που θα ειμαι κ εγω κ αλλοι πολλοι σε μια τετοια εκδρομη,αντε να δουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες