Majin Μερτζάνης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2010 Γεια σας παιδια. Επειδη ειμαι νεος και αρχιζω και γω τα πρωτα μου βηματα ως προς τον τομεα της μετακινησης, γιατι καλο και το ποδηλατο αλλα υπαρχει παντα ενα αλλα......., ιδου! Ψαχνω για παπακι 50αρακι καινουργιο και μεταχειρισμενο, (προτιμω βεβαια μεταχειρισμενο γιατι το ταμειο δεν ειναι και αμαν) και θα ηθελα να ακουσω γνωμες και προτασεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pants0 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καταρχας καλωσορισες στο φορουμ.Πες μας ποσα χρηματα διαθετεις και τι ειδους μηχανακι προτιμας?αυτοματο η ημι-αυτοματο δηλαδη σκουτερακι η παπακι?Και επισης πες μας τι ζητας απο αυτο?Αξιοπιστια?ταχυτητα?οικονομια? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 από τον Pants0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Φίλε εδώ είσαι! 17 σελίδες για ψάξιμο...καλό κουράγιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Majin Μερτζάνης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Το γραφω. Ζηταω παπακι. Θελω να ειναι και γρηγορο αλλα και οικονομικο. Εχετε να μου προτεινετε τιποτα ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Διάβασες το λινκ που σου έδωσα? Αnyway,για οικονομικό δεν ξέρω,αλλά για όλα τα υπόλοιπα πας για sprinter . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Το γραφω. Ζηταω παπακι. Θελω να ειναι και γρηγορο αλλα και οικονομικο. Εχετε να μου προτεινετε τιποτα ; sprinter 50 και αργοτερα του βαζεις ενα μοτερ lifan 110 και εισαι ενταξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Majin Μερτζάνης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Το sprinter καινουργιο, ξερετε τι τιμη εχει ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Majin Μερτζάνης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Αν και δεν νομιζω να παρω καινουργιο μηχανακι. Κανα 700, 800-900 ευρω. Παραπανω.....γιοκ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petalo94 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Φιλε παντως οτι και να παρεις ψαξτο πολυ καλα και φυσικα οχι μονο απο το internet,,βγες και λιγο εξω κοιτα ρωτα τους φιλους σου αλλα εαν θες την γνωμη μην κοιτας για Daytona...πολλα προβληματα..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 σας πουλαω το παλιο μου στο σπριντερ ρ. να δειτε εδω και πειτε μου ποιος ενδιαφερετε. το post #40 ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το sprinter καινουργιο, ξερετε τι τιμη εχει ; εχει 1300 ευρω,αλλα μην ανησυχεις αν δεν τα εχεις τωρα τα λεφτα,βαλτο για δυο χρονια ατοκα και θα εισαι ενταξει! και θα δινεις κανα 50αρι το μηνα! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 από τον fragos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες